Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   audakias

audakias

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:49

Τι δλδ τελος τα rumors απο αυριο? Δεν μπορω να ζησω χωρις αυτα πλεον :lol:

Ουτε γω!!! τι θα διαβαζω καθε πρωι με τον καφε τωρα???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:49

Μην φοβάσαι, θα βγει αυριο ο Cook και θα μας πει ότι όλο αυτό ήταν φάρσα, και θα ξαναγίνει 2ο Αpple event σε ενα μήνα όπου θα παρουσιαστεί το iPhone 5.

Τι τζάμπα βγάλανε τα κινέζια τόσες θήκες?

Οπότε έχεις ένα μήνα ακόμα διωρία :lol: :lol: :lol:

#258   leuterismarkakis

leuterismarkakis

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • GameCenter:iLeuteris

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:50

Τι τέλος ?θα ακουσεις ακομα κατι τρελα για το iPad και επισης δεν θα βγαλει η apple και το 5 συντομα ???Πως ετσι παει το πραγμα !!!Περα απο την πλακα μπαινουμε σιγα σιγα στα rumors για το καινουριο ipad και θα το δεις !!

#259   SPC

SPC

iPH Member

• 238 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

κυρια apple το νεο σου χαρατσι δεν θα στο πληρωσουμε!!!!!! :lol: :lol: :lol:

#260   stap9

stap9

iPH newbie

• 38 μηνύματα

και τωρα τι θα λεμε καθε μερα?μηπως εχει κανεις πληροφοριες για το iphone 5 η το 6 παιζει καμια photo?ποσες μερες εμειναν μεχρι το event ετσι για να εχουμε να εχουμε να λεμε

#261   Dimitris192

Dimitris192

iPH newbie

• 99 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:58

Παιδιά έχω κάτι αποκλειστικές πληροφορίες για το iPad3......Καινούργιος σχεδιασμος, επεξεργαστή A6,... :)))

#262   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:58

Εγώ να ρωτήσω κάτι?

Όλοι εσείς που λέτε ότι απογοητευτήκατε από το 4S τι παραπάνω περιμένατε να έχει το 5 από πλευράς hardware?

Νομίζω τίποτα. Ότι είχε ακουστεί το έβαλαν στο 4S.

Οπότε απλά ξενερώσατε με την καινούρια εμφάνιση.

Γιατί κατά τα άλλα το τηλέφωνο έχει αλλαγμένο όλο του το εσωτερικό.

Και ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η εμφάνιση που σας ξενέρωσε στο 4S είναι η ίδια ακριβώς εμφάνιση που αγαπούσατε στο 4.

Και εμένα μου άρεσε εμφανισιακά το 5 όπως φαινόταν στις φήμες και ήθελα να βγει, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί στην ουσία θα έχω το τηλέφωνο που αγάπησα σχεδιαστικά εδώ και 14 μήνες και θα είναι και πιο γρήγορο!

#263   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:00

παντως πλακα θα εχει να μη βαλουν μεγαλυτερη ram....

#264   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:00

Εγώ να ρωτήσω κάτι?

Όλοι εσείς που λέτε ότι απογοητευτήκατε από το 4S τι παραπάνω περιμένατε να έχει το 5 από πλευράς hardware?

Και ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η εμφάνιση που σας ξενέρωσε στο 4S είναι η ίδια ακριβώς εμφάνιση που αγαπούσατε στο 4.

Και εμένα μου άρεσε εμφανισιακά το 5 όπως φαινόταν στις φήμες και ήθελα να βγει, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί στην ουσία θα έχω το τηλέφωνο που αγάπησα σχεδιαστικά εδώ και 14 μήνες και θα είναι και πιο γρήγορο!

Οι ιδιοι που τα λενε, οι ιδιοι θα σπρωχνονται στις ουρες τη μερα του λανσαρισματος στην ελλαδα

#265   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:03

παντως πλακα θα εχει να μη βαλουν μεγαλυτερη ram....

Μάλλον έμεινε ίδια.

#266   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:03

Εγώ να ρωτήσω κάτι?

οτι πιο σωστό ακουσα σήμερα.νομίζω οτι δεν θα πάρεις απάντηση!+1000 απο μένα.απλά ο κόσμος δεν ξέρει τι θέλει!

#267   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:04

και τωρα τι θα λεμε καθε μερα?μηπως εχει κανεις πληροφοριες για το iphone 5 η το 6 παιζει καμια photo?ποσες μερες εμειναν μεχρι το event ετσι για να εχουμε να εχουμε να λεμε

Ολο και καποιος καραγκιοζης θα γραψει ο,τι να'ναι και φετος σε καποιο site για λιγους παραπανω επισκεπτες. Περυσι ηταν ο Topolsky που ξεκινησε το γαιτανακι με τις φημες περι tear drop design και 4" οθονης οταν εφυγε απο το Endgadget και πηγε στο this is my next, εντελως τυχαια, λιγες ημερες αφοτου ειχαν ανοιξει το site τους. Και τσιμπησαν ολοι, αναμασωντας την "ειδηση", γιατι ηθελαν να πιστεψουν αυτη τη φημη αν και γνωριζαν ενδομυχα οτι ηταν πρακτικα απιθανο.

#268   Antigok217

Antigok217

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Τωρα ο κοσμος θα πιστεψει επιτελους οτι η apple ειναι μια εταιρια που κοιταζει μονο το συμφερον της και οχι τους πελατες της...
και να βγει το 5 του χρονου οπως λενε με το 4S θα πεσει τετοια απογοητευση που δε θα κανει τις αναμενομενες πωλησεις...

Σεβαστή η γνώμη σου αλλά θεωρώ ότι είσαι μακριά από το προφανές...
Η εταιρεία θα κάνει αυτό που θέλει και όποιος θέλει το αγοράζει. Δεν είναι μια εταιρεία τύπου ΝΟΚΙΑ ή Samsyng οι οποίες παράγουν 30 κινητά/smartphones το χρόνο και το παίζουν κορώνα-γράμματα για το ποιο μοντέλο θα κάνει πωλήσεις... Είναι μια εταιρεία που εξελίσσει τα προιόντα που έχει... Υπάρχει απογοήτευση ναι,θα συμφωνήσω - και αν και πεζό από μέρους μου,προσωπικά πιο πολύ με χάλασε το θέμα του design γιατί είμαι υπερ-ικανοποιημένη σαν πελάτισσα με το 4αράκι μου και σε αυτό θα παραμείνω μέχρι να βγει το 5. Και όπως έλεγε και η διαφήμιση : "Οι άλλες είναι απλές οδοντόκρεμες!" :) :)

#269   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Θα προσπαθήσω να κάνω μια μικρή σύνοψη τώρα που τα φώτα της παρουσίασης έχουν πέσει :

Η apple κατάφερε(γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να απογοητεύσει σχεδόν όλους τους κατόχους συσκευών iphone.

Τον χρήστη του iphone 4 τον απογοήτευσε γιατί το μοντέλο που παρουσίασε είναι ΟΛΟΙΔΙΟ σχεδιαστικά με το παλιό και οι αλλαγές στο εσωτερικό δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο από τη φυσική εξέλιξη της τεχνολογίας μετά από 1,5 χρόνο κυκλοφορίας του προηγούμενου μοντέλου.

Τον χρήστη των 3G/3GS τον απογοήτευσε γιατί πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβεί το λόγο που έπρεπε να περιμένει 1,5 και όχι 1 χρόνο για να πάρει μια συσκευή τόσο φειδωλά αναβαθμισμένη.

Τους νέους επίδοξους αγοραστές τους απογοήτευσε γιατί ζητάει τα ίδια λεφτά με πριν από 1,5 χρόνο για μια συσκευή που θα έχει την ίδια εμφάνιση με εκατομμύρια άλλες στην αγορά.

Τον gadgetακια τον απογοήτευσε διότι περίμενε 1,5 όλοκληρο χρόνο για να δει κάποια πραγματική τεχνολογική καινοτομία και είδε μια από τα ίδια.

Ας είμαστε ειλικρινής , η apple σήμερα έχασε μια σημαντική μάχη απέναντι στο Android.

Τα προβλήματα στις γραμμές παραγωγής που αναφέρονταν κατά καιρούς φαίνεται ότι ήταν πέρα για πέρα αληθινά.
Το ios 5 με το οποίο πρέπει να πορευτούμε μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2012 δεν έχει τίποτα που να ΜΗΝ το βρίσκουμε στο android gingerbread που ήδη κυκλοφορεί.

Την επόμενη Τρίτη υπάρχει το event της google.

Εκεί κατά πάσα πιθανότητα θα ανανοινωθεί το ice cream sandwich μαζί με το nexus prime.
Συσκευές με τον tegra 3 (τετραπύρηνο) θα αρχίσουν να εμφανίζονται μέχρι το τέλος του έτους.
Το Samsung Note που ήδη ανακοινώθηκε δημιουργεί μια νέα κατηγορία στα Smartphones.

Ευτυχώς που υπάρχουν όλα τα παραπάνω και με κάνουν να ξεχνώ το σημερινό EPIC FAIL με το 4S.

#270   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

οτι πιο σωστό ακουσα σήμερα.νομίζω οτι δεν θα πάρεις απάντηση!+1000 απο μένα.απλά ο κόσμος δεν ξέρει τι θέλει!

Και να προσθέσω ότι το 4 ακόμα κερδίζει όλς τις δημοσκοπήσεις ως το πιο όμορφο τηλέφωνο της αγοράς!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες