Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#541   thachri

thachri

iPH User

• 164 μηνύματα
  • Twitter:@ThanosChristou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 05/10/2011 - 14:22

εγώ παιδιά στο τέλος που λέει "iphone 4s το καλύτερο κινητό στο κόσμο...αλλά για πόσο ακόμα? " περίμενα να ανέβει ο jobs και να βγάλει από τη τσέπη του το iphone 5....μέχρι εκεί απογοητεύτηκα αλλά και πάλι τα χαρακτηριστικά του 4s με εντυπωσίασαν αρκετά για να το αγοράσω...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#542   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 05/10/2011 - 14:50

Ειναι προφανες οτι εσυ κ οι φιλοι σου δεν εχετε ιδεα απο φωτογραφια, κ το λεω εντελως φιλικα...
Να φανταστω οτι στις βραδινες ανεβαζες το iso? στα τοποια ανοιγες διαφραγμα για πιο καθαρη φωτογραφια? για ενα κινουμενο θεμα ανεβαζες την ταχυτητα...
Δεν σε ειρωνευομαι...αλλα μη τρελαθουμε κ τελειως...
Το καλυτερο κινητο δεν εχει καμια σχεση κ με την πιο απλη σημερινη ψηφιακη...

Ok ειδικέ των φωτογραφιών! Ούτε εγώ ειρωνεύομαι. Απλά φωτογραφίες κ βίντεο για να έχω να θυμάμαι μετά από χρόνια δεν χρειάζεται να είναι από ακριβές φωτογραφικές μηχανές κ το iphone4 μια χαρά κάνει τη δουλειά του! Δεν θέλω να γίνω φωτογράφος για να βγάλω μια φωτογραφία (αναμνηστική), έλεος!!!!!!!

#543   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 05/10/2011 - 14:58

εγω το εχω πει και στο παρελθον...εφοσον εχει καποιος το 4 που θα υποστηριζει πληρως το ios 5,αν αγορασει το 4S θα ειναι πεταμενα χρηματα...

My life's goal is only to fight

#544   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:01

Ok ειδικέ των φωτογραφιών! Ούτε εγώ ειρωνεύομαι. Απλά φωτογραφίες κ βίντεο για να έχω να θυμάμαι μετά από χρόνια δεν χρειάζεται να είναι από ακριβές φωτογραφικές μηχανές κ το iphone4 μια χαρά κάνει τη δουλειά του! Δεν θέλω να γίνω φωτογράφος για να βγάλω μια φωτογραφία (αναμνηστική), έλεος!!!!!!!

οχι απλα μια χαρα, κανει παρα πολυ καλα την δουλεια του! ειδικα αν συνδυαστει και με διαφορες εφαρμογες που κυκλοφορουν, τα αποτελεσματα νομιζω ειναι φοβερα..
και συμφωνω, δε γιναμε ολοι ξαφνικα φωτογραφοι, ουτε βγαζουμε φωτογραφιες για κανα facebook μονο κτλ. παρεα, φιλοι, οικογενεια, τοπια, εκδρομες, γενικα αναμνηστικες!
τωρα καλο θα ηταν απο καποιον που ξερει 2-3 πραγματα παραπανω πανω στις φωτογραφιες και τις φωτογραφικες μηχανες, να εξηγησει αυτο με τα mp.. πολλοι νομιζουν οτι οσο περισσοτερα mp τοσο καλυτερες φωτογραφιες κτλ.. δεν ισχυει ετσι; εχει απλα να κανει με τις διαστασεις της φωτογραφιας και οχι με την "ποιοτητα".. επισης οσα περισσοτερα mp τοσο μεγαλυτερες διαστασεις οποτε μεγαλυτερη χωρητικοτητα που καταλαμβανει, σωστα; οποτε και ενα αρνητικο για εμας που εχουμε αρκετες φωτογραφιες..

#545   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:03

εγω το εχω πει και στο παρελθον...εφοσον εχει καποιος το 4 που θα υποστηριζει πληρως το ios 5,αν αγορασει το 4S θα ειναι πεταμενα χρηματα...

Ναι αλλά εάν πουλώντας το 4 και με μία επιδότηση από πάνω μπορεί να πάρει το 4S δε νομίζεις ότι είναι ένα πολύ καλό deal?

Θα έχει καλύτερο τηλέφωνο από πλευράς hardware.

Επίσης θα είναι καινούριο (που σημαίνει ανανεωμένη εγγύηση, φρέσκια μπαταρία κτλ)

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 05/10/2011 - 15:03

#546   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:06

η επιδοτηση ειναι απλα ενα τυρακι για να καταναλωσεις. αν δεν την ειχες θα το επαιρνες; οχι!

#547   ziovanni

ziovanni

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:07

Rtudg

#548   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:08

Ναι αλλά εάν πουλώντας το 4 και με μία επιδότηση από πάνω μπορεί να πάρει το 4S δε νομίζεις ότι είναι ένα πολύ καλό deal?

Θα έχει καλύτερο τηλέφωνο από πλευράς hardware.

Επίσης θα είναι καινούριο (που σημαίνει ανανεωμένη εγγύηση, φρέσκια μπαταρία κτλ)

εξαρταται αυτο...αν αγορασες το 4 και το "κακοποιησες" τοτε ναι θα συμφωνησω...
αλλα οι διαφορες αναμεσα στις 2 συσκευες δεν ειναι τοσο εντυπωσιακες...

και στο κατω κατω ειτε εχεις το 4 ειτε το 4S για την ιδια δουλεια τα εχεις...για να επικοινωνεις κατα κυριο λογο...

για μενα η μοστρα, το Hardware και ολα τα αλλα μπαινουν σε δευτερη μοιρα...

ρε παιδια(γενικο αυτο) στο κατω κατω τηλεφωνα ειναι...δεν ειναι τοσο αναγκαιο η ζωη μας να περιστρεφεται γυρω τους...

#549   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:10

Παίδες, γνωρίζει κανείς πόσα περίπου θα πηγαίνει το 4S?

#550   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:10

η επιδοτηση ειναι απλα ενα τυρακι για να καταναλωσεις. αν δεν την ειχες θα το επαιρνες; οχι!

Ε τώρα την έχω τι να κάνω να απολογηθώ και για αυτό?

#551   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:11

650-700 πιστευω...

#552   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:12

Αν έχει ίδιες τιμες με το 4 659€ το 16gb και τα αλλα +100€!

#553   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:13

Επειδή έγιναν αρκετά ban χθες! (οι ίδιοι ήτανε που ξανάνοιγαν λογαριασμό)!!

Πέρα από κάθε γκρίνια τώρα, η αλήθεια είναι ότι η παρουσίαση χθες ήταν ένα φιάσκο! Δεν μπορεί όλος κόσμος να λέει τα ίδια, και κάποιοι θερμόαιμοι να λένε τα δικά τους! (κοινός τραλαλι τραλαλο) Και εγώ fan boy της Apple είμαι (fan και όχι fun), αλλά δεν είναι δυνατόν μετά το χθεσινό να τους χειροκροτάω ακόμα! Γιατί πάνω από όλα είμαι πελάτης, και νοήμων καταναλωτής, (το ελπίζω τουλάχιστον), και πως να το κάνουμε, δεν γίνεται ρε φίλε μου να χειροκροτήσω δυο φορές το ίδιο τηλέφωνο!! Το κάναμε πριν ενάμιση χρόνο, πάλι τα ιδια!!
Να χειροκροτήσω τι δηλαδή; Το Intelliscreen που αντιγράψαν από το cydia (δυο χρόνια μετά)!, η ότι θα μπορώ να παίζω το infinityBlade 7 φορές ποιο γρήγορα!! Τι να λέμε τώρα;

Ήρθε χθες (η Apple) σαν ένας άλλος Κολόμβος, λες και ήμασταν οι ιθαγενείς της λατινικής Αμερικής, να μας πάρει τον χρυσό ($$$$) με καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια!! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Το να μην καταλαβαίνουμε (βλέπουμε) το λάθος, είναι μια δικαιολογία, το να το βλέπουμε και να κάνουμε ότι δεν το είδαμε βάζοντας το κεφάλι μας στην τρύπα, αυτό λέγεται στρουθοκαμηλισμός. ;-)

Ειδικά από έναν moderator περίμενα να διαβάσω κάτι πιο σοβαρό ή τουλάχιστον κάτι που να μη μου θυμίζει το Μόσιαλο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα έκτακτα μέτρα του Βενιζέλου με απειλές περί χρεοκοπίας.

Σοβαρά δηλαδή το λές ότι δεν άλλαξε το τηλέφωνο επειδή δεν άλλαξε το εξωτερικό της συσκευής? Και αυτό το λες σαν εμπεριστατωμένο επιχείρημα που προσπαθεί να κατευθύνει και αλλες απόψεις λόγω θέσης? Ή μήπως σου είπε κανένας ότι η Apple βγάζει κάθε χρόνο τηλέφωνο διότι ΠΡΕΠΕΙ κάθε χρόνο να αλλάζεις τη συσκευή σου.

Για μένα (και το έχω ξαναπεί) οι μόνοι που δεν ικανοποιήθηκαν από την αναβάθμιση είναι οι γνωστοί μας φίλοι που θέλουν ένα coffee table phone για να το δείχνουν και όχι να το χρησιμοποιούν. Διότι προφανώς για τα angry birds βολεύονται και με ένα 3G αλλά οπωσδήποτε δε μπορούν να το βγάλουν να αερίζεται αμα δε δείχνει αλλιώτικό από το προηγούμενο.

Αμφιβάλλω επίσης αν είσαι σε θέση να καταννοήσεις πως λειτουργεί η πνευματική ιδιοκτησία και τα trademarks αλλιώς δε θα μιλούσες περί "αντιγραφών"* από το Cydia και συγχώρησε μου τον τόνο αλλά είσαι moderator και δεν υπάρχει δικαιολογία να είσαι σε αυτή τη θέση και να ισχυρίζεσαι πράγματα χωρίς λογική βάση και τεκμηρίωση. Είναι σαν να μου λές ότι επειδή κάποιος ανακάλυψε τον τροχό κανένας άλλος δε μπορεί να βάλει ρόδες σε αυτοκίνητο. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είναι έτσι.

Αν δε σου άρεσε αυτό που παρουσιάστηκε είναι προφανώς δικαίωμα σου να διαφωνείς και στην τελική κανένας (εκτός από το EGO σου) δε σε υποχρεώνει να πας να αγοράσεις 4S ή iphone. Το να μας λές όμως πως να σκεφτόμαστε και πως να αντιμετωπίζουμε την παρουσίαση νομίζω πως δεν αρμόζει.

Σου επιστρέφω λοιπόν τα περί στρουθοκαμηλισμού, τα περί ιθαγενών με καθρεφτάκια, τα περί σοβαρότητας, τα περί θερμόαιμων και τα περί νοημόνων καταναλωτών. Νομίζω ότι κατάφερες να προσβάλεις πολύ κόσμο μιλώντας με τόση αμετροέπεια. Καλά τα πήγες. Και όπως είπες...λίγη σοβαρότητα ΔΕΝ βλάπτει.

Τελευταία επεξεργασία από: igogos, 05/10/2011 - 15:16

#554   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:15

εξαρταται αυτο...αν αγορασες το 4 και το "κακοποιησες" τοτε ναι θα συμφωνησω...
αλλα οι διαφορες αναμεσα στις 2 συσκευες δεν ειναι τοσο εντυπωσιακες...

και στο κατω κατω ειτε εχεις το 4 ειτε το 4S για την ιδια δουλεια τα εχεις...για να επικοινωνεις κατα κυριο λογο...

για μενα η μοστρα, το Hardware και ολα τα αλλα μπαινουν σε δευτερη μοιρα...

ρε παιδια(γενικο αυτο) στο κατω κατω τηλεφωνα ειναι...δεν ειναι τοσο αναγκαιο η ζωη μας να περιστρεφεται γυρω τους...

Κοίταξε έχω το 4 από τις 27/08/2010. Το προσέχω σαν τα μάτια μου. Και πάλι όμως μία φυσιολογική φθορά η μπαταρία την έχει.

Για εμένα η μόστρα πηγαίνει σε δεύτερο ρόλο μετά την λειτουργικότητα και το hardware. Όλοι αυτοί που μιλάνε για design και αναφέρονται σε άλλες εταιρείες ας μου πουν ένα design καλύτερο από του 4. Όλα πλαστικούρες.

Τώρα όσο για το ότι η ζωή μας δεν περιστρέφεται γύρω από τα τηλέφωνα, να σου πω την αλήθεια προτιμώ να το έχω σαν hobby αυτό παρά να βγαίνω να πετάω λεφτά σε ρούχα (βλέπε κοπελίτσες) ή να ανοίγω 2 μπουκάλια στο Ρέμο και να δίνω 300 ευρώ για λουλούδια.

Θέμα προτεραιοτήτων είναι.

#555   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:18

Ειδικά από έναν moderator περίμενα να διαβάσω κάτι πιο σοβαρό ή τουλάχιστον κάτι που να μη μου θυμίζει το Μόσιαλο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα έκτακτα μέτρα του Βενιζέλου με απειλές περί χρεοκοπίας.

Σοβαρά δηλαδή το λές ότι δεν άλλαξε το τηλέφωνο επειδή δεν άλλαξε το εξωτερικό της συσκευής? Και αυτό το λες σαν εμπεριστατωμένο επιχείρημα που προσπαθεί να κατευθύνει και αλλες απόψεις λόγω θέσης? Ή μήπως σου είπε κανένας ότι η Apple βγάζει κάθε χρόνο τηλέφωνο διότι ΠΡΕΠΕΙ κάθε χρόνο να αλλάζεις τη συσκευή σου.

Για μένα (και το έχω ξαναπεί) οι μόνοι που δεν ικανοποιήθηκαν από την αναβάθμιση είναι οι γνωστοί μας φίλοι που θέλουν ένα coffee table phone για να το δείχνουν και όχι να το χρησιμοποιούν. Διότι προφανώς για τα angry birds βολεύονται και με ένα 3G αλλά οπωσδήποτε δε μπορούν να το βγάλουν να αερίζεται αμα δε δείχνει αλλιώτικό από το προηγούμενο.

Αμφιβάλλω επίσης αν είσαι σε θέση να καταννοήσεις πως λειτουργεί η πνευματική ιδιοκτησία και τα trademarks αλλιώς δε θα μιλούσες περί κλοπών από το Cydia και συγχώρησε μου τον τόνο αλλά είσαι moderator και δεν υπάρχει δικαιολογία να είσαι σε αυτή τη θέση και να ισχυρίζεσαι πράγματα χωρίς λογική βάση και τεκμηρίωση. Είναι σαν να μου λές ότι επειδή κάποιος ανακάλυψε τον τροχό κανένας άλλος δε μπορεί να βάλει ρόδες σε αυτοκίνητο. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είναι έτσι.

Αν δε σου άρεσε αυτό που παρουσιάστηκε είναι προφανώς δικαίωμα σου να διαφωνείς και στην τελική κανένας (εκτός από το EGO σου) δε σε υποχρεώνει να πας να αγοράσεις 4S ή iphone. Το να μας λές όμως πως να σκεφτόμαστε και πως να αντιμετωπίζουμε την παρουσίαση νομίζω πως δεν αρμόζει.

Σου επιστρέφω λοιπόν τα περί στρουθοκαμηλισμού, τα περί ιθαγενών με καθρεφτάκια, τα περί σοβαρότητας, τα περί θερμόαιμων και τα περί νοημόνων καταναλωτών. Νομίζω ότι κατάφερες να προσβάλεις πολύ κόσμο μιλώντας με τόση αμετροέπεια. Καλά τα πήγες. Και όπως είπες...λίγη σοβαρότητα ΔΕΝ βλάπτει.

φιλε μου χωρις να θελω να δημιουργησω ενταση...
πολυ χοντρα δε νομιζεις πως τα κοβεις...ειμαστε στο forum για να ανταλλασουμε αποψεις δημοκρατικα...
ο καθενας λεει τη γνωμη του για το καθε τι...αυτο δε σημαινει πως αναφερεται σε εσενα η στον καθενα που εχει αντιθετη αποψη

με τα καταλληλα τεκμηρια ολες οι αποψεις ειναι σωστες και σεβαστες...

Τελευταία επεξεργασία από: Hidalgo, 05/10/2011 - 15:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;