οκ φιλε μου! ειμαι 50-50 να το παρω το συγκεκριμενο με το bluetooth, αν το παρω θα σας πω εντυπωσεις (αν και πραγματικα οπως και να χει θα σταλει mail διαμαρτυριας στο καταστημα γιατι δεν ειναι δυνατον να γραφουν οτι να ναι), αλλιως με βλεπω να παραγγελνω το kiwi που εχω ακουσει καλα λογια αν και με τσιμπημενη τιμη..Ετσι ακριβως, αλλα για να το δουλεψεις με το rev δεν υπαρχει περιπτωση, να το δουλεψεις με κατι αλλο ναι... μεσω bluetooth παντα! Οτι βρεις παντως πες μας και εμας!!!!!
Bluetooth OBD2 Auto Scanner
Δημοσίευση 23/09/2011 - 15:33
Ad
Δημοσίευση 23/09/2011 - 16:21
Δημοσίευση 23/09/2011 - 16:31
Δημοσίευση 23/09/2011 - 17:25
αυτο που λες οτι πηρες, ειναι μαλλον ιδιο με αυτο που παραγγειλα εγω..Απο ebay ρε παιδια.. Κατι σαν κ αυτο http://cgi.ebay.com/...#ht_2808wt_1165 .Δεν ειναι βεβαια το αυθεντικο plx δλδ αυτο http://www.telematic...X-0029&name=PLX αλλα η διαφορα στην τιμη του ειναι χαωδης!Εγω ειχα παρει αυτο http://cgi.ebay.com/...03#ht_679wt_939 απο κινα με 15 ευρω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και το χρησιμοποιω κανα δυο βδομαδες τωρα χωρις κανενα προβλημα.Μονο θερμοκρασια λαδιου δεν μου δειχνει.Κατα τ αλλα μια χαρα ολα!
τελικα λειτουργει με iphone;
Δημοσίευση 23/09/2011 - 17:39
Οχι!Με android το δουλευω εγω με την εφαρμογη torque pro!αυτο που λες οτι πηρες, ειναι μαλλον ιδιο με αυτο που παραγγειλα εγω..
τελικα λειτουργει με iphone;
Δημοσίευση 23/09/2011 - 17:47
το δοκιμασες δλδ με το rev η με καποιο στο iphone και δεν υποστηριζεται μεσω bluetooth;Οχι!Με android το δουλευω εγω με την εφαρμογη torque pro!
δεν υπαρχει κατι ειδικα απο cydia να το ξεγελασουμε αν ειναι ετσι;
Δημοσίευση 23/09/2011 - 18:18
Δημοσίευση 23/09/2011 - 18:20
το μονο που απλως επιβεβαιωθηκαν οσα φοβομουν.. δεν υποστηριζεται μεσω bluetooth το iphone..
οπως πολυ σωστα ειπαν και τα παιδια παραπανω δλδ..
μονο μεσω wifi (kiwi μονοδρομος αλλα κοστιζει αρκετα..), αυτα που λειτουργουν μεσω bluetooth υποστηριζονται μονο απο android η λαπτοπ/νετμπουκ φυσικα.
θα το σκεφτω αν το παρω, εχω καποιο samsung με android και σκεφτομαι να το ξεθαψω..
αν μπορει καποιος ας μου γραψει ποια προγραμματα μπορω να βρω για android και ποσο κοστιζουν!
Δημοσίευση 23/09/2011 - 18:28
Δημοσίευση 23/09/2011 - 18:34
οκ ευχαριστω φιλε μου! το ειδα και εγω στο ψαξιμο αυτο το προγραμμα, για να το λες κ συ καλο θα ναι..Torque pro! Πολυ καλο! 3.50 ευρω στο android market αλλιως pm me..
και κατι τελευταιο αν ξερεις, με αυτο το bluetooth scanner μπορω μεσω vcds να βγαλω ειδοποιησεις για ζωνη, ενεργοποιηση coming home, πρωτοκολλα στο ραδιο κτλ, οτι κανεις δηλαδη με οποιοδηποτε καλωδιο vagcom;
Δημοσίευση 23/09/2011 - 18:47
Sent from my CupRa BocaNegra using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: boca, 23/09/2011 - 18:48.
Δημοσίευση 23/09/2011 - 18:51
εγινε φιλε μου, ευχαριστω για ολες τις απαντησεις..Αυτο δεν το γνωριζω φιλε μου δυστυχως.. Δεν το εχω ψαξει..
καλη βολτα αν ισχυει η υπογραφη
Δημοσίευση 23/09/2011 - 19:21
Τι να το κανεις το Bluetooth αν έχεις wifi και mail!
Καλα κάνει η apple και δεν ξεκλειδώνει το bluetooth και υποστηρίζει τις νέες τεχνολογίες
Το Bluetooth είναι 15χρονα να στέλνουν κανένα τραγούδι!
Δεν συνεχίζω γιατι θα τσαντιστω πάλι!
Σπυρο γράψε ένα μαιλ στη σελίδα που το βρηκες γιατι αυτο είναι σκέτη παραπληροφόρηση!
Δημοσίευση 23/09/2011 - 19:27
Μιχαλη συμφωνω για αυτο για το bluetooth κ γω! Το μονο που μπορει να μου φανει χρησιμο ειναι στο αμαξι και παλι.. που εκει υποστηριζεται. απο κει και περα δε με χαλαει καθολου που δεν υποστηριζεται πληρως απο την apple.Και εδω έρχεται και κολλάει αυτη η πιπιλα που λένε οι περισσότεροι data plan users:
Τι να το κανεις το Bluetooth αν έχεις wifi και mail!
Καλα κάνει η apple και δεν ξεκλειδώνει το bluetooth και υποστηρίζει τις νέες τεχνολογίες
Το Bluetooth είναι 15χρονα να στέλνουν κανένα τραγούδι!
Δεν συνεχίζω γιατι θα τσαντιστω πάλι!
Σπυρο γράψε ένα μαιλ στη σελίδα που το βρηκες γιατι αυτο είναι σκέτη παραπληροφόρηση!
στην περιπτωση μας βεβαια ειναι αλλιως, μονο κ μονο σε θεμα κοστους! 30 ευρω το bluetooth scanner, 180 το kiwi!!
οσο για το συγκεκριμενο μαγαζι, θα το παρω τελικα, γιατι το χρειαζομαι εστω και αν δεν κανει τελικα για iphone, αλλα το email θα το λαβουν! γιατι ειτε το γνωριζουν ειτε οχι, παραπληροφορουν τον κοσμο.. (και εγω ετσι τσιμπησα και το παραγγειλα )
Δημοσίευση 23/09/2011 - 20:18
Δεν κανει τιποτα φιλε μου,ευχαριστω!! Καλα λογγαρισματα!!χαχαχα! Να χαιρεσαι την αμαξαρα σου!εγινε φιλε μου, ευχαριστω για ολες τις απαντησεις..
καλη βολτα αν ισχυει η υπογραφη
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες