φιλε μου θα μου επιτρεψεις να πω οτι εν μερει εισαι λαθος...Οι αναβαθμίσεις είναι τεράστιες ό,τι και να λένε ορισμένοι εδώ μέσα. Διπύρηνος επεξεργαστής σε κινητό τηλέφωνο δεν είναι και λίγο πράγμα ούτε οι αναβαθμίσεις της κάμερας. Το να λες δε μου άρεσε γιατί δεν άλλαξε το σχέδιο δείχνει μάλλον coffee table χρήστη κινητού οπότε ναι σε όλους εσάς ΔΕΝ απευθύνεται η νέα συσκευή και δυστυχώς δε θα μπορείτε να την κάνετε μόστρα στις γκόμενες αν και σίγουρα θα βάλετε θήκες με κεφαλαία "S" μην τυχόν και δε σας καταλάβουν στην local καφετέρια τι κινητό φοράτε.
Σοβαρά τώρα: Μια αναβάθμιση αυτού του μεγέθους να ακυρώνεται για λόγους μόστρας είναι τραγικό. Δηλαδή τι έπρεπε να πετάξουν το full glass σχεδιασμό ενός έτους (που παίζει να τον σχεδιάζανε 2-3 χρόνια) γιατί? Και αυτά που διαβάζω για μείωση των χρόνων αναμονής ας φέρει κάποιος μια φώτο με το κινητό σε standby 300 ώρες. Καμία ποτέ και κανένας. Νομίζω πως όλοι ξέρουν τι είναι το iphone όλοι γνωρίζουν πόσο ποιοτικό θα είναι ΚΑΙ το νέο μοντέλο ειλικρινά όποιος δε γουστάρει ας πάει να πάρει samsung ή όποια άλλη κινέζικη "γκλαμουριά" γυαλίζει καλύτερα στα φώτα των club και των μπουζουκιών και ας μην μας λέτε "πω τι μλκ κινητό έγινε το 4S" για όσους το δουλεύουν πραγματικά σε πάνω από 50% των δυνατοτήτων του και για όσους δεν κάνουν JB μόνο για να περάσουν cracked από installous η συσκευή έγινε επιτέλους ένα μηχάνημα που ξεχωρίζει τους άντρες από τα παιδάκια στο χώρο των smartphones.
Άσε που η συσκευή έγινε πλέον και πιο έξυπνη από τους περισσότερους χρήστες της.
φυσικα αποψη σου και σεβαστη...