Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:55

Ειδα τιμη γαλλιας apple store απο 629€ το 16αρι 4S...

Τι βλεπουμε για ελλαδα?Το 4αρι ποσο εκανε γαλλια περσι?

Ίδιες τιμές με το 4 είναι από ότι φαίνεται...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:55

Αναρτημένη εικόνα

Εκανα Check eligibility σε ήδη υπάρχον νούμερο της verizon και μου έβγαλε τις τιμές…

H τιμές με συμβόλαιο και μη και αν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση, σε αυτό το συνβόλαιο δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση παρα μόνο σε ένα χρόνο..

Άρα το 64άρι το βλέπω στα 850+ στην ελλάδα..

Εγώ είμαι έτοιμος για παραγγελία του 64GB μεθαύριο σε νέο συμβόλαιο verizon!!

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 05/10/2011 - 02:58

@CaLi@

#348   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:58

Δεν πάει έτσι ρε φίλε. Γιατί ακόμη και "τέλειο" να το πεις το νέο hardware, είναι σαν να αγοράζεις π.χ. ένα νέο Citroen C5, με την νέα μηχανή του, αξεσουάρ, κτλ., αλλά μόνο στο εσωτερικό και απέξω να έχει εμφάνιση Citroen ZX(!), ή για να μην είμαι υπερβολικός Xsara.. To ίδιο ευχαριστημένος είσαι όταν βλέπεις την νέα εμφάνιση του C5 και χαίρεσαι και τη νέα μηχανή βέβαια στο εσωτερικό του, σε σχέση με το να έβλεπες το ZX ή το Xsara και ας είχαν μέσα μηχανή του νέου C5;;
Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Μια αλλαγή Design επιβάλλεται σε κάθε τι καινούριο κατά τη γνώμη μου, ιδίως αν θέλεις να πουλήσεις και τις νέες επιδόσεις του και δυνατότητές του καλύτερα. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Το 3GS ήταν τυχερό και λίγο πιο "εύστοχο", γιατί απλά κυκλοφόρησε καλύτερη εποχή και το 3G ήταν τραγικά αργό σε βασικά πράγματα.

Ναι ΟΚ καλά όλα αυτά αλλά το συγκεκριμένο σχέδιο και πουλάει αλλά και δεν το περνάει σαν νέο τηλέφωνο αλλά σαν 4S δηλαδή σαν ένα face-lift του προηγούμενου.

Αυτό κάνουν και όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες στα επιτυχημένα τους μοντέλα και συνεχίζουν να πουλάνε (για να χρησιμοποιήσω το παράδειγμά σου).

#349   Noshiz

Noshiz

iPH Addict

• 669 μηνύματα
  • GameCenter:noshiz

Δημοσίευση 05/10/2011 - 03:07

Ναι ΟΚ καλά όλα αυτά αλλά το συγκεκριμένο σχέδιο και πουλάει αλλά και δεν το περνάει σαν νέο τηλέφωνο αλλά σαν 4S δηλαδή σαν ένα face-lift του προηγούμενου.

Αυτό κάνουν και όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες στα επιτυχημένα τους μοντέλα και συνεχίζουν να πουλάνε (για να χρησιμοποιήσω το παράδειγμά σου).

Σε αυτο εχεις δικιο. καθε χρονο βγαζουν το ιδιο αυτοκινητο με καποιες βελτιωσεις (συνηθως οχι τοσο σημαντικες) και συνεχιζουν να πουλανε το ιδιο μοντελο

#350   sergio360

sergio360

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 03:19

Το Galaxy S II :P

#351   aloutos

aloutos

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 03:26

Κι εγώ με 3GS είμαι εδώ και 1,5 χρόνο και δεν έχω πεισθεί να πάρω το 4S. Αφού θα υποστηρίζεται κιόλας το 3GS από το ios5 κάνουμε υπομονή μέχρι το επόμενο κινητό και βλέπουμε! :)

#352   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 03:30

εντωμεταξυ λενε οτι θα κυκλοφορησει ταα χριστουγεννα βαλε και κανα 1-2 μηνες αναμονη... κ μετα το καλοκαιρι θα βγει το 5 οτι να ναι δηλαδη

Καλά αυτό με το καλοκαίρι μην το δένομε και κόμπο...

Και για το 4S έτσι λέγαμε για καλοκαίρι αλλά πήγε Οκτώβρη τελικά.

Ίσως καλοκαίρι αλλά ίσως και για φθινόπωρο...

#353   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 05/10/2011 - 03:49

μεγάλη καινοτομία το siri και πολυ βαρυ ακομα και το 3gs το σηκωνε πριν απο ενα χρονο αλλα τωρα ουτε το iphone4 καλα μετα απο αυτο η apple με ξενερωσε αντι να κανει κατι μοναδικο για το 4s που πραγματικα θα αξιζει να δωσεις τα λευτα σου και δεν το δινει και στο ipad 2 μαλλον το κραταει το siri για το ipad 3 >:( και μετα να πει να κατι μοναδικο για το ipad το siri χρειαζετε τετραπυρινο ουστ

#354   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 05/10/2011 - 03:58

Τελικά η μνήμη είναι 1 GB η την άφησαν 512?

#355   iahabibi

iahabibi

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:kingofthestoneage

Δημοσίευση 05/10/2011 - 05:24

έφαγε μια βούτα η μετοχή της Apple στο χρηματιστήριο μια χαρά.

φύγαμε για άλλα μονοπάτια.

ούτε ο tim cook δεν εκανε την τιμή να παρουσιάσει γιατί ήξερε απλά πως δνε θα κάνει καλό στο προφιλ του.

η εταιρεία πάει στο πάτο.

#356   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 05:47

πάρτε το χαμπάρι, μόλις έγινε τρίπλα και παει για γκολ, στην εστία (htc,samsung κ.α). τίποτα δεν είναι τυχαίο.

#357   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2011 - 05:56

Συγγνώμη παιδια αν έχει ξαναερωτηθει κάπου αλλα αυτο το worldmode τι σημαινει;
Θα είναι ξεκλειδωτο το τηλ και θα μπορούμε να το αγοράσουμε απο οποία χώρα θελουμε και να βάλουμε ότι sim γουστάρουμε;
Γίνεται όντως αυτο;

#358   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 05/10/2011 - 05:56

πάρτε το χαμπάρι, μόλις έγινε τρίπλα και παει για γκολ, στην εστία (htc,samsung κ.α). τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Tsezarek τη κοβω την apple και η μπαλα στο γαμο του καρογκιοζη...

Sent from my iphone 4

#359   Heartl3ss

Heartl3ss

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2011 - 06:07

Συγγνώμη παιδια αν έχει ξαναερωτηθει κάπου αλλα αυτο το worldmode τι σημαινει;
Θα είναι ξεκλειδωτο το τηλ και θα μπορούμε να το αγοράσουμε απο οποία χώρα θελουμε και να βάλουμε ότι sim γουστάρουμε;
Γίνεται όντως αυτο;

παιδιά αν μπορείτε απαντήστε εδώ..με ενδιαφέρει και μένα άμεσα...αν όντως σημαίνει οτι είναι ξεκλείδωτα τότε μου το έχουν πάρει απο της 14 του μηνός απο αμερική και μου το έχουν φέρει..

#360   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 05/10/2011 - 06:09

Πάντως ένα αλλο απίστευτο που ανακοίνωσαν είναι το νέο iPod που το μόνο νέο χαρακτηριστικό του είναι ότι θα βγαίνει και σε λευκό amazing Πεταξτε τα παλιά iPod βγήκε το νέο iPod που κανει οτι και το παλι αλλα εξωτερικα με λευκό χρωμα

Και το νέο iPod nano που έχει σαν νέο χαρακτηριστικό όχι bluetooth για να ακούς ας πούμε ασύρματα την μουσική αλλα επιλογή για νέα ρολόγια μετον Μίκη και την μίνι ναιιιιιιιιι apple μέγα FAILLLLL ούτε η samsung δεν θα το πίστευε ότι θα παρουσιάσετε μετα απο ένα μιση χρόνο κινητό που έχει απλά βελτιωμένη κάμερα και το Siri χωρίς καποιον λόγο εγκλωβισμενο στο iPhone 4s χωρίς κανένα λόγο πέρα απο το απλά για να πούμε ότι το νέο 4s μόνο μπορεί να το κάνει και ας μην είναι απαραίτητος o a5

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες