Κώστα μήπως έβαλες να κρατήσει τα blobs και από άλλη συσκευή και σου έβγαλε για εκείνη της 4.3.3?
Το λέω γιατί όσο και να ψάχνω δεν υπάρχει καμία αναφορά σε τέτοιο χαρακτηριστικό στο internet...
Μήπως έκαναν "πουλάκια" τα μάτια σου?
Για παράδειγμα στο προτελευταίο screenshot του οδηγού, δίνει blobs από 3 συσκευές.
Μήπως έκανες κάτι αντίστοιχο και μπερδεύτηκες από τα πολλά σου τεσσάρια?
Αnyway πολλά μπράβο για τον οδηγό!
Όχι Νικολή αν δεις το δικό μου screenshot που έχω ανεβάσει δείχνει ξεκάθαρα μια συσκευή και επίσης κάτι ακόμα που με ρωτάνε τα παιδιά με πμ είναι ότι ο οδηγός σώζει αυτά που δεν έχετε προλάβει παιδιά να σώσετε και εξηγούμε ...
Ας πούμε ότι έχουμε αγοράσει ένα κινητό και έχει την 4.3.3 περασμένη όπως εγώ και δεν έχετε προλάβει να σώσετε τα shshs.
Όπως εγώ δηλαδή.
Αλλά εδώ υπάρχει ένα αλλά δεν έχετε κάνει update στην 4.3.5 και έχετε μείνει στη 4.3.3 και έχετε κάνει και jb θα σας σώσει της 4.3.3 και της 4.3.5.
Αυτοί που έχουν αναβαθμίσει στην 4.3.5 δεν νομίζω παρόλο που δεν είχα χτες συσκευή να δοκιμάσω να τους τα σώσει.
Ο λόγος είναι αν δείτε ότι δεν μου έσωσε την 4.3.4 πχ αλλά μόνο την τρέχουσα 4.3.5 και αυτή που φοράει η συσκευή μέσα την 4.3.3 δηλαδή.
Ο οδηγός δουλεύει άψογα και τον δοκίμασε και φίλος και του τα έσωσε και σε εκείνον αλλά και αυτός δεν είχε κάνει update στην 4.3.5 και μετά να πάει να σώσει της 4.3.3 αυτό το λέω και ποιο πάνω αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία αλλά δεν νομίζω να καταφέρετε κάτι.
Μακάρι και εύχομαι να με διαψεύσει κάποιος και να του τα σώσει ,θα χαρώ πάρα πολύ.
Tην καλημέρα μου από την Ρόδο.
Ο φίλος σας Κώστας.;-)