Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πως θα είναι το iPhone 4S...!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
192 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.207 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:03

Περα απο αυτα παιδια δεν περιμενα ποτε την apple να προσπαθει ακολουθει τον ανταγωνισμο αντι να την ακολουθουν οι αλλοι. Μπορει με ενα 4s οπως περιγραφεται να μπαινει παλι στο παιχνιδι μετα απο 1 χρονο αλλα σιγουρα προκειται για παρουσια και οχι διακριση

Καταρχήν ακόμα δεν τον κυνηγάει, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Υποθέσεις και εικασίες κάνουμε όλοι και αυτό είναι που μου αρέσει στην Apple. Ότι κάνει όλο τον "κόσμο" να ασχολείται μαζί της χωρίς να έχει τίποτα στα χέρια του.
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:04

και σου απαντω ,το 4ς που θα βγει σε λιγες μερες(και θα εναι ας καλυτερο απο το 4αρι ) ,θα εχει π.χ 650 ευρω και το 5 αρι που θα βγει π.χ του χρονου τον μαρτιο θα εχει 800 ευρω . ;) Εσυ αποφασιζεις

καλυτερο θα ειναι αλλα οχι σε τετοιο βαθμο ωστε να αφησει καποιος το 4 για να παει στο 4s εφοσον το ios5 θα τρεχει μια χαρα και στο 4...

#48   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:05

δεν γινετε μια τοσο μεγαλη εταιρια που ειναι κυριαρχη και πρωτοποριακη να μην κανει αλλαγες και να αφησει ανταγωνιστικες εταιριες ετσι μια χρονια ολοκληρη...

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#49   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:05

καλυτερο θα ειναι αλλα οχι σε τετοιο βαθμο ωστε να αφησει καποιος το 4 για να παει στο 4s εφοσον το ios5 θα τρεχει μια χαρα και στο 4...

σου απαντησα λιγο πιο πανω .Συμφωνω μαζι σου

#50   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:06

Πάντως 100% σίγουρες αυτές οι πληροφορίες, 100% σίγουρες και οι άλλες από το παιδί πριν 3-4 ημέρες, που έλεγε όμως εντελώς άλλα πράγματα.
Προσωπική άποψη; Ας περιμένουμε και μην πιστεύουμε σε πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί. Ιδίως όταν προέρχονται από sites που δεν αποκαλύπτουν από πού μαθαίνουν τις πληροφορίες τους.
Θα έδινα ένα 80% στο 4S και μόνο ένα 20% να παρουσιαστεί το 5. Όσο για το αν θα πουλήσει... Θυμίστε μου, πόσους μήνες είχαν έλλειψη τα iPad2, που είχαν ανάλογες βελτιώσεις στο hardware σε σχέση με το 1...

#51   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:06

Καταρχήν ακόμα δεν τον κυνηγάει, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Υποθέσεις και εικασίες κάνουμε όλοι και αυτό είναι που μου αρέσει στην Apple. Ότι κάνει όλο τον "κόσμο" να ασχολείται μαζί της χωρίς να έχει τίποτα στα χέρια του.

Μα αφου την λατρευουμε και εμεις ;)

#52   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:07

δεν γινετε μια τοσο μεγαλη εταιρια που ειναι κυριαρχη και πρωτοποριακη να μην κανει αλλαγες και να αφησει ανταγωνιστικες εταιριες ετσι μια χρονια ολοκληρη...

μα ποιος ειπε πως δεν θα κανει αλλαγες ,θα κανει ,θα παρουσιασει 2 iphone το 4s και το γαμ...το 5αρι .Απλα το 5αρι θα ειναι διαθεσιμο στις αρχες του επομενου ετους .Μην με ρωτησεις μηνα ,δεν ξερω ,απλα παλι θα μας εχει στο περιμενε .Τακτικη της apple και τα καταφερνει μια χαρα .

Τελευταία επεξεργασία από: entzo, 22/09/2011 - 18:08

#53   KonstantinosFotos

KonstantinosFotos

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@kostas_fotos
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:08

ρε παιδια σε ενα τηλεφωνο souper οπως το 4αρι του κανει μια οχι μικρη ανανεωση, γιατι οταν μιλαμε για νεο επεξεργαστη καινουργιο λογισμικο, νεα καμερα και νεα ram... μιλαμε για τελειοποιηση του 4αριου που δεν νομιζω οτι αυτο το τηλεφωνο πριν ενα χρονο ηταν επανασταση και τωρα ξεπερασμενο που πολυ θελουν να μας πεισουν. Οποτε ξαναξεσταινω την αγορα με ενα τελειοποιημενο iPhone 4s που δεν ειναι και μεγαλη επενδυση μιας και η παραγωγη ηδη υπαρχει και συνχρονως ανακοινωνω και το τελειως νεο iPhone 5 που θα το βγαλω το 2012 και ασε τον ανταγωνισμο να σφαζεται...τωρα για ποιοσ θα παρει το to 4s αυτο θα το ξανασυζητησουμε σε ενα μηνα που θα τρεχουν να πουλησουν ολοι τα τα 4αρια τους και δεν υπαρχει αποθεμα στην αγορα... απλα πραγματα...+1000 στην Apple απο εμενα...αυτα ειναι η αποψη μου εμενα!

Καλησπερα!

#54   LLLEFTERIS

LLLEFTERIS

iPH newbie

• Pip
  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:08

Η πλακα ειναι πως η Ελλαδα παει για φουντο ολοι οι Ελληνες δεν εχουν λεφτα αλλα αμα βγει το 5αρι με κανα 800αρι ευρω οι ουρες του ΙΚΑ δεν θα ειναι τιποτα μπροστα στις ουρες των καταστηματων.

Τελικα μας ταιριαζει το ρητο που λεει "5 μερες τρως αγγουρι και το Σαββατο το παιζεις μουρη"
Ομάδα Magazaki <---- οποιος το εγραψε αυτο ειναι ζωο και βλακας!

#55   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:10

Η πλακα ειναι πως η Ελλαδα παει για φουντο ολοι οι Ελληνες δεν εχουν λεφτα αλλα αμα βγει το 5αρι με κανα 800αρι ευρω οι ουρες του ΙΚΑ δεν θα ειναι τιποτα μπροστα στις ουρες των καταστηματων.

Τελικα μας ταιριαζει το ρητο που λεει "5 μερες τρως αγγουρι και το Σαββατο το παιζεις μουρη"

εγραψες ΘΕΟΣ :lol: :lol:

#56   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.207 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:10

Επίσης τον τελευταίο χρόνο βλέπω μια στροφή της apple να βάζει στα μηχανήματα της ότι καλύτερο hardware υπάρχει και να τα συνδέει με το τέλειο λειτουργικό mac os x. Με την στάση της αυτή λοιπόν δεν νομίζω να αφήσει το iPhone έτσι...

Επειδή κάποιοι θα μου πουν σίγουρα τι έχει βάλει, μιλάω για τα ακριβά μοντέλα που είναι με sandy bridge επεξεργαστές και quad core. Και επειδή έχω τέτοιο δεν θέλω να ακούσω κουβέντα χα χα χα χα. :P

#57   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.207 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:12

Εδώ φίλε μου νομίζω ότι κάνεις λάθος. Μιλάμε για ένα forum το οποίο αποτελείται από κάποιες χιλιάδες μέλη και όχι για ολόκληρη την Ελλάδα που την μαστίζει η ανεργία και η φτώχεια σε μεγάλο βαθμό.

Να δηλώσω πως είμαι άνεργος εδώ και κάποιο καιρό δυστυχώς.

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 22/09/2011 - 18:14

#58   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:14

εγω δεν ανησυχω για τιποτα απο ολα αυτα... ειμαι σιγουρος οτι θα βγει το 5αρι τωρα η και τα δυο μαζι.

παιδια μην τρωτε κουτοχορτο! ολα αυτα ειναι επικοινωνιακα παιχνιδια! Αν ηθελε η apple να βγαλει μια απλη αναβαθμηιση το 4s , δεν θα το καθηστερουσε τοσο πολυ μετα απο 1.5 χρονο για να μας δωσει αυτο. Τωρα κατι μεγαλο μας ετοιμαζει. κρατηστε το ποστ το δικο μου και του Entzo και τα ξανα λεμε στις 5 Οκτομβριου! B)

#59   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:16

Λίγο υπομονή παιδιά το καλό έρχεται.;-)

Αναρτημένη εικόνα

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#60   LLLEFTERIS

LLLEFTERIS

iPH newbie

• Pip
  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/09/2011 - 18:17

Εδώ φίλε μου νομίζω ότι κάνεις λάθος. Μιλάμε για ένα forum το οποίο αποτελείται από κάποιες χιλιάδες μέλη και όχι για ολόκληρη την Ελλάδα που την μαστίζει η ανεργία και η φτώχεια σε μεγάλο βαθμό.

Να δηλώσω πως είμαι άνεργος εδώ και κάποιο καιρό δυστυχώς.

Βρε Τζιμακο και εμεις κομματι της Ελλαδας δεν ειμαστε; δεν ειναι Βατικανο το φορουμ να εχει ξεχωριστη οικονομια οπως στην Ιταλια.

Τελευταία επεξεργασία από: LLLEFTERIS, 22/09/2011 - 18:19

Ομάδα Magazaki <---- οποιος το εγραψε αυτο ειναι ζωο και βλακας!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες