Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:27

Επίσης το 4αρακι εμενα με εχει βολεψει αφανταστα γιατι περα του οτι με βολευει απιστευτα στη δουλεια μου (χρησιμοποιω πολυ το excel κ περναω μεσω dropbox τα αρχεια κ τα επεξεργαζομαι μεσω numbers), εχει κορυφαια εφαρμογη ημερολογιου που συνεργαζεται αψογα με την ical (πολυ βασικο για μενα) κ εχει τρομερη φωτογραφική/βιντεοκαμερα (βασικα περσι σκεφτομουν να αγορασω με 200-300 ευρω μια φωτογραφική αλλα με τα ιδια λεφτα συν την επιδοτηση πηρα το iphone4). Ειναι τοσο καλα τα βιντεο κ οι φωτογραφιες που βγαζω που πραγματικα δεν με πιστευουν οι φιλοι μου οτι βγηκαν απο ενα κινητο! Συνεπως, για μενα παντα, μονο οταν χαλασει η συσκευη μου ή βγει κατι το επαναστατικο (πχ. 3d οθονη κ φωτογραφική/βιντεο) θα αλλαξω το 4αρακι μου.

Ειναι προφανες οτι εσυ κ οι φιλοι σου δεν εχετε ιδεα απο φωτογραφια, κ το λεω εντελως φιλικα...
Να φανταστω οτι στις βραδινες ανεβαζες το iso? στα τοποια ανοιγες διαφραγμα για πιο καθαρη φωτογραφια? για ενα κινουμενο θεμα ανεβαζες την ταχυτητα...
Δεν σε ειρωνευομαι...αλλα μη τρελαθουμε κ τελειως...
Το καλυτερο κινητο δεν εχει καμια σχεση κ με την πιο απλη σημερινη ψηφιακη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:29

Επειδή έγιναν αρκετά ban χθες! (οι ίδιοι ήτανε που ξανάνοιγαν λογαριασμό)!!

Πέρα από κάθε γκρίνια τώρα, η αλήθεια είναι ότι η παρουσίαση χθες ήταν ένα φιάσκο! Δεν μπορεί όλος κόσμος να λέει τα ίδια, και κάποιοι θερμόαιμοι να λένε τα δικά τους! (κοινός τραλαλι τραλαλο) Και εγώ fan boy της Apple είμαι (fan και όχι fun), αλλά δεν είναι δυνατόν μετά το χθεσινό να τους χειροκροτάω ακόμα! Γιατί πάνω από όλα είμαι πελάτης, και νοήμων καταναλωτής, (το ελπίζω τουλάχιστον), και πως να το κάνουμε, δεν γίνεται ρε φίλε μου να χειροκροτήσω δυο φορές το ίδιο τηλέφωνο!! Το κάναμε πριν ενάμιση χρόνο, πάλι τα ιδια!!
Να χειροκροτήσω τι δηλαδή; Το Intelliscreen που αντιγράψαν από το cydia (δυο χρόνια μετά)!, η ότι θα μπορώ να παίζω το infinityBlade 7 φορές ποιο γρήγορα!! Τι να λέμε τώρα;

Ήρθε χθες (η Apple) σαν ένας άλλος Κολόμβος, λες και ήμασταν οι ιθαγενείς της λατινικής Αμερικής, να μας πάρει τον χρυσό ($$$$) με καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια!! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Το να μην καταλαβαίνουμε (βλέπουμε) το λάθος, είναι μια δικαιολογία, το να το βλέπουμε και να κάνουμε ότι δεν το είδαμε βάζοντας το κεφάλι μας στην τρύπα, αυτό λέγεται στρουθοκαμηλισμός. ;-)

τα ίδια λέγαμε και στο 3G>3Gs. δεν λέω τίποτε άλλο.
Αναφορικά με το σχήμα.. που έπρεπε ντε και καλά να αλλάξει ! Έλεος !

#513   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:33

Κ ομως διαφωνω...το 3gs οντως δεν ειχε καμια σχεση με το 3g...το 3gs ακομα κ σημερα κρατιεται στην αγορα παρα πολυ καλα, κ δεν υστερει σχεδον σε τιποτα.. το 3g οντως πολυ πιο αργο, με τα δικα του κολληματα σε μελλοντικες αναβαθμισεις!
Αλλα 3gs με ios 4.3.3 πανω απλα πεταει!
Κ γι αυτο δεν βρισκω κανεναν ουσιαστικο λογο να το αλλαξει καποιος. Εκτος κ αν θελει κινητο παιχνιδομηχανη, η τον ενοχλει που ανοιγει το ιντερνετ 5 δεκατα πιο αργα.

#514   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:35

Το ξέρω ότι τα ίδια λέγαμε, και εγω ένας απο αυτούς ήμουνα (τους ιθαγενείς), που την πάτησε και αγόρασε και το 3GS!! (ενώ το 3G με κάλυπτε μια χαρά)

Αλλα μια φορα λες λάθος ήταν, την πάτησα! Όχι δεύτερη όμως!!

ps: Και έλεος εγώ έχω, η Apple κανένα προς εμάς.

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 05/10/2011 - 13:54

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#515   Jen

Jen

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:36

Nα ρωτήσω... υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει στην Αμερική σχετικά σύντομα το 4s unlocked?

#516   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:38

Εμενα το 3gs ηταν το πρωτο...εχω 2 επιδοτησεις στην ακρη, κ ομως δεν σκοπευω να αγορασω iphone...δεν με συγκλονισε κανενα απο τα 4 , 4ς κ το πιο σημαντικο ...θεωρω οτι δεν μου προσφερει κατι το παραπανω..
Κ επειδη η χρηση μου ειναι αρκετη στο θεμα πλοηγησης, email...ναι οντως αν εβγαινε το καινουργιο με πιο μεγαλη οθονη θα ηταν σιγουρα η αγορα μου(παντα με επιδοτηση) δεν πεταω 700 ευρω. Γιατι θα ηταν θεμα πρακτικοτητας κ ξεκουρασης των ματιων μου...
Τεσπα γουστα ειναι κ ο καθενας πεταει οπως θελει τα χρηματα του.

#517   kampisios

kampisios

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:38

γεια χαρά,

και γω συμφωνώ με τα περισσότερα σχόλια εδώ. Περίμενα κάτι άλλο...το iPhone 5. Ναι, το 4Σ είναι μια αναβάθμιση του 4! Απτήν άλλη όμως, ρωτώ τον εαυτό μου, αν ονόμαζαν αυτό το καινούργιο τηλέφωνο iPhone 5, τι θα λέγες; Θα το αγόραζες; Ειλικρινά δεν ξέρω. Απτήν άλλη πάλι, λέω, ωραία, το iPhone 5, τι θα έπρεπε να έχει για να πω, ωραία, εδώ θα τα σκάσω και να το αγοράσω;

Προσωπικά, θα περιμένω, μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Περίμεναν 15 μήνες να βγάλουν το 4Σ!!! άλλωστε την δουλειά μου την κάνω με το 3GS. :) έχω και ένα HTC wildfire...τι παπαρια...!!!

#518   iCasius

iCasius

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:39

Εγώ πάλι πιστεύω πως κάποιος κάτοχος του 4 δεν έχει κανένα λόγο να ξοδέψει χρήματα για το 4S

Οκ έχει κάποιες δυνατότητες επιπλέον κυρίως στο harware , οκ εχει το siri που αποτελεί κάτι νέο αλλά κατ ουσίαν δεν θεωρώ τις διαφορές τέτοιες που να δημιουργούν την απόσταση που θα δικαιολογούσε τα χρήματα που ζητά.

Με το καλό να έρθει το 5 με μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερες δυνατότητες.

Πότε είπαμε έρχεται το ios 5 στο 4 αρι μας?

#519   vlad

vlad

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:42

Nα ρωτήσω... υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει στην Αμερική σχετικά σύντομα το 4s unlocked?

καλως ηρθες

Call it better, faster and even more worldly.

iPhone 4S is the first phone to intelligently switch between two antennas to transmit and receive, so call quality is better. It also doubles the maximum HSDPA data speeds to 14.4 Mbps.7 Which means faster connections, faster loading and reloading and faster downloads. And iPhone 4S is a world phone, so you can use it almost anywhere. Whether you’re a GSM or CDMA customer, you can roam GSM networks in 200 countries around the world.

#520   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:44

Εγώ πάλι πιστεύω πως κάποιος κάτοχος του 4 δεν έχει κανένα λόγο να ξοδέψει χρήματα για το 4S

Οκ έχει κάποιες δυνατότητες επιπλέον κυρίως στο harware , οκ εχει το siri που αποτελεί κάτι νέο αλλά κατ ουσίαν δεν θεωρώ τις διαφορές τέτοιες που να δημιουργούν την απόσταση που θα δικαιολογούσε τα χρήματα που ζητά.

Με το καλό να έρθει το 5 με μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερες δυνατότητες.

Πότε είπαμε έρχεται το ios 5 στο 4 αρι μας?

12 του μηνα φιλε μου. μαζε με το icloud.

#521   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:44

Λέτε όλοι ότι δεν αξίζει να δώσει κάποιος λεφτά για να πάρει το 4S.

Γιατί υπάρχουν ακόμα άτομα που πληρώνουν cash όλη την αξία του κινητού?

Εγώ μετά το 3G δεν έχω δώσει λεφτά για iphone. Πούλαγα αυτό που είχα και σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της Vodafone έπαιρνα το καινούριο.

Πέρυσι είχα 500 ευρώ αναβάθμιση. Το πάγιό μου 50 ευρώ.

Φέτος είναι πάνω κάτω τα ίδια λεφτά η επιδότηση. Αν δεν την πάρω απλά μου κάνει έκπτωση 10 ευρώ στο πάγιο. Δηλαδή 120 ευρώ έκπτωση για 1 χρόνο.

Γιατί να τους χαρίσω τα υπόλοιπα και να μην πάρω την καινούρια συσκευή με ανανεωμένη εγγύηση και καλύτερο hardware?

#522   SPC

SPC

iPH Member

• 238 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:45

καλως ηρθες

iPhone 4S is the first phone to intelligently switch between two antennas to transmit and receive, so call quality is better. It also doubles the maximum HSDPA data speeds to 14.4 Mbps.7 Which means faster connections, faster loading and reloading and faster downloads. And iPhone 4S is a world phone, so you can use it almost anywhere. Whether you’re a GSM or CDMA customer, you can roam GSM networks in 200 countries around the world.

και με την εγγυηση τι θα παιζει?αν το παρουμε απο αμερικα...

Τελευταία επεξεργασία από: SPC, 05/10/2011 - 13:46

#523   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:45

καλως ηρθες

Άλλο το roaming και άλλο το αν θα μπορείς να αλλάζεις κάρτες sim.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν είναι ξεκλείδωτο.

#524   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:47

και με την εγγυηση τι θα παιζει?

Εγγύηση απο τη στιγμή που δεν έχουμε Apple Store, αλλά αντιπρόσωπους, ξέχασε τη.

Αν το φέρεις απο Αμερική.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#525   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:55

Λέτε όλοι ότι δεν αξίζει να δώσει κάποιος λεφτά για να πάρει το 4S.

Γιατί υπάρχουν ακόμα άτομα που πληρώνουν cash όλη την αξία του κινητού?

Εγώ μετά το 3G δεν έχω δώσει λεφτά για iphone. Πούλαγα αυτό που είχα και σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της Vodafone έπαιρνα το καινούριο.

Πέρυσι είχα 500 ευρώ αναβάθμιση. Το πάγιό μου 50 ευρώ.

Φέτος είναι πάνω κάτω τα ίδια λεφτά η επιδότηση. Αν δεν την πάρω απλά μου κάνει έκπτωση 10 ευρώ στο πάγιο. Δηλαδή 120 ευρώ έκπτωση για 1 χρόνο.

Γιατί να τους χαρίσω τα υπόλοιπα και να μην πάρω την καινούρια συσκευή με ανανεωμένη εγγύηση και καλύτερο hardware?

ενταξει φιλε μου αν ειναι ετσι με επιδοτηση τοτε οκ..
αλλα για καποιον που εχει το 4αρι και δεν εχει επιδοτηση, ακομα και ετσι δεν αξιζει η διαφορα 200+ ευρω.. αυτο εννοουμε οταν λεμε οτι δεν αξιζει η αλλαγη απο το 4 στο 4S..
βεβαια αυτη ειναι η αποψη μου (και πολλων αλλων βεβαια), καποιος αλλος μπορει να εχει αλλη αποψη (και αναγκες) και να προχωρησει στην αλλαγη με το 4S..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες