iPhone 4S
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:25
Ad
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:27
Αναρωτιεμαι εαν το εκανε εξωτερικα ετσι οπως ειχαμε δει στις φημες (που πολλοι κραζαμε ως ψευτικες) και κρατουσε τον Α4 τι θα λεγατε;;;
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:27
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:28
[/quote]
Ούτε για τον υποχρονισμό που θα έχει (αν έχει) ξέρουμε κάτι αλλά ούτε και την RAM ξέρουμε αν ανέβασαν ρε συ ακόμα...
Κάτσε να βγει να το πάρουν τα site να το κάνουν βίδες και βλέπουμε.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:29
Το έγραψα σε προηγούμενο ποστ... απάντηση δεν πήρα...Hardware τπτ, νομιζω οτι ενα κινητομδεν χρειαζεται τπτ παραπανω εαν το software ειναι καλο! Εγω περιμενω να το δω μαζι με το ios 5 για να βγαλω συμπερασματα!!!
Αναρωτιεμαι εαν το εκανε εξωτερικα ετσι οπως ειχαμε δει στις φημες (που πολλοι κραζαμε ως ψευτικες) και κρατουσε τον Α4 τι θα λεγατε;;;
Θα προτιμούσατε ίδιο hardware σε άλλο σασί?
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:30
Ούτε για τον υποχρονισμό που θα έχει (αν έχει) ξέρουμε κάτι αλλά ούτε και την RAM ξέρουμε αν ανέβασαν ρε συ ακόμα...
Κάτσε να βγει να το πάρουν τα site να το κάνουν βίδες και βλέπουμε.
[/quote]
αν ειχε παραπανω ραμ δεν θα την ανακοινωναν στο event?
εδω μας ειπαν οτι τραβαει πιο γρηγορα φωτο απο ολα τα αλλα κινητα...
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:30
Έτσι που ήρθαν τα πράγματα και άργησε η κυκλοφορία του, καθώς και με την αργοπορία του να έρθει Ελλάδα και να υπάρχει διαθέσιμο να το πάρεις, πραγματικά μας βοηθάει εμάς τους Έλληνες να περιμένουμε για το 5, αν το καλο-σκεφτείτε!! Μας βοηθάει η Apple στην κρίση να μην μπούμε σε έξοδα!
Αυτά!! "Καληνύχτα" Apple και καληνύχτα σε όλους μας!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:32
Τη RAM ΠΟΤΕ δεν την ανακοίνωνε στα event. Ούτε και στο 3GS που την είχε ανεβάσει σε σύγκριση με το 3G το έκανε.αν ειχε παραπανω ραμ δεν θα την ανακοινωναν στο event?
εδω μας ειπαν οτι τραβαει πιο γρηγορα φωτο απο ολα τα αλλα κινητα...
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:34
Εμένα ακόμα κανείς δεν μου έχει απαντήσει τι άλλο περίμενε να δει από την Apple σήμερα αν εξαιρέσουμε το θέμα design.
Ξαναρωτάω τι άλλο θέλατε να δείτε από πλευράς HARDWARE?
Ασε το HARDWARE και κοίτα τα ΥΠΕΡΚΟΛΛΗΜΑΤΑ του SOFTWARE της.
Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα μπορώ
1)Να μην χρησιμοποιώ ντε και καλά το αιντεTunes
2)Να μην χρειάζεται για να περάσω ένα καινούριο χάρτη να κατεβάζω 2GByte αρχείο,και να το κανω setup από την αρχή κ.τ.λ.
3)Να μπορώ να χρησιμοποιώ natively to bluetooth
4)Να μην με βγάζει εκτός Apps compatibility απο το Appstore η Αpple καθε 1 χρόνο.
5)Να μπορώ έχω flash στον browser μου.
6)Να μπορώ να κατεβαζω, αποθηκεύω, επεξεργαζομαι, αποστελλω αρχεια office, pdf κτλ.
7)Να έχω αναφορές παράδοσης.
Απλα πραγματα και ΟΝΤΩΣ πάντα όλοι ελπίζουν, και θα ελπίζουν, ότι στο επομενο iOS θα υπάρχουν.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:41
Συμφωνω απολυτα με τον φιλο πιο πανω!!Ασε το HARDWARE και κοίτα τα ΥΠΕΡΚΟΛΛΗΜΑΤΑ του SOFTWARE της.Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα μπορώ1)Να μην χρησιμοποιώ ντε και καλά το αιντεTunes2)Να μην χρειάζεται για να περάσω ένα καινούριο χάρτη να κατεβάζω 2GByte αρχείο,και να το κανω setup από την αρχή κ.τ.λ.3)Να μπορώ να χρησιμοποιώ natively to bluetooth4)Να μην με βγάζει εκτός Apps compatibility απο το Appstore η Αpple καθε 1 χρόνο.5)Να μπορώ έχω flash στον browser μου.6)Να μπορώ να κατεβαζω, αποθηκεύω, επεξεργαζομαι, αποστελλω αρχεια office, pdf κτλ.7)Να έχω αναφορές παράδοσης.Απλα πραγματα και ΟΝΤΩΣ πάντα όλοι ελπίζουν, και θα ελπίζουν, ότι στο επομενο iOS θα υπάρχουν.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:45
Τι βλεπουμε για ελλαδα?Το 4αρι ποσο εκανε γαλλια περσι?
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:47
Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα μπορώ
2)Να μην χρειάζεται για να περάσω ένα καινούριο χάρτη να κατεβάζω 2GByte αρχείο,και να το κανω setup από την αρχή κ.τ.λ.
4)Να μην με βγάζει εκτός Apps compatibility απο το Appstore η Αpple καθε 1 χρόνο.
6)Να μπορώ να κατεβαζω, αποθηκεύω, επεξεργαζομαι, αποστελλω αρχεια office, pdf κτλ.
Απλα πραγματα και ΟΝΤΩΣ πάντα όλοι ελπίζουν, και θα ελπίζουν, ότι στο επομενο iOS θα υπάρχουν.
δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες. Για τους χαρτες πχ δεν ευθυνεται η Apple θα μπορουσε η Navigon η οποιαδιποτε αλλη εταιρια να ειχαν καλυτερο συστημα. Για το bluetooth δεν ξερω τι να σου πω εγω ποτε δεν το χρησιμοποιουσα ακομα και οταν ειχαν παλιοτερα κινητο π μπορουσες να ανταλαξεις αρχεια μεσα απο αυτο. Για το app compatibility νομιζω κανεις λαθος. δεν σε βγαζεις εκτος καθε χρονο ειδικα αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα apps ακομα και σημερα παιζουν στο 3gs. Για το flash το εχουν συζητηση πολλες φορες το θεμα και οντως δεν αξιζει να το βαλουν γιατι δεν λειτουργει σωστα. Για τα αρχεια office και pds υπαρχουν ειδη προγραμματα που κανουν αυτο που ζητας. Οσο για τις αναφορες παραδοσης σε αυτο θα συμφωνησω.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:53
Ας το βγαλουν τότε τελείως. Τι το έχουν να πιάνει χώρο?Για το bluetooth δεν ξερω τι να σου πω εγω ποτε δεν το χρησιμοποιουσα ακομα και οταν ειχαν παλιοτερα κινητο π μπορουσες να ανταλαξεις αρχεια μεσα απο αυτο.
10% σε app updates μπορεί. Σε νέα Apps ξέχνα τοΓια το app compatibility νομιζω κανεις λαθος. δεν σε βγαζεις εκτος καθε χρονο ειδικα αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα apps ακομα και σημερα παιζουν στο 3gs.
Σιγά μην είναι αυτή η απάντηση?Για το flash το εχουν συζητηση πολλες φορες το θεμα και οντως δεν αξιζει να το βαλουν γιατι δεν λειτουργει σωστα.
Nevermind καληνύχτα
Τελευταία επεξεργασία από: cgeorg, 05/10/2011 - 02:54
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:54
Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα μπορώ
1) Με το iOS 5 ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος να συνδέεις στο itunes. Μπορείς να μην έχεις καν υπολογιστή.
2) Δεν χρειάζεται setup από την αρχή απλά ένα update και είναι όλα ίδια απλά με τον νέο χάρτη. Επίσης μερικές εταιρείες όπως η ΤΟΜ ΤΟΜ ανακοίνωσαν ότι στην επόμενη έκδοση θα μπορείς μέσα από την εφαρμογή να κατεβάζεις τον χάρτη για να μην χρειάζεται να κατεβάσεις όλη την εφαρμογή από την αρχή. (αν και σε μία εφαρμογή πλοήγησης το 80% του όγκου ΕΙΝΑΙ ο χάρτης).
3) Αυτό όσο η Apple πουλάει μουσική από το itunes ξέχνα το. To μπλε δόντι του iphone είναι για άλλες δουλειές.
4) Δε νομίζω ότι σε θέματα hardware σε βγάζει εκτός compatibility κάθε χρόνο. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με το software. Και το IOS 5 θα τρέχει ακόμα και σε 3GS.
5) Θα μπορούσες να έχεις flash αλλά μετά θα γκρίνιαζες για τη διάρκεια της μπαταρίας σου...
6) There's an app for that (για την ακρίβεια πολλές περισσότερες από μία και ακόμα και επίσημες από microsoft...)
7) Σε αυτό έχεις δίκιο και συμφωνώ μαζί σου. Η αναφορά είναι κάτι που χρειάζεται. Αν και εν μέρει την δίνει τώρα αλλά μόνο για το imessage.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:55
Εμένα ακόμα κανείς δεν μου έχει απαντήσει τι άλλο περίμενε να δει από την Apple σήμερα αν εξαιρέσουμε το θέμα design.
Ξαναρωτάω τι άλλο θέλατε να δείτε από πλευράς HARDWARE?
Δεν πάει έτσι ρε φίλε. Γιατί ακόμη και "τέλειο" να το πεις το νέο hardware, είναι σαν να αγοράζεις π.χ. ένα νέο Citroen C5, με την νέα μηχανή του, αξεσουάρ, κτλ., αλλά μόνο στο εσωτερικό και απέξω να έχει εμφάνιση Citroen ZX(!), ή για να μην είμαι υπερβολικός Xsara.. To ίδιο ευχαριστημένος είσαι όταν βλέπεις την νέα εμφάνιση του C5 και χαίρεσαι και τη νέα μηχανή βέβαια στο εσωτερικό του, σε σχέση με το να έβλεπες το ZX ή το Xsara και ας είχαν μέσα μηχανή του νέου C5;;
Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Μια αλλαγή Design επιβάλλεται σε κάθε τι καινούριο κατά τη γνώμη μου, ιδίως αν θέλεις να πουλήσεις και τις νέες επιδόσεις του και δυνατότητές του καλύτερα. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Το 3GS ήταν τυχερό και λίγο πιο "εύστοχο", γιατί απλά κυκλοφόρησε καλύτερη εποχή και το 3G ήταν τραγικά αργό σε βασικά πράγματα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες