Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:23

Καλησπέρα σε όλους, σχετικά με τo νέο iphone 4S, λέω eg;v t;vra : Έχω iphone 4, και είχα 3GS κ.λ.π κ.λ.π. Το 4S είναι αρκετά καλύτερο τηλέφωνο εσωτερικά, εξωτερικά είναι μακράν πρώτο από τα άλλα, τώρα λόγω του ότι είμαι πραγματιστής, ευτυχώς (για εμένα πάντα…) που ΔΕΝ του άλλαξαν τα φώτα διότι αυτή την εποχή ΔΕΝ παίζουν χρήματα για τέτοιες αλλαγές. Άρα θα την βγάλω ένα χρόνο ακόμα με το 4αρι, με την IOS 5, και τον επόμενο χρόνο βλέπουμε…και εάν ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ :P …οπότε ΔΕΝ γκρινιάζω διότι No money No Honey ντάρλινγ…χοχοχο!!! Να γελάμε και λίγο!!! :lol: :P
Επίσης πιστεύω ότι σε όλες τις μεγάλες εταιρίες, αλλαγή μοντέλου θα γίνετε κάθε 2 χρόνια και ενδιάμεσα θα κάνει μια πολύ καλή αναβάθμιση, έτσι κρατάει αξία και το προϊόν, είναι βασικός κανόνας marketing.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   PulpFiction

PulpFiction

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:25

Παιδιά εγώ λέω να το πάρω καθώς απο το 3GS που έχω τώρα θα είναι μια καλή αναβάθμιση. Καλά αν είχα 4αρι δεν θα το σκεφτόμουν με την καμία.
Παρατήρισα ότι υπάρχει μια διαφορά στο ακουστικό ανάμεσα στο μαυρο και το λευκό μοντένο. Στο λευκό έχει δύο σειρές αντί για μία που υπάρχει στο μαυρο. Γνωρίζει κανείς για ποιό λόγο?

#483   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:28

O Proximity Sensor είναι το μαυρο.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#484   angelosath

angelosath

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:29

Δεν ειναι ακουστικο φιλε μου, το ένα ειναι ο αισθητήρας οθονης

Τελευταία επεξεργασία από: angelosath, 05/10/2011 - 12:32

#485   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:32

αισθητήριας φωτός είναι που στο μαύρο δεν φαίνεται έτσι είναι και στο 4αρι

#486   larryg4

larryg4

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:32

Για να πώ την αλήθεια το περίμενα, το μόνο που με στεναχώρησε ειναι το οτι η οθόνη παρέμεινε στις 3.5 ίντσες, δεν με ενοχλεί το σουλούπι ας κρατούσαν το ίδιο με μεγαλύτερη οθόνη. Για μένα που είχα 3GS το οποίο και 'έπνιξα' στην θάλασσα η συσκευή αυτή είναι λόγος αναβάθμισης, κάτι που δεν ένιωσα όταν βγήκε το 4. Δεν έχω λόγο να μετακομίσω σε Andrοid όσο καλή συσκευή και να είναι αφού θεωρώ ότι είναι πολύ πίσω σαν λειτουργικό για τις ανάγκες μου.Καλά θα κάνουν οι κάτοχοι 4 να περιμένουν το 5.

#487   PulpFiction

PulpFiction

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:33

Αν είναι αισθητήρας φωτός γιατί το λευκό έχει και το μαυρο όχι?

edit: μολις είδα την απαντηση οτι απλά δε φαίνεται

Τελευταία επεξεργασία από: PulpFiction, 05/10/2011 - 12:36

#488   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:34

Και στο μαύρο υπάρχει απλά δε φαινεται λόγω χρώματος.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#489   PulpFiction

PulpFiction

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:38

Πάντως δε μου κάθεται καλά σαν εμφάνιση (στο λευκο). Και σκεφτόμουν μήπως να αλλαζα προς το λευκο

#490   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:38

Τώρα θα δείξουν οι άλλες εταιρείες αν μπορούν να κρατήσουν τον κόσμο που θα στραφεί όλος προς τα εκεί...! Για να δούμε εξελίξεις hardware και android αν θα μπορέσουν να ευχαριστήσουν το κοινό. Εκεί για μένα θα είναι η μαγκιά! Και μετά άσε τον Cook να ξανα βάλει αυτό το poll με το 5% του κόσμου χρησιμοποιεί iPhone...!

Μου αρέσει που έκανε και αναφορά στα Windows! Μάλλον δεν είδε τι θα έχουν τα 8 και μάλλον δεν ξέρει απο 7! Και μην ακούσω κάτι για ιούς και μπλε οθόνες! Οποίος ξέρει από υπολογιστές ξέρει!

#491   geo2006

geo2006

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:GeOGraV

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:46

Ειναι απλο.. αξιζει μονο σε αυτους που δν εχουν τωρα το 4αρι, οσοι το εχουν παραμενουν βαζουν iOS 5 και τελιωσαμε.. πολυ κουβεντα για το τιποτα γινεται!

Έτσι είναι του χρόνου τα 4αρια θα πάρουν το 5 και του παραχρονου τα 4ς το 5ς και ας πονάει κάποιους
Και μπράβο της που ακόμα υποστηρίζει τι 3gs μεγάλη μαγκιά

#492   islascanarias

islascanarias

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:53

ξενέρα τρελή καθως έβλεπα το live blog χτες στο "thisismynext". οικτρή στυγνή απογοήτευση. ήθελα να ήξερα αν δεν κυκλοφορούσαν όλες αυτές οι φήμες και τα teardrop μοντέλα, αν θα το παιρνα καλύτερα το τραγικό νέο.

το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι μάλλον θα το αγοράσω..:P (όπως πολλοί που κλαίγονται σαν εμένα τώρα).

#493   gha

gha

iPH User

• 157 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:56

Καλησπέρα! Όλα καλά με την αναβάθμιση του iPhone...η μνήμη του όμως πόση είναι?

#494   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:57

Τώρα θα δείξουν οι άλλες εταιρείες αν μπορούν να κρατήσουν τον κόσμο που θα στραφεί όλος προς τα εκεί...! Για να δούμε εξελίξεις hardware και android αν θα μπορέσουν να ευχαριστήσουν το κοινό. Εκεί για μένα θα είναι η μαγκιά! Και μετά άσε τον Cook να ξανα βάλει αυτό το poll με το 5% του κόσμου χρησιμοποιεί iPhone...!

Μου αρέσει που έκανε και αναφορά στα Windows! Μάλλον δεν είδε τι θα έχουν τα 8 και μάλλον δεν ξέρει απο 7! Και μην ακούσω κάτι για ιούς και μπλε οθόνες! Οποίος ξέρει από υπολογιστές ξέρει!

ενα 20% pc users χρησιμοποιούν ακόμα τα XP :excl:
η ποιότητά του iPhone είναι αξεπέραστη και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και αν η Samsung βάλει μέσα i7 στο Galaxy της. :excl: :excl:
τα 8 preview τα δοκίμασα και είναι μια βλακεία σαν τα windows 7 mobile :excl:
το iOS σε σχέση με το android είναι η μέρα με την νύχτα (προσωπική εμπειρία)
αν το iOS ήταν λογισμικό για κάθε συσκευή τότε να μιλούσες για σύγκριση. Ο λόγος που τα iPhone είναι μόνο το 5% είναι γιατί δεν μπορεί ο καθένας να τα έχει! Γιαυτό η Apple Αφήνει την Samsung και LG να πουλάνε σε cheap τιμές.
Αναφορίκα με Hardware + Software in all το smouthness του iPhone είναι και η ποιότητα που έχουν προσδώσει σε αυτό δεν συγκρίνεται.

Πριν προλάβεις να πεις οτιδήποτε έχω και το Gs2 και το iPhone 4. Η κυρτή οθόνη και η απαίτηση σας να υπάρχει μου προκαλεί τρελό γέλιο ...

Για να σου απαντήσει κάποιος με πολλά άσπονδα επιχειρήματα όπως κάνεις τόση ώρα.
Α btw δεν είμαι apple fun boy ξέρω να ξεχωρίζω το πρώτο. Και όποιον και αν ρωτήσεις αυτό θα σου πει

#495   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:05

Ας μου πει κάποιος παρακαλώ τι κάνει η κυρτή οθόνη που όλοι περιμένετε από το galaxy.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες