Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:54

δλδ τι μεγαλη διαφορα μπορει να κανει για εσενα αυτο σε ενα τηλεφωνο......
λοιπον οι απογητευμενοι στα androiδες και καλο βραδυ με σκασατε κουραστηκα

η διαφορα ειναι οτι με τη χρηση που το κανω εγω το 4αρι το εχω γονατίσει αρκετές φορές...ενω το s2 οσο και να προσπαθώ δεν καταλαβαίνει τιποτα...για καποιους ειναι απαραιτητο το δυνατο hardware...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:54

Θεώρησαν πιο σημαντικό το να μας ενημερώσουν σε πόσα ms τραβάει την πρώτη photo η κάμερα του 4s παρά το τι συχνότητας επεξεργαστή φοράει...

εγω ψηφιζω 800 οπως και το 4.your bet's pleeaasee.

#318   spartan29gr

spartan29gr

iPH User

• 149 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:55

Μια απο τα ιδια!!!αντε υπομονη παιδια μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το 5αρι!! :lol: !λογικα αυτο δεν θα κανει κανα 16μηνο οπως αυτο που βγαλανε τωρα.Το μονο που βλεπω ειναι οτι τεχνολογικα θα μεινει πολυ πισω το 4ς σε σχεση με τα καινουργια κινητα που ετοιμαζονται το επομενο 3μηνο!!! βλεπε 4πυρηνα!!και δεν συμμαζευεται!!. B)

Τελευταία επεξεργασία από: spartan29gr, 05/10/2011 - 01:56

#319   Noshiz

Noshiz

iPH Addict

• 669 μηνύματα
  • GameCenter:noshiz

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:56

Θα πω αυτο που ειπε καποιος ποιο πριν. Το να πετας ξερο hardware σε μια συσκευη με ενα software που δεν το εχεις ταιριαξει με αυτο το hardware δεν σημαινει τιποτα. το να εχεις ενα κινητο με dual core 2ghz σε ενα κακο και αταιριαστο software δεν λεει τπτ γιατι το dual core 1gh σε ενα software φτιαγμενο για αυτο το κινητο θα δουλεψει πολυ καλυτερα

#320   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:00

Θα πω αυτο που ειπε καποιος ποιο πριν. Το να πετας ξερο hardware σε μια συσκευη με ενα software που δεν το εχεις ταιριαξει με αυτο το hardware δεν σημαινει τιποτα. το να εχεις ενα κινητο με dual core 2ghz σε ενα κακο και αταιριαστο software δεν λεει τπτ γιατι το dual core 1gh σε ενα software φτιαγμενο για αυτο το κινητο θα δουλεψει πολυ καλυτερα

οταν αγοραζεις pc το φτιαχνεις με βαση τα windows??
δεν νομιζω...το φτιαχνεις αναλογα με το τι θα τρεχεις...ετσι κ με το κινητο..μπορει το ios5 να τρεχει μια χαρα με ενα 800αρι mhz αλλα αν το ζορισεις λιγο αστα να πανε...

#321   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:02

λοιπον διαβαζα 15 σελιδες κουραστικα να πω κ τα δικα μ πιστευω.Εχω 3gs δν ψηνομαι να παω στο 4s καλυτερα να παρω ενα ipad κ θα κανω τν δουλεια μ πιστευω.για μενα η αππλε σημερα εκανε πατατα ενταξει ετσι ειναι η πολιτικη τς αλλα δν βλεπει τν ανταγωνισμο?το μονο π με εντυπωσιασε ειναι το siri, αλλα θυμαμαι μικρος π εβλεπα στς διαφημισεις τα παιχνιδια στν τv π τα εδειχναν να κανουν διαφορα εντυπωσιακα πραγματα τα αμαξακια εκει τουμπες κακο ιστοριες κ οτν τα επερνα δν εκαναν αυτα π εδειχνε η διαφημιση ,ετσι πιστευω θα ειναι κ το siri σιγα μν κανει αυτα π λενε κ δειχνουν μακαρι δηλαδη αλλα...
αν κανουν κ καμια κ δν βγαλουν jb για το ιος5 τοτε ειναι π θα καταστραφει η αππλε κ οχι για τς τσαμπα εφαρμογες αλλα γτ μονο ετσι γινετε σωστο το μηλο.τα αμερικανακια θα το παρουν σιγουρα για τους υπολοιπους δν ξερω.γτ δν καθυστερουσε κανα 4 μηνο ακομα να βγαλει κατευθιαν κατι δυνατοτερο?λεει οτι η καμερα ειναι 8 μεγαπιξελ κ η οθονη εχει τν ιδια αναλυση τι να λεει απο τν στιγμη π εχει ιδια αναλυση τι να το κανω για να τν βαλω στν η/υ?κανω τν ιδια διαδικασια με τν φωτογραφικη μ τεσπα τι να πω ουτε τν μπαταρια δν μεγαλωσαν π ειναι βασικο.τεσπα θα δειξει ας ερθει στν ελλαδα κ βλεπουμε.
μηπως τελικα το τελος τ steve στν απλε ειναι κ το ιδιο το τελος τς απλε στα iphone?

Τελευταία επεξεργασία από: nikos22patra, 05/10/2011 - 02:11

#322   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:05

To οτι η Apple έχει αποκλειστικά το δικό της software, δεν σημαινει οτι όλα τα άλλα software που τρέχουν σε διάφορα flavours και σε διάφορα platforms δεν είναι συμβατά μεταξύ software/hardware.

Μην πιστεύεις ότι το iOS είναι το καλύτερο λειτουργικό που υπάρχει. Σκέψου τα limitation που έχει καταρχάς.

Και καταδεύτερο λόγο όσο καλό και compatible να είναι το iOS με το iPhone, σε σχεση με ένα open source λειτουργικό, παράδειγμα το Android, (δεν είμαι fun, και εγώ καμένος από την Apple ειμαι), σε μια ππλατφορμα με Tegra επεξεργαστή είναι κλάσης ΤΑΧΥΤΕΡΟ.

#323   MarsMan

MarsMan

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:06

Οι άνθρωποι στην Apple απλά έβγαλαν 4S γιατί λένε κρίση υπάρχει... οι φραγκάτοι θα πάρουν 4S, όλοι οι άλλοι θα πάρουν 4 ή θα παραμείνουν με αυτό. Τους πλασάρουμε και ένα ios 5 να έχουν να παίζουν και όλα OK!

#324   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:08

Κοιτάξτε τα τελευταία benchmarks ανάμεσα σε iphone 4 και το διπύρηνο galaxy.

Βγάζουν τις ίδιες επιδόσεις με βάση τις ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (και όχι το τι λέει ο ξάδερφός μου ο Μπάμπης).

Οπότε το διπύρηνο 4S θα είναι πιο γρήγορο από το galaxy.

Εάν τώρα η samsung βγάλει το τετραπύρηνο ας εύχονται αυτοί που τώρα χαίρονται να καταφέρει ν πιάσει τις επιδόσεις του Α5.

#325   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:11

Κοιτάξτε τα τελευταία benchmarks ανάμεσα σε iphone 4 και το διπύρηνο galaxy.

Βγάζουν τις ίδιες επιδόσεις με βάση τις ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (και όχι το τι λέει ο ξάδερφός μου ο Μπάμπης).

Οπότε το διπύρηνο 4S θα είναι πιο γρήγορο από το galaxy.

Εάν τώρα η samsung βγάλει το τετραπύρηνο ας εύχονται αυτοί που τώρα χαίρονται να καταφέρει ν πιάσει τις επιδόσεις του Α5.

αυτές τις μετρήσεις εννοεις?

Αναρτημένη εικόνα

#326   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:18

1)People who are really serious about software build their own hardware.

2)Σταματήστε να συγκρίνετε το iphone με το Android. Το παίζετε ψαγμένοι αλλά το ένα είναι τηλέφωνο και το άλλο λειτουργικό σύστημα!
Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν 30000000 διαφορετικά μοντέλα android. Με ποιό από όλα συγκρίνετε το iphone? Με το HUWAEI IDEOS? Ή μήπως με το Galaxy SII?
Συγκρίνετε πράγματα ανόμοια δεν το καταλαβαίνετε?

3)Όποιος έχω γνωρίσει με android τηλέφωνο, το πείραξε τον πρώτο καιρό (εκμεταλλευόμενος τον open source χαρακτήρα του). Τελικά το τηλέφωνο κρέμαγε τόσο πολύ ετά από λίγο που το γυρνάγανε όλοι σε official builds. Άσε που το iOS είναι φτιαγμένο για 2-3 συσκευές με ίδια hardware βάση ενώ το android παλεύει να προσαρμοστεί σε όλες τις συσκευές της αγοράς. Για προσπαθήστε να παίξετε angry birds σε ένα φτηνό android. Εφιάλτης.

4)Για όνομα του Θεού είναι fANboy & fAnclub και όχι fUnboy & fUnclub. Με Α όχι με U.

#327   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:18

Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο πίσω έμεινε τεχνολογικά η apple πραγματικά??? Γιατί τέτοια επίθεση?? Τι το άσχημο έχει το 4s!!?? iOS5 1ον τα λέει όλα!! Α5 που επίσης τα λέει όλα!!! Πολύ βελτιωμένη κάμερα από τον προκάτοχό του αυτό κι αν τα λέει όλα! Βελτιωμένη βιντοσκόπηση!!!! Καλύτερη διάρκεια μπαταρίας!! Bluetooth 4!!!! Προσθήκη 64GB!!!!! Η ευκρινέστερη οθόνη που έχει βγεί μέχρι σήμερα!!!!Ίδιο degin (όταν μία συνταγή πετυχαίνει γιατί να την αλλάξεις!!??) Ωραία σε 10 μήνες μπορεί και λιγότερο θα βγεί το 5 όσοι δεν θέλουν το 4s να μην το αγοράσουν ας κάνουν υπομονή για το επόμενο!! Δηλαδή τι περιμένατε οθόνη 4.3 Super Amoled Retina Plus 3D τετραπύρινο επεξεργαστή στα 2GHz και κάμερα στα 18MP χωρίς ποιότητα φακού?? Δηλαδή που τη στηρίζουμε την τεχνολογία στα εντυπωσιακά ονόματα!!?? Αν ναι τότε το SGS3 είναι το ιδανικό μαζί με το Nexus Prime!!!(Αξία των SGS2 και Nexus θα πέσει κατακόρυφα) Το ίδιο δέν γίνεται με το 4!!Πάντως και τα χαρακτηριστηκα που λέω παρπάνω να έχουν τα νέα κινητά με το Andoid παλί θα λαgαρουν κάπου! Ενώ το iOS και το iPhone είναι άρικτα συνδεδεμένα και ποτέ δεν προδίδουν τον κατοχό τους!!Η επιλογή είναι του καταναλωτή!! Άμα θέλεις μια συσκευή που να σε εντυπωσιάζει με τη χρήση της με την ποιότητά της, την σταθερότητά της,τις επιδοσεις της και το λογισμικό της τότε μονόδρομος είναι η APPLE και το iPhone 4s, αλλιώς αν θες μία συσκευή που να έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστηκα (κυρίως στο όνομα και όχι τόσο στη χάρη) και εννοείται με λιγότερα λεφτά τότε καλύτερη επιλογή είναι η Samsung και η Lg και όλες αυτές!!! Η άποψή μου και οι ανάγκες μου , οδηγούν στην αγορά iPhone 4s!!! Καλές αγορές!

#328   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:21

αυτές τις μετρήσεις εννοεις?

Αναρτημένη εικόνα

Για την ακρίβεια μίλαγα για το συγκριτικό τεστ σε browsers και σε κανα δύο άλλες εφαρμογές σε βίντεο που είχε δημοσιευτεί όπου έτρεχε το 4 beta iOS5 και δίπλα το SII.

Εκεί το 4 ήταν για περίπου μσό δεύτερο πιο αργό αν θυμάμαι.

Δε νομίζω όμως να αμφισβητείς αυτό που σου είπα για τη σχέση Α5 με SII.

#329   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:23

Εμένα ακόμα κανείς δεν μου έχει απαντήσει τι άλλο περίμενε να δει από την Apple σήμερα αν εξαιρέσουμε το θέμα design.

Ξαναρωτάω τι άλλο θέλατε να δείτε από πλευράς HARDWARE?

#330   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:24

Για την ακρίβεια μίλαγα για το συγκριτικό τεστ σε browsers και σε κανα δύο άλλες εφαρμογές σε βίντεο που είχε δημοσιευτεί όπου έτρεχε το 4 beta iOS5 και δίπλα το SII.

Εκεί το 4 ήταν για περίπου μσό δεύτερο πιο αργό αν θυμάμαι.

Δε νομίζω όμως να αμφισβητείς αυτό που σου είπα για τη σχέση Α5 με SII.

ο Α5 δεν εχει καλυτερη cpu απο του galaxy s2 εχει ομως καλυτερη gpu...εγω περιμενω στις μετρησεις να ειναι ίδια πάνω κάτω...
ασε που λογικα θα ειναι υποχρονισμενος σε σχεση με του ipad...

Εμένα ακόμα κανείς δεν μου έχει απαντήσει τι άλλο περίμενε να δει από την Apple σήμερα αν εξαιρέσουμε το θέμα design.

Ξαναρωτάω τι άλλο θέλατε να δείτε από πλευράς HARDWARE?

μεγαλυτερη RAM...τουλαχιστον 1γιγα...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 05/10/2011 - 02:25

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;