Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αναφορά σε iPhone 4S με σχεδιασμό iPhone 4 στον κώδικα του iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
398 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 02/10/2011 - 09:51

Εγω διαβαζω εδω απο μερικους που λενε οτι κ καλα οτι iphone κ να ανακοινωσουν ολοι θα τρεξουν να το παρουν!
Κ ρωταω λοιπον ποιος απο εσας που εχετε το 4 θα αγορασει το νεο μηλο αν εχει διαφιρα μονο στην καμερα , επεξεργαστη, ραμ;;;
Εγω παντως που εχω το 4 αν βγει μονο 4ς δεν το αγορασω με την καμμια, το θεωρω βλακρια να αγορασω ενα κινητο με κουφαρι 16 μηνων παλιο, ασψετα αν κανει φραπε κ βαζει κ παγακια...
Αν δεν βγει νεα συσκευη εξωτερικα εγω θα κρατησω το 4 αρι κ ολα καλα, πιστευω αξιζει να αναβαθμισουν οι κατοχοι 3g 3gs !
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 02/10/2011 - 10:26

Εγω διαβαζω εδω απο μερικους που λενε οτι κ καλα οτι iphone κ να ανακοινωσουν ολοι θα τρεξουν να το παρουν!
Κ ρωταω λοιπον ποιος απο εσας που εχετε το 4 θα αγορασει το νεο μηλο αν εχει διαφιρα μονο στην καμερα , επεξεργαστη, ραμ;;;
Εγω παντως που εχω το 4 αν βγει μονο 4ς δεν το αγορασω με την καμμια, το θεωρω βλακρια να αγορασω ενα κινητο με κουφαρι 16 μηνων παλιο, ασψετα αν κανει φραπε κ βαζει κ παγακια...
Αν δεν βγει νεα συσκευη εξωτερικα εγω θα κρατησω το 4 αρι κ ολα καλα, πιστευω αξιζει να αναβαθμισουν οι κατοχοι 3g 3gs !

Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου για αυτο και ελπίζω πως δε θα κάνει τέτοιο λάθος η apple.

#198   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 02/10/2011 - 10:34

Kαλημέρα παιδιά! Δυο ερωτήσεις θέλω να κάνω! Τελικά αποσύρθηκε η beta??? Και δεύτερον, γιατί το ονομα του κινητου πρέπει σονει και καλα να αποτελεί φραγμό για μια καλή αναβάθμιση?? Γιατι δηλαδή να μην μπει πχ ελαφρως μεγαλύτερη οθόνη, να γίνει ελαφρως πιο λεπτό, και να εχει και ολα τα χαρακτηριστικά που συζητιούνται??(επεξεργαστη, κάμερα, ραμ κτλ). Δηλαδή αν λέγεται iphone 4S, και ειναι μια "χορταστική" αναβάθμιση λέτε να μας πειράξει πολύ??!!!

#199   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 10:42

Cheaper iPhone 4 'N90A' Photos Leak from Foxconn Factory

http://www.macrumors.com/

#200   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 02/10/2011 - 10:43

Mωρε αν μεγαλωσει η οθονη και εχει περισοτερη ραμ και α5 επεξεργαστη δεν πα να λεγετε και iphone1 τοτε μεσα γιατι αξιζει η αγορα, αμα ομως λεγετε iphone5 και ειναι ιδιο εξωτερικα με το 4αρι τοτε η apple θα παρει απο μενα αυτο που λεει ο TUS στο νεο του τραγουδακι :lol: :lol:
Το θεμα δεν ειναι πως θα λεγετε αλλα τι αναβαθμισεις θα εχει, για μενα δεν αξιζει να τα σκασουμε παλι για ενα iphone4 με αππλα καλυτερη καμερα και ταχυτητα!!
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#201   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.675 μηνύματα
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 02/10/2011 - 10:45

Εγώ πάντως πιστεύω πως μια μεγαλη έκπληξη μας περιμένει για το 5 αυτή τη βδομάδα...

Απο την άλλη αν καθισεται και το σκεφτείτε για να κάνει η Apple το Event στις εγγαταστασεις της δεν θα έχουμε και κάτι το πολύ σημαντικό σαν τις παρουσιάσεις iPad 2 π.χ. σε μεγάλα κέντρα παρουσίασης-συνάντησης.....
Για συλογιστητε λίγο έχει γινει ξανά κάποιο Event στο παρόν στο Cupertino....?

Τελευταία επεξεργασία από: milofonakias, 02/10/2011 - 10:46

#202   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/10/2011 - 10:47

Κουφαρι...για το ομορφοτερο (και πιο ποθητο) κινητο ευρειας παραγωγης παγκοσμιως μιλαμε, ετσι? Επισης, μας λες δηλαδη οτι αν αλλαξει εξωτερικα σχεδιασμο το αγοραζεις επιτοπου αλλα αν κανει ουσιαστικη αναβαθμιση δεν αξιζει τα λεφτα του? Τι λογικη ειναι αυτη? Μα τι θελουμε επιτελους απο την Apple?

#203   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 10:50

Eγώ αυτό που σκέφτομαι ειναι οτι ίσως όλο αυτο το hype το δημιουργεί η Apple, γιατι αν όντως υπάρχει 5αρι, σκεφτείτε λίγο παιδιά τι έγινε με το 4αρι. Αυτός που το ξεχασε τοτε σε μπαρ, εμεις μαθαμε τα πλήρη χαρακτηριστικα της συσκευής πόσο καιρό πριν. Άρα λογικό ειναι να θέλει η apple να κρατησει μυστικό όσο πιο πολύ γινεται το νεο iphone, με αποτελεσμα να δημιουργεί ολο αυτό το hype, για το 4S, και την τριτη να δούμε το 5αρι!!! Τωρα δεν είναι λίγο ύποπτο οτι κρατούσε τόσο καιρό κρυφό το όνομα και ξαφνικά της "ξέφυγε"΄μέσα στην beta του itunes??

#204   sakara

sakara

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:SAKARA214EVER

Δημοσίευση 02/10/2011 - 10:55

Το νεο iPhone θα είναι πολύ καλύτερο πολύ γρηγορότερο και κατα πάσα πιθανότητα και για μεγάλη πλειοψηφία χρηστών πολύ ομορφότερο από το παλιό (4) και όπως και να λέγεται είτε αρέσει σε κάποιους (κυρίως τους κατόχους του 4) είτε όχι για να το πάρουν θα πρέπει να τα σκάσουν. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο χώρο της τεχνολογίας κινητών και η apple ήταν πάντοτε ένα βήμα μπροστά. Ας μη γελιόμαστε οι περισσότεροι κάτοχοι του 4 εύχονται για το 4ς με χαρακτηριστικά του 4 για προφανείς λόγους. Συγγνώμη παίδες αλλά την Τρίτη το βράδυ μη δείτε τη νέα παρουσίαση γιατί κάποιοι (όχι όλοι) θα απογοητευτείτε. Και είμαι σίγουρος πως ακόμη και το iPhone να βγεί και να είναι 20 φορες καλύτερο από το 4 θα υπάρξουν κάποιοι (κλασσικά) που θα πούνε α! δε μου αρέσει το κουμπί ά!δε μου αρέσουν τα handsfree ά!δε μου αρέσει το homebutton δεν το αγοράζω. Ναι καλά..... Καλημέρα σας

#205   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 10:55

Eγώ αυτό που σκέφτομαι ειναι οτι ίσως όλο αυτο το hype το δημιουργεί η Apple, γιατι αν όντως υπάρχει 5αρι, σκεφτείτε λίγο παιδιά τι έγινε με το 4αρι. Αυτός που το ξεχασε τοτε σε μπαρ, εμεις μαθαμε τα πλήρη χαρακτηριστικα της συσκευής πόσο καιρό πριν. Άρα λογικό ειναι να θέλει η apple να κρατησει μυστικό όσο πιο πολύ γινεται το νεο iphone, με αποτελεσμα να δημιουργεί ολο αυτό το hype, για το 4S, και την τριτη να δούμε το 5αρι!!! Τωρα δεν είναι λίγο ύποπτο οτι κρατούσε τόσο καιρό κρυφό το όνομα και ξαφνικά της "ξέφυγε"΄μέσα στην beta του itunes??

Το ενδεχομενο να διερρευσε το 4S μεσα στον κωδικα της beta επειδη η εταιρεια μας προετοιμαζει με αυτο τον τροπο για αναβαθμιση μονο σε χαρακτηριστικα και οχι σε σχεδιαση το σκεφτηκες φιλε μου?

#206   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.675 μηνύματα
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 02/10/2011 - 10:58

Να σας πω και κάτι άλλο αν ο σχεδιασμός μείνει στο περίπου με το iPhone 4 τότε ο κόσμος κατά τη γνώμη δεν θα το προτυμισει λόγο του ότι μιλάμε για μεγάλη περίοδο πωλήσεων που ξεπερνα κάθε άλλη στην ιστορία του iphone με αυτές τις αφάνταστες καθιστερισεις, από την άλλη αν το πλαισιο και όλα τα αλλα πάνω στη συσκευή αλλάξουν τότε ο κόσμος θα το προτυμισει με το παραπάνω και ας έχει τις ίδιες αναβαθμίσεις με το 4S, διότι θα έχει κατασταλάξει να δει μια καινούργια συσκευή να προβαλεται...
Ακομη λόγο καθιστερισεων η Apple πιστεύω πως πάει παρακάτω στην ιστορία και δεν θα μείνει σε κάτι ξεπερασμένο όπως το iPhone 4S το οποιο θα έπρεπε να ήταν ήδη στα χερια των καταναλωτών, αυτό και για άλλη μια φορα θα σημάνει τον ερχομό του New iPhone 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#207   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:00

Το νεο iPhone θα είναι πολύ καλύτερο πολύ γρηγορότερο και κατα πάσα πιθανότητα και για μεγάλη πλειοψηφία χρηστών πολύ ομορφότερο από το παλιό (4) και όπως και να λέγεται είτε αρέσει σε κάποιους (κυρίως τους κατόχους του 4) είτε όχι για να το πάρουν θα πρέπει να τα σκάσουν. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο χώρο της τεχνολογίας κινητών και η apple ήταν πάντοτε ένα βήμα μπροστά. Ας μη γελιόμαστε οι περισσότεροι κάτοχοι του 4 εύχονται για το 4ς με χαρακτηριστικά του 4 για προφανείς λόγους. Συγγνώμη παίδες αλλά την Τρίτη το βράδυ μη δείτε τη νέα παρουσίαση γιατί κάποιοι (όχι όλοι) θα απογοητευτείτε. Και είμαι σίγουρος πως ακόμη και το iPhone να βγεί και να είναι 20 φορες καλύτερο από το 4 θα υπάρξουν κάποιοι (κλασσικά) που θα πούνε α! δε μου αρέσει το κουμπί ά!δε μου αρέσουν τα handsfree ά!δε μου αρέσει το homebutton δεν το αγοράζω. Ναι καλά..... Καλημέρα σας

Ετσι ακριβως ειναι...γι'αυτο καθε χρονο αλλαζω το 32GB με το καινουργιο 32GB (η 64, αν βγει φετος). Μα καλα, ειμαστε σοβαροι? Υπαρχει ανθρωπος που να μη θελει το καινουργιο μοντελο να ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το προηγουμενο? Τα λεφτα μας δινουμε ρε παιδια...ελεος...

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 02/10/2011 - 11:04

#208   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:04

Το ενδεχομενο να διερρευσε το 4S μεσα στον κωδικα της beta επειδη η εταιρεια μας προετοιμαζει με αυτο τον τροπο για αναβαθμιση μονο σε χαρακτηριστικα και οχι σε σχεδιαση το σκεφτηκες φιλε μου?

Nαι παίζει και αυτό φίλε μου. Υποθέσεις κάνω! Όπως και να εχει εγω θα το πάρω πάντως! Απλά μου φαίνεται περίεργο να βγάλει η Apple, νέο προιον και να μην είναι πιο λεπτό απο όλα τα προηγούμενα! Δηλαδή ήδη ο Steve παρουσιάσε το ipad 2 ως πιο λεπτό και απο το iphone 4! Και το νέο iphone να παραμείνει πιο "χοντρό" απο το ipad 2 που ειναι συσκευή 6 μηνών?? Δεν ξέρω! Πραγματικά τοσο μπέρδεμα πρώτη φορά! Α επίσης διαβασα στο infographic ενος φίλου πιο πάνω για όλες τις φήμες, οτι οταν κυκλοφόρησε το ios5 beta 1, βρηκαν δυο κωδικές ονομασιες στον κώδικα, Ν93 και Ν94. Αν το Ν94 ειναι το 4S το N93 τι ειναι??

Τελευταία επεξεργασία από: alexandros4, 02/10/2011 - 11:05

#209   sakara

sakara

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:SAKARA214EVER

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:05

θέλεις μήπως να σου θυμίσω τι λέγαν κάποιοι όταν ειχε πρωτοβγεί το 4?

#210   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:07

θέλεις μήπως να σου θυμίσω τι λέγαν κάποιοι όταν ειχε πρωτοβγεί το 4?

Η περιοδος προσαρμογης στο νεο σχεδιασμο καθε συσκευης (και η προσωπικη προτιμηση του καθενος οσον αφορα το design) τι σχεση εχει με ευχες για τεχνολογικη στασιμοτητα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες