Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πως θα είναι το iPhone 4S...!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
192 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 23/09/2011 - 09:19

Ρε παιδιά αν ήμουνα εξωγηινος κ ζούσα στον Άρη κ ξαφνικά με φερνανε να δω αυτό το topic κ όσα topic έχουν σχέση με το καινούριο iPhone θα νόμιζα πως μερικοί απο εσάς είστε μεγαλοστελεχη της apple ή μεγαλομετοχοι ή ακόμα κ CEO κ έχετε οικονομικό όφελος απο την εταιρία αυτή! Φαίνεστε τελείως εξαρτημένοι απο το iPhone! Αν δε βγει όπως είχατε φανταστεί απλά πάρτε ένα samsung, htc απο τα πολλά που κυκλοφορούν! Δεν είναι τόσο δύσκολο ούτε υπάρχει κανένας νόμος που να το απαγορεύει! Στο Κεφάλι μας είναι όλα κ κολλαμε στο μήλο! Καινούριο iPhone κάθε χρόνο είναι σαν να έχεις επιπλέον ακίνητο στο όνομα σου κ να πληρώνεις μόνιμα φόρο!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτο ακριβως ειναι που εχει καταφερει αυτη η μεγαλη (για μενα) εταιρεια! Εχει φανατικους οπαδους ανα τον κοσμο, οσο καμια αλλη εταιρεια του κλαδου της. Και ολα αυτα, για ενα "τηλεφωνο". Μιλαμε για τρελλη εξαρτηση. Ουτε ναρκωτικα να ητανε. Δειτε εδω στο φορουμ, τι εχουνε παθει ολοι, επειδη βγηκε ενα δημοσιευμα (επιλογη του καθενος να το πιστεψει ή οχι παντα) που τους ανατρεπει ολες τις προσδοκιες, ολα τα θελω που ειχανε απο ενα "τηλεφωνο", και μια εταιρεια. Η εταιρεια (ιδιαιτερα η συγκεκριμενη!) μας εχει χεσμ3νους. Δεν την ενδιαφερει τί θελουμε εμεις, ή ποιες ειναι οι αναγκες μας. Εχει τον τροπο της, να μας περναει αυτο που εκεινη θελει εξ αρχης. Εδω (κι εγω μαζι εννοειτε) ειχαμε κολλησει με ενα κινητο που ειχε 2Mpx φωτογραφικη, οταν τα υπολοιπα στην αγορα ειχανε 5Mpx. Και παντα αυτο θα κανει. Γιατι ξερει πώς να το κανει, και το κανει πολυ καλα μαλιστα. Οπως και να'χει, περναμε δυσκολες εποχες στην χωρα μας, και ερχονται και δυσκολοτερες, και εμεις παρακαλαμε να βγαλει μια εταιρεια ενα "τηλεφωνο" καινουριο, για να δωσουμε το θεωρητικα "παλιο" μας, και να της δωσουμε 650+€.... μα ποσο μ@λ@κες μπορει να ειμαστε???

(δεν μιλαω σε καποιον προσωπικα, και δεν θελω να θειξω κανεναν, γι'αυτο και δεν αφηνω τον εαυτο μου απ'εξω!)

Sent from my white iPad 2, using Tapatalk.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   Constantine32

Constantine32

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Twitter:@cka2684
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 23/09/2011 - 09:41

Δεν είμαστε μ@λ@κες, απλά προσπαθούμε να κρατηθούμε από κάτι που αγαπάμε και το έχουμε συνέχεια μαζί μας για να μη τρελαθούμε από όσα συμβαίνουν γύρω μας. Κάνουμε σαν παιδάκια που περιμένουμε τη θεία να μας φέρει το ηλεκτρικό τραινάκι με τις μεταλλικές ράγες για να το στήσουμε στο σαλόνι. Δεν είναι και τόσο κακό να αισθάνεται κανείς έτσι. Πολλές φορές κάθομαι και σκέφτομαι ότι όντως ασχολούμαι πολύ με ένα προϊόν μάρκετινγκ και τίποτε άλλο. Μετά όμως θυμάμαι ότι μου πήρε πολλά χρόνια αλλαγών κινητών συσκευών για να καταλήξω σε κάτι που μου κάνει 100% στην καθημερινότητά μου και δε βρίζω συχνά πυκνά γιατί κάτι μου τη δίνει. Τι να πω. Ίσως και να ακούγομαι γραφικός αλλά η Apple αυτό έχει καταφέρει να πουλάει.

Άσχετο αλλά δεν είχανε πει ότι η σχεδίαση του 4S θα είναι πιο στενή για να δείχνει μεγαλύτερη η οθόνη. Επίσης δεν είχανε πει ότι αγόρασαν κάποια εκατομμύρια οθόνες 3,7'' για το συγκεκριμένο???

#153   tommis

tommis

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 23/09/2011 - 10:46

Εγώ δεν θέλω να βγάζει πολλά μοντέλα ενα τον χρόνο και καλώ και οχι σαν της άλλες εταιρείες το ίδιο hardware σε 50 διαφορετικά μοντέλα :mellow: και η καταναλωτές κατά τα δικά μου δεδομένα αλλαγή κινητού κάθε 2 χρόνια
η τεχνολογία δεν τελειώνει ποτέ ας μην ήμαστε τα θύματα της ;)

Τελευταία επεξεργασία από: tommis, 23/09/2011 - 10:47

#154   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • GameCenter:mart!ni

Δημοσίευση 23/09/2011 - 10:56

Εγω θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Το Major - Minor - Major update στα iPhone το έχει πει κάποιος ότι γίνετε?

#155   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 23/09/2011 - 10:59

Constantine και tommy, συμφωνω μαζι σας. Δεν μας εμειναν και πολλα να χαιρομαστε πια στην καθημερινοτητα μας, ειμαστε και αγορακια, και ενα παιχνιδακι παντα το χρειαζομαστε. Αλλα επισης ειναι σωστο η αλλαγη μιας τετοιας συσκευης απο εμας, να μην ειναι καθε εξαμηνο ή χρονο, αλλα και δυο χρονια. Λες και μας περρισευουνε τωρα για τοσες συχνες αλλαγες (τουλαχιστον στους περισσοτερους).

Sent from my white Nexus S, using Tapatalk.

#156   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 23/09/2011 - 11:02

αυτο γινεται γενικα σε ολα τα προιοντα της εταιριας.

#157   Constantine32

Constantine32

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Twitter:@cka2684
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 23/09/2011 - 11:14

Constantine και tommy, συμφωνω μαζι σας. Δεν μας εμειναν και πολλα να χαιρομαστε πια στην καθημερινοτητα μας, ειμαστε και αγορακια, και ενα παιχνιδακι παντα το χρειαζομαστε. Αλλα επισης ειναι σωστο η αλλαγη μιας τετοιας συσκευης απο εμας, να μην ειναι καθε εξαμηνο ή χρονο, αλλα και δυο χρονια. Λες και μας περρισευουνε τωρα για τοσες συχνες αλλαγες (τουλαχιστον στους περισσοτερους).

Sent from my white Nexus S, using Tapatalk.

Ναι ρε γαμώτο αλλά το ήθελα σε λευκό και σπάστηκα που δεν είχε βγεί. Ετσι και αλλιώς αν δεν παίξει αναβάθμιση σιγά μη το άλλαζα τώρα. Είπαμε.

Βέβαια στο θέμα αν μας περισσεύουν κάνε μια γύρα και δες ποιές και ποιοί το έχουν το 4 και μάλιστα λευκο. Σίγουρα κάποιοι απο αυτούς το έχουν βάλει σε δόσεις ή σε πολύ ακριβό πακέτο και τα σκάνε κάθε μήνα. Μη σου πώ και πιάτσα θα έκανα κάποιοι για να το πάρουν. Τι να πεις???

#158   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.675 μηνύματα
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 23/09/2011 - 11:20

Για iphone 4 White μου κανει, αν είναι έτσι με παρόμοιο σχέδιο, ξενέρωσα......

#159   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2011 - 12:17

Δυό ένα 4S που οι διαφορές θα είναι περίπου όπως το 3gs με το 4άρι και ένα ολοκαίνουριο iPhone5.

Stay tuned θα δούμε πολλά τις επόμενες ημέρες.;-)

κωστακη δεν νομιζω φιλε. εχει αποδειξη ποσο συντηριτικη ειναι η apple, οσον αφορα αναβαθμισεις.! μακαρι να εχεις δικιο....

#160   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2011 - 12:35

κωστακη δεν νομιζω φιλε. εχει αποδειξη ποσο συντηριτικη ειναι η apple, οσον αφορα αναβαθμισεις.! μακαρι να εχεις δικιο....

τωρα εχουμε ξεπερασει τον 1.5 χρονο αναμονης για νεο μοντελο, για αυτο πιστευω οτι θα εχουμε μεγαλη αναβαθμιση

#161   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 23/09/2011 - 13:25

Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει σε όλα τα posts που έχουν γίνει είναι ότι όσοι στο Device του προφίλ τους γράφουν iPhone 4 υποστηρίζουν την άποψη ότι το καινούριο θα είναι minor upgrade τόσο πολύ που είναι λες και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι δεν θα χρειαστεί να σκάσουν και φέτος 700€ γιατί εξωτερικά θα φαίνεται ίδιο. Από την άλλη το αντίστοιχο ισχύει για τους κατόχους 3G/3GS που παρακαλάνε να βγει major upgrade για να μην αναγκαστούν να περιμένουν ακόμα ένα χρόνο με το iphone που έχουν "βαρεθεί"...

Ουσιαστικά μέσα σε αυτό το τοπικ ο κάθε ένας το παίζει ειδικός για την άποψη που τον συμφέρει. Οπότε μην κάθεστε και σχηματίζετε άποψη σύμφωνα με αυτά που διαβάζετε στα replies γιατί οι απαντήσεις τύπου: "το καινούριο iphone θα είναι σίγουρα 4S"/"το καινούριο iphone θα είναι σίγουρα 5" μεταφράζονται σε ευχές τύπου: "μακάρι το καινούριο iphone να είναι 4S για να μην τα σκάσω"/"μακάρι το καινούριο iphone να είναι 5 για να μην περιμένω ένα χρόνο με το παλιό"

Να σημειώσω ότι τα + που παίρνουν τέτοιες απαντήσεις από άλλους ομοιδεάτες (κατόχους ίδου μοντέλου) είναι για πείσουν και τους υπόλοιπους (και τους εαυτούς τους) ότι αυτή η άποψη είναι η σωστή, λες και αν όλοι εδώ μέσα πείσουμε ο ένας τον άλλο ότι φέτος θα βγει το 4S(ή το 5) αυτό θα είναι και η κίνηση που τελικά θα κάνει η apple...

Απλά περιμένετε και δείτε...

#162   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2011 - 13:38

Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει σε όλα τα posts που έχουν γίνει είναι ότι όσοι στο Device του προφίλ τους γράφουν iPhone 4 υποστηρίζουν την άποψη ότι το καινούριο θα είναι minor upgrade τόσο πολύ που είναι λες και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι δεν θα χρειαστεί να σκάσουν και φέτος 700€ γιατί εξωτερικά θα φαίνεται ίδιο. Από την άλλη το αντίστοιχο ισχύει για τους κατόχους 3G/3GS που παρακαλάνε να βγει major upgrade για να μην αναγκαστούν να περιμένουν ακόμα ένα χρόνο με το iphone που έχουν "βαρεθεί"...

Ουσιαστικά μέσα σε αυτό το τοπικ ο κάθε ένας το παίζει ειδικός για την άποψη που τον συμφέρει. Οπότε μην κάθεστε και σχηματίζετε άποψη σύμφωνα με αυτά που διαβάζετε στα replies γιατί οι απαντήσεις τύπου: "το καινούριο iphone θα είναι σίγουρα 4S"/"το καινούριο iphone θα είναι σίγουρα 5" μεταφράζονται σε ευχές τύπου: "μακάρι το καινούριο iphone να είναι 4S για να μην τα σκάσω"/"μακάρι το καινούριο iphone να είναι 5 για να μην περιμένω ένα χρόνο με το παλιό"

Να σημειώσω ότι τα + που παίρνουν τέτοιες απαντήσεις από άλλους ομοιδεάτες (κατόχους ίδου μοντέλου) είναι για πείσουν και τους υπόλοιπους (και τους εαυτούς τους) ότι αυτή η άποψη είναι η σωστή, λες και αν όλοι εδώ μέσα πείσουμε ο ένας τον άλλο ότι φέτος θα βγει το 4S(ή το 5) αυτό θα είναι και η κίνηση που τελικά θα κάνει η apple...

συμφωνώ σε όλα!

#163   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2011 - 15:17

Απο ποτε ρε παιδια κανουμε και ψυχαναλυση στο forum? χαχαχα (fail)

#164   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 23/09/2011 - 15:19

Απο ποτε ρε παιδια κανουμε και ψυχαναλυση στο forum? χαχαχα (fail)

βασικα δεν ειναι φαιλ... απλως το να λεμε την αποψη μας κατακρινεται καποιες φορες...

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#165   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2011 - 15:19

μεγαλη αναβαθμιση ναι.! αλλα για ριζικη αλλαγη με αλλο σχεδιασμο μεγαλυτερη οθονη και λοιπα, δεν νομιζω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες