Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:16

Μα αναφέρει ο ανθρωπος ότι "Τους νέους επίδοξους αγοραστές τους απογοήτευσε γιατί ζητάει τα ίδια λεφτά με πριν από 1,5 χρόνο για μια συσκευή που θα έχει την ίδια εμφάνιση με εκατομμύρια άλλες στην αγορά."

Μα είναι ίδιo ακριβώς εξωτερικά το 4S με το 4.

Για ποιο λογο να πληρώσει κάποιος τα ίδια λεφτά μετά από 15 μήνες για ένα "ξεπερασμένο" πια design?

Το ξαναλέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου.

Δεν μπορώ να δεχτώ ως ξεπερασμένο το design ενός κινητού που σαρώνει όλα τα βραβεία ως το ομορφότερο της αγοράς.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:19

δεν ειναι καθολου τυχαιο παντως που σε ολα τα fora οπως κ εδω μιλανε καποιοι για αποτυχια της apple...φανταστειτε...σε iphone forum ξενερωμενοι χρηστες..προσωπικα αν κ εχω mac χρονια,κ πραγματικα την λατρευω την εταιρεια ,φετος με απογοητευσε αρκετα...κριμα...περα απο το ios που μπορει να τρεξει και στα specs του 3gs , ηθελα ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ...τελος...απλα για να κανω μια ανανεωση...τιποτα αλλο...ουτε καμερες,ουτε 8πυρηνους,ουτε οθονες ουτε τπτ...απλα να χαζευω αλλο iphone...και εκει χανει με την minor-major πολιτικη της...φετος συσκευη λοιπον για εμενα ΚΑΙ αυτης της χρονιας ειναι το 4...το 4ς ειναι απλα ανουσιο,οσο κ αν λενε μερικα παιδια εδω οτι το καλο δεν το αλλαζεις κτλ...το αλλαζεις...ειναι κινητο,δεν ειναι οικοπεδο ουτε σπιτι...ειναι η καψουρα μας,το high tech παιχνιδακι μας,το εργαλειο της δουλειας μας που θελουμε μια στο τοσο να το αλλαζουμε,κ για μερικους ναι ειναι και η μουρη τους...τι να κανουμε;;;ετσι ειναι...κλεινωντας...το 4s οπως κ το 3gs για εμενα απλα ειναι μια βαρεμαρα ή μια υπεροπτικη σιγουρια της apple...τπτ αλλο...αυτα...καλη μας μερα

#288   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:20

Δεν μπορώ να δεχτώ ως ξεπερασμένο το design ενός κινητού που σαρώνει όλα τα βραβεία ως το ομορφότερο της αγοράς.

Το ομορφότερο είναι, όχι όμως και το πρακτικότερο.

Όλες οι εταιρίες έχουν προχωρήσει σε αύξηση των διαστάσεων της οθόνης. Και αυτό το κάνουν για λόγους λειτουργικούς.

Η Apple σήμερα ανακοινώνοντας ίδιο μέγεθος οθόνης έχει χάσει μεγάλο μερίδιο αγοραστών.

Καταρχάς οι πιο πολύ κάτοχοι 4 ήδη δηλώνουν ότι δεν αγοράζουν το 4S!

#289   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

ναι βρε φιλε ομορφο αλλα το βαριεσαι πως να το κανουμε....και μια ομορφη γυναικα να εχεις διπλα σου μετα απο καποιο καιρο θα την βαρεθεις..

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 05/10/2011 - 01:21

#290   waterspout

waterspout

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δηλαδή θες να μου πεις ότι αν έπαιρνε το hardware του 4 και το πέταγε μέσα σε ένα καινούριο σασί εσύ θα ήσουν ικανοποιημένος?

Συγγνώμη φίλε μου αλλά τότε "πρόβατα" είναι όλοι αυτοί και όχι εγώ που είδα μία σημαντική διαφορά σε ένα ήδη γαμάτο σχέδιο το οποίο δεν βαρέθηκε εδώ και 14 μήνες.

Όλα καινούρια εσωτερικά και Γ@Μ@ΤΟ σχέδιο εσωτερικά.

Απλά κάποιοι περίμεναν στη γωνία να αρχίσουν να χώνουν από πριν το event ακόμα και έλεγαν τα ίδια πράγματα.

Εγω προσωπικα δεν θα το αλλαζα το 4αρι που εχω...μου ειναι ηδη υπερ-αρκετο για τις δυνατοτητες του,καθως και για την χρηση που του κανω...
Επισης δεν μου δημιουργηθηκε η αναγκη να αλλαξω κινητο,οτι και να γραφοταν ολο τον καιρο αυτο,για σχεδια κτλ...
Και οχι...δεν θα ημουν ικανοποιημενος εγω προσωπικα αν αλλαζε κουτι γυρω-γυρω...ειμαι και γω υπερ-ευχαριστημενος απο το υπαρχον σχεδιο του..
Εγω ομως ειμαι εγω...ενα πολυυυυ μεγαλο ποσοστο αγοραστων ομως θα προσελκυονταν απο τον νεο σχεδιασμο,και μετα θα κοιτουσε και το "μεσα"...
Αλλα τι μεν νοιαζει εμενα...εχω ποσοστο στην apple?

#291   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:23

το 4s οπως κ το 3gs για εμενα απλα ειναι μια βαρεμαρα ή μια υπεροπτικη σιγουρια της apple...τπτ αλλο...αυτα...καλη μας μερα

Η διαφορα μεταξυ 3G/3GS ήταν τεράστια.

Για όσους είναι με το 4, το 4S φαίνεται ανούσιο.

Για τους άλλους όμως είναι μια χαρά αναβαθμιση.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#292   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:23

Εχεις Mac χρονια οπως λες...εκει τι γνωμη εχεις που τα MacBook/Pro ειναι ολοιδια 4 χρονια τωρα? Τα φορητα της δεν ακουσα κανεναν να τους κραζει που κρατανε το ιδιο -πανεμορφο- design. Εδω γιατι απαιτουμε καινοτομικο σχεδιο ανα 12μηνο?

#293   Antigok217

Antigok217

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:24

παιδιά κι εγώ απογοητεύτηκα αλλα κανονικά δεν θα έπρεπε γτ το ίδιο είχαν κανει και παλιότερα απο 3G-->3GS.... anyway περιμένουμε με απομονωνεσια την IOS 5 έκδοση....

Πολύ σωστά!!! Και ας μην μιλήσουμε για το design το οποίο ήταν το ΙΔΙΟ για τόσα μοντέλα.... Ξαφνικά από το 4 θέλουμε να έχουμε το iMAC to iPOD και το iPHONE ΟΛΑ ΜΑΖΙ και σε μέγεθος τσέπης..!!! Ζητάω ΕΛΕΟΣ..!!! :)

#294   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:26

Η διαφορα μεταξυ 3G/3GS ήταν τεράστια.

Για όσους είναι με το 4, το 4S φαίνεται ανούσιο.

Για τους άλλους όμως είναι μια χαρά αναβαθμιση.

Η αναβαθμιση nik ειναι της ίδιας κλίμακας. Και στο 3 και στο 4.

#295   Noshiz

Noshiz

iPH Addict

• 669 μηνύματα
  • GameCenter:noshiz

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:27

λιγακι off-topic αλλα τωρα που βλεπω την παρουσιαση σε βιντεο πιστευω οτι ο jobs ηταν καλυτερος στο να μιλαει απο τον cook

#296   vasilakis13

vasilakis13

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:mbp 13'', imac 24''

4S= οπου "S" SHAME..!!!!! Δεν εχω τπτ αλλο να δηλωσω!!αν και δε νομιζω να παω σε αλλη συσκευη, περιμενα κατι καλο... Κριμα!!!

#297   Antigok217

Antigok217

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Ενω ο μακακας που εκανε και θηκες για 5αρι δεν σου εκανε εντυπωση?

Κλαίωωωω...!!!! :lol: :lol:

#298   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:28

λιγακι off-topic αλλα τωρα που βλεπω την παρουσιαση σε βιντεο πιστευω οτι ο jobs ηταν καλυτερος στο να μιλαει απο τον cook

Εσυ και αλλα 5,5 δις κοσμου...
Ο ανθρωπος ηταν απο αλλο πλανητη στο πλασαρισμα προιοντων.

#299   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα

4S= οπου "S" SHAME..!!!!! Δεν εχω τπτ αλλο να δηλωσω!!αν και δε νομιζω να παω σε αλλη συσκευη, περιμενα κατι καλο... Κριμα!!!

+100000

#300   Chrisdrum

Chrisdrum

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Η απλ ξέρει τη δουλειά της. Σέρνει πρόβατα πίσω της. Όλο και περισσότεροι πέφτουν στο τρυπάκι να αποκτήσουν το τελευταίο μοντέλο, ακόμη κ αν δεν τους ικανοποιεί καμία ανάγκη.
Θα πληρώσω όσο όσο. Μπε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4