¨οχι και ταπεινο το 4αρι. Η μ@μακια το 4S ειναι για γελια.Το μονο που θελω ειναι jailbreak το iOS 5 παρακαλω!!!!
Τα υπολοιπα θα τα φροντισει το cydia και ας εχω ταπεινο 4αρι!!!
iPhone 4S
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:51
Ad
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:52
Μπορεί να το πάρω.κλάσεις ανώτερο.Τώρα αν είχα το 4άρι μάλλον δεν θα το έπαιρνα
EstellePrimi και klastophonos τελος ο σκυλοκαβγας!!!!συγκινιθηκα. αληθεια σου λεω.
Φιλικα!!!
My life's goal is only to fight
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:54
η καλυτερη περιπτωση ειναι να σε περασουν για τρελο...Τι να το κανετε το Siri στα αγγλικα; Θα στειλει κανεις μυνημα στη κοπελα του "Where are you my little sweet heart?" ή θα στειλετε στη μανα σας "Mom, i'm coming home. Please cook something because I'm so starving".
My life's goal is only to fight
Σοβαρά τώρα: Μια αναβάθμιση αυτού του μεγέθους να ακυρώνεται για λόγους μόστρας είναι τραγικό. Δηλαδή τι έπρεπε να πετάξουν το full glass σχεδιασμό ενός έτους (που παίζει να τον σχεδιάζανε 2-3 χρόνια) γιατί? Και αυτά που διαβάζω για μείωση των χρόνων αναμονής ας φέρει κάποιος μια φώτο με το κινητό σε standby 300 ώρες. Καμία ποτέ και κανένας. Νομίζω πως όλοι ξέρουν τι είναι το iphone όλοι γνωρίζουν πόσο ποιοτικό θα είναι ΚΑΙ το νέο μοντέλο ειλικρινά όποιος δε γουστάρει ας πάει να πάρει samsung ή όποια άλλη κινέζικη "γκλαμουριά" γυαλίζει καλύτερα στα φώτα των club και των μπουζουκιών και ας μην μας λέτε "πω τι μλκ κινητό έγινε το 4S" για όσους το δουλεύουν πραγματικά σε πάνω από 50% των δυνατοτήτων του και για όσους δεν κάνουν JB μόνο για να περάσουν cracked από installous η συσκευή έγινε επιτέλους ένα μηχάνημα που ξεχωρίζει τους άντρες από τα παιδάκια στο χώρο των smartphones.
Άσε που η συσκευή έγινε πλέον και πιο έξυπνη από τους περισσότερους χρήστες της.
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:55
Τωρα ο κοσμος θα πιστεψει επιτελους οτι η apple ειναι μια εταιρια που κοιταζει μονο το συμφερον της και οχι τους πελατες της...
και να βγει το 5 του χρονου οπως λενε με το 4S θα πεσει τετοια απογοητευση που δε θα κανει τις αναμενομενες πωλησεις...
συμφωνω.
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:56
και το 4άρι να χες πίστεψε με δίπλα του θα μοιάζει χελώνα.ειδικά αμα το χεις τίγκα οπως εγώ εγω θα αναβαθμίσω σίγουρα πάντως γιατι δεν πάει άλλοΠαιδιά εμένα που έχω το 3gs μου άρεσε πολύ το 4s...
Μπορεί να το πάρω.κλάσεις ανώτερο.Τώρα αν είχα το 4άρι μάλλον δεν θα το έπαιρνα
Ρε δεν εχεις δουλεια να κανεις και καθεσαι και γραφεις δεκα ωρες. Δεν βαριεσαι? ολοι ξεραμε οτι η Apple δεν θα βγαλει 5. Το ειχε πει ενας βλακας στο Digitallife και επεσε μεσα στην τυχη...Προς όλους τους υπέρμετρους FANBOYS - Πρόβατα...που ενώ τούς εξηγούσαμε με επιχειρήματα ΣΟΒΑΡΆ για το ποια είναι η νοοτροπία της εταιρίας , παρόλο που τα σημάδια ήταν εμφανή , αυτοί περίμεναν το " θαύμα " μετά από 1,5 χρόνο !!
Αυτά έγραφα πριν καμπόσες μέρες εδώ δημοσιά και με κατηγορούσαν και μου τα έψελναν κάτι απαράδεκτοι ελαφρόμυαλοι που περίμεναν το 5αρι σαν το μάνα εξ ουρανού....αυτά λοιπόν κύριοι που ακολουθούν...ΠΡΟΦΗΤΙΚΆ τα έγραφα τότε.....
""" Παρόλο που το ίδιο το i-Tunes αποκαλύπτει πλήρως μέσα στο κωδικό του το 4S , παρόλο που η ίδια η ΑΤ&Τ εμφανίζει στο σύστημα της το 4S , παρόλο που ετικέτα της Αpple δηλώνει ξεκάθαρα το 4S , παρόλο που ΣΟΒΑΡΉ εταιρεία κατασκευής θηκών εμφανίζει επίσημη συσκευασία της για το 4S , παρόλο που σημαντικά φόρουμ μιλάνε όλα για το 4S , κάποιοι " ρομαντικοί " ή εντελώς εθισμένοι στον FunBoy-σμο τους κοινός προβατάκια , ακόμα κρατάν το πολύ μεγάλο καλάθι και περιμένουν το " θαύμα " , χωρίς να μπορούν να δεχτούν κάτι άλλο πέρα από το " θαύμα " , επειδή οι προσδοκίες τους είναι μεγαλύτερες από τον ρεαλισμό και την πραγματικότητα !!
Δεν έχουν καταλάβει παρόλο που είναι πελάτες της εταιρείας ή μάλλον ΔΕΝ θέλουν με τίποτα να καταλάβουν την νοοτροπία της Apple...δηλαδή το Major - Minor Update σε ΌΛΑ τα προϊόντα της. Επίσης , κοινά αποδεκτό ότι ως εταιρεία δημιουργεί ΠΡΏΤΑ το Software και ΜΕΤΆ το " ντύνει " με το κατάλληλο Hardware , ώστε να δουλεύει αψεγάδιαστα και ως εκεί !! Αυτό το κάνει σε όλα τα μηχανήματα της - σε ότι παράγει γενικά...και η πάγια φιλοσοφία της ως εταιρεία , που είναι και το μυστικό της επιτυχίας της ως ένα σημείο , φυσικά και δεν θα αλλάξει έτσι ξαφνικά ένα ωραίο Κλιφορνέζικο πρωινό του Οκτώβρη , επειδή κάποιοι είναι φαντασμένοι και περιμένουν το σχήμα " δάκρυ " στο κινητό και το Liquid Metall ως νέο υλικό !!
Το 2011 , όπως είπε και ο Steve είναι η χρονιά του iPad 2 και ως εδώ επαληθεύεται πλήρως , διοτι σε ότι προϊών μέχρι στιγμής έκανε αναβάθμιση μέσα στο 2011 η εταιρεία , ήταν ΣΕ ΌΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ MINOR UPDATES !! Το 2011 τελικά είναι η χρονιά του Software ( λειτουργικά συστήματα ) και του iPad 2 και ως εκεί !!
Το 4S είναι η ποιο λογική κίνηση που θα έκανε η εταιρεία , ΈΝΑ ΑΠΛΌ REFRESH ...εξαιρετικά προβλέψιμη κίνηση θα έλεγα !! Κοινός κάθε iPhone " φορά " το Hardware του αντίστοιχου χρονικά iPad , έτσι λοιπόν πολύ λογικά και το 4S θα " φορά " το υλικό του iPad 2 και αντιστοίχως το μεθεπόμενο iPhone το υλικό του iPad 3 κτλ.
Για τους επόμενους μήνες μέχρι την WWDC 2012 τον ερχόμενο Ιούνη , που δεν είναι και τόσο μακρυά , το 4S με το υλικό του iPad 2 μια χαρά θα καλύψει το κενό μέχρι το Major Upadte to 2012 , εξάλλου το υλικό του iPad 2 ΕΊΝΑΙ ΣΑΦΈΣΤΑΤΑ ΠΟΛΎ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΟ με βάση πραγματικών μετρήσεων , από όλα τα Hardwares των smartphones που κυκλοφορούν και θα κυκλοφορήσουν στην αγορά !! Την δουλειά του ως κινητό μέχρι τον προσεχές Ιούνιο θα την πετύχει στο έπακρο με τρελές πωλήσεις και με το μικρότερο κόστος για την εταιρεία , γιατί θα κρατήσει την ίδια σχεδίαση τώρα , οπότε ΔΕΝ θα προβεί και σε ανάλογη αλλαγή του βιομηχανικού εξοπλισμού στις αλυσίδες παραγωγής !! Άρα , ολοταχώς κινείτε για μεγάλες αλλαγές από το καλοκαίρι και μετά !!
Τώρα , όσοι εδώ μέσα δεν βλέπουν τα σημάδια των καιρών και ονειρεύονται της πανάγιας τα μάτια , φανερά εθελοτυφλούν , μάλλον απογοητευμένοι θα μείνουν και με την υπέρμετρη αισιοδοξία τους παρέα να κάνουν μαζί κρύο ντους !! Το αστείο από την άλλη είναι , ότι ΟΡΙΣΜΈΝΩΝ ο φανατισμός και το άγχος τους για το επόμενο μοντέλο του iphone είναι τόσο μεγάλο , που κυριολεκτικά αυτό φαίνεται να ξεπερνά ακόμα και το άγχος τούς για οτιδήποτε άλλο σοβαρό...τέτοια εντύπωση δημιουργούν και σε τέτοιο βαθμό που δίνουν πάτημα στους άλλους να τους ονομάζουν κυριολεκτικά -ΠΡΌΒΑΤΑ !!
Τέλος , πιστεύω ότι στο επόμενο μοντέλο που θα μοιάζει σαν το τρέχων CDMA μοντέλο , το " μεγάλο πράγμα της υπόθεσης " που θα κάνει την ουσιαστική διάφορα ως λειτουργιά , θα είναι το Assistant !! Θεωρητικά καλή λειτουργία...πρακτικά ΑΔΙΆΦΟΡΗ.... αν ήμουν ΤΥΦΛΟΣ τύπου Stevie Wonder , ΝΑΙ θα το εκτιμούσα απεριόριστα και σίγουρα είναι ΆΡΙΣΤΟ εργαλείο για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ , αλλά το να " μιλάω " για να συντάξω το SMS στην γκόμενα μου όταν είμαι έξω στο Καφέ , νομίζω είναι ο ορισμός της Καγκουριάς και του Ψώνιου , κάνοντας τους άλλους δίπλα να γελάνε και να λένε παναγία μου...τι " φρούτο " και αυτό !!
Κλείνοντας , καταλαβαίνω ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...έτσι λένε...αλλά στην πραγματικότητα πεθαίνει ΠΡΏΤΑ η ελπίδα και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΕΛΠΙΖΩΝ !!
Όπως είπε και ο Albert Einstein , ο ΟΡΙΣΜΟΣ της χαζομάρας και της βλακείας , είναι να ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ από μια απλή λύση - από ένα απλό πράγμα , ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΛΆ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ από αυτά που μπορεί να σου δώσει...έτσι και εδώ , μην προσδοκάτε περισσότερα από αυτά που σου δίνει συνήθως κατά γραμμα η Apple...περισσότερα δηλαδή από ένα 4S...καλό σας βράδυ !! """
Πριν αρχίσετε να μιλάτε για προϊόντα της Apple , διαβάστε για να μάθετε ποια είναι η νοοτροπία της η λογική της ο τρόπος σκέψης της !!
Μερικοί είναι ΠΕΛΑΤΕΣ-ΠΡΟΒΑΤΑ...πελάτες της εταιρίας όχι επειδή γουστάρουν την φιλοσοφία της , αλλά επειδή αγοράζουν προϊόντα μόνο για να τα μοστράρουν στην καφετερία !!
Που είναι όλοι αυτοί που λέγαν....περιμένετε μέχρι την Τρίτη και θα δείτε τελικά το 5 !!....περίμενε σου λέω ξέρω καλα !!...δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει μεγάλη αναβάθμιση μετά από 1,5 χρόνο !!...εχω μιλήσει με ξαδέρφια στο Αμερικα και ΌΛΟΙ στο Αμερικα μιλάνε για το 5αρι και μόνο !!....περιμένετε 2 συσκευές , θα βγάλει 2 συσκευές ολοκαίνουριες σίγουρα !!...και το τελευταίο και καλύτερο που είναι πλέων ΑΝΈΚΔΟΤΟ και το αφιερώνω σε συγκεκριμένο και θα καταλάβει...μου έγραψε δημόσια το απίστευτο ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ TO 4S ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΆ ΤΟ iOS 5 ?? ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ , ΆΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΌΝΟ ΤΟ 5 !!.........ΝΑΙ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΩΛΙΣ ΣΉΜΕΡΑ ΈΓΙΝΕ ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΟΣ ΚΑΡΜΠΌΝ ΓΙΑ ΔΕΎΤΕΡΗ ΦΟΡΆ...ΘΥΜΉΣΟΥ 3G ΜΕ iOS 2 !!
Περαστικά και τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλα αυτά τα " φρούτα " που κρατούσαν μεγάλα καλάθια περιμένοντας ΝΈΑ σχεδίαση σε στιλ " δάκρυ " με liquid metall και κουραφέξαλα...και δεν έβαζαν τη λογική τούς να δουλέψει..ούτε καθίσανε ΠΌΤΕ να κατανοήσουν το πως σκέφτεται η εταιρία ...και η οποία ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ πολύ πολύ συγκεκριμένα πάντα !!
Ο Βασιλείας iPhone 4 πέθανε - Ζήτω ο νέος βασιλειας iPhone 4S...χμμμμμ μα είναι Σχεδόν ΊΔΙΟΙ χαχαχαχαχαχα !! Καληνυχτίζω , κάλο βράδυ !!
Υ.Γ....Η μνήμη RAM στο 4S παραμένει ΦΥΣΙΚΆ στα 512 Mb !!
φιλε μου συμφωνω! αυτο ακριβως λεω και εγω! θα σου κανα +1 αλλα δεν μπορω...
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:57
Ρε δεν εχεις δουλεια να κανεις και καθεσαι και γραφεις δεκα ωρες. Δεν βαριεσαι? ολοι ξεραμε οτι η Apple δεν θα βγαλει 5. Το ειχε πει ενας βλακας στο Digitallife και επεσε μεσα στην τυχη...
εχω λειωσει φιλε λεμε.
http://www.iphonehel...850#entry655850
02 October 2011 - 01:47 AM
Η οθόνη είναι αδύνατον να αλλάξει διαστάσεις. Το έχουμε πεί εδώ και καιρό. Τώρα εαν κάθεστε να βλέπετε διάφορους παραμυθάδες...
Και δεύτερον όποιος θέλει παιχνιδομηχανή ή φορητό media player παντοφλέξ ας πάει να πάρει την παντόφλα του να ησυχάσει. Το 2% των χρηστών που γράφουν στα φόρουμς γενικότερα είναι παντοφλάδες γι΄αυτό ζητάνε 4άρες οθόνες και δηλώνουν ξενερωμένοι. Το υπόλοιπο 98% που θέλει μια ισορροπημένη συσκευή απλά δεν κάθεται να σχολιάσει.
Τι λέτε τώρα για προβλέψεις και ιστορίες... Είναι θέμα λογικής και στοιχείων.
4 άρα οθόνη με την ίδια ανάλυση (την τωρινή) δε θα είναι πια retina. Είναι δυνατόν να βγάλει η Apple συσκευή με χειρότερη οθόνη από τον προκάτοχο;
4 άρα οθόνη με άλλη ανάλυση καθιστά όλες τις εφαρμογές μη συμβατές με τη νέα συσκευή, οπότε έπρεπε να ανανεωθούν όλες οι εφαρμογές του App Store. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.
Όποιος τα αναφέρει είναι τσαρλατάνος. Η μόνη οδός είναι ακόμη ένας διπλασιασμός της ανάλυσης και να μεγαλώσει η οθόνη... Δύσκολο να γίνει τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από: larryf13, 05/10/2011 - 00:02
τωρα το μονο που με ενθουσιασε ειναι (οπως και τους περισσοτερους) το siri. το οποιο ομως καταρχας δεν θα λειτουργει ουτε στο 4αρι (δυνατοτητα πιθανον που θα αποκτησει και αυτο μεσω jailbreak) και δεν υποστηριζει ουτε ελληνικα! οποτε τζαμπα χαρα κ αυτη
ασε που ειμαι σιγουρος 100% οτι δε θα λειτουργει τοσο ομορφα και καλα οσο το φανταζονται μερικοι και με βαση αυτα που εδειξαν στην παρουσιαση.....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες