Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   geo2006

geo2006

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:GeOGraV

Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:43

Γιατι android μπορεις να αγορασεις απο 88ευρο

Και πολλα λες 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:44

Να το χαίρονται το 4s εγω δε το παίρνω! Η samsung θα κάνει τρέλα πάρτυ τώρα!

#468   larryf13

larryf13

iPH Member

• 250 μηνύματα
  • GameCenter:larryf13

Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:48

Καλύτερα που βγήκε έτσι. Να πάνε να πάρουν διάφοροι τύποι πουλ-μουρ κινητάκηδες κάτι άλλο, όπως και οι γκόμενες γιατί πολύ σούπα έγινε και ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις με iPhone.

#469   taksidiotis25

taksidiotis25

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:50

για μενα το 4s δεν ειναι μια τελειοποιηση ενος πολυ καλου τηλεφωνου...καθως,δεν με καλυπτει ωστε να δωσω το 4αρακι γι αυτο...
ο επεξεργαστης καλος,ομως,μια χαρα παει και το 4αρι.
οι φωνητικες εντολες και τα καλουδια αυτα δε με ενδιαφερουν...δεν το χω χασει τοσο πολυ ωστε να μιλαω στο κινητο μου,εχω τα χερακια μου για τα mails κι οτι αλλο χρειαστει να κανω.
στο θεμα κεραιας,σε 2 iphone που περασαν απο τα χερια μου ουδεποτε αντιμετωπισα προβλημα στο σημα.το σημα δουλευει οπως και σε αλλες συσκευες,να μην πω και καλυτερα απο καποιες.
στο θεμα καμερας???την s95 τι την εχω?για το ραφι?
συγνωμη αλλα περιμενα διαφορετικη κινηση απο την apple...ο ανταγωνισμος τρεχει,το κινητο αυτο,4s,δεν εχει τα προσοντα να ανταγωνιστει top κινητα...δυστυχως,δεν ειναι μονο ο επεξεργαστης το ζητουμενο.
βαλτε και μια μεγαλυτερη οθονη,3,7,4αρα???δωστε κι ενα πιο φρεσκο look στο κινητο...
κριμα πραγματικα.
για καποιον που εχει το 3g ισως να ειναι μια καλη αναβαθμιση,για μενα οχι.

#470   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:51

Καλύτερα που βγήκε έτσι. Να πάνε να πάρουν διάφοροι τύποι πουλ-μουρ κινητάκηδες κάτι άλλο, όπως και οι γκόμενες γιατί πολύ σούπα έγινε και ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις με iPhone.

Τι εννοεις ντρεπεσαι?
Εσυ δλδ το πηρες για να ξεχωριζει απο το συνολο? γι αυτο διεθεσες 700 ευρω?

#471   larryf13

larryf13

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:54

Όχι φίλε μου το αντίθετο. Οι περισσότεροι το παίρνουν για να έχουν το καλύτερο και να πουλήσουν μούρη, να το δούν οι γκόμενες κτλ. κτλ. (δε βγαίνουν κάτι χαζά, έρευνα ότι οι χρήστες iPhone χτυπάνε πιο έυκολα γκόμενα κοκ) και σε βλέπει ο άλλος και λέει "Να το ψώνιο με το iPhone".

Και φυσικά δεν έδωσα 700Ε, αλλά 250 για μεταχειρισμένο 3GS.

Τελευταία επεξεργασία από: larryf13, 05/10/2011 - 11:55

#472   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2011 - 11:59

Όχι φίλε μου το αντίθετο. Οι περισσότεροι το παίρνουν για να έχουν το καλύτερο και να πουλήσουν μούρη, να το δούν οι γκόμενες κτλ. κτλ. (δε βγαίνουν κάτι χαζά, έρευνα ότι οι χρήστες iPhone χτυπάνε πιο έυκολα γκόμενα κοκ) και σε βλέπει ο άλλος και λέει "Να το ψώνιο με το iPhone".

ΟΚ sorry...
μπερδευτηκα λιγο με το υφος του μνμ σου...
Κ σιγουρα εκανες τη καλυτερη κινηση για την αγορα που αναφερεις!!!

#473   geo2006

geo2006

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:GeOGraV

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:02

Το θέμα είναι ότι όταν θα βγει το 5 όλοι θα τρέχουν απο πισω και ας κραζουν τώρα την apple διότι θα παρουσιάζει κάτι τόσο δυνατό που θα είναι 2 χρόνια μπροστά και θα προσπαθούν με galaxy s10 μπας και το φτάσουν
Το μπαμ κάθε 2ετια το κάνει
Όλο το γυναικομανι κυκλοφορεί με iPhone και αν τους πεις πατά το home button σου λένε τι είναι αυτό
Λοιπόν το galaxy είναι καλύτερο πάρτε το και μην κραζετε άλλο

#474   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:05

Που τ' ακούτε αυτα???? Χαχαχα!!! Φιλε μου αστους να πουλανε μουρη, τι σε πειραζει εσενα? Κ γιατι να ντρεπεσαι?

Φυσικα κ δεν θα αγοράσω το 4s ουτε ομως κ του χρονου -καλα να'μαστε- το 5αρι αν δεν "διαλυσω" πρωτα το 4αρι που εχω κ τα φτυσει τελειως.
::)

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 05/10/2011 - 12:09

#475   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:09

Οταν θα βγει το 5 με αλλο σχεδιασμο, μεγαλυτερη οθονη καλυτερο επεξεργαστη τοτε ναι ,θα τρεχουμε αλλα μονο οταν κ αν, προς το παρων περπαταμε προς κορεα...:) κρατωντας κ το 4αρακι μας !
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#476   gastonegr

gastonegr

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • GameCenter:Sbxgr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:10

τι να τον κανω τον a5 σε κινητο η τα 8 mp camera ? μια χαρα ειναι και ο a4 . Δεν καταλαβαινω μερικους που λενε οτι εμεις που εχουμε το 4 θα τρεξουμε να παρουμε το 4s .Και αν το καναμε καποτε με το 3g σε 3gs ειχε ρε παιδια πως να το κανουμε τρελη διαφορα σε ολα , σε ταχυτητα στα παιχνιδια και στα παντα. Ενω ακομα και σημερα παραμενει μια εξισου γρηγορη συσκευη. Και αν καποιος πηρε το 4 ηταν λογω μιας διαφορετικης εντελως συσκευης. retina, φλας, εξωτερικος σχεδιασμος, a4 επεξεργαστης, μεταλο και τζαμι , ναι ηταν ενα αλλο τηλεφωνο. Το 4s δεν με τρελενει. Και αυτο που με στεναχωρει ισως ειναι οτι λογω marketing θα ξεκινησουνε να βγαζουνε εφαρμογες και παιχνιδια ειδικα για a5 για να πουλησουν την συσκευη.

#477   larryf13

larryf13

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:10

Καλά μην το παίρνετε και μετρητοίς, χαβαλέ κάνουμε. Αλλά νομίζω πως είναι μια πραγματικότητα.

1. Και η κουτσή Μαρία έχει iPhone.
2. Θέλεις να το παίξεις πουλ-μουρ δε μπορείς αφού το έχει η κουτσή Μαρία
3. Απλά θέλεις αυτό το κινητο γιατί είναι το καλύτερο, σε περνάνε σαν το τύπο που περιγράφεται στο (1) και στο (2)

#478   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:14

Καλά μην το παίρνετε και μετρητοίς, χαβαλέ κάνουμε. Αλλά νομίζω πως είναι μια πραγματικότητα.

1. Και η κουτσή Μαρία έχει iPhone.
2. Θέλεις να το παίξεις πουλ-μουρ δε μπορείς αφού το έχει η κουτσή Μαρία
3. Απλά θέλεις αυτό το κινητο γιατί είναι το καλύτερο, σε περνάνε σαν το τύπο που περιγράφεται στο (1) και στο (2)

Καλά αν θες να το παίξεις πουλ μουρ δεν παίρνεις iPhone .
Παίρνεις ένα Bang & Olufsen. :)

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: kostasrodos29, 05/10/2011 - 12:16

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#479   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:18

Επίσης το 4αρακι εμενα με εχει βολεψει αφανταστα γιατι περα του οτι με βολευει απιστευτα στη δουλεια μου (χρησιμοποιω πολυ το excel κ περναω μεσω dropbox τα αρχεια κ τα επεξεργαζομαι μεσω numbers), εχει κορυφαια εφαρμογη ημερολογιου που συνεργαζεται αψογα με την ical (πολυ βασικο για μενα) κ εχει τρομερη φωτογραφική/βιντεοκαμερα (βασικα περσι σκεφτομουν να αγορασω με 200-300 ευρω μια φωτογραφική αλλα με τα ιδια λεφτα συν την επιδοτηση πηρα το iphone4). Ειναι τοσο καλα τα βιντεο κ οι φωτογραφιες που βγαζω που πραγματικα δεν με πιστευουν οι φιλοι μου οτι βγηκαν απο ενα κινητο! Συνεπως, για μενα παντα, μονο οταν χαλασει η συσκευη μου ή βγει κατι το επαναστατικο (πχ. 3d οθονη κ φωτογραφική/βιντεο) θα αλλαξω το 4αρακι μου.

#480   sportguy

sportguy

iPH Member

• 251 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:19

Ειναι απλο.. αξιζει μονο σε αυτους που δν εχουν τωρα το 4αρι, οσοι το εχουν παραμενουν βαζουν iOS 5 και τελιωσαμε.. πολυ κουβεντα για το τιποτα γινεται!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες