αλλως ενας λογος για να πουν αντε γα...στην apple.Παντως [πολλοί φεύγουν απο τα Iphone και πολλοί το σκέφτονται να φύγουν
εχεις δικιο αλλα δεν σε υποχρεωσε κανενας να αγορασεις iphone...υπαρχουν κινητα και με 100 ευρο
Δημοσίευση 23/09/2011 - 22:21
αλλως ενας λογος για να πουν αντε γα...στην apple.Παντως [πολλοί φεύγουν απο τα Iphone και πολλοί το σκέφτονται να φύγουν
Δημοσίευση 23/09/2011 - 22:28
Δημοσίευση 23/09/2011 - 22:29
γιατι ρε παιδια? αν βγαλει και τα δυπ μαζι και το 4s το βαλει 500 και το 5αρι κανα 650 τοτε ποιος θα αγορασει το 4s?
Δημοσίευση 23/09/2011 - 22:31
πολλοί φεύγουν απτα iphone?μάλλον το αντίθετο εννοείς.για μπες σε ενα κατάστημα κινητής και ρώτα αν πουλάνε iphones.γιατί εμένα η ξαδέρφη μου στη wind δουλεύει και ο κολλητός μου στην vodafone και μου λέει μόνο iphone αγοράζει ο κόσμος παρόλη τη κρίση.αλλως ενας λογος για να πουν αντε γα...στην apple.Παντως [πολλοί φεύγουν απο τα Iphone και πολλοί το σκέφτονται να φύγουν
Δημοσίευση 23/09/2011 - 22:33
μου την σπάει γιατι έπεσα θύμα τους για αυτό...τέρμα όμως
Δημοσίευση 23/09/2011 - 22:59
Δημοσίευση 23/09/2011 - 23:00
Αγαπητή μου...σεβαστή η ψυχό - έρευνα που έκανες στο φόρουμ διαβάζοντας και πηγαίνοντας από post σε post , όμως στο συγκεκριμένο τοπικ , δημοκρατία έχουμε όποτε και ο καθένας με βάση τα δικά του επιχειρήματα προσπαθεί να πει την άποψη του , λάθος ή σωστή !! Κανείς δεν το παίζει ειδικός θέλω να πιστεύω αλλιώς θα δούλευε στην Apple...όπως ειδικώς εξάλλου δεν είσαι και εσύ πρωτίστως για να κρίνεις τούς άλλους ως ειδικούς...οπότε έχουμε...μηδέν από του μηδενός μηδέν αγαπητή μου !!Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει σε όλα τα posts που έχουν γίνει είναι ότι όσοι στο Device του προφίλ τους γράφουν iPhone 4 υποστηρίζουν την άποψη ότι το καινούριο θα είναι minor upgrade τόσο πολύ που είναι λες και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι δεν θα χρειαστεί να σκάσουν και φέτος 700€ γιατί εξωτερικά θα φαίνεται ίδιο. Από την άλλη το αντίστοιχο ισχύει για τους κατόχους 3G/3GS που παρακαλάνε να βγει major upgrade για να μην αναγκαστούν να περιμένουν ακόμα ένα χρόνο με το iphone που έχουν "βαρεθεί"...
Ουσιαστικά μέσα σε αυτό το τοπικ ο κάθε ένας το παίζει ειδικός για την άποψη που τον συμφέρει. Οπότε μην κάθεστε και σχηματίζετε άποψη σύμφωνα με αυτά που διαβάζετε στα replies γιατί οι απαντήσεις τύπου: "το καινούριο iphone θα είναι σίγουρα 4S"/"το καινούριο iphone θα είναι σίγουρα 5" μεταφράζονται σε ευχές τύπου: "μακάρι το καινούριο iphone να είναι 4S για να μην τα σκάσω"/"μακάρι το καινούριο iphone να είναι 5 για να μην περιμένω ένα χρόνο με το παλιό"
Να σημειώσω ότι τα + που παίρνουν τέτοιες απαντήσεις από άλλους ομοιδεάτες (κατόχους ίδου μοντέλου) είναι για πείσουν και τους υπόλοιπους (και τους εαυτούς τους) ότι αυτή η άποψη είναι η σωστή, λες και αν όλοι εδώ μέσα πείσουμε ο ένας τον άλλο ότι φέτος θα βγει το 4S(ή το 5) αυτό θα είναι και η κίνηση που τελικά θα κάνει η apple...
Απλά περιμένετε και δείτε...
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 23/09/2011 - 23:04
Δημοσίευση 23/09/2011 - 23:10
Στη περιπτωση των 2 που το 4s θα το βαλλουν κατω απο 500 οι 4σαρι users που θα θελουν να πουλησουν θα κλαινε... Γενικα μπλεκει το θεμα πολυ με 2 συσκευες (και το πως θα μπορουσαν να τιμολογηθουν) και δεν την εχω την apple να θελει να παιξει σε mainstream κατηγορια γενικοτερα. Γιαυτο και δεν μπορω να πιστεψω οτι θα παει σε 2 μοντελα.
Δημοσίευση 23/09/2011 - 23:14
Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 23/09/2011 - 23:15
Δημοσίευση 23/09/2011 - 23:28
το κακο είναι οτι minor update θεωρούν τον A5 , την 8 αρα κάμερα (αν και εγω βλέπω παλι 5 αρα αλλα με 1080p video),και διπλασιασμό της ram!και minor update να κανει (που ολα δειχνουν μεχρι στιγμης πως αυτο θα κανει), αν πιανει τις επιδοσεις του ipad 2 θα ειναι πολυ καλο, και πολυ ψηλοτερα απο τον μεχρι τωρα ανταγωνισμο!
Δημοσίευση 23/09/2011 - 23:32
Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 23/09/2011 - 23:32
Δημοσίευση 23/09/2011 - 23:44
το μονο που δεν εχει οπως πολλοι θα θελαμε ειναι η 4 ιντσων οθονη. ολα τα αλλα εμενα με καλυπτουν! βεβαια μπορει κ να βγει με 4" κ να γινει παρτυ
Δημοσίευση 23/09/2011 - 23:48
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες