Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Θα αναβαθμίσετε στο iPhone 5; [Infographic]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
48 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   hackgeo

hackgeo

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:hackgeo19

Δημοσίευση 26/09/2011 - 12:07

Λέω να μην πληρώσω φόρο ακινήτων επί 2..

Sent from my iPhone using Tapatalk

χαχαχαχαχ :lol: αστα να πανε θα μας βαλουν και στο iphone φορο πολυτελειας.... :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 26/09/2011 - 12:35

χαχαχαχαχ :lol: αστα να πανε θα μας βαλουν και στο iphone φορο πολυτελειας.... :P

Μην τους βάζεις ιδέες!! :P

#18   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/09/2011 - 12:41

Αν βγει τελικά iPhone 4s δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αγοράσω ας μου πει κάποιος που έχει 4αρι πως δεν είναι ευχαριστημένος απο θέμα ταχύτητας . Αν βγει το 5 θα το πάρω

#19   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2011 - 12:46

Αν πηγαίνει το 4αρι καλα με το iOS 5 δεν υπάρχει λόγος.

ακριβως φιλε μου .Αυτο που πρεπει να ενδιαφερει ολους με το iphone 4 ειναι ,αν θα δουλευει σωστα και γρηγορα το ios5 και πανω απ ολα να φτιαχτουν επιτελους σωστα τα push notifications στα οποια κανείς στο forum δεν αναφερεται.... (δυστυχως).
Εγω προσωπικα εχω ξενερωσει ασχημα οσων αφορα τα notifications ,που σπανια δουλευουν σωστα.... .Ωραια συσκευη designατι αλλα αν το ios 5 δεν φτιαξει σωστα τα push notifications ,θυμηθείτε την κουβεντα μου το iphone θα παρει την κατηφορα οπως πηρε και το ipad .
Γιατι αραγε?

http://www.iphonehel...-by-25-percent/

#20   nik198x

nik198x

iPH Enthousiast

• 461 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 26/09/2011 - 13:09

ακριβως φιλε μου .Αυτο που πρεπει να ενδιαφερει ολους με το iphone 4 ειναι ,αν θα δουλευει σωστα και γρηγορα το ios5 και πανω απ ολα να φτιαχτουν επιτελους σωστα τα push notifications στα οποια κανείς στο forum δεν αναφερεται.... (δυστυχως).
Εγω προσωπικα εχω ξενερωσει ασχημα οσων αφορα τα notifications ,που σπανια δουλευουν σωστα.... .Ωραια συσκευη designατι αλλα αν το ios 5 δεν φτιαξει σωστα τα push notifications ,θυμηθείτε την κουβεντα μου το iphone θα παρει την κατηφορα οπως πηρε και το ipad .
Γιατι αραγε?

http://www.iphonehel...-by-25-percent/

Το σύστημα ειδοποίησεων του iOS 5 είναι ήδη γνωστό και δεν υπάρχει κανένα ερώτημα όσον αφορά το θέμα αυτό. Εγώ έχω την beta και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι λειτουργεί άψογα και διακριτικά αν και δεν είναι πρωτότυπη ιδέα.

#21   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2011 - 13:10

Το σύστημα ειδοποίησεων του iOS 5 είναι ήδη γνωστό και δεν υπάρχει κανένα ερώτημα όσον αφορά το θέμα αυτό. Εγώ έχω την beta και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι λειτουργεί άψογα και διακριτικά αν και δεν είναι πρωτότυπη ιδέα.

μακαρι φιλε μου ,απ το στομα σου και στις apple το αυτί .

#22   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 26/09/2011 - 13:38

Φίλε μου επιδή την έχω κ εγω τη beta τα push notifications δεν λειτουργούν "άψογα" με τίποτα. Απλά είναι λίγο βελτιωμένα σε σχέση με το ios4. Θέλουν πολύ δουλειά ακόμη.

Επίσης ρίξτε μια ματιά σε αυτό το link απο το newsbeast. Αναφέρει ότι καθυστερεί η παραγωγη του iphone 5 λόγω προβλημάτων στις οθόνες αφής.

http://www.newsbeast...ei-to-iphone-5/

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 26/09/2011 - 13:41

#23   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2011 - 13:52

Φίλε μου επιδή την έχω κ εγω τη beta τα push notifications δεν λειτουργούν "άψογα" με τίποτα. Απλά είναι λίγο βελτιωμένα σε σχέση με το ios4. Θέλουν πολύ δουλειά ακόμη.

Επίσης ρίξτε μια ματιά σε αυτό το link απο το newsbeast. Αναφέρει ότι καθυστερεί η παραγωγη του iphone 5 λόγω προβλημάτων στις οθόνες αφής.

φιλε μου και εγω αυτο ξερω για το ios 5 beta οτι τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα οσων αφορα τα push notifications .To οτι θελουν πολυ δουλεια ακομα οπως λες ,δυστυχως αυτο τα λεει ολα.
Το θεμα ειναι πως η apple δεν δικαιολογείτε πλεον μετα απο 1,5 χρονο και να χρειαζεται ακομα δουλεια, αυτο σιγουρα θα κανει ζημια στην εταιρια οσων αφορα τα iphone .Μακαρι να βγω ψευτης

Υ,Γ θα το ξανα πω και ας παρεξηγηθω , αλλα φοβαμαι οτι ο steve δεν εφυγε τυχαια .....

#24   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:00

φιλε μου και εγω αυτο ξερω για το ios 5 beta οτι τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα οσων αφορα τα push notifications .To οτι θελουν πολυ δουλεια ακομα οπως λες ,δυστυχως αυτο τα λεει ολα.
Το θεμα ειναι πως η apple δεν δικαιολογείτε πλεον μετα απο 1,5 χρονο και να χρειαζεται ακομα δουλεια, αυτο σιγουρα θα κανει ζημια στην εταιρια οσων αφορα τα iphone .Μακαρι να βγω ψευτης

Υ,Γ θα το ξανα πω και ας παρεξηγηθω , αλλα φοβαμαι οτι ο steve δεν εφυγε τυχαια .....

Σε ότι αφορά τα push notifications εγώ "φαντάζομαι" πως για πχ στο facebook όταν κάποιος σου στείλει ένα μνμ ή σε κάνει tag σε μια φωτογραφία θα πρέπει να εμφανίζεται το notification. Αυτό στη beta7 που έχω δεν γίνεται πάντα. Από την άλλη το email (εγώ έχω περάσει το gmail στο iphone) δεν εμφανίζει ένα notification όταν λαμβάνω mail αλλά αντιθέτως θα πρέπει εγώ χειροκίνητα να το ελέγξω. Μόλις ελέγξω κ για πχ μου δείχνει ότι έχω 3 emails τότε το notification center μου εμφανίζει τα emails αυτά. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν είναι κ τόσο "άψογα" προς το παρόν. Όμως η apple μπορεί να δικαιολογηθεί σε ότι αφορά την εφαρμογή του facebook καθώς δεν έχει βγει αναβάθμιση της εφαρμογής με βελτιώσεις για το ios5 κ ίσως εκεί να οφείλονται εκεί τα όποια προβλήματα. Το έχω ξαναπεί αλλά για μένα το ios5 δεν έχει ουσιαστικά τίποτα (το σοβαρό) το καινούργιο να δείξει.

#25   nik198x

nik198x

iPH Enthousiast

• 461 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:03

Συγνώμη που επιμένω αλλά ποιο πρόβλημα έχουν τα push notifications στην beta 7;
Επίσης, είναι μικρή διάφορα από το iOS 4 ότι πλέον τα notifications δεν διακόπτουν, είναι καλαίσθητα, συνεργάζονται απροβλημάτιστα με τις εφαρμογές και είναι προσβάσιμα από τη lock screen και το notifications center;

Sorry, δεν πρόλαβα την απάντηση. Για το Facebook θα συμφωνήσω. Είναι θέμα εφαρμογής, η οποία ειδικά στην beta 7 κολλάει 4 φορές στις 5!
Για το mail δυστυχώς δεν μπορω να επιβεβαιώσω. Όλα τα Exchange και iCloud accounts στέλνουν notification αμέσως μόλις ληφθεί το mail σε μένα.

Τελευταία επεξεργασία από: nik198x, 26/09/2011 - 14:06

#26   bluestorm

bluestorm

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Twitter:@bluestormgr
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:bluestormgr

Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:18

λόγω οικονομικής κρίσης σε όλους μας γιατί οι μισθοί μειώθηκαν οι φόροι αυξήθηκαν και δεν ξέρουμε το μέλλον μας...
για να αλλάξω εγώ προσωπικά το 4αρι θα πρέπει να έχει πολλές διάφορες.είμαι νέος χρήστης και έχω πάθει πλάκα με τις εφαρμογές...πρώτα
πήρα iPad μετα iPhone σκοπεύω να πάρω και Mac αλλά προσπαθώ να κάνω και το pc σε hackdosh
το ερώτημα μου απλό....
πόσο γρήγορα θελουμε ακόμη να πατάμε κουμπιά? να περνουμε απαντήσεις και να κάνουμε το κινητό μας
ανθρώπινο μυαλό? πόσο ακόμη πιο καθαρές φωτό?
κάποτε ζούσαμε με απλά πράγματα....
μήπως χάσαμε την μπάλα?

#27   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:22

Συγνώμη που επιμένω αλλά ποιο πρόβλημα έχουν τα push notifications στην beta 7;
Επίσης, είναι μικρή διάφορα από το iOS 4 ότι πλέον τα notifications δεν διακόπτουν, είναι καλαίσθητα, συνεργάζονται απροβλημάτιστα με τις εφαρμογές και είναι προσβάσιμα από τη lock screen και το notifications center;

Sorry, δεν πρόλαβα την απάντηση. Για το Facebook θα συμφωνήσω. Είναι θέμα εφαρμογής, η οποία ειδικά στην beta 7 κολλάει 4 φορές στις 5!
Για το mail δυστυχώς δεν μπορω να επιβεβαιώσω. Όλα τα Exchange και iCloud accounts στέλνουν notification αμέσως μόλις ληφθεί το mail σε μένα.

Εμένα με το gmail μου έχει πρόβλημα. Το icloud δεν το έχω χρησιμοποιήσει κ δεν ξέρω αν λειτουργεί σωστά.

Παρεπιτπόντως, έριξα μια ματιά στις ρυθμίσεις. Εγώ έχω ενεργοποιημένο το "Ώθηση" ενώ για εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν την ώθηση έχω βάλει "χειροκίνητα" κ όχι "μετάκληση ανα 15 λεπτά". Αυτό είναι πιθανόν να έχει σχέση με το gmail μου.

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 26/09/2011 - 14:27

#28   biller

biller

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:26

Δεν υπάρχει λόγος αλλαγής του iPhone4. Εχει πολύ καλα χαρ/κα και μονο αν βγεί κάτι πολύ μπροστά θα αξίζει.

#29   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:27

Σε ότι αφορά τα push notifications εγώ "φαντάζομαι" πως για πχ στο facebook όταν κάποιος σου στείλει ένα μνμ ή σε κάνει tag σε μια φωτογραφία θα πρέπει να εμφανίζεται το notification. Αυτό στη beta7 που έχω δεν γίνεται πάντα. Από την άλλη το email (εγώ έχω περάσει το gmail στο iphone) δεν εμφανίζει ένα notification όταν λαμβάνω mail αλλά αντιθέτως θα πρέπει εγώ χειροκίνητα να το ελέγξω. Μόλις ελέγξω κ για πχ μου δείχνει ότι έχω 3 emails τότε το notification center μου εμφανίζει τα emails αυτά. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν είναι κ τόσο "άψογα" προς το παρόν. Όμως η apple μπορεί να δικαιολογηθεί σε ότι αφορά την εφαρμογή του facebook καθώς δεν έχει βγει αναβάθμιση της εφαρμογής με βελτιώσεις για το ios5 κ ίσως εκεί να οφείλονται εκεί τα όποια προβλήματα. Το έχω ξαναπεί αλλά για μένα το ios5 δεν έχει ουσιαστικά τίποτα (το σοβαρό) το καινούργιο να δείξει.

Σκέψου να αντιπαραβάλεις το ios 5 και το ελλιπές notification system με το ice cream που θα κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο.

Βέβαια ίσως να μη χρειάζεται καθόλου η σύγκριση με το ice cream.

Το ήδη υπάρχον notification system του gingerbread είναι κατά πολύ ανώτερο από το notification system που θα έχει το ios 5.

Ένας από τους πολλούς λόγους που πλέον χρησιμοποιώ περισσότερο το SGS2 σε σύγκριση με το iphone 4 είναι σίγουρα το κατά πολύ ανώτερο notification system!

#30   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:28

μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα ειναι αδυνατο να φτιαξουν κατι με τοσο αισθητη διαφορα...
το εχω πει και το ξαναλεω μη βιαστειτε να τουφεκισετε τα 4αρια σας
γιατι η διαφορα δε θα ειναι στη συσκευη αλλα στο ios

Τελευταία επεξεργασία από: Hidalgo, 26/09/2011 - 14:29

My life's goal is only to fight

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android