Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αναφορά σε iPhone 4S με σχεδιασμό iPhone 4 στον κώδικα του iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
398 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/10/2011 - 00:59

Ε όσο να'ναι αυτο υποδηλώνει αποκλινουσα συμπεριφορά και ειναι αφορμή για κρεβατομουρμουρα εώς παντοφλα! :P

αρκει η παντόφλα να μην ειναι το νεο iphone! :lol: (με 4αρα οθόνη δεν είπαμε????) :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:00

αρκει η παντόφλα να μην ειναι το νεο iphone! :lol: (με 4αρα οθόνη δεν είπαμε????) :lol:

Χεχεχε :lol: :

#153   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:00

αυτη τη στιγμη εχω και το s2 και το 4..το s2 το εχω μονο για την οθονη του...
επειδη το ios μου καθετε καλυτερα σε σχεση με το android θελω 4ιντσες τουλαχιστον ωστε να πουλησω τα αλλα δυο και να μεινω με το 5αρι...δεν μπορω να με φανταστω να εχω μια συσκευη με 3.5 ιντσες...

Επειδη εσυ χρειαζεσαι 4 ιντσες οθονη δε σημαινει οτι τις χρειαζομαι και εγω. Απλα πραγματα.

#154   spartan29gr

spartan29gr

iPH User

• 149 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:01

Ηθελα να ηξερα ρε παιδια γιατι μερικοι απο εδω μεσα παρεξηγιεστε και μαλωνετε σαν τα κοκορια?ο καθενας εχει την δικη του γνωμη πανω στο θεμα αυτο!!!και ειναι σεβαστη.Στο θεμα μας τωρα!!!μπορει ολο αυτο το θεμα με το 4ς να ειναι παιχνιδακι απο την απλε!!!για να θολωσει τα νερα!!!μπορει ομως τελικα να ειναι η πραγματικοτητα!!!

#155   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:04

Ποιος ο λόγος να κάνει παιχνιδάκια η apple 2 μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση?

#156   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:04

Όχι . Αφελής είσαι για το ότι δίνεις αξία και εμπιστευεσαι οποιονδήποτε επικαλείται αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες απλά και μόνο στα λόγια χωρίς καμία απόδειξη

μα καλε μου φίλε ,ολοι αφελής ειμαστε που απαντάμε
σε ενα κάρο ποστ που εχουν βγει τώρα 1,5 μήνα βασισμένα
σε θήκες, αποδείξεις , unboxing video ,σε συσκευες
ξεχασμένες σε μπαρ,καμουφλαρισμένες με αφρολέξ.....
αλλα είπαμε,apple ειναι αυτη :P

#157   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:08

Μα αυτο ειναι το θεμα μας...οτι, ενω οι φημες και η λογικη μιλανε για αναβαθμιση χαρακτηριστικων-ουσιας και οχι εντυπωσιασμου (design, οθονη), επιμενουμε να εθελοτυφλουμε στις παρα πολλες ενδειξεις (ναι, συμφωνω, ενδειξεις ειναι και οχι αποδειξεις) ζητωντας απο τη μελλοντικη συσκευη να κανει ο,τι ο καθενας μας εχει φανταστει/ελπιζει χωρις να υπολογιζουμε οτι αυτες οι συσκευες σχεδιαζονται με γνωμονα το μεσο αγοραστη-χρηστη και ΟΧΙ τον techno-freak!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 02/10/2011 - 01:09

#158   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:12

Επειδη εσυ χρειαζεσαι 4 ιντσες οθονη δε σημαινει οτι τις χρειαζομαι και εγω. Απλα πραγματα.

σε αυτη την περιπτωση θα ηταν καλο ενα poll για να δουμε τι θελει ο καθενας...
αν και αργα η γρηγορα και η apple θα την βαλει την 4αρα που θα παει...

#159   spartan29gr

spartan29gr

iPH User

• 149 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:13

Ποιος ο λόγος να κάνει παιχνιδάκια η apple 2 μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση?

Και που ξερεις εσυ τι σκοπο εχει στο μυαλο της η εταιρια?μπορει να θελει να σε κραταει στιν τσιτα!!!! :P

#160   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:13

Πιστευεις οτι η Apple δεν εχει κανει ηδη ερευνα προτιμησεων των αγοραστων iphone? Σιγουρα η εταιρεια εχει καλυτερη εικονα της αγορας απο εμενα.

#161   spartan29gr

spartan29gr

iPH User

• 149 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:15

σε αυτη την περιπτωση θα ηταν καλο ενα poll για να δουμε τι θελει ο καθενας...
αν και αργα η γρηγορα και η apple θα την βαλει την 4αρα που θα παει...

Ειμαι 1000%σιγουρος οτι η πλειοψηφια εδω μεσα θα ψηφιζε 4 αρα με διαφορα!!! 8)

#162   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:17

Ειμαι 1000%σιγουρος οτι η πλειοψηφια εδω μεσα θα ψηφιζε 4 αρα με διαφορα!!! 8)

...ο μεσος αγοραστης iPhone δεν ξημερωνεται στις 2.16 το πρωι μπροστα σε μια οθονη να κανει υποθεσεις για το πως θα ειναι το 4S/5αρι... :rolleyes:

#163   kohran

kohran

iPH Addict

• 683 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:20

Μην τρώγεστε ρε παιδιά. Ούτε 4s, ούτε 5 θα βγεί.
Το καινούργιο iphone θα το λένε 4g και θα μας πουλήσουν τον A5, το 4g και μια κάμερα 8mp ως το απόλυτο θαύμα της τεχνολογίας. Μπεεεεεεε

#164   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:21

ρε παιδια χαλαρωστε.ΔΕΝ νομιζω να κανει παρουσιαση δυο κινητα μαζι.περιμενετε το 4s και εγω τον γαλαξια s3 :P

#165   miroland

miroland

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:22

Παρόλο που το ίδιο το i-Tunes αποκαλύπτει πλήρως μέσα στο κωδικό του το 4S , παρόλο που η ίδια η ΑΤ&Τ εμφανίζει στο σύστημα της το 4S , παρόλο που ετικέτα της Αpple δηλώνει ξεκάθαρα το 4S , παρόλο που ΣΟΒΑΡΉ εταιρεία κατασκευής θηκών εμφανίζει επίσημη συσκευασία της για το 4S , παρόλο που σημαντικά φόρουμ μιλάνε όλα για το 4S , κάποιοι " ρομαντικοί " ή εντελώς εθισμένοι στον FunBoy-σμο τους κοινός προβατάκια , ακόμα κρατάν το πολύ μεγάλο καλάθι και περιμένουν το " θαύμα " , χωρίς να μπορούν να δεχτούν κάτι άλλο πέρα από το " θαύμα " , επειδή οι προσδοκίες τους είναι μεγαλύτερες από τον ρεαλισμό και την πραγματικότητα !!
Δεν έχουν καταλάβει παρόλο που είναι πελάτες της εταιρείας ή μάλλον ΔΕΝ θέλουν με τίποτα να καταλάβουν την νοοτροπία της Apple...δηλαδή το Major - Minor Update σε ΌΛΑ τα προϊόντα της. Επίσης , κοινά αποδεκτό ότι ως εταιρεία δημιουργεί ΠΡΏΤΑ το Software και ΜΕΤΆ το " ντύνει " με το κατάλληλο Hardware , ώστε να δουλεύει αψεγάδιαστα και ως εκεί !! Αυτό το κάνει σε όλα τα μηχανήματα της - σε ότι παράγει γενικά...και η πάγια φιλοσοφία της ως εταιρεία , που είναι και το μυστικό της επιτυχίας της ως ένα σημείο , φυσικά και δεν θα αλλάξει έτσι ξαφνικά ένα ωραίο Κλιφορνέζικο πρωινό του Οκτώβρη , επειδή κάποιοι είναι φαντασμένοι και περιμένουν το σχήμα " δάκρυ " στο κινητό και το Liquid Metall ως νέο υλικό !!
Το 2011 , όπως είπε και ο Steve είναι η χρονιά του iPad 2 και ως εδώ επαληθεύεται πλήρως , διοτι σε ότι προϊών μέχρι στιγμής έκανε αναβάθμιση μέσα στο 2011 η εταιρεία , ήταν ΣΕ ΌΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ MINOR UPDATES !! Το 2011 τελικά είναι η χρονιά του Software ( λειτουργικά συστήματα ) και του iPad 2 και ως εκεί !!
Το 4S είναι η ποιο λογική κίνηση που θα έκανε η εταιρεία , ΈΝΑ ΑΠΛΌ REFRESH ...εξαιρετικά προβλέψιμη κίνηση θα έλεγα !! Κοινός κάθε iPhone " φορά " το Hardware του αντίστοιχου χρονικά iPad , έτσι λοιπόν πολύ λογικά και το 4S θα " φορά " το υλικό του iPad 2 και αντιστοίχως το μεθεπόμενο iPhone το υλικό του iPad 3 κτλ.
Για τους επόμενους μήνες μέχρι την WWDC 2012 τον ερχόμενο Ιούνη , που δεν είναι και τόσο μακρυά , το 4S με το υλικό του iPad 2 μια χαρά θα καλύψει το κενό μέχρι το Major Upadte to 2012 , εξάλλου το υλικό του iPad 2 ΕΊΝΑΙ ΣΑΦΈΣΤΑΤΑ ΠΟΛΎ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΟ με βάση πραγματικών μετρήσεων , από όλα τα Hardwares των smartphones που κυκλοφορούν και θα κυκλοφορήσουν στην αγορά !! Την δουλειά του ως κινητό μέχρι τον προσεχές Ιούνιο θα την πετύχει στο έπακρο με τρελές πωλήσεις και με το μικρότερο κόστος για την εταιρεία , γιατί θα κρατήσει την ίδια σχεδίαση τώρα , οπότε ΔΕΝ θα προβεί και σε ανάλογη αλλαγή του βιομηχανικού εξοπλισμού στις αλυσίδες παραγωγής !! Άρα , ολοταχώς κινείτε για μεγάλες αλλαγές από το καλοκαίρι και μετά !!
Τώρα , όσοι εδώ μέσα δεν βλέπουν τα σημάδια των καιρών και ονειρεύονται της πανάγιας τα μάτια , φανερά εθελοτυφλούν , μάλλον απογοητευμένοι θα μείνουν και με την υπέρμετρη αισιοδοξία τους παρέα να κάνουν μαζί κρύο ντους !! Το αστείο από την άλλη είναι , ότι ΟΡΙΣΜΈΝΩΝ ο φανατισμός και το άγχος τους για το επόμενο μοντέλο του iphone είναι τόσο μεγάλο , που κυριολεκτικά αυτό φαίνεται να ξεπερνά ακόμα και το άγχος τούς για οτιδήποτε άλλο σοβαρό...τέτοια εντύπωση δημιουργούν και σε τέτοιο βαθμό που δίνουν πάτημα στους άλλους να τους ονομάζουν κυριολεκτικά -ΠΡΌΒΑΤΑ !!
Τέλος , πιστεύω ότι στο επόμενο μοντέλο που θα μοιάζει σαν το τρέχων CDMA μοντέλο , το " μεγάλο πράγμα της υπόθεσης " που θα κάνει την ουσιαστική διάφορα ως λειτουργιά , θα είναι το Assistant !! Θεωρητικά καλή λειτουργία...πρακτικά ΑΔΙΆΦΟΡΗ.... αν ήμουν ΤΥΦΛΟΣ τύπου Stevie Wonder , ΝΑΙ θα το εκτιμούσα απεριόριστα και σίγουρα είναι ΆΡΙΣΤΟ εργαλείο για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ , αλλά το να " μιλάω " για να συντάξω το SMS στην γκόμενα μου όταν είμαι έξω στο Καφέ , νομίζω είναι ο ορισμός της Καγκουριάς και του Ψώνιου , κάνοντας τους άλλους δίπλα να γελάνε και να λένε παναγία μου...τι " φρούτο " και αυτό !!
Κλείνοντας , καταλαβαίνω ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...έτσι λένε...αλλά στην πραγματικότητα πεθαίνει ΠΡΏΤΑ η ελπίδα και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΕΛΠΙΖΩΝ !!
Όπως είπε και ο Albert Einstein , ο ΟΡΙΣΜΟΣ της χαζομάρας και της βλακείας , είναι να ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ από μια απλή λύση - από ένα απλό πράγμα , ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΛΆ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ από αυτά που μπορεί να σου δώσει...έτσι και εδώ , μην προσδοκάτε περισσότερα από αυτά που σου δίνει συνήθως κατά γραμμα η Apple...περισσότερα δηλαδή από ένα 4S...καλό σας βράδυ !!

Άιντε ότι να ναι εδώ μέσα...για τα πανηγύρια...
και εγώ λέω ότι iphone 4S με ios5 κολλάει?Δεν κολλάει!
Ωραίο επιχείρημα έτσι ? Από αυτό συμπεραίνω ότι θα βγει iphone5...καλό σας βράδυ !!

Λοιπόν μην λέμε ότι θέλουμε αν δεν έχουμε στοιχεία και οι διάφορες αμπελοφιλοσοφίες του καθενός να λοιπουν...
Όλοι θα εκφράσουν την άποψή τους μετά την Τρίτη ότι και να λέτε τώρα είναι σαν να μην το λέτε απλά!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες