Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αναφορά σε iPhone 4S με σχεδιασμό iPhone 4 στον κώδικα του iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
398 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:09

Κουφαρι...για το ομορφοτερο (και πιο ποθητο) κινητο ευρειας παραγωγης παγκοσμιως μιλαμε, ετσι? Επισης, μας λες δηλαδη οτι αν αλλαξει εξωτερικα σχεδιασμο το αγοραζεις επιτοπου αλλα αν κανει ουσιαστικη αναβαθμιση δεν αξιζει τα λεφτα του? Τι λογικη ειναι αυτη? Μα τι θελουμε επιτελους απο την Apple?

Με τον ορο κουφαρι αναφερομαι στο κελυφος δηλαδη στον εξωτερικο σχεδιασμο της συσκευης κ οχι υποτιμητικα οπως ιαως λαθος καταλαβες!
Επισεις λεω οτι σιγουρα ειτε ειναι 4s ειτε 5 θα εχει 1γιγα ραμ 8αρα καμερα κ τον α5 επεξεργαστη, αν με ολα αυτα ερθει κ νεο design κ 4αρα οθονη τοτε θα το αγορασω αν ομως ειναι ιδιο με το 4αρι τοτε δεν! Γιατι δεν λεει βα παρω μετα απο 16 μηνες το ιδιο κινητο απλα ποιο γρηγορο!!

Τελευταία επεξεργασία από: malias4, 02/10/2011 - 11:09

iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:13

Με τον ορο κουφαρι αναφερομαι στο κελυφος δηλαδη στον εξωτερικο σχεδιασμο της συσκευης κ οχι υποτιμητικα οπως ιαως λαθος καταλαβες!
Επισεις λεω οτι σιγουρα ειτε ειναι 4s ειτε 5 θα εχει 1γιγα ραμ 8αρα καμερα κ τον α5 επεξεργαστη, αν με ολα αυτα ερθει κ νεο design κ 4αρα οθονη τοτε θα το αγορασω αν ομως ειναι ιδιο με το 4αρι τοτε δεν! Γιατι δεν λεει βα παρω μετα απο 16 μηνες το ιδιο κινητο απλα ποιο γρηγορο!!

Ο ορος "κουφαρι" ειναι αναμφισβητητα υποτιμητικος, σε ο,τι και αν απευθυνεται φιλε μου.
Οσον αφορα τα υπολοιπα αρκετοι θα συμφωνησουν μαζι σου οτι ενα spec bump δεν αξιζει τη διαφορα χρηματων. Παρολα αυτα spec bump ειχαμε και στην εναλλαγη 3G->3GS και κοιτα τι πωλησεις εγιναν.

#213   k0uz

k0uz

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:15

Στην σελίδα gizmodo αναφέρει οικονομικό iphone μαζί με φώτο, κατασκευασμένο στη Βραζιλία.

#214   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:20

Δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει η Apple στο σχεδιασμο του 4αριου για το νεο iPhone.
To νεο iPhone θα ειναι γρηγοροτερο απο το 4 (με Α5 διπυρηνο και υποχρονισμενο σε σχεση με του iPad 2) και με εντελως νεο σχεδιασμο.
Και φυσικα θα βγει και ενα ακομη 4αρι πιο "φτηνο".
Ολα αυτα τα κολπα που κανει αφηνοντας να διαρρεονται φημες μονο για 4S τα κανει για να εξιταρει ακομα παραπανω το λαο οταν στην παρουσιαση, τα καταρριψει ολα και βγαλει το νεο 5αρι.
Παλια τεχνικη που πιανει.

Καλημερες.

edit: η λεξη κουφαρι σαφως και ΔΕΝ εχει παντα υποτιμητικη αξια. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: dusty, 02/10/2011 - 11:24

#215   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:23

Όταν είχε βγει το 4 δεν είχα καν ανταγωνισμό η apple απο άλλες εταιρίες! Ήταν πολύ μπροστά! Τώρα με τον ανταγωνισμό που έχει ειδικά απο samsung αν βγάλει ίδιο κινητο κ είναι απλά ταχύτερο δε ξέρω τι θα γίνει. Ήδη έχουν βγει δυνατοτερα κ καλύτερα (για μένα) κινητά απο το iPhone που περιμένουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#216   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:26

Όταν είχε βγει το 4 δεν είχα καν ανταγωνισμό η apple απο άλλες εταιρίες! Ήταν πολύ μπροστά! Τώρα με τον ανταγωνισμό που έχει ειδικά απο samsung αν βγάλει ίδιο κινητο κ είναι απλά ταχύτερο δε ξέρω τι θα γίνει. Ήδη έχουν βγει δυνατοτερα κ καλύτερα (για μένα) κινητά απο το iPhone που περιμένουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο πολυς κοσμος ομως (η κατεξοχην πελατεια του iPhone δηλαδη) το ξερει αυτο? Οι περισσοτεροι, δυστυχως, το μηλαρακι θελουνε ο,τι και αν βγει στην αγορα.

#217   sakara

sakara

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:SAKARA214EVER

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:26

Η περιοδος προσαρμογης στο νεο σχεδιασμο καθε συσκευης (και η προσωπικη προτιμηση του καθενος οσον αφορα το design) τι σχεση εχει με ευχες για τεχνολογικη στασιμοτητα?

Θα στο πώ απλά αδερφέ να το καταλάβεις. Όταν εσύ έχεις ένα κινητό το οποίο είναι από τα καλύτρα εαν όχι το καλύτερο στην αγορα και ξερεις ότι δε μπορεις να σκάσεις 800 η 900 η 1000 για κάτι το οποίο θα είναι καλυτερο από το δικό σου. Τί εύχεσαι; Να βγεί κάτι καλύτερο η να βγεί κα΄τι παρόμοιο; Την απάντηση ας τη σκεφτεί ο καθείς προσωπικά. Αν κάνω λάθος τότε οκ το παραδέχομαι και παίρνω πίσω τα όσα είπα. Πάντως εαν νομίζεις ότι ο κάθε iphonakias Ελληνας έχει τα λεφτα, η τη διάθεση να μην είναι αυτός πιο <<μπροστά>> από το διπλανό του τότε μάλλον ζούμε σε διαφορετικές χώρες.Τα όσα λέω είναι ΟΧΙ για όλους αλλα για ΚΑΠΟΙΟΥΣ

#218   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:31

Θα στο πώ απλά αδερφέ να το καταλάβεις. Όταν εσύ έχεις ένα κινητό το οποίο είναι από τα καλύτρα εαν όχι το καλύτερο στην αγορα και ξερεις ότι δε μπορεις να σκάσεις 800 η 900 η 1000 για κάτι το οποίο θα είναι καλυτερο από το δικό σου. Τί εύχεσαι; Να βγεί κάτι καλύτερο η να βγεί κα΄τι παρόμοιο; Την απάντηση ας τη σκεφτεί ο καθείς προσωπικά. Αν κάνω λάθος τότε οκ το παραδέχομαι και παίρνω πίσω τα όσα είπα. Πάντως εαν νομίζεις ότι ο κάθε iphonakias Ελληνας έχει τα λεφτα, η τη διάθεση να μην είναι αυτός πιο <<μπροστά>> από το διπλανό του τότε μάλλον ζούμε σε διαφορετικές χώρες.Τα όσα λέω είναι ΟΧΙ για όλους αλλα για ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Ακομα και αν δεν μπορω να εχω "the latest and greatest" που λενε και οι Αγγλοσαξωνες, καθε τεχνολογικο βημα προς τα εμπρος που εντεινει τον ανταγωνισμο και ανεβαζει τον πηχυ ειναι προς οφελος μου. Γιατι οταν θα ξαναψωνισω, θα παρω κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που ειχα με λιγοτερα λεφτα. Τωρα, και εγω οπως και εσυ δε βαζω το χερι μου στη φωτια για κανεναν..

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 02/10/2011 - 11:31

#219   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:32

Παιδια να ρωτησω κατι? Λετε οτι ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μπροστα και το εχει χασει η apple! Δλδ που ειναι μπροστα, στο οτι βγαζει πλαστικα ταψια πανελς? στο οτι βγαζει διπυρηνα 1,5ghz που παλι αργοτεροι θα ειναι απο τον a5? Η μηπως ξεπερασαν και την retina? Απο την αλλη το ios (που κυριως αυτο μας πουλαει η apple) το ξεχασαμε τελειως, η μηπως τα android βελτιωθηκαν τοσο πολυ που το εξαφανισαν? Μια μεγαλυτερη οθονη (retina) καλη θα ηταν αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχασε το τραινο της τεχνολογιας η apple. Α και μην μου πει κανενας για 3d και τετοια γιατι ειμαι μεγαλο παιδι πια... :P

Προσωπικα απογοητευτηκα περισσοτερο απο το ios 5 γιατι θα ηθελα περισοτερες καινοτομιες...

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 02/10/2011 - 11:36

#220   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:35

Ο ορος "κουφαρι" ειναι αναμφισβητητα υποτιμητικος, σε ο,τι και αν απευθυνεται φιλε μου.
Οσον αφορα τα υπολοιπα αρκετοι θα συμφωνησουν μαζι σου οτι ενα spec bump δεν αξιζει τη διαφορα χρηματων. Παρολα αυτα spec bump ειχαμε και στην εναλλαγη 3G->3GS και κοιτα τι πωλησεις εγιναν.

Δηλαδη οταν λεμε για το κουφαρι της μηχανης που στην ουσια σημαινει τον ξινητηρα ειναι υποτιμητικο;
Εκτος κ αν στα μερη σου δεν χρισημοποιειτε αυτην την εκφραση...
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#221   aelaraole

aelaraole

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:36

Σπάω πλάκα που κολλάτε όλοι στο όνομα..
αν είναι 4s, τότε αυτομάτως για όλους είναι ξενέρα...
αν είναι 5 είναι τότε το καλύτερο και wow!

Το θέμα είναι να έχεις τις αναβαθμίσεις που όλοι ζητάμε και τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση...

#222   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:36

αυτο το επιχειρημα που το αναφερετε συνεχεια οτι εμεις με τα 4αρια δε θελουμε να βγει καλυτερο τηλεφωνο για να μην παλιωσει το δικο μας ειναι σκετη ανοησια, η οποια προφανως αναφερεται σε παιδακια που δεν εχουν αισθηση της πραγματικοτητας και νομιζουν οτι το κινητο τους για παντα θα ειναι το καλυτερο. Ε οχι! Δεν ειμαστε τοσο φαντασμενοι. Εγω θελω να βγει καλυτερο τηλεφωνο, θελω το 4αρι μου μπροστα του να ειναι ενα τιποτα. Δε με νοιαζει αν το δικο μου δε θα ειναι τιποτα, το ξερω, το εχω καταλαβει και ειμαι ετοιμος να το αντιμετωπισω.

#223   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:37

Σπάω πλάκα που κολλάτε όλοι στο όνομα..
αν είναι 4s, τότε αυτομάτως για όλους είναι ξενέρα...
αν είναι 5 είναι τότε το καλύτερο και wow!

Το θέμα είναι να έχεις τις αναβαθμίσεις που όλοι ζητάμε και τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση...

προφανως επειδη οταν λεμε 4s εννοουμε απλα μια συσκευη ιδια με το 4, απλα πιο γρηγορη.

Οταν λεμε 5 εννοουμε τελειως νεο σχεδιασμο και Hardware.

#224   kohran

kohran

iPH Addict

• 683 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:37

Παιδια να ρωτησω κατι? Λετε οτι ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μπροστα και το εχει χασει η apple! Δλδ που ειναι μπροστα, στο οτι βγαζει πλαστικα ταψια πανελς? στο οτι βγαζει διπυρηνα 1,5ghz που παλι αργοτεροι θα ειναι απο τον a5? Η μηπως ξεπερασαν και την retina? Απο την αλλη το ios (που κυριως αυτο μας πουλαει η apple) το ξεχασαμε τελειως, η μηπως τα android βελτιωθηκαν τοσο πολυ που το εξαφανισαν? Μια μεγαλυτερη οθονη (retina) καλη θα ηταν αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχασε το τραινο της τεχνολογιας η apple. Α και μην μου πει κανενας για 3d και τετοια γιατι ειμαι μεγαλο παιδι πια... :P

Και τη retina έχουν ξεπεράσει ( οθόνες 720p ) και οι διπύρηνοι 1,5G είναι σαφώς γρηγορότεροι από τον A5. Η διαφορά ίσως υπάρχει στο πως απεικονίζεται η ταχύτητα του επεξεργαστή στην ευχρηστία του software, εκεί η apple είναι καθαρά μπροστά.

Τελευταία επεξεργασία από: kohran, 02/10/2011 - 11:39

#225   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:40

Δηλαδη οταν λεμε για το κουφαρι της μηχανης που στην ουσια σημαινει τον ξινητηρα ειναι υποτιμητικο;
Εκτος κ αν στα μερη σου δεν χρισημοποιειτε αυτην την εκφραση...

Ακριβως. Κι εμεις εδω που ασχολουμαστε με αμαξια οταν λεμε κουφαρι εννοουμε το αμαξι χωρις το μοτερ, την καροτσα δηλαδη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες