Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:36

Αν ειχε παραπανω θα το ειχαν αναφερει 100% στο event, ουτως η αλλως δεν ειχαν και παρα πολλα χαρακτηριστικα να τονισουν...

Ραμ δεν ανακοινώνουν γενικά κατα την παρουσίαση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   EstellePrimi

EstellePrimi

iPH User

• 156 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:EstellePrimi

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:36

Για εμάς που κινούμαστε και στο εξωτερικό, μια χαρά το βρίσκω το Siri, μιας και κατα κύριο λόγο, χρησιμοποιώ english. Απογοήτευση που δε θα υπάρχει στο 4αρι. Κατα τ. άλλα, καμμια ανάγκη αναβάθμισης του iPhone 4 μου σε 4s. Παραμένω, και μάλιστα ιδιαίτερα ικανοποιημένη, και αναβαθμίζω το iOs, οπου ας πουμε τα σύκα - σύκα, ήταν η μόνη όαση του event.

#138   sportguy

sportguy

iPH Member

• 251 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:38

Ωραια... παει και αυτο.. Για αυτους που εχουμε ηδη το 4αρι δν νομιζω να ενθουσιαστηκαμε, για τους υπολοιπους ναι μεν ηθελαν κατι παραπανω στο καινουργιο αλλα νομιζω θα ειναι μια εξαιρετικη επιλογη.

Το μονο που πιστευω αξιζει ειναι το Siri, γιατι οταν οδηγεις μερικες φορες βολευει να δωσεις οδηγια και να σε βολεψει.. Ειανι κατι εξωπραγματικο που δν μπορουσε κανεις να το σκεφτει πιο παλια.. Θα μου πειτε εφοσον δν εχει Ελληνικα τι να το κανεις? Σωστα, λογικα θα πρεπει να περιμενουμε να βαλουνε και ολες τις υπολοιπες γλωσσες.

Για οσους ειναι φαν της φωτογραφιας οι βελτιωσεις ειναι σημαντικες και σε αυτον τον τομεα.

Εγω δν μπορω να καταλαβω κ ελπιζω πως στην επομενη αναβαθμιση του κινητου βαλουν πραγματα οπως ραδιοφωνο και bluetooth για αποστολη αρχειων (θα μου πειτε για το Cydia, δεκτο αλλα γτ να μην το εχει απο την μανα του, γτ δηλαδη να μην τα εχει ΟΛΑ αυτο το κινητο η γιατι να υστερει σε μερικα πραγματα)

Βεβαια αυτα ολα γινονται για να τρελενεται ο καταναλωτης και να παει να αγορασει το καινουργιο! Εγω προσωπικα θα περιμενω το 5αρι η οτι αλλο πολυ καλυτερο προκυψει γτ με καλυπτει απολυτα το 4αρι. Βεβαιως και θα κατεβασω το iOS 5, οπως οι περισσοτεροι εδω περα!

#139   klastophonos

klastophonos

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

μικρε απευθηνεσαι σε γυναικα!!! μαλλον σε τυφλωσε τοσο η παρουσιαση που δεν το καταλαβες...να εκφραζεσαι καλυτερα
ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΕ ΟΡΘΙΑ, ξερω πολυ καλα τι μου γινεται!!! εμενα με ενθουσιασε το 4ς και αν δεν ειχα το 4ρι θα το επερνα....γνωμη σου και γνωμη μου

καληνυχτα.!!

#140   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Ναι θα μπορει να το κάνει αυτο.

σε 2-3 χρονια πιστευω ε οταν θα βαλουν και τα Ελληνικα

#141   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:39

To ξαναλέω.. Γιατί λέτε ότι θα έχει 700 + ευρώ?? Στην Αγγλία η τιμή του ανακοινωθηκε στα 580 ευρώ !! ε πόσο να έχει σε εμάς? 660 είχε το 4.. Δεν νομίζω να το ξεπεράσει με τίποτα.. Μήπως δούμε και κάποια μικρή μείωση??

#142   timos26

timos26

iPH Enthousiast

• 462 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:40

Το μονο που θελω ειναι jailbreak το iOS 5 παρακαλω!!!!
Τα υπολοιπα θα τα φροντισει το cydia και ας εχω ταπεινο 4αρι!!!

#143   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

σε 2-3 χρονια πιστευω ε οταν θα βαλουν και τα Ελληνικα

B) :P :lol: :lol:

#144   EstellePrimi

EstellePrimi

iPH User

• 156 μηνύματα

To ξαναλέω.. Γιατί λέτε ότι θα έχει 700 + ευρώ?? Στην Αγγλία η τιμή του ανακοινωθηκε στα 580 ευρώ !! ε πόσο να έχει σε εμάς? 660 είχε το 4.. Δεν νομίζω να το ξεπεράσει με τίποτα.. Μήπως δούμε και κάποια μικρή μείωση??

Για μείωση τιμής δε νομίζω, αλλα σίγουρα θα κινηθεί στα πλαίσια του 4, όταν αυτό είχε κυκλοφορήσει.

#145   klastophonos

klastophonos

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:41

Για εμάς που κινούμαστε και στο εξωτερικό, μια χαρά το βρίσκω το Siri, μιας και κατα κύριο λόγο, χρησιμοποιώ english. Απογοήτευση που δε θα υπάρχει στο 4αρι. Κατα τ. άλλα, καμμια ανάγκη αναβάθμισης του iPhone 4 μου σε 4s. Παραμένω, και μάλιστα ιδιαίτερα ικανοποιημένη, και αναβαθμίζω το iOs, οπου ας πουμε τα σύκα - σύκα, ήταν η μόνη όαση του event.

ρε παιδια θα μας τρελανεται ολοι θελετε? ξεσκιστηκατε με το νεο ios.! σιγα τα αυγα. τι να το κανω, ακομα τουλαχιστον χωρις jb? να εχω το voice assistant και το siri? καλα να σας κανει η apple. μην παραπονιεστε.

#146   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:41

Ραμ δεν ανακοινώνουν γενικά κατα την παρουσίαση.

Το ξερω, αλλα επισης δεν αναφερουν και αλλες λεπτομερειες (πχ στοιχεια φακου καμερας), αλλα αν ειχε παραπανω φετος που το upgrade ηταν μικροτερο απο περυσι ολο και κατι θα ανεφεραν αν υπηρχε διαφορα (οχι απολυτα νουμερα αλλα πιθανοτατα πχ "50% αυξηση μνημης.." η κατι παρομοιο).

#147   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1.278 μηνύματα
  • GameCenter:MacDimitris

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:42

Εγώ θέλω μόνο siri στο 4αρι. God bless Cydia!

#148   EstellePrimi

EstellePrimi

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:44

ρε παιδια θα μας τρελανεται ολοι θελετε? ξεσκιστηκατε με το νεο ios.! σιγα τα αυγα. τι να το κανω, ακομα τουλαχιστον χωρις jb? να εχω το voice assistant και το siri? καλα να σας κανει η apple. μην παραπονιεστε.

Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν jailbroken συσκευή.
Επείσης, εάν διάβασες τα προηγούμενα posts, το Siri θα υπάρχει μόνο στο 4s. Το Siri είναι το voice assistant.

Και τέλος, όταν quotάρεις μήνυμα, να είναι το σωστό παρακαλώ, μιας και δεν έδειξα πουθενά δυσαρέσκεια και παράπονο. Τουναντίον.

#149   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air 2

Εγώ θέλω μόνο siri στο 4αρι. God bless Cydia!

Και αυτό σε 2-3 χρόνια το βλέπω, αν το θες και στα ελληνικα!

#150   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Ρε παιδια λυστε μου μια απορια, το Siri τι μας νοιαζει, με JB σε 4αρι η native σε 4S ? Σκοπευετε να μιλατε Αγγλικα στο κινητο σας?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες