Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   iahabibi

iahabibi

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:kingofthestoneage

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:26

μου αρέσει που πολλοί προσπαθείτε να αποδείξετε ότι έκανε κάτι καλό.
παραδεχθείτε οτι η εταιρεία τα σκάτωσε αντί να ασχοληθεί με την ίδια τη συσκεύη και να ακούσει τον καταναλωτή προτίμησε το με το μακερτινγκ για τα πρόβατα.
ο ανταγωνισμος την έχει αφήσει αισθητά πίσω και πλεον το iOS δεν έχει τίποτα να προσφέρει.
ίδιο interface απο την εποχη του 2G.

πάρτε και ένα μάτι την μετοχή της πλέον.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:26

Ειμαι κάτοχος 3gs...
Για ιντερνετ, email με καλυπτει απολυτα.. Περιμενα πως κ πως το νεο iphone πιστεύοντας οτι θα εχει μεγαλύτερη οθονη. Μονο γι αυτο εν μεσω οικονομικης κρισης σκεφτομουν να κανω την αγορα..
Ειχα κρατησει στην ακρη 2 επιδοτησεις, ακριβως γι αυτο το λογο..
Δεν ειμαι μικρο παιδακι, δεν με νοιαζουν τα παιχνιδια, κ για φωτογραφιες εχω μια dslr...
Με ενοιαζε η οθονη για πιο ευχρηστο browsing...
Τελικα μαλλον θα κρατησω τις 2 επιδοτησεις, να τις κανω πιστωτικο στο πλαισιο, κ με το καλο να προχωρησω στο νεο imac οταν βγει.

Μπορείς να κρατήσεις τις επιδοτήσεις και να τις κάνεις πιστωτικό;;;

#378   deadsoul

deadsoul

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:28

Γιατί έχετε φαγωθεί όλοι για το design? Υπάρχει καλύτερο design από το iphone 4? το θέμα είναι ότι ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ σε όλα. Μπορούσε κανείς παίξει πάνω από 720p ταινία στο iphone4? όχι βέβαια, άρα δεν ήταν πλήρες multimedia για εμένα. H καινούργια camera απλά δεν έχει ανταγωνισμό. Το siri πιστεύω ότι θα θέσει νέα standart. Τα υπόλοιπα είναι ίδια γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν (retina display, ποιότητα κατασκευής κτλ). Άρα είναι καθαρά προσωπικό θέμα επιλογής ανάλογα με τις αναγκες του καθενός αν θα το αγοράσει ή όχι. Μη κολλάμε στο design γιατί απλά είναι μια χαρα. Ίσως η πιο μεγάλη οθόνη θα ήταν ευπρόσδεκτη. Αύτα. Πάω τώρα να πουλήσω το ένα μου νεφρό για να το αγοράσω.

#379   maxaragias

maxaragias

iPH User

• 151 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:34

Οκ καλή η αναβάθμιση αλλά θέλω να ευχαριστήσω την APPLE που δεν θα με βάλει φέτος σε έξοδα μιας και θα παραμείνω στο 4άρι μου B)

#380   evolutioner

evolutioner

iPH Member

• 289 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:34

Ρε παιδες , Μηχανή που΄δουλέυει ΔΕΝ την αλλάζεις ! Το 4αρι σχεδιατικά είναι ΑΨΟΓΟ , ποιοτικά το ίδιο ! Μην την πατάμε που βλέπουμε τους κορεάτες να αλλάζουν συσκευές σαν πουκα΄μισα ! Χάνεται όλη η προσωπικότητα , ο μύθος έτσι !!! Ποιος θα θυμάται ρε παιδιά σε 3 μήνες το samsung galaxy s ??? Αυτό ΕΜΕΝΑ σαν καταναλωτή ας πούμε της samsung ΔΕΝ με σεβεται έτσι !!! Και τι να το κάνω ρε lg και κάθε κορεάτη σχιστομάτη το κινητό σου με το σουπερ hardware όταν το android market είναι ΧΑΛΙΑ μπροστά στις εφαρμογές του μήλου ?? (έχω υπάρξει με 2 συσκευές android και με windows phone 7) . To appstore του μήλου είναι ΜΑΚΡΙΑ .Πολύ μακριά !!!!
Αυτά είναι η προίκα μας και το κινητάκι μας ασ το χαρούμε και μην μπαίνουμε στην διαδικασία των androidon ! Ολοι αυτοί που βρίζουν την apple δεν μπορεί να ξέρουν καλύτερα από αυτή !!! Γίνεται να έχεις εσύ που κατακρίνεις την απόφαση να μην μεγαλώσει την οθόνη της ασ πούμε στις 4 ιντσες , γίνεται να έχεις πιο καλές γνώσεις από τους ειδικούς της ?

Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#381   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:35

ΟΚ καλό το υπάρχον design αλλά: 16 μήνες είναι πολλοί, κράτα το design και κάντο λιγάκι πιο φρέσκο, μεγάλωσε την οθόνη κοντά στα 4 inches και είσαι ΟΚ και μάγκας! Ρε παιδιά αγόρασα ένα imac 27αρι πριν από μια εβδομάδα. Σταματάω πολλές φορές να δουλεύω και θαυμάζω το design του λέγοντας "πω πω εργαλείο!" και φυσικά το έχω σπίτι μου και δεν το βλέπει κανείς σε καμία καφετέρια! Οπότε δεν είναι η ανάγκη επίδειξης αλλά η δικιά μας ικανοποίηση. Όσοι έχετε (που όλοι έχετε) apple iphone καταλαβαίνετε τι λέω ακριβώς!!! Και ναι το hardware upgrade είναι πολύ καλό αλλά σαν marketing μου φαίνεται λίγο ouch! γιατί θα χάσει πολλούς πελάτες. Εγώ το πρωί έπαιζα με ένα samsung GS2 και το βρήκα άκρως εντυπωσιακό σε όλα τα επίπεδα. Και μην μου πείτε πήγαινε πάρτο ρε φιλαράκι απλά λέω ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυνατός... απλά είναι λιγάκι πλαστικούρα σε σχέση με τα άριστα ποιοτικά μηλόφωνά μας...

#382   mplecafe

mplecafe

iPH Member

• 232 μηνύματα
  • Twitter:@akismplecafe
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:mplecafe

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:43

Ξεκλείδωτο θα είναι το 4s

worldmode τι σημαινει;
Θα είναι ξεκλειδωτο το τηλ και θα μπορούμε να το αγοράσουμε απο οποία χώρα θελουμε και να βάλουμε ότι sim γουστάρουμε;

#383   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:44

Kαλημερουδια, καλα δεν μπορω να πιστεψω οτι μερικοι εισταε κολημενοι και υποστηριζετε τυφλα οτι σας πασαρει η apple..
Kαι αν καποιος υποστηριξει το αντιθετο λες και σας πατανε τον καλο!
Ολοι το βλεπουν οτι ηταν fail το event !

Αντι για ενα νεο iphone5 ειδαμε ενα ξαναζεσταμενο φαι κ αντι για σαλτσα σκορδο ειχαν βαλει σαλτσα pepper..
Δηλαδη 16 μηνες μετα μας δινεις ιδια συσκευη εξωτερικα, και ολους αυτους τους μηνες τι εκανε η ευαιρια κολοσος με τους χιλιαδες μηχανικους?
Σοβαρα που ειναι η πρωτοπορος apple? Μαλλον ηταν στο cydia και εκλεβε tweaks !!

H μηπως ενθουσιαστηκατε απο το υπεραπιστευτο ipod που κι αυτο εμεινε το ιδιο αλλα τωρα και σε λευκο παρακαλω amazing
Ε καλα για τα ΝΕΑ ρολογια μινι μικι εχω μεινει αφωνος και δεν ειναι 1 και 2 αλλα 16 speechles :P

Ξυπνατε ρε gamoto, λευτα τους δινουμε οχι μαρουλια !
Να λεμε τα καλα κ τα ασχημα, κι αυτος ο cook ντραπηκε να παρουσιασει ο ιδιος το 4s?

Kαι εσεςι που λετε οτι δεν μας αρεσει πια το design του iphone 4 και παραπονιομαστε?
Μας αρεσει βεβαια κ ειναι το πιο ομορφο κινητο που εχει βγει κατ εμε αλλα μετα απο 16 μηνες κατανταει βαρετο..

Τελευταία επεξεργασία από: malias4, 05/10/2011 - 08:46

iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#384   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:46

worldmode τι σημαινει;
Θα είναι ξεκλειδωτο το τηλ και θα μπορούμε να το αγοράσουμε απο οποία χώρα θελουμε και να βάλουμε ότι sim γουστάρουμε;

worldmode σημεινει οτι παιζει σε ολα τα δικτυα. δηλ. gsm Και τα αλλα τα αμερικανικα

#385   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:48

world mode απ'οσο ξέρω σημαίνει παγκόσμια λειτουργία.Λογικά αυτό θα είναι.

#386   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:48

Kαλημερουδια, καλα δεν μπορω να πιστεψω οτι μερικοι εισταε κολημενοι και υποστηριζετε τυφλα οτι σας πασαρει η apple..
Kαι αν καποιος υποστηριξει το αντιθετο λες και σας πατανε τον καλο!
Ολοι το βλεπουν οτι ηταν fail το event !

Αντι για ενα νεο iphone5 ειδαμε ενα ξαναζεσταμενο φαι κ αντι για σαλτσα σκορδο ειχαν βαλει σαλτσα pepper..
Δηλαδη 16 μηνες μετα μας δινεις ιδια συσκευη εξωτερικα, και ολους αυτους τους μηνες τι εκανε η ευαιρια κολοσος με τους χιλιαδες μηχανικους?
Σοβαρα που ειναι η πρωτοπορος apple? Μαλλον ηταν στο cydia και εκλεβε tweaks !!

H μηπως ενθουσιαστηκατε απο το υπεραπιστευτο ipod που κι αυτο εμεινε το ιδιο αλλα τωρα και σε λευκο παρακαλω amazing
Ε καλα για τα ΝΕΑ ρολογια μινι μικι εχω μεινει αφωνος και δεν ειναι 1 και 2 αλλα 16 speechles :P

Ξυπνατε ρε gamoto, λευτα τους δινουμε οχι μαρουλια !
Να λεμε τα καλα κ τα ασχημα, κι αυτος ο cook ντραπηκε να παρουσιασει ο ιδιος το 4s?

Kαι εσεςι που λετε οτι δεν μας αρεσει πια το design του iphone 4 και παραπονιομαστε?
Μας αρεσει βεβαια κ ειναι το πιο ομορφο κινητο που εχει βγει κατ εμε αλλα μετα απο 16 μηνες κατανταει βαρετο..

Ειλικρινα πες μου τι θα ηθελες και δεν θα το εχει το 4s?Τη μεγαλυτερη οθονη???Εκτος αυτου?Τι αλλο??
Υ.Γ.Στη προκειμενη θα γλυτωω φραγκα γιατι θα μεινω με το 4 :)

#387   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:50

Ειλικρινα πες μου τι θα ηθελες και δεν θα το εχει το 4s?Τη μεγαλυτερη οθονη???Εκτος αυτου?Τι αλλο??
Υ.Γ.Στη προκειμενη θα γλυτωω φραγκα γιατι θα μεινω με το 4 :)

Ναι μεγαλύτερη οθόνη μετά από 16 μήνες είναι απλά επιτακτικό! Και για 700Ευρά ναι μισή ίντσα έπρεπε...

#388   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:52

Ναι μεγαλύτερη οθόνη μετά από 16 μήνες είναι απλά επιτακτικό! Και για 700Ευρά ναι μισή ίντσα έπρεπε...

Θα εδινες 700 ευρω για μιση ιντσα?Γιατι?Να βλεπεις ταινιες?Να παιζεις παιχνιδια καλυτερα απο xbox η ps3?Η για να γεμιζει η τσεπη στο παντελονι?Ολη η απογοητευση δηλαδη ειναι για τη μιση ιντσα??

#389   glypti

glypti

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:53

Θα εδινες 700 ευρω για μιση ιντσα?Γιατι?Να βλεπεις ταινιες?Να παιζεις παιχνιδια καλυτερα απο xbox η ps3?Η για να γεμιζει η τσεπη στο παντελονι?Ολη η απογοητευση δηλαδη ειναι για τη μιση ιντσα??

για το browsing. ειναι πολυ σημαντικό.

Τελευταία επεξεργασία από: glypti, 05/10/2011 - 08:54

#390   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:55

Δεν λέω τι θα έδινα και γιατί... λέω ότι εάν ζητάς τόσα λεφτά για το προϊόν σου πρέπει να προσφέρεις κάτι πιο φρέσκο μετά από 16 μήνες ρε φίλε και απλά να κλείνεις στόματα και να αφήνεις το κοινό σου με το "ουάου" επιφώνημα και όχι με το "τι κάνω τώρα?"

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες