iPhone 4S
Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:11
Ad
Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:12
Φετος ηταν η χρονια του iPad του χρονου που θα βγει ενα minor update του iPad 2 θα βγει ενα major update του iPhone και θα ειναι η χρονια του iPhone και παει λέγοντας !!!!Κάθε Μαρτη θα εχουμε iPad και κάθε Ωκτμβρη θα εχουμε iPhone καπως ετσι θα πηγαινει
Kάτσε μη τυχών και τα δουμε παρέα προς Απρίλη μεριά (iPad 3, iPhone 5)
Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:15
οντως αλλοι εχουμε μηλοτηλεφωνο για δουλειες αλλοι το μπερδεψαν με ps3 και αλλοι το βλεπουν ως μουρη........ααααχχαχαχαχα λιωνω κλαιω αυτο ειναι επιπεδο μερικων εδω μεσα
Εγραψες. Ολα τα αλλα ειναι κερασακι στην τουρτα. Αλλα ολοι μας (και εγω δυστυχως μαζι) θελουμε "κατι να γυαλιζει"...
Γυαλιζουν τα τζαμια μας (μπρος πισω)
Η Apple Μολις σημερα εβγαλε το πιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ smartphone Και απο αποψη hardware+software.
Απο άποψη πάντως performance vs. power efficiency έχει χειρότερο κινητό από πρίν μιας και έπεσε το standby από τις 300 στις 200 ώρες.
Θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη μπαταρία για να αντισταθμίσει τις ανάγκες του dual core.
δεν αντιλεγω φιλε μου...αλλα ξερουμε ολοι οτι εχει παραπανω δυνατοτητες να βγαλει στο εμποριο και δεν το κανει για πολλους και αγνωστους λογους...γι"αυτο η απογοητευση...Παιδια δεν μπορω να καταλαβω ολοι λετε πληρης απογοητευση κτλ κτλ κτλ. Το εχω ξαναπει σε πολλα ποστ μου πως η Apple δεν ειναι ΟΥΤΕ HTC ΟΥΤΕ SAMSUNG. Θα θελατε δηλαδη να βγαλει τωρα ενα ανετοιμο κινητο (βλεπε ολα τα android Μοντελα) που βγαινουν τιγκαρισμενα με hardware και δεν μπορουνε να το αξιοποιησουν ειτε γιατι δεν τους χρειαζεται ειτε γτ δεν μπορουνε επειδη ουτε η htc ουτε η Samsung (αναφερω αυτες τις δυο ως τις μεγαλυτερες εταιριες στο android) καθονται να κανουν optimized το λειτουργικο και απλα το πετανε χυμα και μετα σου λενε τραβα πιασε το κινητο σου αλλαξε του 4528390432890243 ROM μεχρι να βρεις με ποια τρεχει καλυτερα :S ?! Η Apple Μολις σημερα εβγαλε το πιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ smartphone Και απο αποψη hardware+software.
My life's goal is only to fight
Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:16
Aφου παει minor-major-minor γτ να το αλλαξει για το iPad ?Προφανως θα βγαλει iPad 2s (η οπως αλλιως θες πες το ) και αποκλειται να βγαλει iPhone 5 πριν τον Ωκτομβριο γτ δεν θα πουλησει το 4s!!!Eιδικα αν το βγαλει Aπριλιο !!!!
Μπα...η Apple δεν προκειται να κανει τη χαρη σε οσους απογοητευτηκαν να κυκλοφορησει iPhone 5 πριν το χρονο. Ολη η δουλεια με τις καθυστερησεις ηταν να φερει το πλασαρισμα κοντα στις γιορτες. Και μην πιστευετε τις αηδιες περι προβληματων στην παραγωγη που εφεραν καθυστερησεις. Σιγα τον αθλο να κοτσαρει εναν Α5 στο 4αρι κοτζαμ Apple. Εσκεμμενα ηταν ολα.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:17
Δεν νομίζω ένας κάτοχος 2G 3G να περίμενε τόσο καιρό να βγεί το 5, και να πάει τώρα με το στανιό να αγοράσει ενα παρόμοιο με το 4.
Είσαι λάθος.
Sorry
!!! Ελα ντε!!! Είχα ξεμείνει με το 3G και τωρα προβληματίζομαι άσχημα....
Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:18
Που να χωρέσει;Απο άποψη πάντως performance vs. power efficiency έχει χειρότερο κινητό από πρίν μιας και έπεσε το standby από τις 300 στις 200 ώρες.
Θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη μπαταρία για να αντισταθμίσει τις ανάγκες του dual core.
Σαν κάτοχος του 4, δε θα κάνω αναβάθμιση στο νέο μοντέλο, δεν έχω θέμα ταχύτητας, ούτε κάμερας. Και ξαναλέω πως το μόνο που βρήκα ενδιαφέρον στην παρουσίαση ήταν το iOs 5, με ότι αυτό φέρνει μαζί. Ίσως τα χαρακτηριστικά του iOs 5 να υπάρχουν ήδη στη cydia, αλλα πριν κάνω jailbreak το κινητό μου, θα ήθελα να δώ πως τρέχουν.
Και μια ερώτηση.
Ο σχεδιασμός του 4s, δεν είχε γίνει πρίν την παραίτηση - απόσυρση του Jobs? Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου πως έκραξαν τον Cook.
Τελευταία επεξεργασία από: EstellePrimi, 05/10/2011 - 00:21
Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:19
Φυσικα ολα αυτα τα λεω σε φιλικο επιπεδο και το διευκρινιζω για να μην νομιζεις πως σου επιτεθηκα προσωπικα.
Don't worry συζήτηση κάνουμε και όλα δεκτά. Συμφωνώ με όλα όσα λες απλά επειδή με τα χρόνια συνήθισα τον τρόπο που εννοεί η Apple την "αναβάθμιση" μου φάνηκε καλό σήμερα υπό την έννοια ότι προσωπικά το αγάπησα το 4 σαν σχέδιο. Σίγουρα θα ήθελα να δω πιο μεγάλη οθόνη αλλά deep inside όλοι ξέραμε πως αυτό δε θα ερχόταν ειδικά αφού δε βλέπαμε τα apps να αλλάζουν αβέρτα για να γίνουν fit σε νέα μεγέθη. Από εκεί και πέρα να συγκρίνοντας το με το 3GS είναι αναβάθμιση σε σχέση πάλι με το 4 παίζει με λεπτομέρειες ψυχολογίας.
Σε κάθε περίπτωση εγώ προσωπικά δε θα σύγκρινα ποτέ ένα iphone με ένα άλλο brand διότι απλά θα αδικούσα και τα δύο. Το iphone έχει για μένα το κορυφαίο ατού που είναι το jailbreak και τα communities που το συνοδεύουν. Δεν είναι ημιτελές από κατασκευής λοιπόν απλά για να ολοκληρωθεί θέλει να βάλει ο χρήστης το χεράκι του.
Υπό αυτή την έννοια δε μπορώ να κατηγορήσω την Apple παρά μόνο για "κακό" marketing ως πρός το ότι επί χρόνια αρνείται να αναγνωρίσει πως ο μύθος της είναι σε άμεση συνάρτηση με το JB.
Για να το πω απλά και να κλείσω: Προσωπικά πάντα, δε θα με έψηνε τίποτα να πάρω ξανά iphone αν δεν υπήρχε JB. Υπό αυτό το πρίσμα, χαίρομαι τις αναβαθμίσεις και δε ζητάω κάτι παραπάνω παρά μόνο την ελευθερία της επέμβασης.
Πάντως είναι γούστα και προτιμήσεις όλα πως να τα κρίνει κανείς (Και εφόσον το έκανα κι εγώ πέφτοντας στην παγίδα του να κρίνω, ζητώ πρώτος συγγνώμη και ξαναλέω γούστα είναι κάντε το δικό σας)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες