Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αναφορά σε iPhone 4S με σχεδιασμό iPhone 4 στον κώδικα του iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
398 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   igouharry

igouharry

iPH newbie

• 85 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2011 - 14:28

Υπομονηηηηηηηή!!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 02/10/2011 - 16:30

Εγω διαβαζω εδω απο μερικους που λενε οτι κ καλα οτι iphone κ να ανακοινωσουν ολοι θα τρεξουν να το παρουν!
Κ ρωταω λοιπον ποιος απο εσας που εχετε το 4 θα αγορασει το νεο μηλο αν εχει διαφιρα μονο στην καμερα , επεξεργαστη, ραμ;;;
Εγω παντως που εχω το 4 αν βγει μονο 4ς δεν το αγορασω με την καμμια, το θεωρω βλακρια να αγορασω ενα κινητο με κουφαρι 16 μηνων παλιο, ασψετα αν κανει φραπε κ βαζει κ παγακια...
Αν δεν βγει νεα συσκευη εξωτερικα εγω θα κρατησω το 4 αρι κ ολα καλα, πιστευω αξιζει να αναβαθμισουν οι κατοχοι 3g 3gs !

Εγώ συμφωνώ, αλλά πόσοι έκαναν το 3G->3GS, ενώ πριν γκρίνιαζαν;

#258   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/10/2011 - 16:38

Εγώ συμφωνώ, αλλά πόσοι έκαναν το 3G->3GS, ενώ πριν γκρίνιαζαν;

Τότε μπορεί... τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει φίλε μου.

#259   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 02/10/2011 - 16:47

Παιδια να πω και την δική μου άποψη στηριγμένη σε επιχειρήματα??? το σηματακι 1 στην πρόσκληση της apple, ως αναπάντητη δείχνει ξεκάθαρα το ένα iPhone. Άρα μιλάμε για μια συσκευη. Η φράση "let's talk iPhone", ακριβώς όπως την έγραψα χωρίς κόμματα και με απόλυτη μετάφραση και καταλληλο τονο στη φωνη μας, σημαίνει "ας μιλήσουμε iPhone". Σαν κάλεσμα προς το iPhone για να διεξαγουμε ουσιαστικά διάλογο με το iPhone. Επομένως το μόνο τρομερό που θα μας παρουσιάσει την τρίτη η apple, θα είναι προφανώς το Assistant. Εκει πιστεύω ότι παραπέμπει η φράση let's talk iPhone. Επομένως αυτο θα συνδυαστεί με μια αναβάθμιση του hardware ούτως ώστε να έχει αρκετή δύναμη το κινητο. Αυτα απο μένα παιδια. Θεωρω πως η πρόσκληση ήταν ξεκάθαρη. Σκεφτείτε λίγο την πρόσκληση του iPad 2. Έδειχνε ξεκάθαρα ότι θα λέγεται iPad 2, με παρουσίαση στις 2 Μαρτίου. Αν ήταν iPhone 5, γιατί να μην έκανε άλλη μια μέρα υπομονή η apple, και να το παρουσιαζε 5 Οκτωβρίου για να "ταιριαξουν" κατα μια έννοια την παρουσίαση με το μοντέλο... Θα μου πείτε βέβαια γιατί να έχουμε iOS 5.…. Η τρίτη Είναι κοντά!!!

#260   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:mart!ni

Δημοσίευση 02/10/2011 - 17:09

Και γιατί να μη υποθέσουμε πως το κάνει έτσι για να κολλήσει με την ημέρα κυκλοφορίας?
Στης 5 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το iPhone 5 και το iOS 5! Εγω προτιμώ αυτό! :P

#261   emiratesA380

emiratesA380

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:mamba2008

Δημοσίευση 02/10/2011 - 17:16

Μια ελπιδα ισως??
πηγη:cincinnati bell.

Συνημμένα αρχεία

#262   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 02/10/2011 - 17:32

Τότε μπορεί... τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει φίλε μου.

Δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Ειδικά για τους φανμπόηδες της Apple δηλαδή :Ρ
Θα φάνε όλοι το τυράκι της κάμερας και του επεξεργαστή και θα κάνει πωλήσεις όσες και το iPhone 4 (μη πω και παραπάνω).
Εγώ αυτό προβλέπω.

Ξαναλέω, μακάρι να βγω ψεύτης και να πάρουμε το iPhone 5, πλήρως ανανεωμένο κλπ κλπ. Αλλά, χλωμό, κατά τη γνώμη μου.

#263   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 02/10/2011 - 17:56

Παιδια να πω και την δική μου άποψη στηριγμένη σε επιχειρήματα??? το σηματακι 1 στην πρόσκληση της apple, ως αναπάντητη δείχνει ξεκάθαρα το ένα iPhone. Άρα μιλάμε για μια συσκευη. Η φράση "let's talk iPhone", ακριβώς όπως την έγραψα χωρίς κόμματα και με απόλυτη μετάφραση και καταλληλο τονο στη φωνη μας, σημαίνει "ας μιλήσουμε iPhone". Σαν κάλεσμα προς το iPhone για να διεξαγουμε ουσιαστικά διάλογο με το iPhone. Επομένως το μόνο τρομερό που θα μας παρουσιάσει την τρίτη η apple, θα είναι προφανώς το Assistant. Εκει πιστεύω ότι παραπέμπει η φράση let's talk iPhone. Επομένως αυτο θα συνδυαστεί με μια αναβάθμιση του hardware ούτως ώστε να έχει αρκετή δύναμη το κινητο. Αυτα απο μένα παιδια. Θεωρω πως η πρόσκληση ήταν ξεκάθαρη. Σκεφτείτε λίγο την πρόσκληση του iPad 2. Έδειχνε ξεκάθαρα ότι θα λέγεται iPad 2, με παρουσίαση στις 2 Μαρτίου. Αν ήταν iPhone 5, γιατί να μην έκανε άλλη μια μέρα υπομονή η apple, και να το παρουσιαζε 5 Οκτωβρίου για να "ταιριαξουν" κατα μια έννοια την παρουσίαση με το μοντέλο... Θα μου πείτε βέβαια γιατί να έχουμε iOS 5.…. Η τρίτη Είναι κοντά!!!

Εγω παλι λεω πως διυλιζουμε τον κονωπα! Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις ποιο το πραγματικό νόημα των εικονιδιων της πρόσκλησης ειναι υπερβολή. Ήταν απλα ένας πολυ έξυπνος τρόπος, λακωνικος και όμορφος να ανακοινωσουν το event.
Επίσης οταν ήταν να βγει το νεο iPad ξέρανε και οι πέτρες οτι θα ήταν το ipad2, δεύτερης γενιας δηλαδη. Δεν ξέραμε πως θα ειναι.

#264   Alexandros96

Alexandros96

iPH Addict

• 694 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:DirtyS0cks

Δημοσίευση 02/10/2011 - 17:59

Σιγουρα θα βγαλει iphone 5...
Δεν νομιζω να κανει το μεγα λαθος και να βγαλει απλα ενα ανανεωμενο 4αρι...
Ο ανταγωνισμος ειχει φτασει στα υψη και με μια τετοια κινηση η Apple το χανει το παιχνιδι.

#265   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 18:07

Μα δεν έχει νόημα να τα βγάλει και τα δυο! Αν βγάλει ενα μοντέλο πιο καλοναπο το άλλο, αυτομάτως το κακό υποτιμαται.

#266   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/10/2011 - 18:14

Eγώ λέω ότι θα είναι έτσι το 5άρι...

Εσείς..? :)

Αναρτημένη εικόνα

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#267   amvro

amvro

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/10/2011 - 18:16

economic crisis has globaly hit as all.we unterstand peoples will so we give a cheaper iphone 4 for all......αυτη τη δηλωση θα κανει ο κατα τα αλλα εξεραιτικος cook και ολοι θα αναρωτηθουν και θα πουν μα πως ειναι δυνατων να μας σκεφτονται τοσο πολυ εκει στο cupertino.και μετα απο λιγο θα βγουν τα fanboys και θα λενε δικιο εχει η μαμμα.τι να το κανεις το 3d και το dual core ...........για να μην παρεξηγηθω ειμαι απο τους 100 πρωτους κατοχους iphone στην ελλαδα και δεν εχω αλλαξει στρατοπαιδο ποτε

#268   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 18:19

Αναρτημένη εικόνα

Εγω θα πω οτι αυτο μου αρέσει πολυ.

#269   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 18:21

Μια ελπιδα ισως??
πηγη:cincinnati bell.

και μονο τις τιμες να δεις αλλα και το αγνωστο παρελθον του μαγαζιου σου κοβοντε οι οποιες ελπιδες να ειναι αληθεια το συγκεκριμενο

#270   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 18:22

Αναρτημένη εικόνα

macrumors.com...

Ad

Ad