iPhone 4S
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:03
"Worldmode: Πλέον υποστηρίζονται όλα τα δίκτυα CDMA και sm. Mία συσκευή για όλο τον κόσμο"
δηλαδη αν παω Λονδινο και το παρω ή αν το παραγγειλω απο καποια αλλη χωρα θα δεχεται τις δικες μας sim???
Ad
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:07
Πάμε τώρα για 4s και του παραχρονου το 5s
Αυτή είναι ολοκληρομενη αναβάθμιση
Δυστυχώς η ευτυχώς η πολιτική της αππλε έτσι είναι αλλαγή κάθε 2ετια
Ευτυχώς για μένα απο το να ξενερωνω κάθε 3μηνο 4μηνο με τα sII ta htc που βγαίνουν σαν τις κατσαρίδες χίλιες φορές iPhone
Άνετα στέκεται μια 2ετια κάθε νέο μοντέλο και καλα κάνουν που το υποστηρίζουν και δεν το καίνε μέσα σε λίγους μήνες
Να με θυμηθείτε όταν του χρόνου βγει το 5 θα είναι πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό !!!!!!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:09
Πτώση κατέγραψε η μετοχή των προμηθευτών της Apple, καθώς η εταιρεία δεν κατάφερε να εκπλήξει τους οπαδούς και επενδυτές της με το νέο iPhone, τη στιγμή που τα αντίπαλα HTC και Samsung Electronics κατέγραψαν άνοδο, εν μέσω προσδοκιών ότι βρίσκονται σε καλύτερη θέση.
από Ελευθεροτυπία
τώρα οι καβλωμένοι ας συνεχίσουν να λένε τα δικά τους και να ζούνε στην φούσκα.
ήταν τοσο ασχημη παρουσίαση που να γεμίσει το χρόνο ελεγε πράγματα που τα ξέραμε είδη.
μια ώρα μιλούσε για ipods και διάφορα κουλά ενώ το event λεγόταν "lets talk iPhone"
ενας μάγκας δεν μας εξήγησε το τραγικό να μην παρουσιάσει ο CEO το 4S αλλά άλλος.
είστε όλοι ένας και ένας.
Δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα φίλε μου!!
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ χθες βλέποντας την παρουσίαση: Τι λένε αυτοί;;... Μου λένε "Let's talk iPhone" και μετά την περισσότερη ώρα μου μιλάνε για οτιδήποτε άλλο εκτός του νέου iPhone;!;;
Πραγματικά δεν ήξεραν πως να γεμίσουν τον χρόνο τους που θα παρουσίαζαν αυτό το προϊόν, για τον απλό λόγο ότι δεν είχαν να παρουσιάσουν κάτι που και οι ίδιοι να πιστεύουν ότι είναι τόσο άξιο μεγάλης αναφοράς! Πιστεύω ότι αν παρουσίαζαν ένα 5-άρι με 4" οθόνη και κάποια ακόμη νέα εξωτερικά και εσωτερικά χαρακτηριστικά, ακόμη και για μισή ώρα μόνο, θα είχαν πάρα πολλά να πουν και οι εντυπώσεις των πάντων θα ήταν πολύ διαφορετικές.
Μπορεί εντέλει να έχει επιτυχία το 4S, οι αριθμοί στο μέλλον θα δείξουν, αλλά για την ώρα υπάρχει "παγωμάρα" στους fans και όχι μόνο και τα πράγματα δείχνουν αρνητικά. Και δικαιολογημένα. Αυτή την εποχή επιμένω ότι χρειαζόταν και ένα "lifting" στην εμφάνιση...
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:11
Απλα με μια Λεξη : EPIC FAIL
EPIC FAIL και απο μένα δεν λες τίποτα! Με αυτά που διάβασα εδώ μέσα αρχίζω να πιστεύω σε fun boys και πρόβατα! Τίποτα άλλο δεν λέω! Και απο την άλλη χάρηκα με την πλειοψηφία των ανθρώπων εξωτερικό και Ελλάδα που το κράζουν κανονικά! Θα αντέξει αυτό ένα χρόνο με την Sumsung απέναντι και τις φίλες της; Με το iOS+εφαρμογές και το design μόνο; Χαχαχαχα ας γελάσω!
Ακούω άτομα που λένε απο 3g η 3gs να πάνε σε 4S και εγω λεω γιατί να μην πάνε σε iPhone 4; Δεν έχουν να χάσουν τίποτα απολύτως! Η τσέπη τους θα κερδίσει! Μου έκαναν παρουσίαση στο Game για να μου δίξουν την δύναμη του επεξεργαστή; Ρε ουστ άμα θέλω games παίζω στο PS3 και στο PC!!! Που μου βγάζετε 2 τέτοια παιχνίδια τον χρόνο!
Αλλά κοιτάει μόνο την τσεπούλα της η Apple και τα συμβόλαια στην Αμερική και λέει όπως τους πάσαρα το 3GS και το μάσησαν ας τους πασάρω τώρα ένα 4S και με σάλτσα Siri για γαρνιτούρα και τα λέμε του χρόνου προβατάκια μασήστε το χορταράκι!
ΑΡΚΕΤΑ με την κάθε μαλακία και το MARKETING που το πήρανε όλοι πρέφα πλέων! Να μην μιλήσω για τα παραδείφματα στο event! Cook είσαι για τον πeο καβάλα αδερφέ... ΜΑΚΑΡΙ να χάσει μεγάλο μερίδιο στην αγορά γιατί την έχει δει μονοπώλιο! Και ένας από αυτούς θα είμαι και εγώ! Τα λέμε του χρόνου με το 5!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:11
Αισθάνομαι πολύ τυχαιρος που έχω το 3gs
Πάμε τώρα για 4s και του παραχρονου το 5s
Αυτή είναι ολοκληρομενη αναβάθμιση
Δυστυχώς η ευτυχώς η πολιτική της αππλε έτσι είναι αλλαγή κάθε 2ετια
Ευτυχώς για μένα απο το να ξενερωνω κάθε 3μηνο 4μηνο με τα sII ta htc που βγαίνουν σαν τις κατσαρίδες χίλιες φορές iPhone
Άνετα στέκεται μια 2ετια κάθε νέο μοντέλο και καλα κάνουν που το υποστηρίζουν και δεν το καίνε μέσα σε λίγους μήνες
Να με θυμηθείτε όταν του χρόνου βγει το 5 θα είναι πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό !!!!!!
Και γιατί να μην πας σε 4 άρι;
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:18
αλλο world mode, αλλο ξεκλειδωτο.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,
"Worldmode: Πλέον υποστηρίζονται όλα τα δίκτυα CDMA και sm. Mία συσκευή για όλο τον κόσμο"
δηλαδη αν παω Λονδινο και το παρω ή αν το παραγγειλω απο καποια αλλη χωρα θα δεχεται τις δικες μας sim???
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:19
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:20
Google Prime με κυρτή οθόνη HD την επόμενη εβδομάδα παρέα με ice cream sandwich...
Something big is coming...
Μέσα σε μια βδομάδα το 4s θα θεωρείτε ήδη ξεπερασμένο...
Αν αυτό δεν είναι epic fail τότε τι είναι ;
Goggle prime, Galaxy S3,LG Optimus LTE,Fujitsu-Toshiba ARROWS Z και είναι μόνο η αρχή...
Ήδη έχει φάει το άκυρο του το 4S... Και περιμένει απο design και iOS να σωθεί... ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:21
το EPIC FAIL εχθές ήταν ο χώρος παρουσίασης.......καλά στο ΚΨΜ την κάνανε?
Μεγάλη προχειροδουλειά συμφωνώ !
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:24
παρε fujitsu! να αναβεις και το κλιματιστικο με το κινητο.Goggle prime, Galaxy S3,LG Optimus LTE,Fujitsu-Toshiba ARROWS Z και είναι μόνο η αρχή...
Ήδη έχει φάει το άκυρο του το 4S... Και περιμένει απο design και iOS να σωθεί... ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:25
Και γιατί να μην πας σε 4 άρι;
ενταξει κι egw 3gs εχω αλλα αν ειναι να κανεις ενα update θα πας σε 4s.
η διαφορα θα ειναι 120 ευρω!αρκετα αλλα οχι τοσο πολλα!!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:26
φαίνοταν και από εδώ πως φοβούνταν με αυτό που θα ανακοινώσουν...και ο Cook μου φάνηκε χαμένος,τρομαγμένος,δεν ξέρω,ίσως και να είχε άγχος απλά...τεσπα,έληξε πιστεύω το θέμα...οι 3gs/3g θα το πάρουν και κάποιοι power users....χαμός δεν θα γίνει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωσηΜεγάλη προχειροδουλειά συμφωνώ !
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:29
Goggle prime, Galaxy S3,LG Optimus LTE,Fujitsu-Toshiba ARROWS Z και είναι μόνο η αρχή...
Λεω να περιμενω το toyotomi που θα εχει 1,5gb ram. Καλα σε λιγο θα βγαζει smartphones και η honda. Apple και παλι apple
Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 05/10/2011 - 10:31
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:30
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:31
Φιλε hackerton μου τελειωσαν τα + αλλιως θα σου εβαζα 1000 !!!EPIC FAIL και απο μένα δεν λες τίποτα! Με αυτά που διάβασα εδώ μέσα αρχίζω να πιστεύω σε fun boys και πρόβατα! Τίποτα άλλο δεν λέω! Και απο την άλλη χάρηκα με την πλειοψηφία των ανθρώπων εξωτερικό και Ελλάδα που το κράζουν κανονικά! Θα αντέξει αυτό ένα χρόνο με την Sumsung απέναντι και τις φίλες της; Με το iOS+εφαρμογές και το design μόνο; Χαχαχαχα ας γελάσω!
Ακούω άτομα που λένε απο 3g η 3gs να πάνε σε 4S και εγω λεω γιατί να μην πάνε σε iPhone 4; Δεν έχουν να χάσουν τίποτα απολύτως! Η τσέπη τους θα κερδίσει! Μου έκαναν παρουσίαση στο Game για να μου δίξουν την δύναμη του επεξεργαστή; Ρε ουστ άμα θέλω games παίζω στο PS3 και στο PC!!! Που μου βγάζετε 2 τέτοια παιχνίδια τον χρόνο!
Αλλά κοιτάει μόνο την τσεπούλα της η Apple και τα συμβόλαια στην Αμερική και λέει όπως τους πάσαρα το 3GS και το μάσησαν ας τους πασάρω τώρα ένα 4S και με σάλτσα Siri για γαρνιτούρα και τα λέμε του χρόνου προβατάκια μασήστε το χορταράκι!
ΑΡΚΕΤΑ με την κάθε μαλακία και το MARKETING που το πήρανε όλοι πρέφα πλέων! Να μην μιλήσω για τα παραδείφματα στο event! Cook είσαι για τον πeο καβάλα αδερφέ... ΜΑΚΑΡΙ να χάσει μεγάλο μερίδιο στην αγορά γιατί την έχει δει μονοπώλιο! Και ένας από αυτούς θα είμαι και εγώ! Τα λέμε του χρόνου με το 5!
Ξυπνατε , περσι ελεγε δεν εχει προβλημα με το σημα και τα φανμποακια ελεγαν τις παρλαπιπες που τους σερβιρε ο steve και οτι ο ανταγωνισμος θελει το κακο μας και τωρα εβγαλαν redesign στο θεμα της κεραιας
Οξω ξεφτυλες !!!!!!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)