Αναφορά σε iPhone 4S με σχεδιασμό iPhone 4 στον κώδικα του iTunes
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:40
Αν ηταν το iphone 5 θα μιλαγαμε για ενα κινητο με νεο design και μεγαλυτερη οθονη...
κακα τα ψεματα οσο ομορφο και να ειναι το 4, ο κοσμος μετα απο 1.5 χρονο ζηταει και θελει εστω μια αλλαγη εξωτερικα,(λιγο μεγαλυτερη οθονη), αν θες και για ψυχολογικους λογους. Δεν θες να σκασεις 700 ευρω παλι και να παρεις ενα κινητο που να ειναι ολοιδιο με το κινητο που εσκασες αλλα 700 ευρω για να το παρεις πριν 1.5 χρονο
Ad
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:41
Δηλαδη οταν λεμε για το κουφαρι της μηχανης που στην ουσια σημαινει τον ξινητηρα ειναι υποτιμητικο;
Εκτος κ αν στα μερη σου δεν χρισημοποιειτε αυτην την εκφραση...
"κουφάρι το [kufári] Ο44 : (λογοτ.) πτώμα ανθρώπου ή ζώου, συνήθ. άτα φο και σε αποσύνθεση: Tο πεδίο της μάχης ήταν σπαρμένο κουφάρια. H θάλασσα ξέβραζε κουφάρια. || (μτφ.): Kουφάρια δέντρων / πλοίων"
Sorry για το off topic!
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:42
Και τη retina έχουν ξεπεράσει ( οθόνες 720p ) και οι διπύρηνοι 1,5G είναι σαφώς γρηγορότεροι από τον A5. Η διαφορά ίσως υπάρχει στο πως απεικονίζεται η ταχύτητα του επεξεργαστή στην ευχρηστία του software, εκεί η apple είναι καθαρά μπροστά.
Εχεις δει καποιο benchmark σχετικα με τους επεξεργαστες? Γιατι τα mhz απο μονα τους δεν λενε τπτ σε περιπτωση που δεν το ξερεις. και τους galaxy s2 ειναι στα 1,2 (εναντι 1ghz a5) αλλα σε επιδοσεις μερα με τη νυχτα
Εξάλλου η Τρίτη δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνεται ότι είναι. Απλά υπομονή...
αυτο το επιχειρημα που το αναφερετε συνεχεια οτι εμεις με τα 4αρια δε θελουμε να βγει καλυτερο τηλεφωνο για να μην παλιωσει το δικο μας ειναι σκετη ανοησια, η οποια προφανως αναφερεται σε παιδακια που δεν εχουν αισθηση της πραγματικοτητας και νομιζουν οτι το κινητο τους για παντα θα ειναι το καλυτερο. Ε οχι! Δεν ειμαστε τοσο φαντασμενοι. Εγω θελω να βγει καλυτερο τηλεφωνο, θελω το 4αρι μου μπροστα του να ειναι ενα τιποτα. Δε με νοιαζει αν το δικο μου δε θα ειναι τιποτα, το ξερω, το εχω καταλαβει και ειμαι ετοιμος να το αντιμετωπισω.
Ετσι.
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:46
Εχεις δει καποιο benchmark σχετικα με τους επεξεργαστες? Γιατι τα mhz απο μονα τους δεν λενε τπτ σε περιπτωση που δεν το ξερεις. και τους galaxy s2 ειναι στα 1,2 (εναντι 1ghz a5) αλλα σε επιδοσεις μερα με τη νυχτα
Κανεις μεγαλο λαθος. Ο Exynos του SGS II σαν cpu ειναι πιο γρηγορος απο τον Α5 του iPad 2. Η gpu του iPad 2 ειναι καλυτερη απο του SGS II, οποτε μην μπερδευεσαι.
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:51
ΣωστόςΚανεις μεγαλο λαθος. Ο Exynos του SGS II σαν cpu ειναι πιο γρηγορος απο τον Α5 του iPad 2. Η gpu του iPad 2 ειναι καλυτερη απο του SGS II, οποτε μην μπερδευεσαι.
ontopic
Εγώ Σωτήρη μόλις γίνει η παρουσίαση θα κάνω ποστ συνομιλία που είχα με χρήστη εδώ στο φόρουμ μέσω προσωπικών μηνυμάτων εδώ και 2 μήνες που του αναφέρω το τι θα βγάλει η Apple
Τα τηλέφωνα ειναι 2 τέρμα.
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:53
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:54
Σωστός
ontopic
Εγώ Σωτήρη μόλις γίνει η παρουσίαση θα κάνω ποστ συνομιλία που είχα με χρήστη εδώ στο φόρουμ μέσω προσωπικών μηνυμάτων εδώ και 2 μήνες που του αναφέρω το τι θα βγάλει η Apple
Γεια σου Γιανναρε! Συμφωνω κι εγω για 2 τηλεφωνα...
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:54
Σωστός
ontopic
θα περιμενω με πολυ μεγαλο ενδιαφερον. Δειχνεις παρα πολυ σιγουρος και ειμαι πραγματικα πολυ περιεργος να δω που το στηριζεις αυτο.
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:55
ποια δυο κατα τη γνωμη σου;
περίμενε μέχρι την τρίτη
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:55
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:56
"κουφάρι το [kufári] Ο44 : (λογοτ.) πτώμα ανθρώπου ή ζώου, συνήθ. άτα φο και σε αποσύνθεση: Tο πεδίο της μάχης ήταν σπαρμένο κουφάρια. H θάλασσα ξέβραζε κουφάρια. || (μτφ.): Kουφάρια δέντρων / πλοίων"
Sorry για το off topic!
Η MTM έβαλε στο κουφάρι του A1 τον 2.5-λιτρο TFSI και μετά από κάποιες “μικρές” μετατροπές των έκανε να αποδίδει 500 άλογα με 600 Nm ροπής.
Του έβαλε και ένα μπλοκέ διαφορικό για να μπορεί να βγάλει καλύτερη την δύναμη αυτή στο δρόμο και έτοιμος ο πύραυλος ικανός να πιάσει τα 324 χλμ/ώρα. Το αν με ρωτάς αν μπορεί να στρίψει γρήγορα το μπροστοκίνητο A1 θα σε γελάσω. Καλό το μπλοκέ διαφορικό αλλά ποιος είπε ότι μπορεί να κάνε
Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: 324 χλμ/ώρα με ένα Audi A1 ! - AutoBlog.gr
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:57
Επίσης ο A5 στο iphone μπορεί να είναι και underclocked, οπότε ακόμα χειρότερα ...
Πιθανοτατα θα ειναι underclocked για θεματα καταναλωσης-αποβολης θερμοκρασιας και φετος. Αν ομως τρεχει σφαιρα το iOS και τις εφαρμογες τι μας νοιαζει ποιος τον εχει...ταχυτερο?
Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:57
Σωστός
ontopic
Ολοι λιγο πολυ ξεραμε για 2 μοντελα...
Το κακο ειναι που περιμεναμε το 4S και το τουμπανο 5
και τελικα η apple θα μας δωσει ξανα ζεσταμενο φαγητο με φθηνο 4 και μια μικρη αναβαθμιση του 4S
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες