Λέω να μην πληρώσω φόρο ακινήτων επί 2..
Sent from my iPhone using Tapatalk
χαχαχαχαχ αστα να πανε θα μας βαλουν και στο iphone φορο πολυτελειας....
Δημοσίευση 26/09/2011 - 12:07
Λέω να μην πληρώσω φόρο ακινήτων επί 2..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/09/2011 - 12:35
χαχαχαχαχ αστα να πανε θα μας βαλουν και στο iphone φορο πολυτελειας....
Δημοσίευση 26/09/2011 - 12:41
Δημοσίευση 26/09/2011 - 12:46
ακριβως φιλε μου .Αυτο που πρεπει να ενδιαφερει ολους με το iphone 4 ειναι ,αν θα δουλευει σωστα και γρηγορα το ios5 και πανω απ ολα να φτιαχτουν επιτελους σωστα τα push notifications στα οποια κανείς στο forum δεν αναφερεται.... (δυστυχως).Αν πηγαίνει το 4αρι καλα με το iOS 5 δεν υπάρχει λόγος.
Δημοσίευση 26/09/2011 - 13:09
ακριβως φιλε μου .Αυτο που πρεπει να ενδιαφερει ολους με το iphone 4 ειναι ,αν θα δουλευει σωστα και γρηγορα το ios5 και πανω απ ολα να φτιαχτουν επιτελους σωστα τα push notifications στα οποια κανείς στο forum δεν αναφερεται.... (δυστυχως).
Εγω προσωπικα εχω ξενερωσει ασχημα οσων αφορα τα notifications ,που σπανια δουλευουν σωστα.... .Ωραια συσκευη designατι αλλα αν το ios 5 δεν φτιαξει σωστα τα push notifications ,θυμηθείτε την κουβεντα μου το iphone θα παρει την κατηφορα οπως πηρε και το ipad .
Γιατι αραγε?
http://www.iphonehel...-by-25-percent/
Δημοσίευση 26/09/2011 - 13:10
μακαρι φιλε μου ,απ το στομα σου και στις apple το αυτί .Το σύστημα ειδοποίησεων του iOS 5 είναι ήδη γνωστό και δεν υπάρχει κανένα ερώτημα όσον αφορά το θέμα αυτό. Εγώ έχω την beta και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι λειτουργεί άψογα και διακριτικά αν και δεν είναι πρωτότυπη ιδέα.
Δημοσίευση 26/09/2011 - 13:38
Το σύστημα ειδοποίησεων του iOS 5 είναι ήδη γνωστό και δεν υπάρχει κανένα ερώτημα όσον αφορά το θέμα αυτό. Εγώ έχω την beta και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι λειτουργεί άψογα και διακριτικά αν και δεν είναι πρωτότυπη ιδέα.
Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 26/09/2011 - 13:41
Δημοσίευση 26/09/2011 - 13:52
φιλε μου και εγω αυτο ξερω για το ios 5 beta οτι τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα οσων αφορα τα push notifications .To οτι θελουν πολυ δουλεια ακομα οπως λες ,δυστυχως αυτο τα λεει ολα.Φίλε μου επιδή την έχω κ εγω τη beta τα push notifications δεν λειτουργούν "άψογα" με τίποτα. Απλά είναι λίγο βελτιωμένα σε σχέση με το ios4. Θέλουν πολύ δουλειά ακόμη.
Επίσης ρίξτε μια ματιά σε αυτό το link απο το newsbeast. Αναφέρει ότι καθυστερεί η παραγωγη του iphone 5 λόγω προβλημάτων στις οθόνες αφής.
http://www.newsbeast...ei-to-iphone-5/
Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:00
φιλε μου και εγω αυτο ξερω για το ios 5 beta οτι τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα οσων αφορα τα push notifications .To οτι θελουν πολυ δουλεια ακομα οπως λες ,δυστυχως αυτο τα λεει ολα.
Το θεμα ειναι πως η apple δεν δικαιολογείτε πλεον μετα απο 1,5 χρονο και να χρειαζεται ακομα δουλεια, αυτο σιγουρα θα κανει ζημια στην εταιρια οσων αφορα τα iphone .Μακαρι να βγω ψευτης
Υ,Γ θα το ξανα πω και ας παρεξηγηθω , αλλα φοβαμαι οτι ο steve δεν εφυγε τυχαια .....
Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:03
Φίλε μου επιδή την έχω κ εγω τη beta τα push notifications δεν λειτουργούν "άψογα" με τίποτα. Απλά είναι λίγο βελτιωμένα σε σχέση με το ios4. Θέλουν πολύ δουλειά ακόμη.
Επίσης ρίξτε μια ματιά σε αυτό το link απο το newsbeast. Αναφέρει ότι καθυστερεί η παραγωγη του iphone 5 λόγω προβλημάτων στις οθόνες αφής.
http://www.newsbeast...ei-to-iphone-5/
Τελευταία επεξεργασία από: nik198x, 26/09/2011 - 14:06
Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:18
Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:22
Συγνώμη που επιμένω αλλά ποιο πρόβλημα έχουν τα push notifications στην beta 7;
Επίσης, είναι μικρή διάφορα από το iOS 4 ότι πλέον τα notifications δεν διακόπτουν, είναι καλαίσθητα, συνεργάζονται απροβλημάτιστα με τις εφαρμογές και είναι προσβάσιμα από τη lock screen και το notifications center;
Sorry, δεν πρόλαβα την απάντηση. Για το Facebook θα συμφωνήσω. Είναι θέμα εφαρμογής, η οποία ειδικά στην beta 7 κολλάει 4 φορές στις 5!
Για το mail δυστυχώς δεν μπορω να επιβεβαιώσω. Όλα τα Exchange και iCloud accounts στέλνουν notification αμέσως μόλις ληφθεί το mail σε μένα.
Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 26/09/2011 - 14:27
Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:26
Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:27
Σε ότι αφορά τα push notifications εγώ "φαντάζομαι" πως για πχ στο facebook όταν κάποιος σου στείλει ένα μνμ ή σε κάνει tag σε μια φωτογραφία θα πρέπει να εμφανίζεται το notification. Αυτό στη beta7 που έχω δεν γίνεται πάντα. Από την άλλη το email (εγώ έχω περάσει το gmail στο iphone) δεν εμφανίζει ένα notification όταν λαμβάνω mail αλλά αντιθέτως θα πρέπει εγώ χειροκίνητα να το ελέγξω. Μόλις ελέγξω κ για πχ μου δείχνει ότι έχω 3 emails τότε το notification center μου εμφανίζει τα emails αυτά. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν είναι κ τόσο "άψογα" προς το παρόν. Όμως η apple μπορεί να δικαιολογηθεί σε ότι αφορά την εφαρμογή του facebook καθώς δεν έχει βγει αναβάθμιση της εφαρμογής με βελτιώσεις για το ios5 κ ίσως εκεί να οφείλονται εκεί τα όποια προβλήματα. Το έχω ξαναπεί αλλά για μένα το ios5 δεν έχει ουσιαστικά τίποτα (το σοβαρό) το καινούργιο να δείξει.
Δημοσίευση 26/09/2011 - 14:28
Τελευταία επεξεργασία από: Hidalgo, 26/09/2011 - 14:29
My life's goal is only to fight
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες