Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   nkarimalis

nkarimalis

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/10/2011 - 06:24

Οποίος το θέλει ας το αγοράσει οποίος δεν το θέλει περνει κάτι άλλο,
Εγω πίστευω ότι η γκρίνια υπάρχει λόγο μεταπωλητηκης αξίας του 4 που τώρα παει στον πάτο, και οι περισσότεροι θεωρούν ότι χάνουν χρήμα έτσι,
Ασε που χάνεται και το πρεστιζ έτσι με μια συσκευή που θα κυκλοφορεί εμφανισιακα (κ ονομαστικα) για πάνω απο ένα χρόνο
Εάν κάποιους τους καλύπτει το 4 όλα ωραία και το κρατάνε, εάν όχι παίρνουν το καινούριο η κάποιο άλλο όπως είπα παραπάνω...
Η κάθε εταιρεία κοιτάει τον εαυτό της και τις δικές τις πωλήσεις και είναι κρίμα και για εμάς να θεωρούμε ένα μεγάλο αριθμό μάρκετινγκ συμβούλων αχρηστους κ άσχετους,
Γιατί κατα την γνώμη μου η συγκροτημένη εταιρεία έπραξε σωστά με την κίνηση της αυτή γιατί
1. Χτυπάει την αγορά των επαγγελματικών τηλεφώνων με αξιώσεις μιας κ ο επαγγελματίας ενφιαφερετε για την απλότητα της συσκευής του καθώς δεν χρειαζετε με την συγκεκριμένη συσκευη να ξεκινήσει απο την αρχή με νέο στήσιμο καθώς εάν την έχει αγοράσει με δικά του χρήματα δεν χρειαζετε να την αλλάξει για τουλαχιστων 6 μήνες, απο την άλλη οι εταιρείες που για διάφορους λόγους δίνουν συσκευές στους υπαλλήλους τους με την ύπαρξη της αναβαθμισεις βλέπουν μια ομειογενεια με στην εταιρεία, πρακτικα αυτο βεβαια δεν συμβαινει, αλλα θεωρητικά όπως σκέφτονται οι εταιρείες με διαγραματτα και πίνακες αυτο συμβαίνει... Εκεί είχε ποντάρει και η μπλακμπερι στο παρελθόν.
2. Χτυπάει στα ίσια την αγορα μεταχειρισμενης συσκευής καθώς το 4 έχει ποια ελκιστικη τιμή ως καινούριο κ το 4ς την παλαιά, οποίος λοιπόν δώσει το 4 του τώρα εγω νομίζω ότι θα λυπηθει να το σκοτώσει, άρα οι περισσότεροι θα πάρουν τις καινούριες συσκευές
3. Κρατάει την αγορα σε αναμονή για το 5 για να έχει υψηλές πωλήσεις τότε...

Εάν νομίζετε ότι σας πρόδωσε η εταιρεία η οποιαδήποτε εταιρεία με τις επιλογές σας τότε κατα την γνώμη μου θα έπρεπε να κοιταξετε ποτε πραγματικά σας προσφερε κάτι κάποια εταιρεία (αλτουριστικα κ χωρίς να υπάρχει πιθανότητα κέρδους) η ποτε σας ζήτησε κάτι να κάνετε γι αυτή με κάποιο ανταλαγμα πέραν του κέρδους της...

Τελοσπαντων.

Να ρωτήσω κάτι ηλιθιο τελικά η συσκευή θα είναι ανλοκ στην Αμερική η όχι;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   Precious78

Precious78

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 07:18

Μας δουλεύει η APPLE και η οποιαδήποτε APPLE που θα μπορούσε να είναι στη θέση της και καλά κάνει γιατί αυτός είναι ο σκοπός της.Να πουλάει.Ε δεν πρόκεται να ξαναγοράσει όποιος είναι έξυπνος θα μείνει στο 4 ή θα πάει στον ανταγωνισμό που θα έχει να προσφέρει κάτι καινούριο.Αυτές είναι οι τεχνολογικές καινοτομίες του κολοσσού ?? Ας είμαστε ρεαλιστές και ας αποδεχτούμε ότι αυτό που τόσο καιρό περιμέναμε είναι πολύ κάτω των προσδοκιών μας..εκτός αν βγεί κάτι νέο βάση των φημών με τις νέες θήκες αργότερα,για μένα ήταν μεγάλη απογοήτευση η πολιτική της Apple.Την θεωρώ πολιτική κοροιδίας πλέον..βλέπε 3G σε 3GS και 4 σε 4S.Προσωπικά το επόμενο ακριβό μου τηλέφωνο θα είναι το Galaxy S 3

#363   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 05/10/2011 - 07:28

Καλημέρα σε όλους.
Να ρωτήσω κ εγω με την σειρά μου κάτι: εκτος του μηλόφωνου, ο υπόλοιπος ανταγωνισμός, που κινείται;
Δηλαδη, κατι Samsung, HTC κ Σια, εχουν αυτά τα features? Απο θέμα hardware, υπάρχουν κ καλύτερα στην αγορα (με καλύτερη κάμερα, δηλ, καλύτερο download speed, επεξεργαστη κλπ);
Δεν ειρωνεύομαι, ειλικρινά ρωτάω διότι απο τότε που πήρα το πρωτο μου μηλόφωνο, καλύφθηκα κ δεν ασχολούμαι με άλλα τηλέφωνα.
Επειδή όμως απο χθες λύσσαξαν πολλοί σε αρκετά site ότι σιγά το τηλέφωνο κ τέτοια, αναρωτιέμαι....έχουν δίκιο, ή όχι;
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#364   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 05/10/2011 - 07:42

Καλημέρα Στην Ελλάδα πότε θα κυκλοφορήσει ????ξέρουμε???

#365   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 07:50

Πραγματικά ευχαριστώ την Apple που δεν θα με βάλει σε περιττά έξοδα φέτος. Μιας και έχω iPhone 4 και έτσι όπως βλέπω το iPhone 4S δεν πείθομαι σε καμμία περίπτωση για αλλαγή κινητού. Οπότε περιμένουμε λογικά του χρόνου το iPhone 5 και μέχρι τότε υπομονή....

#366   winarg

winarg

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2011 - 07:54

Κλαψουρίζετε που το design έμεινε ίδιο.
Αν άλλαζε το design και παρέμενε το ίδιο εσωτερικό τι θα κάνατε? Θα λέγατε πως είναι ένα πολύ όμορφο κινητό;
Το ίδιο είχε γίνει και με τα 3G/3GS. Απλά έκανε ένα upgrade στο εσωτερικό και είδατε πως το 3GS αντέχει ακόμα μετά από τόσο καιρό.
Το θέμα δεν είναι πως μοιάζει το κινητό (εκτός αν θέλετε iPhone για να πουλάτε μούρη). Το θέμα είναι πόσο καλό είναι και σίγουρα το 4S θα είναι αρκετά δυνατό ώστε να αντέξει στο χρόνο.

#367   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 07:59

Διαβαζω στα διαφορα φορουμ για την απογοητευση ολων.Τι να πω?Εντωμεταξυ αν ρωτησεις οποιονδηποτε απο ολους αυτους τι θα ηθελαν το μονο που λενε ειναι μεγαλυτερη οθονη.Κατι που προσωπικα εγω δεν θα το θελα αν μεγαλωναν οι διαστασεις του τηλεφωνου.
1)Προσωπικα θα μεινω με το 4ρι μου και στη τελικη γιατι να το αλλαξω?Τι μου λειπει?
2)Αληθεια στο 4s τι θα λειπει?Τι δεν θα κανει καλα?Ετσι για να καταλαβω την απογοητευση...
3)Μου φαινεται η apple για να ενθουσιαστουν ολοι θα επρεπε να μας θεωρησει εντελως θυματα.Να βαλει εναν τετραπυρηνο ασχετα αν θα χρησιμευσει καπου-να βαλει 2gb ram ασχετα αν θα χρησιμευσουν καπου να σταματησει να υποστηριζει το 3gs και το 4 και εκει ολοι θα γουσταραν.ΤΙ να πω και παλι?Εχω την αισθηση οτι κυνηγαμε να ειμαστε θυματα και να πεταμε ανουσια τα χρηματα μας...

Μια χαρα τηλεφωνο ειναι το 4 και σιγουρα βελτιωμενο το 4s το οποιο προφανως ειναι για οσους δεν εχουν το 4.

#368   mplecafe

mplecafe

iPH Member

• 232 μηνύματα
  • Twitter:@akismplecafe
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:mplecafe

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:01

παιδιά αν μπορείτε απαντήστε εδώ..με ενδιαφέρει και μένα άμεσα...αν όντως σημαίνει οτι είναι ξεκλείδωτα τότε μου το έχουν πάρει απο της 14 του μηνός απο αμερική και μου το έχουν φέρει..

και εγω το ιδιο ρωταω ?

#369   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:04

και εγω το ιδιο ρωταω ?

Ξεκλείδωτο θα είναι το 4s
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#370   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.212 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:11

Η διαφορά πάντως του 3G με το 3GS ήταν αισθητή λόγο επεξεργαστή και μνήμης και ήταν λογικό να αναβαθμίσει ο περισσότερος κόσμος. Τώρα που το 4 πάει μπουνιές(για εμένα τουλάχιστον) δεν βλέπω τον λόγο να κάνω αναβάθμιση.

Άντε για το 5άρι τώρα...
Once You Go Mac You Never Go Back

#371   ziovanni

ziovanni

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:19

Μια χαρα ειναι το 4s,αν και δε προκειται να δωσω το 4αρι για να το παρω.Επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τοση μεγαλη απογοητευση..
Ισως επειδη εμενα δε με ενδιαφερει ο ανταγωνισμος απο τις αλλες εταιριες..
Δεν με ενδιαφερει γιατι ενω μπορει στο hardware να ειναι 1 βημα μπροστα,πασχουν απο software ή μαλλον δεν μπορουν να φτασουν με τιποτα το ios της apple..
Οποτε αναμονη του χρονου για το iphone 5!!!

#372   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:20

Ειμαι κάτοχος 3gs...
Για ιντερνετ, email με καλυπτει απολυτα.. Περιμενα πως κ πως το νεο iphone πιστεύοντας οτι θα εχει μεγαλύτερη οθονη. Μονο γι αυτο εν μεσω οικονομικης κρισης σκεφτομουν να κανω την αγορα..
Ειχα κρατησει στην ακρη 2 επιδοτησεις, ακριβως γι αυτο το λογο..
Δεν ειμαι μικρο παιδακι, δεν με νοιαζουν τα παιχνιδια, κ για φωτογραφιες εχω μια dslr...
Με ενοιαζε η οθονη για πιο ευχρηστο browsing...
Τελικα μαλλον θα κρατησω τις 2 επιδοτησεις, να τις κανω πιστωτικο στο πλαισιο, κ με το καλο να προχωρησω στο νεο imac οταν βγει.

#373   mplecafe

mplecafe

iPH Member

• 232 μηνύματα
  • Twitter:@akismplecafe
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:mplecafe

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:22

Συγγνώμη παιδια αν έχει ξαναερωτηθει κάπου αλλα αυτο το worldmode τι σημαινει;
Θα είναι ξεκλειδωτο το τηλ και θα μπορούμε να το αγοράσουμε απο οποία χώρα θελουμε και να βάλουμε ότι sim γουστάρουμε;
Γίνεται όντως αυτο;

ενα παιδακιθα απαντησει εδω που ξερεισ ?

#374   glypti

glypti

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:23

αναμενόμενη αναβάθμιση, εκτός της οθόνης.
ολοι περίμεναν και έπρεπε να γίνει 4 ιντσών η οθόνη. (οχι 4,4 και αλλες παντοφλιές)
δεν το εκανε, μενει πισω
εξαλου τα πανω 300 ppi ειναι μυθος, αν ηταν 290 πχ δεν θα καταλαβαίνεις τη διαφορά.
εχω το 3gs θα μείνω σαυτο, ο αδερφος μου που τωρα θα πάρει σμαρτφον και το περίμενε, θα του πω για αντροιτ.
κρίμα

#375   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:25

ενα παιδακιθα απαντησει εδω που ξερεισ ?

Το 4s θα ειναι worldmode.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες