Εγω θα μιλησω οπως εχω πει σε αλλο thread 30 λεπτα μετα την εναρξη.
Ετοιμαστειτε να μεινετε παγωτο
με την καλη ή τη κακη εννοια?
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:22
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:23
+1 για την υπογραφη σουΕγω θα μιλησω οπως εχω πει σε αλλο thread 30 λεπτα μετα την εναρξη.
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:25
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:38
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:40
Για να έχουν τρελαθεί ΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ κατασκευαστες να φτιάχνουν ολες τους τις οθονες στα 4,5 inch ειναι σχεδόν σίγουρο πως αυτη ειναι η νέα διάσταση της Apple
όντως η apple προηγείται!!!!!;;;; Είναι η πρώτη που θα βγάλει κινητο με 4,4 ιντσες οθόνη αν τελικά βγάλει αυτο που φαίνεται στην εικόνα του άρθρουμονο που η apple δεν αντιγραφει..προηγειται.
Τελευταία επεξεργασία από: Jeronimos, 04/10/2011 - 14:45
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:41
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:41
Άλλη η χρήση του iPad και άλλη του iPhone, ειναι 2 τελείως διαφορετικές συσκευές.Ρε παιδιά αν είναι έτσι το νέο iPhone τι να το κάνουμε?
Κινητό θέλουμε η παντόφλες για το σπίτι .?
Γιατί βγήκε το iPad ?
Για να διευκολύνει το να σερφάρουμε στο ιντερνετ , και να απολαμβάνουμε ταινίες στην μεγάλη οθόνη που έχει ,όπως και παιχνίδια και πολλά άλλα .
Μια οθόνη 4.44 ιντσών για κινητό , δεν είναι τεράστια?
Θα γεμίζει όλη η τσέπη , θα ξεχωρίζει από το παντελόνι .
Δεν ξέρω έμενα μου φαίνετε υπερβολικό.
Στο τέλος θα έχουμε κινητά στο μέγεθος ενός iPad στο αφτί .
Το ξέρω ότι σε οθόνη 4.44 θα σερφάρουμε πολλή πιο άνετα και δεν θα κουράζει τα μάτια
Έχει και θετικά και αρνητικά , ας αποφασίσει η Apple για το τι θα είναι…
Φιλικά Άκης .
Γιαυτο οποιος θέλει οθόνη 3.5 πέρνει iPhone 4S και όποιος γουστάρει από 4 ιντσες και πανω παίρνει iPhone 5Κουμούτσα!!!! Πολύ μεγάλο ρε για κινητό. Δεν ξέρω τί τους έπιασε με την αυξηση της οθόνης. Μια χαρά είναι το μέγεθος της οθόνης ως έχει
Αυτοί που λέτε ότι μια χαρά είναι η οθόνη του iPhone ως έχει πρέπει να μην πήρατε γgalaxy s 2 στα χέρια σας..
Αυτο θέλω να το δω και εγω γιατί έχει να πέσει πολύ γέλιοΕγώ πάντως θα ηθέλα να δω τι θα γράψουν μερικοί απο δω μέσα αν τελικά το νέο iPhone έχει αυτή την οθόνη των 4,4 και σε αλλα τοπικ κοροιδευαν άλλες εταιρείες για παντοφλοειδες κινητά.
Μακάρι να μην έχει αυτή τη διάσταση η οθόνη πάντως.
Λιγο παντοφλε για να ειναι αππλε!!!οποτε ακυρο!!!!
μηπως γνωριζουμε αν θα ειναι απο αυριο διαθεσιμη η αναβαθμιση σε ιος5 η ποτε θα...ειναι!!
Κοινώς :μονο που η apple δεν αντιγραφει..προηγειται.
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:43
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:43
Δεν αναφέρομαι στο μεγεθος της οθόνης. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής αν μη τι άλλο ειναι πια εύκολο να ξεπεραστούν μέσα σε ενα μήνα απο την κυκλοφορία.όντως η apple προηγείτα!!!!!;;;; Είναι η πρώτη που βγάλει κινητο με 4,4 ιντσες οθόνη αν τελικά βγάλει αυτο που φαίνεται στην εικόνα του άρθρου
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:47
Εγω θα παρουσιάσω private message με φιλο απο το φορουμ για να δειτε απο πότε γνωρίζω για iPhone 5.μιλας τωρα εκ του ασφαλους, γιατι ξερεις οτι 30 λεπτα μετα την εναρξη της παρουσιαης δεν θα μπορεις να μιλησεις γιατι θα ειναι down το site
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:50
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:53
Εγω θα παρουσιάσω private message με φιλο απο το φορουμ για να δειτε απο πότε γνωρίζω για iPhone 5.
Και δεν με εχει να κανει με το site τις apple.και στην τελική είμαι απο τους λίγους τους πολύ λίγους στο φορουμ που υποστήριζα οτι θα παίξουν 2 συσκευες και ο λογος οτι η apple αλλαζει πολιτική marketing απο σήμερα.
Στην χειροτερει περίπτωση εαν πέσω έξω ας έισαι ο πρώτος που θα αρχήσει να βαράει
Δημοσίευση 04/10/2011 - 14:57
Είπαμε, eν αρχή εγένετω iPhone και μετά:
Major Update --> 3G
Minor Update --> 3GS
Major Update --> 4G
Minor Update --> 4S
Ετοιμαστείτε λοιπόν για το 4S και από χρόνου τα σπουδαία...
Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:02
μου αρέσει που πολλοί βρίσκουν pattern σε μια ακολουθία που δεν περιέχει καν 2 επαναλήψεις ...
( χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πιθανότατα πάμε για minor update και 4s )
Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:03
γιατί major? επειδη βάλανε το 3g? η επειδη άλλαξε τα 3/4 αλουμίνιο σε πλαστικό?Είπαμε, eν αρχή εγένετω iPhone και μετά:
Major Update --> 3G
Minor Update --> 3GS
Major Update --> 4G
Minor Update --> 4S
Ετοιμαστείτε λοιπόν για το 4S και από χρόνου τα σπουδαία...
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες