Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:58

Οι αναβαθμίσεις είναι τεράστιες ό,τι και να λένε ορισμένοι εδώ μέσα. Διπύρηνος επεξεργαστής σε κινητό τηλέφωνο δεν είναι και λίγο πράγμα ούτε οι αναβαθμίσεις της κάμερας. Το να λες δε μου άρεσε γιατί δεν άλλαξε το σχέδιο δείχνει μάλλον coffee table χρήστη κινητού οπότε ναι σε όλους εσάς ΔΕΝ απευθύνεται η νέα συσκευή και δυστυχώς δε θα μπορείτε να την κάνετε μόστρα στις γκόμενες αν και σίγουρα θα βάλετε θήκες με κεφαλαία "S" μην τυχόν και δε σας καταλάβουν στην local καφετέρια τι κινητό φοράτε.

Σοβαρά τώρα: Μια αναβάθμιση αυτού του μεγέθους να ακυρώνεται για λόγους μόστρας είναι τραγικό. Δηλαδή τι έπρεπε να πετάξουν το full glass σχεδιασμό ενός έτους (που παίζει να τον σχεδιάζανε 2-3 χρόνια) γιατί? Και αυτά που διαβάζω για μείωση των χρόνων αναμονής ας φέρει κάποιος μια φώτο με το κινητό σε standby 300 ώρες. Καμία ποτέ και κανένας. Νομίζω πως όλοι ξέρουν τι είναι το iphone όλοι γνωρίζουν πόσο ποιοτικό θα είναι ΚΑΙ το νέο μοντέλο ειλικρινά όποιος δε γουστάρει ας πάει να πάρει samsung ή όποια άλλη κινέζικη "γκλαμουριά" γυαλίζει καλύτερα στα φώτα των club και των μπουζουκιών και ας μην μας λέτε "πω τι μλκ κινητό έγινε το 4S" για όσους το δουλεύουν πραγματικά σε πάνω από 50% των δυνατοτήτων του και για όσους δεν κάνουν JB μόνο για να περάσουν cracked από installous η συσκευή έγινε επιτέλους ένα μηχάνημα που ξεχωρίζει τους άντρες από τα παιδάκια στο χώρο των smartphones.

Άσε που η συσκευή έγινε πλέον και πιο έξυπνη από τους περισσότερους χρήστες της.

φιλε μου θα μου επιτρεψεις να πω οτι εν μερει εισαι λαθος...
φυσικα αποψη σου και σεβαστη...

My life's goal is only to fight

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:58

Ρε δεν εχεις δουλεια να κανεις και καθεσαι και γραφεις δεκα ωρες. Δεν βαριεσαι? ολοι ξεραμε οτι η Apple δεν θα βγαλει 5. Το ειχε πει ενας βλακας στο Digitallife και επεσε μεσα στην τυχη...

Καλα εσυ ουτε καν καταλαβες οτι εκανε copy paste ενα παλιο του post ο ανθρωπος!! Ε ρε μερκελ που σας χρειαζεται...

#183   pelekanos

pelekanos

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:59

Τα χαμε γράψει... Η πραγματικότητα είναι πραγματικότητα, τα δεδομένα δεδομένα και η συμβατότητα προς τα πίσω πάντα υπαρκτή. Ακόμα και στο επόμενο iPhone δε θα αλλάξει η οθόνη!

02 October 2011 - 01:47 AM

και τι θελετε να πουμε μπραβο? ολος ο πλανητης το ηξερε.. ρε κοιμαστε????

#184   klastophonos

klastophonos

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:00

Καλα εσυ ουτε καν καταλαβες οτι εκανε copy paste ενα παλιο του post ο ανθρωπος!! Ε ρε μερκελ που σας χρειαζεται...

δηλαδη πιο παλια δεν το εγραψε ο ιδιος? :)

#185   pelekanos

pelekanos

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:01

Δηλαδη πιο παλια το ειχε γραψει συγγραφεας?

#186   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:01

δηλαδη πιο παλια δεν το εγραψε ο ιδιος? :)

Το'χε γραψει μπας και συνετιστουν κάποιοι.

#187   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:02

Οι αναβαθμίσεις είναι τεράστιες ό,τι και να λένε ορισμένοι εδώ μέσα. Διπύρηνος επεξεργαστής σε κινητό τηλέφωνο δεν είναι και λίγο πράγμα ούτε οι αναβαθμίσεις της κάμερας. Το να λες δε μου άρεσε γιατί δεν άλλαξε το σχέδιο δείχνει μάλλον coffee table χρήστη κινητού οπότε ναι σε όλους εσάς ΔΕΝ απευθύνεται η νέα συσκευή και δυστυχώς δε θα μπορείτε να την κάνετε μόστρα στις γκόμενες αν και σίγουρα θα βάλετε θήκες με κεφαλαία "S" μην τυχόν και δε σας καταλάβουν στην local καφετέρια τι κινητό φοράτε.

Σοβαρά τώρα: Μια αναβάθμιση αυτού του μεγέθους να ακυρώνεται για λόγους μόστρας είναι τραγικό. Δηλαδή τι έπρεπε να πετάξουν το full glass σχεδιασμό ενός έτους (που παίζει να τον σχεδιάζανε 2-3 χρόνια) γιατί? Και αυτά που διαβάζω για μείωση των χρόνων αναμονής ας φέρει κάποιος μια φώτο με το κινητό σε standby 300 ώρες. Καμία ποτέ και κανένας. Νομίζω πως όλοι ξέρουν τι είναι το iphone όλοι γνωρίζουν πόσο ποιοτικό θα είναι ΚΑΙ το νέο μοντέλο ειλικρινά όποιος δε γουστάρει ας πάει να πάρει samsung ή όποια άλλη κινέζικη "γκλαμουριά" γυαλίζει καλύτερα στα φώτα των club και των μπουζουκιών και ας μην μας λέτε "πω τι μλκ κινητό έγινε το 4S" για όσους το δουλεύουν πραγματικά σε πάνω από 50% των δυνατοτήτων του και για όσους δεν κάνουν JB μόνο για να περάσουν cracked από installous η συσκευή έγινε επιτέλους ένα μηχάνημα που ξεχωρίζει τους άντρες από τα παιδάκια στο χώρο των smartphones.

Άσε που η συσκευή έγινε πλέον και πιο έξυπνη από τους περισσότερους χρήστες της.

Εδώ άλλες εταιρίες ετοιμάζουν 3 και 4 πυρηνες στα smartphones τους. Ο διπύρηνος βρίσκετε εδω και εξι μήνες σε κινητά. Και μου λες οτι το 4s είναι μεγάλη αναβάθμιση?

Είμαι χρόνια fun του iPhone (χρησιμοποιώ ακόμα το 2G), και περίμενα κάποια μεγαλύτερη αναβάθμιση από την εν λόγω εταιρία η οποία με απογοήτευσε πλασάροντας ένα boosted iPhone 4 με ενα Siri και μια κάμερα 8 MPixel που έχουν κινητά του 2009.

Δυστυχώς αν τελικά δεν αγοράσω "samsung ή όποια άλλη κινέζικη "γκλαμουριά"", θα αναγκαστώ να περιμένω ακόμα 1 με 1.5 χρόνο να βγεί το 5.

Αυτή πιστεύω είναι και η αγανάκτηση των περισσοτέρων φίλων εδώ μέσα.

#188   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:04

Εδώ άλλες εταιρίες ετοιμάζουν 3 και 4 πυρηνες στα smartphones τους. Ο διπύρηνος βρίσκετε εδω και εξι μήνες σε κινητά. Και μου λες οτι το 4s είναι μεγάλη αναβάθμιση?

Αυτή πιστεύω είναι και η αγανάκτηση των περισσοτέρων φίλων εδώ μέσα.

Καποια στιγμη προσευχομαι ο κοσμος να καταλαβει ΟΤΙ ΤΟ IOS ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 600MHZ SINGLE CORE A.N.E.T.A

#189   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:05

παιδια υπαρχει μια διαφορα ομως. τα μυαλα μας τα ειχαν φουσκωσει διαφορα rumors κ κατι κινεζικες θηκες οχι η ιδια η apple. ουδεποτε ειπε η εταιρια πως θα βγαλει κατι που θα κανει το μπαμ ή καμια τρελη διαφορα. κ τα στοιχεια που διερρεαν απο την apple μιλουσαν καθαρα για 4s. ουτε αποπροσανατολισμος, ουτε marketing ουτε τιποτα αλλο. αλλωστε ειχε πει κ ο Steve πως ειναι η χρονια του ipad 2 αρα δε γινεται να περιμενεις ενα τελειως διαφορετικο iphone 5! ποσο μαλλον με τα χαρακτηριστικα tear drop,αλουμινια, κυρτες οθονες κ ολα αυτα..

#190   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:05

φιλε μου θα μου επιτρεψεις να πω οτι εν μερει εισαι λαθος...
φυσικα αποψη σου και σεβαστη...

Δέχομαι με τη σειρά μου τη διαφωνία σου όπως και τη φιλική σου διάθεση :) Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα πάντα αύριο με ησυχία λόγω απεργίας θα επανέλθω απλά τρόμαξα με το τσουνάμι των haters στο twitter και λέω κάτσε ρε σύ διότι 2X την ταχύτητα του 4 σημαίνει ένα ΤΡΟΜΕΡΑ γρήγορο κινητό.

Anyway ας μας αξιώσει ο Θεός να είμαστε καλά, να έχουμε χώρα, να είμαστε στο ευρώ κτλ κτλ όταν με το καλό έρθει στην Ελλάδα και θα έχουμε ένα χρόνο τουλάχιστον να κονταροχτυπιόμαστε :)

#191   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:07

Φιλε μου, κοιταξε να δεις. Κανενας σχεδιασμος με full glass δεν τους πηρε 2-3 χρονια. Δοξα το θεο η Apple καθημερινα βλεπει απειρα concepts στο διαδικτυο με αποτελεσμα στο τελος να μην κανει απολυτως τιποτα. Ηδη με ολο αυτο το ντορο που εγινε για το 5, πιστεψε με εχει ηδη το design του 5 μεσα απο τα concepts. Δεν νομιζω οτι ζηταμε κατι παραλογο. Τι ακριβως μας εδωσε σημερα; Ένα iOS 5 το οποιο ουσιαστικα ειναι το iOS4 με μερικα cydia tweaks; Η Apple εχει καταντησει μια εταιρεια που στο τελος δεν θα χρειαζεται ουτε γραφιστες, ουτε σχεδιαστες, ουτε developers, μιας και τα βρισκει ολα ετοιμα.Ας μην ξεγελιομαστε λοιπον. Το μονο που ζητησαμε ηταν να κουνησει κι αυτη λιγο το χερακι της και να μας δωσει κατι αξιολογο. Τι να μου πει μια καμερα 8MP οταν η οθονη δεν μεγαλωνει; Τι να μου πει η καινουρια τεχνολογια Bluetooth 4 οταν αυτη θα δουλευει μονο απο iPhone προς iPhone;Τι να μου πει το iMessage οταν υπαρχει καιρο τωρα πληθωρα αντιστοιχων εφαρμογων στο AppStore; Τι να την κανω την αναφορα παραδοσης οταν αυτη δουλευει μονο για αποστολη μηνυμάτων σε iPhone; Ας μην γελιομαστε. Ζουμε στο 2011 για να εχουμε ενα κινητο με μια παντοδυναμη καμερα και να μην εχουμε τα βασικα; Και φυσικα θα επρεπε να αλλαξει το design. Κανεις δεν αμφισβητει την ομορφια του iPhone 4, αλλα αυτο τι σημαινει δηλαδη; Εχεις δει αλλη εταιρεια να λεει "Ειναι τοσο ομορφο το design μας που δεν θελαμε να το αλλαξουμε;".
Φυσικα ολα αυτα τα λεω σε φιλικο επιπεδο και το διευκρινιζω για να μην νομιζεις πως σου επιτεθηκα προσωπικα. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: DJACID, 05/10/2011 - 00:08

#192   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:10

Δηλαδη πιο παλια το ειχε γραψει συγγραφεας?

Μπορει να το εγραψε με siri

#193   leuterismarkakis

leuterismarkakis

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • GameCenter:iLeuteris

Φετος ηταν η χρονια του iPad του χρονου που θα βγει ενα minor update του iPad 2 θα βγει ενα major update του iPhone και θα ειναι η χρονια του iPhone και παει λέγοντας !!!!Κάθε Μαρτη θα εχουμε iPad και κάθε Ωκτμβρη θα εχουμε iPhone καπως ετσι θα πηγαινει

#194   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Το χουν ξεφτιλισει το forum οι ψευτομαγκες του πληκτρολογιου ( με την ιδια IP ). Αντε σ´αλλη παραλια να τελειωνουμε , που και καλα εκαναν εγγραφη πριν 20 λεπτα... Βγειτε τουλαχιστον με το κανονικο σας nick...

#195   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Καποια στιγμη προσευχομαι ο κοσμος να καταλαβει ΟΤΙ ΤΟ IOS ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 600MHZ SINGLE CORE A.N.E.T.A

Εγραψες. Ολα τα αλλα ειναι κερασακι στην τουρτα. Αλλα ολοι μας (και εγω δυστυχως μαζι) θελουμε "κατι να γυαλιζει"...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες