Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:23

Κοίταξε έχω το 4 από τις 27/08/2010. Το προσέχω σαν τα μάτια μου. Και πάλι όμως μία φυσιολογική φθορά η μπαταρία την έχει.

Για εμένα η μόστρα πηγαίνει σε δεύτερο ρόλο μετά την λειτουργικότητα και το hardware. Όλοι αυτοί που μιλάνε για design και αναφέρονται σε άλλες εταιρείες ας μου πουν ένα design καλύτερο από του 4. Όλα πλαστικούρες.

Τώρα όσο για το ότι η ζωή μας δεν περιστρέφεται γύρω από τα τηλέφωνα, να σου πω την αλήθεια προτιμώ να το έχω σαν hobby αυτό παρά να βγαίνω να πετάω λεφτά σε ρούχα (βλέπε κοπελίτσες) ή να ανοίγω 2 μπουκάλια στο Ρέμο και να δίνω 300 ευρώ για λουλούδια.

Θέμα προτεραιοτήτων είναι.

ειναι θεμα προτεραιοτητων οπως λες αλλα και αποψεων...
ουτε εγω ειμαι τυπος που θα χαλαω χρημα σε πουχα η μπουζουκια...
Αλλα εν μεσω οικονομικου πολεμου να δωσεις τοσα χρηματα για να ανανεωσεις μια συσκευη σε οχι τοσο ουσιαστικο βαθμο ειναι λιγο τραβηγμενο...εκτος αν εχεις τοσα λεφτα που σου περισευουν να κανεις το χομπι σου...δε ξερω...αν συμβαινει αυτο τοτε παω πασο...

φιλικα...

My life's goal is only to fight

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:27

φιλε μου χωρις να θελω να δημιουργησω ενταση...
πολυ χοντρα δε νομιζεις πως τα κοβεις...ειμαστε στο forum για να ανταλλασουμε αποψεις δημοκρατικα...
ο καθενας λεει τη γνωμη του για το καθε τι...αυτο δε σημαινει πως αναφερεται σε εσενα η στον καθενα που εχει αντιθετη αποψη

με τα καταλληλα τεκμηρια ολες οι αποψεις ειναι σωστες και σεβαστες...

Το να με αποκαλεί ο moderator έστω κι εμμέσως "ιθαγενή", "ότι στρουθοκαμηλίζω" κτλ κτλ που δε θα κάτσω να αναπαράγω ΔΕΝ είναι κατάλληλα τεκμήρια και ως εκ τούτου συναντούν την απάντηση-αντίδρασή μου, ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους που λόγω θέσης έχουν τη δυνατότητα να "κατευθύνουν" απόψεις. Τα πράγματα δεν είναι γκρι είναι άσπρα και μαύρα. Δε σου αρέσει η συσκευή φίλε μη σώσεις και την αγοράσεις ποτέ. Αλλά μην ασχολείσαι με το ποιόν όσων σπεύσουν να την αγοράσουν. Έλεος δηλαδή.

#558   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:29

Συμφωνώ με όλα , αλλά και ένα καλύτερο design θα μας άρεσε πολύ ... ναι υπάρχουν ομορφότερα και ...γοητευτικότερα τηλέφωνα !!

Αλλα και πάλι σε ενάμησι χρόνο δεν κατάφεραν να σχεδιάσουν τίποτα άλλο ? Ενα τηλέφωνο έχουν όλο κι όλο.Τί να πουν και οι

άλλες μάρκες που έχουν 10 και 15 τηλέφωνα ταυτόχρονα..

Θα το αγοράσω και ας ψιλοδιαφωνώ με μερικές επιλογές τους , η αγάπη μας για την apple ξεπερνάει τελικά το design.. ;)

#559   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:33

Το να με αποκαλεί ο moderator έστω κι εμμέσως "ιθαγενή", "ότι στρουθοκαμηλίζω" κτλ κτλ που δε θα κάτσω να αναπαράγω ΔΕΝ είναι κατάλληλα τεκμήρια και ως εκ τούτου συναντούν την απάντηση-αντίδρασή μου, ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους που λόγω θέσης έχουν τη δυνατότητα να "κατευθύνουν" απόψεις. Τα πράγματα δεν είναι γκρι είναι άσπρα και μαύρα. Δε σου αρέσει η συσκευή φίλε μη σώσεις και την αγοράσεις ποτέ. Αλλά μην ασχολείσαι με το ποιόν όσων σπεύσουν να την αγοράσουν. Έλεος δηλαδή.

δεν κανω τον δικηγορο κανενος ...
αλλα απαξ κι εσυ δε νιωθεις οτι εμμεσως σε αποκαλεσαν ποιος ο λογος να παρεξηγησαι...
οσο για το αν ειναι ανωτερος απο σενα μεσα σε ενα forum αυτο δεν τον εμποδιζει να εκφραζει την αποψη του σχετικα με ενα θεμα που τον ενδιαφερει...

κι εγω το λεω πως (προς το παρον τουλαχιστον) ειμαι κατα της αγορας της νεας συσκευης...για πολλους προσωπικους και αντικειμενικους λογους...

Εσυ εισαι υπερ απο οτι βλεπω...αλλα δικαιολογεις με καπως ανορθοδοξο τροπο...

οσο για μια αντιθετη απο τη δικη σου αποψη μπορει να σε κανει να δεις καποια πραγματα που ισως δε τα βλεπεις τωρα...

#560   IJOHN

IJOHN

iPH User

• 188 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:35

Παιδια έχουμε ένα τελείως νέο τηλέφωνο εσωτερικά πέραν της ram νομίζω.το σχέδιο πούλησε πολυ και θα πουλήσει κι άλλο γι αυτο δεν το άλλαξαν τώρα για το μέγεθος για κινητό είναι τέλειο για τώρα αν δε μας ικανοποιεί έχουμε το ipad.ίσως δούμε 4" του χρόνου ίσως έτσι Γιατί η apple δεν ακολουθεί των ανταγωνισμό ξέρετε Γιατί; Γιατί η νόμιμοι πελάτες της έχουν δαπανήσει στο iTunes διόλου ευκαταφρωνητα ποσά και έτσι είναι μονόδρομος να περνούν αποκλείστικα i devices νομίζω τώρα η jailbroken users δεν έχουν θέμα άνετα πανε σε android

#561   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:37

παρομοιωση ηταν...γιατι παρεξηγηθηκες?

#562   fotis74

fotis74

iPH User

• 175 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:38

αιντε κοροιδα τρεχατε

#563   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:41

δεν κανω τον δικηγορο κανενος ...
αλλα απαξ κι εσυ δε νιωθεις οτι εμμεσως σε αποκαλεσαν ποιος ο λογος να παρεξηγησαι...
οσο για το αν ειναι ανωτερος απο σενα μεσα σε ενα forum αυτο δεν τον εμποδιζει να εκφραζει την αποψη του σχετικα με ενα θεμα που τον ενδιαφερει...

κι εγω το λεω πως (προς το παρον τουλαχιστον) ειμαι κατα της αγορας της νεας συσκευης...για πολλους προσωπικους και αντικειμενικους λογους...

Εσυ εισαι υπερ απο οτι βλεπω...αλλα δικαιολογεις με καπως ανορθοδοξο τροπο...

οσο για μια αντιθετη απο τη δικη σου αποψη μπορει να σε κανει να δεις καποια πραγματα που ισως δε τα βλεπεις τωρα...

Επειδή ο διάλογος μας δεν ενδιαφέρει κανέναν σε παραπέμπω στα PM σου. Συνείζω δε, να εμμένω στην άποψη μου ότι μας παρουσιάστηκε μια νέα συσκευή προφανώς όχι από παρθενογένεση αλλά πάντως διαφορετική από όλες τις προηγούμενες.

Υ.Γ. Αν θεωρείς ότι το παραπάνω post μου θίγει κάποιον σε παρακαλώ να το κάνεις report όπως προβλέπεται :)

#564   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:43

Επειδή ο διάλογος μας δεν ενδιαφέρει κανέναν σε παραπέμπω στα PM σου. Συνείζω δε, να εμμένω στην άποψη μου ότι μας παρουσιάστηκε μια νέα συσκευή προφανώς όχι από παρθενογένεση αλλά πάντως διαφορετική από όλες τις προηγούμενες.

Υ.Γ. Αν θεωρείς ότι το παραπάνω post μου θίγει κάποιον σε παρακαλώ να το κάνεις report όπως προβλέπεται :)

ελα γιωργο μη λες βλακειες τωρα...γιατι να σε κανω report??
σου απαντησα στο ΠΜ που μου εστειλες...

#565   peeth

peeth

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:44

μαγκες υπαρχει καμια πληροφορια σχετικα με το τι παιζει με τα iphone 4S του εξωτερικου στο θεμα locked/unlocked?

#566   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:45

μαγκες υπαρχει καμια πληροφορια σχετικα με το τι παιζει με τα iphone 4S του εξωτερικου στο θεμα locked/unlocked?

αυτα απο την επομενη εβδομαδα φιλε μου...κατσε πρωτα να το αγορασουν μερικοι και βλεπουμε...

#567   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:45

@peeth Επίσημα δε γνωρίζουμε ακόμα.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 05/10/2011 - 15:45

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#568   peeth

peeth

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:50

@peeth Επίσημα δε γνωρίζουμε ακόμα.

Ανεπισημα?

#569   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:52

Kανείς δε ξέρει ακόμα.

Ίσως να το δώσουν ξεκλείδωτο όπως έγινε πριν λιγο καιρο με το 4.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#570   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:54

Kανείς δε ξέρει ακόμα.

Ίσως να το δώσουν ξεκλείδωτο όπως έγινε πριν λιγο καιρο με το 4.

Το world mode phone συνηγορεί με την πιθανότητα για ξεκλείδωτο αλλά από κάτι ανακοινώσεις της AT&T "το δικό μας iphone θα είναι πιο γρήγορο από τα VERIZON" αρχίζω να φοβάμαι...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες