Αναφορά σε iPhone 4S με σχεδιασμό iPhone 4 στον κώδικα του iTunes
Δημοσίευση 03/10/2011 - 11:14
Ad
Δημοσίευση 03/10/2011 - 11:22
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δε μπορω άλλο! Αχ το σατανά τι έγραψε! OS X!αυτο μου αρεσε εμενα
Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:29
http://www.gsmarena....one_4s-4212.php
Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:30
αυτό το δατε? συνήθως είναι αρκετά εγκυρο site για specs κινητών
http://www.gsmarena....one_4s-4212.php
το δαμε... απλα δεν θελουμε να το βλεπουμε...
Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:30
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:46
Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:46
Η Apple φετος θα προσπαθησει να προωθησει το Assistant με καθε τροπο! Το μαρτυρα αυτο και η ανακοινωση για το event "lets talk iphone" ... στο event που θα γινει λοιπον σε λιγες ωρες , τον περισσοτερο χρονο της παρουσιασης ακομα και απο το iphone 4s θα τον αναλώσει στο να παρουσιασει το Assistant και τις δυνατοτητες του και τον τροπο λειτουργειας του. θα το παρουσιασει ως κατι πρωτοπορο και σαν φαινομενο και στο τελος θα μας πει... Ειναι συμβατο μονο στο νεο iphone 4ς. για να αναγκαστει ο κοσμος νa αφησει το 4αρι και να παρει το 4ς. Γιατι ξερει η apple οτι μονο με μια αναβαθμιση του επεξεργαστη και της καμερας δεν θα καταφερνε τιποτα.
Τι λετε για ολα αυτα? πολυ φοβαμαι πως λιγο πολυ ετσι εχουν τα πραγματα για φετος και αυτη ειναι η βασικη στρατιγικη της. Μακαρι ολα αυτα να ειναι λαθος και το βραδυ να μας δειξει ενα σουπερ iphone 5!
Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 04/10/2011 - 12:47
Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:50
Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:52
Εγώ παντός έχω μερικές ελπίδες ακόμα για την παρουσίαση και του 5!
Και αν σου σκάσει δύο και το 4S και το 5άρι τι θα κάνεις ...?
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:53
φοβαμαι πως εχω περιπου πιασει τι θελει να κανει η apple φετος. Αν ειναι οντως αληθεια οι φημες μονο για το 4s, πιστευω τα εξεις...
Η Apple φετος θα προσπαθησει να προωθησει το Assistant με καθε τροπο! Το μαρτυρα αυτο και η ανακοινωση για το event "lets talk iphone" ... στο event που θα γινει λοιπον σε λιγες ωρες , τον περισσοτερο χρονο της παρουσιασης ακομα και απο το iphone 4s θα τον αναλώσει στο να παρουσιασει το Assistant και τις δυνατοτητες του και τον τροπο λειτουργειας του. θα το παρουσιασει ως κατι πρωτοπορο και σαν φαινομενο και στο τελος θα μας πει... Ειναι συμβατο μονο στο νεο iphone 4ς. για να αναγκαστει ο κοσμος νa αφησει το 4αρι και να παρει το 4ς. Γιατι ξερει η apple οτι μονο με μια αναβαθμιση του επεξεργαστη και της καμερας δεν θα καταφερνε τιποτα.
Τι λετε για ολα αυτα? πολυ φοβαμαι πως λιγο πολυ ετσι εχουν τα πραγματα για φετος και αυτη ειναι η βασικη στρατιγικη της. Μακαρι ολα αυτα να ειναι λαθος και το βραδυ να μας δειξει ενα σουπερ iphone 5!
αγαπητέ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... είναι πολύ πιθανό να το πλασάρει με τέτοιο τρόπο όπως το λες... και το "Let's talk iphone" κρύβει αυτό ακριβώς! Ας ελπίσουμε να βγούμε και οι 2 λάθος και να έχει κάτι super-dupper η Apple στα χέρια της!!!
Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:54
Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:57
Εννοειται οτι ειναι συμβατο μονο με το 4S. Αυτο ειναι γνωστο ηδη. Λογω του οτι απαιτει περισσοτερη επεξεργαστικη ισχυ.
Μεχρι να βγει καποιο tweak στο Cydia που να το ενεργοποιει και στα ταπεινα 4αρια.
Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 04/10/2011 - 12:58
Δημοσίευση 04/10/2011 - 13:00
Δημοσίευση 04/10/2011 - 13:00
φοβαμαι πως εχω περιπου πιασει τι θελει να κανει η apple φετος. Αν ειναι οντως αληθεια οι φημες μονο για το 4s, πιστευω τα εξεις...
Έτσι ακριβώς είναι και μπορεί το 4αρι να σηκώνει το assistant αλλά η apple πρέπει να πουλήσει...
Δημοσίευση 04/10/2011 - 13:02
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η apple έχει και τα κεφάλαια και την δυνατότητα να βγάλει 2 συσκευές!ρε παιδια πως μετα απο ολα που εχουν ακουστει ελπιζετε για φρεσκια συσκευη iphone 5? ολα μα ολα δειχνουν iphone 4s. με τιποτα δεν θα ανακοινωθουν 2 συσκευες οσο και εγω μεσα μου θα ηθλα να δω το 5 αρι. δηλαδη iphone 4s, iphone 4 8gb και iphone 5? δεν παιζει με τιποτα... αν λαβουμε υποψιν τα εως τωρα βηματα της εταιρειας. βεβαια σε τουτη τη ζωη αλλαζουν ολα... εδω η βασιλισσα της πρωινης ζωνης Μενεγακη μεταφερθηκε στη μεσημεριανη ζωνη!!!! αφου εγινε και αυτο καταλαβαινετε λοιπον οτι ολα αλλαζουν...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες