Αναφορά σε iPhone 4S με σχεδιασμό iPhone 4 στον κώδικα του iTunes
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:42
Ad
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:43
Πλέον είναι σίγουρο ότι θα δούμε iPhone 4s και 5την Τρίτη, και αύριο το πρωί θα καταλάβετε όλοι γιατί το λέω. Μόλις μου ήρθε είδηση σε push απο το mdn που αναφέρει ότι εμφανίστηκαν iPhone 4s και 5 με 4αρα οθόνη σε site carrier και αποσύρθηκαν και οι δυο πάραυτα. Αναμένουμε.
το έγραψε ενα καρντασι πριν λίγο στο thread με την ανακοίνωση του event...
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:45
Φιλε γιωργο αυτο το ποστ έχει ήδη ενα φάουλ. Ποιο ειναι αυτο; Λέει για παρουσίαση στις 7 του μηνός...άκυρο, θα γίνει στις 4.Λοιπόν σύμφωνα με ιδιαίτερα έγκυρη πηγή το νέο iPhone 5 θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά :
-Θα ονομάζεται iPhone 5 και θα κυκλοφορήσει σε άσπρο και μαύρο
-Θα έχει τρεις εκδόσεις μια των 16 GB,32GB και μια των 64GB με την τελευταία να μην έχει αποφασιστεί ακόμα να θα κυκλοφορήσει ακόμα εξαιτείας της έλευσης του iCloud.
-Θα έχει ελαφρώς "tear-drop" design,θα είναι σαφώς λεπτότερο και ελαφρύτερο από το iPhone 4,και το πίσω μέρος της συσκευής θα είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από Liquid Metal(υλικό όπου η Apple έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα εκμέταλευσης).
-Η οθόνη θα είναι περίπου 3,9 inches(HS IPS LED LCD) κατασκευασμένη από LG και θα έχει ppi(pixels per inch) 300+.
-Θα περιλαμβάνει μια μπαταρία νέας γενιάς με μεγαλύτερη χωριτικότητα επομένως και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
-Θα φοράει επεξεργαστή A5 (διπηρυνο με συχνοτητα κοντα στο 1GHZ) και η μνήμη ram θα είναι 512 mb ddr2(η apple δοκίμαζε πρωτότυπο και με 1 GB Ram δεν ξέρουμε όμως αν κατέληξε σε αυτό).
-Θα έχει low-power Βluetooth 4.0
-Η apple δοκίμαζε και ένα πρωτότυπο με nfc αλλά είναι πολύ πιθανόν να μην προχωρησε σε αυτήν την προσθήκη για να κρατησει το κινητο αρκετά λεπτό.
-θα έχει fm radio chip και η apple σκοπέυει να το ενεργοπήσει με την έλευση της 5.1 κοντα στα τέλη Νοεμβρίου.
-Η κάμερα θα είναι 8 megapixel(ο λόγος που καθυστερησε η apple να κυκλοφορήσει το iPhone 5 είναι ότι περίμενε την OmniVsion να κυκλοφορήσει έναν νέο πολύ λεπτό φακό κάμερας) με βελτιώμενο illuminated light sensor,θα κατασκευάζεται από την omnivision και έχει και LED FLASH.
-H καταγραφή βίντεο θα γίνεται στα 1080p 30frames/second.
-Θα τρέχει το iOS5 με ορισμένες νέες λειτουργίες που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και θα είναι αποκλειστικά για το iPhone 5.
-Θα ανακοινώθει στις αρχές προς μέσα Οκτώβρη με την κυκλοφορία του να ακολουθεί μετά από μια εβδομάδα.
-Τo κινητό στην Αμερική θα κυκλοφορήσει και απο τους τρεις μεγάλους παροχους:Sprint(με πιθανή υποστήριξη WiMax),AT&T (xωρίς LTE) και VERIZON (δεν εχει οριστικοποιηθει κατι ακομα για LTE).Θα ξεκινάει στα 199$ οn contract και μόνο η Sprint θα προσφέρει unlimited plan ώστε να προσελκήσει πελάτες...
-Στην Ελλάδα το κινήτο θα κυκλοφορήσει από :Cosmote,Wind,Vodafone κάπου στις αρχές Νοέμβρη με τιμή χωρίς συμβόλαιο κοντάι στα 630 ευρώ.
-To home button θα είναι πιο πλατύ(αφής πιθανόν) και η οθόνη σίγουρα edge-to-edge.
αυτο ήταν το ποστ!
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:46
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:48
Ενα τι;το έγραψε ενα καρντασι πριν λίγο στο thread με την ανακοίνωση του event...
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:48
Επειδή ξέρω για ποιο πόστ λες σου λέω ότι δεν υσχιει, ο συγκεκριμένος μας εταζε ότι θα μας έβαζε και φωτογραφιααπο το νέο iPhone 5 σε παγκόσμια αποκληστικοτητα , αλλα και κτος απο αυτο και ο ίδιος ο moderator βγήκε και είπε ότι είναι απλά φήμες και δεν ξέρει τίποτα παραπάνω.
οπως καταλαβαίνεις φίλε ,ηταν πολυ δύσκολο να εβαζε και φωτογραφία...,αυτο που με πειράζει
είναι η σιγουριά κάποιων που νομιζουν οτι τα ξέρουν όλα .Εννοείτε οτι μπορει να μην ισχύει
τιποτα απο αυτα που είπε το παιδί,αλλα δεν είμαστε και σίγουροι!
η Τρίτη ειναι κοντά και αυτο που εχει καταφέρει η apple να ασχολουντε ολοι ποιο θα είναι
το επόμενο iphone, ειναι σίγουρα μοναδικό!
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:50
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:50
προσωπικά ελπίζω να βγει 4S γιατί θα ήθελα να μείνω με το iPhone 4 και ο πειρασμός θα είναι μεγάλος αν αλλάξει ριζικά. τώρα αυτό που λέτε οτί θέλετε μεγαλύτερη οθόνη, μερικοί δεν θέλουν οπότε είναι θέμα γούστου... η Apple δεν στοχεύει μόνο σε γκικς, πολλοί αγοράζουν τη συσκευή για την ευχρηστία του OS και δεν θέλουν παντόφλες για κινητό.
θελω να βγαλει το 5 με 4 ιντσες οθονη και να δω απο εσας που λετε οτι δεν θελετε μεγαλυτερη οθονη αν θα πατε να το παρετε η θα μεινετε με τις 3.5...
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:52
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:53
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:54
Ρε φίλε μην είσαι τόσο αφελής, και εγώ αύριο θα σου ετοιμασω ένα πόστο με αποκλειστικές πληροφορίες για το iPhone 6. Έχω έγκυρη πηγή και θα ενημερώσω και τον moderator για αυτο.
Εχεις δίκιο ,ειμαι αφελής ...που κάθομαι 1,51 το πρωι αντι να παω να κοιμηθώ
ή να πιω ενα ποτό ,η να αγκαλιάσω την κοπέλα μου και κάθομαι εδώ και συζητάω πως θα είναι
,πως θα λέγεται το επόμενο iphone!
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:55
θελω να βγαλει το 5 με 4 ιντσες οθονη και να δω απο εσας που λετε οτι δεν θελετε μεγαλυτερη οθονη αν θα πατε να το παρετε η θα μεινετε με τις 3.5...
Δηλαδη εσυ αν καποιο κινητο δεν εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις προδιαγραφες που θελεις δεν το αγοραζεις? Δε χαλασε και ο κοσμος αν εχει 3,7 η 4 ιντσες οθονη...απλα προτιμω τις 3,5 αν μπορω να διαλεξω...αλλα δεν μπορω. Οποτε, εφοσον δεν μου πασαρουν παντοφλα τυπου Galaxy Note, αν οι προδιαγραφες της συσκευης ειναι κοντα σε αυτα που θελω σε συνδυασμο με τη γνωστη ευχρηστια και σταθεροτητα του iOS, θα το αγορασω.
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:55
Ε όσο να'ναι αυτο υποδηλώνει αποκλινουσα συμπεριφορά και ειναι αφορμή για κρεβατομουρμουρα εώς παντοφλα!Εχεις δίκιο ,ειμαι αφελής ...που κάθομαι 1,51 το πρωι αντι να παω να κοιμηθώ
ή να πιω ενα ποτό ,η να αγκαλιάσω την κοπέλα μου και κάθομαι εδώ και συζητάω πως θα είναι
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:58
Δηλαδη εσυ αν καποιο κινητο δεν εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις προδιαγραφες που θελεις δεν το αγοραζεις? Δε χαλασε και ο κοσμος αν εχει 3,7 η 4 ιντσες οθονη...απλα προτιμω τις 3,5 αν μπορω να διαλεξω...αλλα δεν μπορω. Οποτε, εφοσον δεν μου πασαρουν παντοφλα τυπου Galaxy Note, αν οι προδιαγραφες της συσκευης ειναι κοντα σε αυτα που θελω σε συνδυασμο με τη γνωστη ευχρηστια και σταθεροτητα του iOS, θα το αγορασω.
αυτη τη στιγμη εχω και το s2 και το 4..το s2 το εχω μονο για την οθονη του...
επειδη το ios μου καθετε καλυτερα σε σχεση με το android θελω 4ιντσες τουλαχιστον ωστε να πουλησω τα αλλα δυο και να μεινω με το 5αρι...δεν μπορω να με φανταστω να εχω μια συσκευη με 3.5 ιντσες...
Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:59
Εχεις δίκιο ,ειμαι αφελής ...που κάθομαι 1,51 το πρωι αντι να παω να κοιμηθώ
Όχι . Αφελής είσαι για το ότι δίνεις αξία και εμπιστευεσαι οποιονδήποτε επικαλείται αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες απλά και μόνο στα λόγια χωρίς καμία απόδειξη
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες