Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

Πως να φτιαξετε την lockscreen που σας ταιριαζει

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
394 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 02/02/2012 - 04:21

Υπαρχει ΜΟΝΟ στο cydia.

Γιατί μπερδευεσαι; Στο AppStore δεν υπαρχουν οποιεσδηποτε customizations, ειναι μονο για jailbroken κινητά οποτε μονο στο cydia.

Ο φιλος εννοουσε ΑΥΤΌ το μαγαζί, κακώς το ειπε appstore και σε μπερδεψε (cydia store εννοουσε)

Μαριλίνα το Clock Builder υπάρχει ΜΟΝΟ στο AppStore! ;)
Στο Cydia υπάρχει το TypoClock Builder που "μετατρέπει" την αθώα εφαρμογή του AppStore σε tweak!
Ο iManiac και το video του youTube αναφέρουν ξεκάθαρα από που θα κατεβάσουμε αυτά που χρειαζόμαστε!

Κοίτα τι γράφει όταν πατάς το "Set as Lockscreen" χωρίς να έχεις το TypoClock Builder!

Αναρτημένη εικόνα

το ψαχνω αλλα δεν υπαρχει!!
και στη αρχη παντως στις οδηγιες το clock builder λεει απο το app store το κατεβαζεισ..
και πιο πριν ρωτησα για το αν κανει δουλευει σε μηλο 3g αλλα δεν απαντησε κανεισ/...

Φίλε μου ακολούθησε αυτά που λέει ο iManiac(clock hide, winterboard και typoclock builder από Cydia και το clock builder από AppStore). Δεν έχεις πρόβλημα με το iPhone 3G(εκτός αν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο και άνω iOS, αυτό δεν το γνωρίζω) αλλά έχεις με το PayPal! To AppStore δέχεται μόνο ποστωτικές κάρτες! :(
Απλά πριν φτιάξεις την Lockscreen μέσω του Clock Builder πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις το TypoClock Builder, ώστε να "ενεργοποιηθεί" η επιλογή "Set as Lockscreen"

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 02/02/2012 - 04:31

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 02/02/2012 - 23:36

μια βοηθεια μικρη?? :) iphone 4 5.0.1 αγορασμενη η εφαρμογη....οσο κι αν εχω προσπαθησει μου βγαζει αυτη την εικονα...τα απεγκατεστησα και τα εβαλα παλι, εκανα resping hard reset κ απ ολα αλλα δεν θελει να μπει...
ΥΓ: στο 4s μπηκε με την πρωτη οταν το εκανα..

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 02/02/2012 - 23:37

#288   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 23:40

μια βοηθεια μικρη?? :) iphone 4 5.0.1 αγορασμενη η εφαρμογη....οσο κι αν εχω προσπαθησει μου βγαζει αυτη την εικονα...τα απεγκατεστησα και τα εβαλα παλι, εκανα resping hard reset κ απ ολα αλλα δεν θελει να μπει...

Αν και στο 4s δεν μου χρειάστηκε, αλλά προτείνει ο dev να κατεβάσουμε από Cydia το LSSync! Το έχεις κατεβάσει; Αν ανοίξεις το Clock Builder στο How to έχει και το repo!

#289   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 23:44

Αν και στο 4s δεν μου χρειάστηκε, αλλά προτείνει ο dev να κατεβάσουμε από Cydia το LSSync! Το έχεις κατεβάσει; Αν ανοίξεις το Clock Builder στο How to έχει και το repo!

ουτε εμενα χρειαστηκε στο 4s με την πρωτη μπηκε...αυτο ομως με παιδευει! που ειναι το how to ρε αδερφε και δεν το βρισκω?????

#290   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 23:50

ουτε εμενα χρειαστηκε στο 4s με την πρωτη μπηκε...αυτο ομως με παιδευει! που ειναι το how to ρε αδερφε και δεν το βρισκω?????

Ούτε εγώ μπορώ να το δώ!
Απεγκατέστησε το TypoClock Builder από Cydia και μετά άνοιξε το Clock Builder και πάτα "Set as Lockscreen"!
Εκεί θα σου εμφνανίσει ένα pop up που θα σου λέει πως χρειάζεσαι το TypoClock Builder! Εκεί έχει το How to!
Αυτό που θα σου εμφανίσει, έχω δώσει screenshot 2-3 ποστ πιο πάνω!

#291   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 00:03

Ούτε εγώ μπορώ να το δώ!
Απεγκατέστησε το TypoClock Builder από Cydia και μετά άνοιξε το Clock Builder και πάτα "Set as Lockscreen"!
Εκεί θα σου εμφνανίσει ένα pop up που θα σου λέει πως χρειάζεσαι το TypoClock Builder! Εκεί έχει το How to!
Αυτό που θα σου εμφανίσει, έχω δώσει screenshot 2-3 ποστ πιο πάνω!

εληφθει over.... :lol: σ ευχαριστω πολυ νικο το εφτιαξα ολα οκ! +1

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 03/02/2012 - 00:12

#292   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 00:08

δειτε το να γουσταρετε κιολας χαχα :P

Συνημμένα αρχεία

#293   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 03/02/2012 - 00:10

Μαριλίνα το Clock Builder υπάρχει ΜΟΝΟ στο AppStore! ;)
Στο Cydia υπάρχει το TypoClock Builder που "μετατρέπει" την αθώα εφαρμογή του AppStore σε tweak!
Ο iManiac και το video του youTube αναφέρουν ξεκάθαρα από που θα κατεβάσουμε αυτά που χρειαζόμαστε!

Κοίτα τι γράφει όταν πατάς το "Set as Lockscreen" χωρίς να έχεις το TypoClock Builder!

Αναρτημένη εικόνα

Φίλε μου ακολούθησε αυτά που λέει ο iManiac(clock hide, winterboard και typoclock builder από Cydia και το clock builder από AppStore). Δεν έχεις πρόβλημα με το iPhone 3G(εκτός αν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο και άνω iOS, αυτό δεν το γνωρίζω) αλλά έχεις με το PayPal! To AppStore δέχεται μόνο ποστωτικές κάρτες! :(
Απλά πριν φτιάξεις την Lockscreen μέσω του Clock Builder πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις το TypoClock Builder, ώστε να "ενεργοποιηθεί" η επιλογή "Set as Lockscreen"

Ααααα το typoclock νομιζα.

My bad :)
Whatsapp doc?

#294   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 03/02/2012 - 00:24

Παιδιά όταν πατάω install στο revi krs από cydia,μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Cannot Comply- The requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed". Πως μπορώ και τι πρέπει να διορθώσω για να εγκαταστήσω αυτό το θέμα;

#295   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 00:27

Πηγαινε να πατησεις ξανα install και θα σου εχει την επιλογη ·καθαρισμος· καντο και μετα πηγαινε παλι και θα κανεις εγκατασταση κανονικα...αυτο λειτουργει παντα σε οτιδηποτε βγαζει error..

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 03/02/2012 - 00:29

#296   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 03/02/2012 - 00:32

Όταν λες καθαρισμός τι εννοείς;Πριν πατήσω install μου δίνει κάποιες επιλογές;Ποια από όλες λειτουργεί;

Εdit:Οκ το βρήκα ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από: Alexemp, 03/02/2012 - 00:33

#297   louros7

louros7

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:32

Παιδια εμενα στο 4s δε μου γινεται... Τα χω κανει ολα και το Lssync αλλα τιποτα,μου δειχνει την εικονα γι το clock builder. hard reset δεν εχω κανει,χρειαζεται?

#298   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:59

οχι δεν χρειαζεται ... το typoclockbuilder το εχεις τεκαρει στο winterboard???

#299   louros7

louros7

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:11

ναι,φτιαχνω το θεμα κανψ save,κανω set as lockscreen και μετα παω στο lssync και κανω sync themes και τιποτα.στο lssync μου γραφει απο κατω clockbuilder found yes,theme files found no.

#300   dimigoul

dimigoul

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2012 - 19:45

Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Κατέβασμα απο ο ρεπό το lssynch αλλα δεν κατάλαβα τι ακριβώς πρέπει να κάνω μετα και εξακολουθεί να μου βγάζει την ίδια εικόνα!
Help!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5