Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αναφορά σε iPhone 4S με σχεδιασμό iPhone 4 στον κώδικα του iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
398 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:53

Αν μιλαμε για το iPhone μονο, πολυ πιθανον. Αν μιλαμε για τα προιοντα της Apple ομως συνολικα, αμφιβαλλω.

αν αναφερεσαι σε εμενα ναι...μονο για το iphone μιλαω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   kalpas

kalpas

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:53

Με τα όσα διαβάζω μέχρι στιγμής βλέπω να κυκλοφορεί το 4s και να επιβεβαιώνεται πλήρως το site digitallife.gr και ο Άγγελος Σφακιανάκης που είχε ως αποτέλεσμα να τον ορμήξει όλη η Ελλάδα να τον φάει λές και δεν ήθελε να βγεί κάτι διαφορετικό. Πιστεύω πως το 9to5mac.com ταυτίζεται πλήρως με τις πληροφορίες του και το συγκεκριμένο site είναι πολύ έγκυρο. Απλώς πολλοί από εμάς δεν θέλουμε μόνο αυτήν την αλλαγή με αποτέλεσμα να νιώθουμε κάπως.Αυτά και από εμένα.Καλό ξημέρωμα.

#183   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/10/2011 - 01:58

Με τα όσα διαβάζω μέχρι στιγμής βλέπω να κυκλοφορεί το 4s και να επιβεβαιώνεται πλήρως το site digitallife.gr και ο Άγγελος Σφακιανάκης που είχε ως αποτέλεσμα να τον ορμήξει όλη η Ελλάδα να τον φάει λές και δεν ήθελε να βγεί κάτι διαφορετικό. Πιστεύω πως το 9to5mac.com ταυτίζεται πλήρως με τις πληροφορίες του και το συγκεκριμένο site είναι πολύ έγκυρο. Απλώς πολλοί από εμάς δεν θέλουμε μόνο αυτήν την αλλαγή με αποτέλεσμα να νιώθουμε κάπως.Αυτά και από εμένα.Καλό ξημέρωμα.

Καλα, επειδη υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις οτι προς τα εκει οδηγουμαστε δε σημαινει οτι το εν λογω site ειχε και πληροφορηση εκ των εσω...και οσοι ακομα επιβεβαιωθουν δηλαδη επειδη ετυχε να πεσουν μεσα στις προβλεψεις τους (στατιστικα αυτο θα συνεβαινε σε καποιους) σημαινει οτι ειχαν κοριο στο γραφειο του Jobs?

#184   kalpas

kalpas

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 02:11

Καλα, επειδη υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις οτι προς τα εκει οδηγουμαστε δε σημαινει οτι το εν λογω site ειχε και πληροφορηση εκ των εσω...και οσοι ακομα επιβεβαιωθουν δηλαδη επειδη ετυχε να πεσουν μεσα στις προβλεψεις τους (στατιστικα αυτο θα συνεβαινε σε καποιους) σημαινει οτι ειχαν κοριο στο γραφειο του Jobs?

Δεν έχεις άδικο απλώς μιλούσε 100% επιβεβαιωμένη πληροφορία και δεν νομίζω να είχε κοριό πουθενά απλώς μου έκανε εντύπωση οι αντιδράσεις και γενικότερα ο χλευασμός
και εκεί που εκνευρίστηκα πολύ ήταν πως κάποιοι αναγνώστες έγραψαν τι 8α κάνει ο συντάκτης του άρθρου αν διαψευστεί λες και ο άνθρωπος έχει μετοχές στην apple η είναι δικιά του,αμέσως να τον σταυρώσουν.

#185   larryf13

larryf13

iPH Member

• 250 μηνύματα
  • GameCenter:larryf13

Δημοσίευση 02/10/2011 - 02:47

Η οθόνη είναι αδύνατον να αλλάξει διαστάσεις. Το έχουμε πεί εδώ και καιρό. Τώρα εαν κάθεστε να βλέπετε διάφορους παραμυθάδες...

Και δεύτερον όποιος θέλει παιχνιδομηχανή ή φορητό media player παντοφλέξ ας πάει να πάρει την παντόφλα του να ησυχάσει. Το 2% των χρηστών που γράφουν στα φόρουμς γενικότερα είναι παντοφλάδες γι΄αυτό ζητάνε 4άρες οθόνες και δηλώνουν ξενερωμένοι. Το υπόλοιπο 98% που θέλει μια ισορροπημένη συσκευή απλά δεν κάθεται να σχολιάσει.

Τι λέτε τώρα για προβλέψεις και ιστορίες... Είναι θέμα λογικής και στοιχείων.

4 άρα οθόνη με την ίδια ανάλυση (την τωρινή) δε θα είναι πια retina. Είναι δυνατόν να βγάλει η Apple συσκευή με χειρότερη οθόνη από τον προκάτοχο;

4 άρα οθόνη με άλλη ανάλυση καθιστά όλες τις εφαρμογές μη συμβατές με τη νέα συσκευή, οπότε έπρεπε να ανανεωθούν όλες οι εφαρμογές του App Store. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.

Όποιος τα αναφέρει είναι τσαρλατάνος. Η μόνη οδός είναι ακόμη ένας διπλασιασμός της ανάλυσης και να μεγαλώσει η οθόνη... Δύσκολο να γίνει τώρα.

Τελευταία επεξεργασία από: larryf13, 02/10/2011 - 02:53

#186   larryf13

larryf13

iPH Member

• 250 μηνύματα
  • GameCenter:larryf13

Δημοσίευση 02/10/2011 - 03:02

Επίσης ο λόγος διαστάσων του iPhone (οθόνη) είναι 1,5 (ύψος/πλάτος) ενώ στα άλλα κινητά συνήθως 1,66 που σημαίνει πως ένα μεγάλωμα της οθόνης προσθέτει πολύ στο πλάτος της και φυσικά στο πλάτος της συσκευής.

Δύσκολο να αλλάξει ο λόγος πλευρών της οθόνης, λόγω συμβατότητας των εφαρμογών.

#187   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 02/10/2011 - 03:20

Αναρτημένη εικόνα

via

#188   g4m1st3r1x

g4m1st3r1x

iPH Member

• 305 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 02/10/2011 - 03:20

Εγώ έχω λιώσει στο γέλιο με τον Apostonikos, ton Entzo και τον Cybertron !!!
Όχι για κάτι προσωπικό απλά για το όλο μπέρδεμα που έγινε !!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μία ώρα πάλευε ο κακλομοιρος ο Entzo να απολογιθεί και ο Apostonikos συνέχιζε και έριχνε !!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν μπορώ άλλο !!! :P :P :P

Τελευταία επεξεργασία από: g4m1st3r1x, 02/10/2011 - 03:21

#189   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2011 - 04:01

νομίζω οτι είναι η ώρα κάποιοι να ξεχάσουν το όνειρο του 5.απομένει να δούμε τι είδους αναβάθμιση θα χει το 4s.η στρατηγική της εταιρείας συνεχίζει ακάθεκτη για minor update τελικά.

#190   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 02/10/2011 - 06:57

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα! Την τρίτη στις 7 θα έχουμε απάντηση! Εγώ πάντως πιστεύω ότι έχουμε iPhone 5, τους λόγους μου τους έχω γράψει σε άλλα post! Πάντως για iOS5 για Α5 και για την πέμπτη γενιά της συσκευής να έχουμε 4s δύσκολα! iPhone 5! 2 και σήμερα!!

#191   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2011 - 07:47

Καλα και για το 3gs έτσι λέγαμε ,ξενερα και δεν θα το πάρει κανεις.Αλλα τελικά το πήραν όλοι και είχε και περισσότεροι εμπορική επιτυχία απο το 3G...

#192   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 02/10/2011 - 08:13

Καλα και για το 3gs έτσι λέγαμε ,ξενερα και δεν θα το πάρει κανεις.Αλλα τελικά το πήραν όλοι και είχε και περισσότεροι εμπορική επιτυχία απο το 3G...

Το ιδιο θα γινει και τωρα. Ολοι εν τω μεταξυ εχουν κολλησει με το ονομα. Δηλαδη αν το λενε 4s, εχει τον a5, καλυτερη καμερα και απο οτι λενε και 1Gb ram και το με το ios 5 θα ηταν ασχημα? Προσωπικα η εμφανιση του 4 μου αρεσει πολυ και η οθονη του θεωρω οτι εχει ιδανικο μεγεθος (και φανταστικη αναλυση προφανως). Εγω θα το παρω, οποως και πολλοι που κατηγορουν, γκρινιαζουν, και παραπονιουνται χωρις καν να εχουν δει τι θα βγαλει η εταιρια.

edit:και για το 4 λεγανε πολλοι για το design οτι ειναι ασχημο και δεν θα πουλήσει ετσι κτλ αλλα.... μεγαλα νουμερα η apple...

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 02/10/2011 - 08:13

#193   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 08:44

Η οθόνη είναι αδύνατον να αλλάξει διαστάσεις. Το έχουμε πεί εδώ και καιρό. Τώρα εαν κάθεστε να βλέπετε διάφορους παραμυθάδες...

Και δεύτερον όποιος θέλει παιχνιδομηχανή ή φορητό media player παντοφλέξ ας πάει να πάρει την παντόφλα του να ησυχάσει. Το 2% των χρηστών που γράφουν στα φόρουμς γενικότερα είναι παντοφλάδες γι΄αυτό ζητάνε 4άρες οθόνες και δηλώνουν ξενερωμένοι. Το υπόλοιπο 98% που θέλει μια ισορροπημένη συσκευή απλά δεν κάθεται να σχολιάσει.

Τι λέτε τώρα για προβλέψεις και ιστορίες... Είναι θέμα λογικής και στοιχείων.

4 άρα οθόνη με την ίδια ανάλυση (την τωρινή) δε θα είναι πια retina. Είναι δυνατόν να βγάλει η Apple συσκευή με χειρότερη οθόνη από τον προκάτοχο;

4 άρα οθόνη με άλλη ανάλυση καθιστά όλες τις εφαρμογές μη συμβατές με τη νέα συσκευή, οπότε έπρεπε να ανανεωθούν όλες οι εφαρμογές του App Store. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.

Όποιος τα αναφέρει είναι τσαρλατάνος. Η μόνη οδός είναι ακόμη ένας διπλασιασμός της ανάλυσης και να μεγαλώσει η οθόνη... Δύσκολο να γίνει τώρα.

ετσι ειναι ...τοσο τρελη διαφορα θα κανει η 4αρα οθονη!!
ωραια και σε καποιους αρεση και σεβαστη η επιθυμια τους αλλα τους πιο πολλους πιστευω οτι τους ενδιαφερουν τα εσω και οχι τα εξω!!

#194   vlad

vlad

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 08:51

καλημερες τι σημαινει worldmode iPhone :unsure:

#195   biller

biller

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 09:36

καλημερες τι σημαινει worldmode iPhone :unsure:

Ότι παίζει με όλα τα δίκτυα κινητής σε όλες τις χώρες.

Πέρα απο την πλάκα , το 4αρι είναι ένα μοντέλο που αν και "παλιο" στεκετε πολυ καλα.
Αν βγει 4s , λίγοι πορωμενοι θα δώσουν το 4αρι για 4s. Αν ανακοινωθεί και 5αρι αλλα λίγο αργότερα
Κανείς δεν θα πάρει το 4s. Ότι βγει θα είναι την ίδια περίοδο. Επίσης το 4s απο τις πληροφορίες που έχουν
Ακουστεί δεν μου κάνει για φθηνό μοντέλο , έκτος και αν εννοούν 500€ το 4s και 800€ το 5αρι.
Οπότε το "όνειρο" για φθηνο iPhone παει περίπατο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες