Τελευταία επεξεργασία από: phoenixgrg, 05/10/2011 - 10:58
iPhone 4S
Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:57
Ad
Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:02
Ρε παιδια τελικά είναι ξεκλειδωτο η όχι;
Ξέρει κάποιος φίλος να μας πει;
Call it better, faster, and even more worldly.
iPhone 4S is the first phone to intelligently switch between two antennas to transmit and receive, so call quality is better. It also doubles the maximum HSDPA data speeds to 14.4 Mbps.8 Which means faster connections, faster loading and reloading, and faster downloads. And iPhone 4S is a world phone, so you can use it almost anywhere. Whether you’re a GSM or CDMA customer, you can roam GSM networks in 200 countries around the world.
εγω με τα λιγα που ξερω πιστευω οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις,εαν γνωριζει καποιος ας μας πει
Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:04
Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:07
Iphone with tapatalk
Μπορείς να κρατήσεις τις επιδοτήσεις και να τις κάνεις πιστωτικό;;;
Το πλαισιο κανει πιστωτικο της vodafone σιγουρα τις επιδοτησεις!!!
Μια ερώτηση: του χρόνου (ή και νωρίτερα) που θα πουλιουνται τα 4s μεταχειρισμένα πως θα τα ξεχωρίζουμε απο τα 4;
Θα τους μιλάμε και αν παίρνουμε απάντηση τότε θα ξέρουμε!!!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:09
Δεν έχω άλλα + φιλαράκι να σου βάλω
Τώρα που είπες + ξέρεις τι θυμήθηκα..Amiga 500 και Amiga 500 Plus το απόλυτο τιποτα σε διαφορά.
Ετσι και τώρα 4 και 4S.Oσοι είναι παλιοι θα καταλαβαουν τι εννοώ και τι κάνει το μονοπωλιο..τότε και τωρα!
Μια από τα ίδια..
Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:11
Τώρα που είπες + ξέρεις τι θυμήθηκα..Amiga 500 και Amiga 500 Plus το απόλυτο τιποτα σε διαφορά.
Ετσι και τώρα 4 και 4S.Oσοι είναι παλιοι θα καταλαβαουν τι εννοώ και τι κάνει το μονοπωλιο..τότε και τωρα!
Μια από τα ίδια..
Που το είδες το μονοπώλιο
Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:25
Θα τους μιλάμε και αν παίρνουμε απάντηση τότε θα ξέρουμε!!!
Σωστός. Αλλα με Cydia θα μπαίνει ο Siri και στο 4
Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:26
Που το είδες το μονοπώλιο
'Εχεις δίκιο,τα android μας ξεπέρασαν σε μερίδιο αγοράς Γιατί αραγε ??
Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:26
EPIC FAIL και απο μένα δεν λες τίποτα! Με αυτά που διάβασα εδώ μέσα αρχίζω να πιστεύω σε fun boys και πρόβατα! Τίποτα άλλο δεν λέω! Και απο την άλλη χάρηκα με την πλειοψηφία των ανθρώπων εξωτερικό και Ελλάδα που το κράζουν κανονικά! Θα αντέξει αυτό ένα χρόνο με την Sumsung απέναντι και τις φίλες της; Με το iOS+εφαρμογές και το design μόνο; Χαχαχαχα ας γελάσω!
Ακούω άτομα που λένε απο 3g η 3gs να πάνε σε 4S και εγω λεω γιατί να μην πάνε σε iPhone 4; Δεν έχουν να χάσουν τίποτα απολύτως! Η τσέπη τους θα κερδίσει! Μου έκαναν παρουσίαση στο Game για να μου δίξουν την δύναμη του επεξεργαστή; Ρε ουστ άμα θέλω games παίζω στο PS3 και στο PC!!! Που μου βγάζετε 2 τέτοια παιχνίδια τον χρόνο!
Αλλά κοιτάει μόνο την τσεπούλα της η Apple και τα συμβόλαια στην Αμερική και λέει όπως τους πάσαρα το 3GS και το μάσησαν ας τους πασάρω τώρα ένα 4S και με σάλτσα Siri για γαρνιτούρα και τα λέμε του χρόνου προβατάκια μασήστε το χορταράκι!
ΑΡΚΕΤΑ με την κάθε μαλακία και το MARKETING που το πήρανε όλοι πρέφα πλέων! Να μην μιλήσω για τα παραδείφματα στο event! Cook είσαι για τον πeο καβάλα αδερφέ... ΜΑΚΑΡΙ να χάσει μεγάλο μερίδιο στην αγορά γιατί την έχει δει μονοπώλιο! Και ένας από αυτούς θα είμαι και εγώ! Τα λέμε του χρόνου με το 5!
Τα ειπες ολα.... +1000
Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:28
Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:29
Ακριβως για τους ιδιους λογους που δεν πηραμε το 4, δεν θα παρουμε και το 4s...
Browsing, email χρησιμοποιω κ κανα gps...κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ αυτα!!!
Τα υπολοιπα ειναι απλα ''το αφηνω στο τραπεζι κ χαζευει ο αλλος''...
Ειδικα σε αυτη την εποχη που ζουμε, που αντι για το 4, 4ς θα επρεπε να συζηταμε που θα βρειτε αλλα 700 ευρω εκ νεου...
Αλλα τι λεω ο χαζος, περσι βλεπαμε μνμ του τυπου, ''πρεπει να βγαλω πιστωτικη να αγορασω το iphone''..
Ξεχασατε ομως, οτι πλεον ουτε πιστωτικες δεν δινουν οι τραπεζες...Αλλος περιμενε να το φερει ο κοτσοβολος να το βαλει σε 48 δοσεις... οτι να ναι πραγματικα...
Σας ευχομαι ολοψυχα να μην βρεθειτε ποτε στη θεση, να πρεπει να πουλησετε το iphone σας, για να πληρωσετε το ενοικιο σας!!!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:39
ΣωστόςΕχετε φαγωθει οτι οι 3g,3gs... θα παρουν το νεο 4ς...
Ακριβως για τους ιδιους λογους που δεν πηραμε το 4, δεν θα παρουμε και το 4s...
Browsing, email χρησιμοποιω κ κανα gps...κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ αυτα!!!
Τα υπολοιπα ειναι απλα ''το αφηνω στο τραπεζι κ χαζευει ο αλλος''...
Ειδικα σε αυτη την εποχη που ζουμε, που αντι για το 4, 4ς θα επρεπε να συζηταμε που θα βρειτε αλλα 700 ευρω εκ νεου...
Αλλα τι λεω ο χαζος, περσι βλεπαμε μνμ του τυπου, ''πρεπει να βγαλω πιστωτικη να αγορασω το iphone''..
Ξεχασατε ομως, οτι πλεον ουτε πιστωτικες δεν δινουν οι τραπεζες...Αλλος περιμενε να το φερει ο κοτσοβολος να το βαλει σε 48 δοσεις... οτι να ναι πραγματικα...
Σας ευχομαι ολοψυχα να μην βρεθειτε ποτε στη θεση, να πρεπει να πουλησετε το iphone σας, για να πληρωσετε το ενοικιο σας!!!
Και εγώ με 3gs είμαι ακόμα και αντέχει μια χαρά και ας περάσανε και 2 χρόνια
Αν και θα πάω σε 4ς λόγω επιδότησης απο εταιρικό οπότε σχεδόν τσάμπα θα μου έρθει
Παιδιά κινητο παίρνουμε μη τρελαθούμε κιόλας
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες