Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Bluetooth OBD2 Auto Scanner

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
102 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   stocis

stocis

iPH Enthousiast

• 502 μηνύματα
  • Twitter:@stocis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:stocis

Δημοσίευση 23/05/2012 - 19:24

όχι έχω το OBDKey WLAN. Είχα το KIWI Wlan και κάηκε από την ζέστη.

άμα δεις τα reviews του Rev θα δεις και μένα να γκρινιάζω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   Mixalisgate7

Mixalisgate7

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/05/2012 - 19:30

εχω ενΑ τετοιο obd2 δουλευει μια χαρα με bluetoooth στον υπολογιστη..με το iphone δεν συνεργαζετε...αμα γουσταρει κανεις του το πουλαω κιολας ενα 20αρικο..(εμενα δεν μου χρειαζεται πια το χα παρει για να δω τους αισθητηρες λαμδα,που ηταν καμενοι οντως)..

#63   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 23/05/2012 - 19:33

όχι έχω το OBDKey WLAN. Είχα το KIWI Wlan και κάηκε από την ζέστη.άμα δεις τα reviews του Rev θα δεις και μένα να γκρινιάζω.

Το ειχες μονιμα πανω; Εγω δεν ξερω φοβαμαι να το αφησω πανω μονιμα, ειναι που ειναι κινεζικο, δεν ξερω τι γινεται και με την μπαταρια..
Για το rev δικιο εχεις και αν δεν κανω λαθος ειναι και πανακριβη.. Το torque αντιστοιχα ειναι πολυ πιο φτηνο και πολλα επιπεδα πανω.. Αλλα δυστυχως για το iphone δεν υπαρχει...

#64   mdsars

mdsars

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • Twitter:@mdsars
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:MDSARS

Δημοσίευση 26/05/2012 - 13:01

Καπου λεει και Dyno μετρησεις ,,, ισχυει ???

#65   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2012 - 13:06

Καπου λεει και Dyno μετρησεις ,,, ισχυει :huh:

Πρεπει να υπολογιζει με βαση τις πληροφοριες που εχεις εισαγει για το αυτοκινητο σου και τις πληροφοριες για τις επιδοσεις και να υπολογιζει προχειρα την ιπποδυναμη που εχεις.
Οσο και χαλια λαστιχα να εχω εγω στο torque για android που το βλεπω (και ειναι η καλυτερη εφαρμογη που μπορεις να βρεις γενικα..) ειναι αρκετα κατω απο την πραγματικοτητα. Τα ιδια διαβασα και στο ιντερνετ που το εψαξα.
Δεν ειναι αξιοπιστες πληροφοριες αυτες, αλλα γενικοτερα οι υπολοιπες πληροφοριες που μπορεις να παρεις ειναι παααααρα πολλες...

#66   masbass

masbass

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:25

Τα συγκεκριμενα bluetooth φτηνιαρικα ELM327 δουλεύουν μια χαρα σε jailbroken iphones με την εφαρμογη RoqyBT4 (5 ντολαρς απο Cydia) και το δωρεαν addon της RoqyOBD. Κοστιζουν γυρω στα 12-15 ευρω (τα wifi ειναι αν θυμαμαι καλα γυρω στο πενηνταρικο), κι απ οτι ειδα με το δικο μου δουλευει μια χαρα. Να κανει μετατροπες δεν μπορει, απλα διαβαζει οτι του στελνει ο εγκεφαλος και προβαλλει ενδειξεις, δεν μπορει να προγραμματιζει κι αν θελετε κατι τετοιο τοτε πατε σε εξειδικευμενα εργαλεια. Επισης πολλοι λενε οτι ισως καψει τον εγκεφαλο του αυτοκινητου κλπ αλλα δεν εχω πετυχει πουθενα κανεναν ειτε γνωστο ειτε εστω σε forum να λεει οτι το επαθε (κι εχω δει ατομα να τα βαζουν ειτε σε αναμμενη μηχανη ειτε να τ'αφηνουν πανω ολη μερα - ολο και κατι θα πινει απο μπαταρια αν κ ελαχιστο) οποτε υποψιαζομαι ραδιο αρβυλα. Αντε το πολυ πολυ επειδη ειναι κινεζος να ειναι dead on arrival και να ζητηστε λεφτα πισω, αλλα μονο τετοια παραπονα εχω δει απο αυτα. Τελος, καναμε συγκριση του τι δινει αυτο σε iphone και τι δινει ενα laptop συνδεδεμενο απευθειας στην OBDII και ειδαμε τα ιδια οποτε αν κατι ειναι off τοτε φταιει το reporting του αυτοκινητου κι οχι η συσκευη.

Τελευταία επεξεργασία από: masbass, 05/06/2012 - 14:26

#67   stocis

stocis

iPH Enthousiast

• 502 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:28

To RoqyOBD που λες, δεν υπάρχει στο ΑppStore..

#68   masbass

masbass

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:29

Cydia ειναι, θελει jailbreak

#69   stocis

stocis

iPH Enthousiast

• 502 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:30

Cydia ειναι, θελει jailbreak

καλά εμείς που έχουμε wifi πιο βάζουμε;

#70   masbass

masbass

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:31

αν ειναι wifi τοτε πχ το REV το βλεπει κατευθειαν σαν generic ELM chip, αυτα που λεω παραπανω ειναι για οσους εχουν Bluetooth only ELM327

#71   stocis

stocis

iPH Enthousiast

• 502 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:34

δεν υπάρχει τίποτα για wifi δηλαδή.. Εμένα τίποτα δεν μου δουλεύει πλέον.. Μόνο το Rev πριν κάτι αιώνες εποχές 2009

#72   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:36

Τα συγκεκριμενα bluetooth φτηνιαρικα ELM327 δουλεύουν μια χαρα σε jailbroken iphones με την εφαρμογη RoqyBT4 (5 ντολαρς απο Cydia) και το δωρεαν addon της RoqyOBD. Κοστιζουν γυρω στα 12-15 ευρω (τα wifi ειναι αν θυμαμαι καλα γυρω στο πενηνταρικο), κι απ οτι ειδα με το δικο μου δουλευει μια χαρα. Να κανει μετατροπες δεν μπορει, απλα διαβαζει οτι του στελνει ο εγκεφαλος και προβαλλει ενδειξεις, δεν μπορει να προγραμματιζει κι αν θελετε κατι τετοιο τοτε πατε σε εξειδικευμενα εργαλεια. Επισης πολλοι λενε οτι ισως καψει τον εγκεφαλο του αυτοκινητου κλπ αλλα δεν εχω πετυχει πουθενα κανεναν ειτε γνωστο ειτε εστω σε forum να λεει οτι το επαθε (κι εχω δει ατομα να τα βαζουν ειτε σε αναμμενη μηχανη ειτε να τ'αφηνουν πανω ολη μερα - ολο και κατι θα πινει απο μπαταρια αν κ ελαχιστο) οποτε υποψιαζομαι ραδιο αρβυλα. Αντε το πολυ πολυ επειδη ειναι κινεζος να ειναι dead on arrival και να ζητηστε λεφτα πισω, αλλα μονο τετοια παραπονα εχω δει απο αυτα. Τελος, καναμε συγκριση του τι δινει αυτο σε iphone και τι δινει ενα laptop συνδεδεμενο απευθειας στην OBDII και ειδαμε τα ιδια οποτε αν κατι ειναι off τοτε φταιει το reporting του αυτοκινητου κι οχι η συσκευη.

Ενα φτηνο εχω και εγω elm327... Bluetooth φυσικα.
Εχω ψαξει ολο το ιντερνετ και δεν εχω βρει κατι για το αν μπορει να λειτουργησει με το iphone.. Αυτο που μου λες ειναι σημαντικο. Οντως ισχυει;

#73   masbass

masbass

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:38

δεν εχω wifi αλλα νομιζω οτι το rev αφου λειτουργουσε τοτε θα λειτουργει και τωρα. Αλλα τετοια διαγνωστικα ειναι το DashCommand κι ενα Fuzzy Car (αν θυμαμαι καλα) αλλα δεν ξερω αν υποστηριζουν generic Wifi readers ή μονο τα επωνυμα Kiwi κλπ.

#74   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:39

Οσο για το θεμα που λες οτι μπορει να καψει τον εγκεφαλο δεν παιζει.. Απλα διαβαζει και στελνει πληροφοριες..
Υπαρχει αλλο θεμα ομως που υπαρχει, επειδη ειναι κινεζικα και αγνωστης ποιοτητας κ κατασκευης, αν παρατηρησεις και εσυ μετα απο καποια ωρα αρχιζει κ ζεσταινει..
Δεν το ρισκαρω οποτε να το αφησω εκει, τον εγκεφαλο μπορει να μην τον καψει, το αυτοκινητο ομως? :o

#75   masbass

masbass

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 14:39

Ενα φτηνο εχω και εγω elm327... Bluetooth φυσικα.
Εχω ψαξει ολο το ιντερνετ και δεν εχω βρει κατι για το αν μπορει να λειτουργησει με το iphone.. Αυτο που μου λες ειναι σημαντικο. Οντως ισχυει;

ω ναι.
Δες κι εδω αν ξερεις γαλλικα, ειναι παλια (σχετικα) ιστορια
http://www.tuto-ipho...bd-ii-bluetooth

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια