Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αναφορά σε iPhone 4S με σχεδιασμό iPhone 4 στον κώδικα του iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
398 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   crazydub

crazydub

iPH Member

• 348 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/10/2011 - 11:14

οπως ειπες και συ "αν θελετε iphone πρεπει να τα σκασετε χοντρα!"

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:mart!ni

Δημοσίευση 03/10/2011 - 11:22

αυτο μου αρεσε εμενα :P

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δε μπορω άλλο! Αχ το σατανά τι έγραψε! OS X!

#303   VasmaV

VasmaV

iPH Member

• 242 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:VASMAV

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:29

αυτό το δατε? συνήθως είναι αρκετά εγκυρο site για specs κινητών
http://www.gsmarena....one_4s-4212.php

#304   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:30

αυτό το δατε? συνήθως είναι αρκετά εγκυρο site για specs κινητών
http://www.gsmarena....one_4s-4212.php

το δαμε... απλα δεν θελουμε να το βλεπουμε... >:(

#305   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:30

Ναι χτες..;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#306   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:46

Αν είναι αυτό το 4S τότε πάω για 4ρακι απλό να μην περιμένω και 2 μήνες...

#307   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:46

φοβαμαι πως εχω περιπου πιασει τι θελει να κανει η apple φετος. Αν ειναι οντως αληθεια οι φημες μονο για το 4s, πιστευω τα εξεις...

Η Apple φετος θα προσπαθησει να προωθησει το Assistant με καθε τροπο! Το μαρτυρα αυτο και η ανακοινωση για το event "lets talk iphone" ... στο event που θα γινει λοιπον σε λιγες ωρες , τον περισσοτερο χρονο της παρουσιασης ακομα και απο το iphone 4s θα τον αναλώσει στο να παρουσιασει το Assistant και τις δυνατοτητες του και τον τροπο λειτουργειας του. θα το παρουσιασει ως κατι πρωτοπορο και σαν φαινομενο και στο τελος θα μας πει... Ειναι συμβατο μονο στο νεο iphone 4ς. για να αναγκαστει ο κοσμος νa αφησει το 4αρι και να παρει το 4ς. Γιατι ξερει η apple οτι μονο με μια αναβαθμιση του επεξεργαστη και της καμερας δεν θα καταφερνε τιποτα.

Τι λετε για ολα αυτα? πολυ φοβαμαι πως λιγο πολυ ετσι εχουν τα πραγματα για φετος και αυτη ειναι η βασικη στρατιγικη της. Μακαρι ολα αυτα να ειναι λαθος και το βραδυ να μας δειξει ενα σουπερ iphone 5!

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 04/10/2011 - 12:47

#308   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:50

Εγώ παντός έχω μερικές ελπίδες ακόμα για την παρουσίαση και του 5!

#309   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:52

Εγώ παντός έχω μερικές ελπίδες ακόμα για την παρουσίαση και του 5!

Και αν σου σκάσει δύο και το 4S και το 5άρι τι θα κάνεις ...? :P

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#310   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:53

φοβαμαι πως εχω περιπου πιασει τι θελει να κανει η apple φετος. Αν ειναι οντως αληθεια οι φημες μονο για το 4s, πιστευω τα εξεις...

Η Apple φετος θα προσπαθησει να προωθησει το Assistant με καθε τροπο! Το μαρτυρα αυτο και η ανακοινωση για το event "lets talk iphone" ... στο event που θα γινει λοιπον σε λιγες ωρες , τον περισσοτερο χρονο της παρουσιασης ακομα και απο το iphone 4s θα τον αναλώσει στο να παρουσιασει το Assistant και τις δυνατοτητες του και τον τροπο λειτουργειας του. θα το παρουσιασει ως κατι πρωτοπορο και σαν φαινομενο και στο τελος θα μας πει... Ειναι συμβατο μονο στο νεο iphone 4ς. για να αναγκαστει ο κοσμος νa αφησει το 4αρι και να παρει το 4ς. Γιατι ξερει η apple οτι μονο με μια αναβαθμιση του επεξεργαστη και της καμερας δεν θα καταφερνε τιποτα.

Τι λετε για ολα αυτα? πολυ φοβαμαι πως λιγο πολυ ετσι εχουν τα πραγματα για φετος και αυτη ειναι η βασικη στρατιγικη της. Μακαρι ολα αυτα να ειναι λαθος και το βραδυ να μας δειξει ενα σουπερ iphone 5!

αγαπητέ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... είναι πολύ πιθανό να το πλασάρει με τέτοιο τρόπο όπως το λες... και το "Let's talk iphone" κρύβει αυτό ακριβώς! Ας ελπίσουμε να βγούμε και οι 2 λάθος και να έχει κάτι super-dupper η Apple στα χέρια της!!!

#311   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:54

Θα είμαι υπερ ευχαριστημένος και θα πάρω το 5 όμως! Είπαμε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία είτε είναι πεθερά είτε είναι συναίσθημα!

#312   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:57

Και εγω αυτο πιστευω.. Θα παρουσιασουν το Assistant σαν ενα θεοσταλτο δημιουργημα, χωρις το οποιο δε θα μπορουμε να ζησουμε...

Εννοειται οτι ειναι συμβατο μονο με το 4S. Αυτο ειναι γνωστο ηδη. Λογω του οτι απαιτει περισσοτερη επεξεργαστικη ισχυ.

Μεχρι να βγει καποιο tweak στο Cydia που να το ενεργοποιει και στα ταπεινα 4αρια.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 04/10/2011 - 12:58

#313   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα
  • GameCenter:drmdtsap

Δημοσίευση 04/10/2011 - 13:00

ρε παιδια πως μετα απο ολα που εχουν ακουστει ελπιζετε για φρεσκια συσκευη iphone 5? ολα μα ολα δειχνουν iphone 4s. με τιποτα δεν θα ανακοινωθουν 2 συσκευες οσο και εγω μεσα μου θα ηθλα να δω το 5 αρι. δηλαδη iphone 4s, iphone 4 8gb και iphone 5? δεν παιζει με τιποτα... αν λαβουμε υποψιν τα εως τωρα βηματα της εταιρειας. βεβαια σε τουτη τη ζωη αλλαζουν ολα... εδω η βασιλισσα της πρωινης ζωνης Μενεγακη μεταφερθηκε στη μεσημεριανη ζωνη!!!! αφου εγινε και αυτο καταλαβαινετε λοιπον οτι ολα αλλαζουν...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

#314   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 04/10/2011 - 13:00

Έτσι ακριβώς είναι και μπορεί το 4αρι να σηκώνει το assistant αλλά η apple πρέπει να πουλήσει...

#315   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 13:02

ρε παιδια πως μετα απο ολα που εχουν ακουστει ελπιζετε για φρεσκια συσκευη iphone 5? ολα μα ολα δειχνουν iphone 4s. με τιποτα δεν θα ανακοινωθουν 2 συσκευες οσο και εγω μεσα μου θα ηθλα να δω το 5 αρι. δηλαδη iphone 4s, iphone 4 8gb και iphone 5? δεν παιζει με τιποτα... αν λαβουμε υποψιν τα εως τωρα βηματα της εταιρειας. βεβαια σε τουτη τη ζωη αλλαζουν ολα... εδω η βασιλισσα της πρωινης ζωνης Μενεγακη μεταφερθηκε στη μεσημεριανη ζωνη!!!! αφου εγινε και αυτο καταλαβαινετε λοιπον οτι ολα αλλαζουν...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η apple έχει και τα κεφάλαια και την δυνατότητα να βγάλει 2 συσκευές!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες