αυτο ακριβως...Να σε καλά φίλε μου .
Θα πούλαγαν και ποιο γρήγορα την συσκευή τους και οι αγοραστές θα ήξεραν ακριβώς τι αγοράζουν .
[Oδηγός]Προετοιμασία πώλησης του παλιού σας iPhone.
Δημοσίευση 23/09/2011 - 17:01
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Ad
Δημοσίευση 14/10/2011 - 13:33
Δημοσίευση 14/10/2011 - 16:21
Βγάζεις τα αρχεία σου από μέσα και το δίνεις .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 15/11/2011 - 00:35
Δημοσίευση 15/11/2011 - 11:49
Custom θα φτιάξεις για να μην αναβαθμίσεις την bb μόνο και είσαι έτοιμος.
Και iOS 6 να βγει αν η bb παραμένει τότε δεν έχεις πρόβλημα να σου κλειδώσει.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 28/07/2012 - 23:04
Δημοσίευση 28/07/2012 - 23:12
Το καλύτερο αφου θες σε άλλη συσκευή είναι με Outlook.
Δε χρειάζεται να πας σε καταστημα γι αυτό.. Συγχρονίζεις το iPhone πρωτα και μετα την άλλη συσκευή.
Διαφορετικά μπορείς και με Gmail είτε και με κάποιο App όπως το My Contacts Backup και iDrive Lite.
Δημοσίευση 28/07/2012 - 23:42
Θα πρέπει απο το Info να επιλέξεις πως να συγχρονίζεις.
Το καλύτερο αφου θες σε άλλη συσκευή είναι με Outlook.
Δε χρειάζεται να πας σε καταστημα γι αυτό.. Συγχρονίζεις το iPhone πρωτα και μετα την άλλη συσκευή.
Διαφορετικά μπορείς και με Gmail είτε και με κάποιο App όπως το My Contacts Backup και iDrive Lite.
δηλαδη κανοντας "backup to this computer" δεν αποθηκευονται αυτοματα και οι επαφες? ή αποθηκευονται, απλα για την μεταφορα σε αλλο τηλ. πρεπει να τις περασω και στο outlook..?
Δημοσίευση 04/09/2012 - 17:16
Χωρίς συγχρονισμό, δε γίνεται με το backup να σβήσω το 4 και με restore from backup να ξαναβρω τα πάντα έτοιμα στο 4s?
Ρωτάω γιατί αν τολμήσω να κάνω Sync Apps (όπως και οτιδήποτε άλλο) απειλεί οτι θα μου σβήσει τα πάντα από το iPhone αντικαθιστώντας τα με αυτά που έχει ευτός (ο iMac) στο library του.
Αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ να συμβεί αυτό.
Ο υπολογιστής που αρχικά είχα συγχρονίσει το iPhone τώρα έχει γίνει format. Άρα ναι, ουσιαστικά σε ένα άσχετο Mac θέλω να το κάνω αυτό.
Της αδελφής μου το 3G το είχα κάνει backup (όχι sync) και μετά restore σε ένα iPhone4 και δεν έτρεξε κάστανο. Όπως κοιμήθηκε το ένα, ξύπνησε το άλλο.
Αυτό πως μπορώ (αν μπορώ) να το κάνω μεταξύ 4 και 4s??
Βοήθεια!!!
Δημοσίευση 04/09/2012 - 17:20
Δημοσίευση 04/09/2012 - 21:39
Χωρίς συγχρονισμό, δε γίνεται με το backup να σβήσω το 4 και με restore from backup να ξαναβρω τα πάντα έτοιμα στο 4s?
Ρωτάω γιατί αν τολμήσω να κάνω Sync Apps (όπως και οτιδήποτε άλλο) απειλεί οτι θα μου σβήσει τα πάντα από το iPhone αντικαθιστώντας τα με αυτά που έχει ευτός (ο iMac) στο library του.
Αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ να συμβεί αυτό.
Ο υπολογιστής που αρχικά είχα συγχρονίσει το iPhone τώρα έχει γίνει format. Άρα ναι, ουσιαστικά σε ένα άσχετο Mac θέλω να το κάνω αυτό.
Της αδελφής μου το 3G το είχα κάνει backup (όχι sync) και μετά restore σε ένα iPhone4 και δεν έτρεξε κάστανο. Όπως κοιμήθηκε το ένα, ξύπνησε το άλλο.
Αυτό πως μπορώ (αν μπορώ) να το κάνω μεταξύ 4 και 4s??
Βοήθεια!!!
Δημοσίευση 27/12/2013 - 23:07
Καλησπερα προκειται να πουλησω ενα iphone 4 6.1 jb σε εναν φιλο και θελει να κρατησει το jb πως μπορω να του το δωσω ¨καθαρο¨απο τις εφαρμογες μου και τα προσωπικα μου στοιχεια?
Δημοσίευση 27/12/2013 - 23:31
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες