iPhone 4S
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:26
Ad
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:33
φιλος εδω με το bluetooth εισαι λαθος και θα σου πω το γιατι.μπορει η τεχνολογια να εξελισετε αλλα παντα με τις αναγκες του πελατη.εσενα σου φαινετε ωραιο να θελεις να στειλης ενα αρχειο σε καποιον φιλο σου που δεν εχει dataplan και να μην μπορείς? ποσοι χρησιμοποιουν τα εμαιλ τους καθημερινα μεσο κινητου?εγω θα σου πω ενα ποσοστο 5 τις εκατο ? παραπανω δεν ειναι.ετσι πως το παει αναγκαζει τους παντες να παρουν iPhone για να μπορουν να μιλανε δωρεαν μεταξυ τους κλπα κλπα κλπα.απαππαπα δακρυσαμεΚατσε να δουμε με τις πωλησεις την πρωτη εβδομαδα. και παω στοιχημα οτι οι περισσοτεροι που λενε διαφορα εδω μεσα θα τρεχουν στα καταστηματα να το αγορασουν σε λιγο καιρο. Οσο για κατι bluetooth και ραδιο ελεος.. Dataplan το οποιο σημαινει εαδιο απο ιντερνετ και αρχεια με email. Εσεις ειστε αναζρονιστικοι οχι η apple. Και προσωπικα χαιρομαι για το μεγεθος της οθονης γιατι το κινητο εχει το καταλληλο μεγεθος..
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:36
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:37
παρτε καποιο αλλο κινητο αν δεν σας αρεσει
γιατι γκρινιαζετε?
οποιανου του κανει το παιρνει αν δεν του κανει δε το παιρνει
τα πραγματα ειναι ΑΠΛΑ
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:39
Κατσε να δουμε με τις πωλησεις την πρωτη εβδομαδα. και παω στοιχημα οτι οι περισσοτεροι που λενε διαφορα εδω μεσα θα τρεχουν στα καταστηματα να το αγορασουν σε λιγο καιρο. Οσο για κατι bluetooth και ραδιο ελεος.. Dataplan το οποιο σημαινει εαδιο απο ιντερνετ και αρχεια με email. Εσεις ειστε αναζρονιστικοι οχι η apple. Και προσωπικα χαιρομαι για το μεγεθος της οθονης γιατι το κινητο εχει το καταλληλο μεγεθος..
Άλλαξα το συμβόλαιο μου και πλέον έχω ίντερνετ για ν ακούω ραδιόφωνο. Το θέμα είναι ότι το 3G δίκτυο δεν είναι και το καλύτερο και οι διακοπές είναι συχνές, με αποτέλεσμα να είναι πολύ σπαστικό το άκουσμα ενός σταθμού.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:40
δεν μπορω να καταλαβω την γκρινια μερικων εδω μεσα
παρτε καποιο αλλο κινητο αν δεν σας αρεσει
γιατι γκρινιαζετε?
οποιανου του κανει το παιρνει αν δεν του κανει δε το παιρνει
τα πραγματα ειναι ΑΠΛΑ
Παπαγαλακια ειναι μωρε, θελουν να πεισουν και μας τωρα με το ζορι να πουμε οτι η apple πατωσε. Ειδες ποσες νεες εγγραφες εγιναν χθες στο forum?
Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 05/10/2011 - 09:41
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:43
1) Με το iOS 5 ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος να συνδέεις στο itunes. Μπορείς να μην έχεις καν υπολογιστή.
2) Δεν χρειάζεται setup από την αρχή απλά ένα update και είναι όλα ίδια απλά με τον νέο χάρτη. Επίσης μερικές εταιρείες όπως η ΤΟΜ ΤΟΜ ανακοίνωσαν ότι στην επόμενη έκδοση θα μπορείς μέσα από την εφαρμογή να κατεβάζεις τον χάρτη για να μην χρειάζεται να κατεβάσεις όλη την εφαρμογή από την αρχή. (αν και σε μία εφαρμογή πλοήγησης το 80% του όγκου ΕΙΝΑΙ ο χάρτης).
3) Αυτό όσο η Apple πουλάει μουσική από το itunes ξέχνα το. To μπλε δόντι του iphone είναι για άλλες δουλειές.
4) Δε νομίζω ότι σε θέματα hardware σε βγάζει εκτός compatibility κάθε χρόνο. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με το software. Και το IOS 5 θα τρέχει ακόμα και σε 3GS.
5) Θα μπορούσες να έχεις flash αλλά μετά θα γκρίνιαζες για τη διάρκεια της μπαταρίας σου...
6) There's an app for that (για την ακρίβεια πολλές περισσότερες από μία και ακόμα και επίσημες από microsoft...)
7) Σε αυτό έχεις δίκιο και συμφωνώ μαζί σου. Η αναφορά είναι κάτι που χρειάζεται. Αν και εν μέρει την δίνει τώρα αλλά μόνο για το imessage.
1)Και στο πρώτο brick, που θα βγάλει το μηλαράκι και το καλώδιο για συνδεση με itunes τα λεμε.
2)Δηλαδή το update μεσω Appstore τι είναι, δεν είναι install?
3)Τότε θα πήγαινα να αγοράσω το iPod. Εγω όμως δεν θέλω walkman, θέλω smartphone
4)Αν δεις το iOS 5 να τρεχει σε 3GS, θα νομίζεις ότι τρέχεις win7 σε 286 υπολογιστή. Μιλάω σοβαρά. Έχεις δει iOS σε iPhone 3G? Ασε....
5)Ναι λες και εγώ όλη μέρα θα είμαι στον Safari του iPhone και θα βλεπω flash. Ενώ το wifi,3G, location services, Push λίγη μπαταρία καταναλώνουν.
6)Και άλλα 1000 tweeks μέσω cydia.
7)Οσο για την αναφορα, ελεος. Το Ericsson με το πορτακι που είχα το 1998 το είχε στανταρωτ.
Οτι και να πεις η Apple είναι μια εταιρία που αρχίζει και μου θυμίζει την EasyJET. Ολο δίκιο έχει και όλο οι πελάτες είναι στα πρόθυρα εγκεφαλικού.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:45
οτι μου αρεσει το παιρνω οτι μαρκα και να ειναι (αν μπορω βεβαια να το παρω).
πηρα και το γαλαξια 2 αλλα γυρισα παλι στο μηλο 4
το galaxy Πολυ μεγαλο δεν χωρουσε στηνπαλαμη μου
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:48
Είμαι μεγάλος υποστηρικτής του iphone (γιατί mac δεν έχω) και η αλήθεια είναι ότι μία μικρή απογοήτευση την πήρα.
Δεν ζήτησε κανείς να βγάζει 5 και 10 νέα μοντέλα σε μία χρονιά αλλά το να κάνεις μία αναβάθμιση σε ένα ολοκληρο χρόνο, εμένα δεν μου αρκεί..
Άψογη σαν σας συσκευή και όντως μπορεί όλοι το ίδιο να έκαναν στην θέση της όταν έχεις ένα τόσο καλό προιόν αλλά μια οθόνη λίγο μεγαλύτερη την ήθελα.. Όσο και να βελτιώθηκε επί 4 χρόνια το ίδιο μέγεθος (ιντσες) διατηρεί.
Η ποιότητα είναι κορυφαία αλλά οι βελτιώσεις για μένα που είμαι κάτοχος του iphone 4, δεν μου λένε τίποτα. Το 90% και πλέον των εφαρμογών θα παίζουν άψογα και στο 4 άρα δεν έχω κάποιον λόγο να κάνω την κίνηση φέτος. Ίσως σε άλλες (οικονομικές) εποχές να την έκανα..
Με την αναβάθμιση του ios 5 θα φρεσκάρω το κινητό για ένα χρόνο ώστε τουλάχιστον του χρόνου να τα σκάσω για το 5 και να έχω κάνει μία ουσιαστική αλλαγή.
Όπως και να έχει.. τηλέφωνα υπάρχουν πολλά.. iphone μόνο ένα!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:50
Τελευταία επεξεργασία από: glypti, 05/10/2011 - 09:51
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:53
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:55
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:59
Εγω εχω μια απορια, οι αλλες εταιριες που απο πλευρας hardware εχουν βγαλει καλυτερες συσκευες, πως μετα απο τοσα χρονια δεν εχουν καταφερει να φτασουν στο ιδιο επιπεδο στο touch screen responsiveness και ειναι ακομα χειροτερες απο το παμπαλαιο iphone 3G σε αυτον τον τομεα; Γιατι η αληθεια ειναι οτι αν εισαι χρηστης iPhone και πιασεις αλλο κινητο νομιζεις οτι η αφη κολλαει και δε λειτουργει σωστα.
Έπαιξες με το galaxy S2 και είδες να έχει άσχημο touch;
Τελευταία επεξεργασία από: hackertom, 05/10/2011 - 09:59
Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:59
Something big is coming...
Μέσα σε μια βδομάδα το 4s θα θεωρείτε ήδη ξεπερασμένο...
Αν αυτό δεν είναι epic fail τότε τι είναι ;
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:00
Εγω εχω μια απορια, οι αλλες εταιριες που απο πλευρας hardware εχουν βγαλει καλυτερες συσκευες, πως μετα απο τοσα χρονια δεν εχουν καταφερει να φτασουν στο ιδιο επιπεδο στο touch screen responsiveness και ειναι ακομα χειροτερες απο το παμπαλαιο iphone 3G σε αυτον τον τομεα; Γιατι η αληθεια ειναι οτι αν εισαι χρηστης iPhone και πιασεις αλλο κινητο νομιζεις οτι η αφη κολλαει και δε λειτουργει σωστα.
Γνώμη μου πάντα ότι αυτήν την ανταπόκριση που λες και την "ομαλότητα" ούτε εγώ την έχω δει σε κανένα άλλο κινητό και νομίζω ότι είναι συνδυασμός οθόνης-iOS...είναι μέρος του iphone experiance!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες