iPhone 4S
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:07
My life's goal is only to fight
Ad
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:08
Χωρίς να θέλω να θήξω κανένα παιδία μερικοί εδω μέσα απλά ζουν στο κόσμο τους. Περιμένουν κάτι που αυτοί έχουν φανταστεί το έχουν δει σε κάποιο σαιτ φημών κλπ...
Θα αναφερώ 2 απλά πραγματακια και όποιος τα κατανοησει καλως...
1. Η απλ είναι εταιρία= στόχος το κέρδος (Βασική εννοια που κάποιοι είτε ξαχνανε είτε απλά δεν ξέρουν τι σημαινει ακριβως). Ποιος σας είπε ότι στόχο έχει να σας δώσει το κινητό του 2020 στο 2011? ακόμα και να μπορεί να το κάνει (που δεν μπορεί) θα το κάνει σταδιακά...Δηλαδη το κινήτο που κάποιοι ονειρευονται τώρα θα το πάρουν μετά απο περίπου 3 χρόνια έχοντας αγοράσει στο ενδιάμεσο ακόμη μία συσκευη. Θα το παρουν λοιπον (το κινητό που ονειρέυονται τώρα) μετά από 3 χρόνια οταν όμως πλέων θα ονειρευονται κατί αλλό...Και η ζωή, και το κυριότερο το ΚΕΡΔΟΣ θα συνεχίζεται...
2. Η εταιρία απλ έχει ένα στρατηγικό πλάνο για το πως θα προχωρίσει...Δεν ξυπνησαν ένα πρωι και ειπαν ''δεν προλαβαίνουμε να κανουμε το 5 ας τους δώσουμε το 4σ''. Το ότι γίνεται αυτο το παγκόσμιο τζέρτζελο του τύπου ''απογοητευτική παρουσίαση'', διαφήμιση είναι γι άυτους, όπως και διαφήμηση είναι τα apple rumors τα οποία κάνουν τη δουλειά που πρέπει παρα πολύ καλά
Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο σεντόνι αλλά θα επεκταθώ σε διοικητικά-επιχειρηματικά θέματα και θα γίνω κουραστικός και στους περισσοτερους μη κατανοητος.
Η ουσία ειναι μία Η ΑΠΛ αυτη τη στιγμή πουλάει το 4Σ. Οποιος ενδιαφερεται το αξιολογεί, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, και προχωρά ή όχι στην αγορά του. Τα κριτήρια του καθένος είναι διαφορέτικά. Μπορέι κάποιοσ να έχει το 4 και να πιστευει ότι είναι σκόπιμο να πάρει το 4Σ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Καποιος άλλος μπορεί να έχει το πρώτο iPhone και να τον καλύπτει. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΟ. Εγώ έχω το 3GS και κατά τη δική μου κρίση (ανάγκες, πιστευω, ανίληψη) ''πρέπει'' να αγοράσω το 4Σ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:13
το ψαχτήρι, έψαξε στα αγγλικά για greek restaurants... και όχι στα ελληνικά!
Και αν πάει κανένας προς τα κει, δηλαδή στο Palo Alto, το εστιατόριο Evia, είναι πολύ καλο, αλλα πρέπει να κλείσεις τραπέζι πολύ νωρίς
Δηλαδή εσύ αν θέλεις να ψάξεις για κινέζικο εστιατόριο πως θα ρωτήσεις; Στα Ελληνικά ή στα κινέζικα;
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:13
Anyway ετσι το σκεφτομαι εγω μπορει να εχω και λαθος θα ηθελα να ακουσω κι αλλες αποψεις
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:15
εν μερει συμφωνω μαζι σου φιλε μου...Επειδή πολλά ακουγονται σχετικά με το ότι η απλ μας κοροιδεψε κλπ και εφερε το ιδιο τηλεφωνο κλπ....
Χωρίς να θέλω να θήξω κανένα παιδία μερικοί εδω μέσα απλά ζουν στο κόσμο τους. Περιμένουν κάτι που αυτοί έχουν φανταστεί το έχουν δει σε κάποιο σαιτ φημών κλπ...
1. Η απλ είναι εταιρία= στόχος το κέρδος (Βασική εννοια που κάποιοι είτε ξαχνανε είτε απλά δεν ξέρουν τι σημαινει ακριβως). Ποιος σας είπε ότι στόχο έχει να σας δώσει το κινητό του 2020 στο 2011? ακόμα και να μπορεί να το κάνει (που δεν μπορεί) θα το κάνει σταδιακά...Δηλαδη το κινήτο που κάποιοι ονειρευονται τώρα θα το πάρουν μετά απο περίπου 3 χρόνια έχοντας αγοράσει στο ενδιάμεσο ακόμη μία συσκευη. Θα το παρουν λοιπον (το κινητό που ονειρέυονται τώρα) μετά από 3 χρόνια οταν όμως πλέων θα ονειρευονται κατί αλλό...Και η ζωή, και το κυριότερο το ΚΕΡΔΟΣ θα συνεχίζεται...
2. Η εταιρία απλ έχει ένα στρατηγικό πλάνο για το πως θα προχωρίσει...Δεν ξυπνησαν ένα πρωι και ειπαν ''δεν προλαβαίνουμε να κανουμε το 5 ας τους δώσουμε το 4σ''. Το ότι γίνεται αυτο το παγκόσμιο τζέρτζελο του τύπου ''απογοητευτική παρουσίαση'', διαφήμιση είναι γι άυτους, όπως και διαφήμηση είναι τα apple rumors τα οποία κάνουν τη δουλειά που πρέπει παρα πολύ καλά
Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο σεντόνι αλλά θα επεκταθώ σε διοικητικά-επιχειρηματικά θέματα και θα γίνω κουραστικός και στους περισσοτερους μη κατανοητος.
Η ουσία ειναι μία Η ΑΠΛ αυτη τη στιγμή πουλάει το 4Σ. Οποιος ενδιαφερεται το αξιολογεί, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, και προχωρά ή όχι στην αγορά του. Τα κριτήρια του καθένος είναι διαφορέτικά. Μπορέι κάποιοσ να έχει το 4 και να πιστευει ότι είναι σκόπιμο να πάρει το 4Σ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Καποιος άλλος μπορεί να έχει το πρώτο iPhone και να τον καλύπτει. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΟ. Εγώ έχω το 3GS και κατά τη δική μου κρίση (ανάγκες, πιστευω, ανίληψη) ''πρέπει'' να αγοράσω το 4Σ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
οπως λες και εχυ ο ιδιος γιατι να δωσει το κινητο του 2020 10 χρονια νωριτερα...
ομως μηλισανε για κατι πρωτοτυπο...για...για....για...
εκει που αφαγε την απογοητευση ο κοσμος ηταν οτι στην ουσια δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα...
αλλα εφοσον λες,θα τα κανεις κιολας...
δεν μπορεις...δε λες...
My life's goal is only to fight
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:17
Επειδή πολλά ακουγονται σχετικά με το ότι η απλ μας κοροιδεψε κλπ και εφερε το ιδιο τηλεφωνο κλπ....
Συμφωνώ και εγώ μαζι σου,τα πες ολα!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:22
Τελευταία επεξεργασία από: chresto, 05/10/2011 - 16:22
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:23
Πάνω κάτω στο μυαλό μας είναι αυτά. Και με το 3GS που είχα μέχρι πολύ πρόσφατα, έκανα τα πάντα, δε κόλλησε πουθενά. Θέματα ταχύτητας κλπ ειδικά στο iOS δε πολυπαίζουν... εκτός αν μιλάμε για την περίπτωση του 3G και του iOS 4 το οποίο το γονάτισε τελείως (σκόπιμα; ίσως).Καλησπερα κι απο μενα παιδια. Δεν θα χαρακτηρισω καπως το 4s αλλα ενα εχω να πω. Οταν ειχα το 3g και βγήκε το 3gs ελεγα ακριβως το ιδιο πραγμα ''δεν το παιρνω γιατι ειναι μια μικρη αναβαθμιση'' και όντως δεν το πηρα. Περνωντας λοιπον ο καιρος καταλαβα οτι ειχα κανει λαθος. Ξαφνηκα το κινητο μου φαινοταν - και ηταν και στην πραγματικοτητα παρα πολυ αργο σε σχεση με τις εφαρμογες που εβγαιναν. Αρα μηπως δεν ειναι μια μικρη αναβαθμιση αλλα αυτο που χρειαζεται ο iphone user που σεβεται τον εαυτο του στο μελλον? και μιλαω για ενα 6μηνο μετα ας πουμε. Σε ολα αυτα να προσθεσω ότι αν πας να αναβαθμισεις απο 4 σε... 5 κατευθειαν θα πρεπει να πληρωσεις σχεδον από την αρχη τα χρηματα που θα κοστιζει γιατι το 4αρι θα εχει χασει το μεγαλυτερο μερος της αξιας του.
Anyway ετσι το σκεφτομαι εγω μπορει να εχω και λαθος θα ηθελα να ακουσω κι αλλες αποψεις
Η μετάβαση από 4 σε 5 θα είναι μεν ακριβότερη, αλλά θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από έναν επεξεργαστή, μια κάμερα και φωνητικές εντολές. Και σιγά την αξία που θα χάσει το 4. Αν το έχεις άψογο (θήκη και protector απ' το πρώτο λεπτό και το προσέχεις) το δίνεις 300. Με άλλα τόσα και κάτι ψιλά παίρνεις το καινούριο. Ενώ τώρα το δίνεις 350-400 για να πάρεις 4S. Άρα με υπομονή μέχρι το 5 και 100-150 ευρώ παραπάνω, κάνεις το major update για την πάρτη σου και είσαι κυριλέ. Αυτή είναι η άποψή μου για το θέμα της αναβάθμισης 4->4S.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:24
γιατί θα έχει δίκτυο 4G....
αλλά δεν ξέρω αν θα με ακολουθάει παντού
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:24
Αποτέλεσμα? Το 3GS ακόμα πουλάει ενώ το Nexus καταργήθηκε μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας...
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:26
Εδώ στη Ελλάδα καλά καλά 3G δεν έχουμε, το 4G δίκτυο μας μάρανε...εγώ θα πάρω το επόμενο μοντέλο το iphone 4GS
γιατί θα έχει δίκτυο 4G....
αλλά δεν ξέρω αν θα με ακολουθάει παντού
Φιλικά πάντα
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:27
Αυτό το πιστεύω κι εγώ εν μέρει όμως. Ο ανταγωνισμός έχει ανέβει κατακόρυφα, και η πιο πρωτότυπη και αποκλειστική αλλαγή του 4S είναι το Siri... Δηλαδή τίποτα. Οπότε μάλλον μιλάμε για μικρότερη επιτυχία του 4S από το 3GS, τουλάχιστον όπως το βλέπω τώρα.Σα να βλέπω το ίδιο έργο που είδα το 2009 με το 3GS Που αντικατέστησε το 3G και όλοι απογοητεύτηκαν και κοίταγαν το NEXUS.
Αποτέλεσμα? Το 3GS ακόμα πουλάει ενώ το Nexus καταργήθηκε μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας...
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:29
Γιατί φόραγε κανένα άλλο κινητό τον Α5? Οι αλλαγές είναι πολλές εσωτερικά κατά τη γνώμη μου...Αυτό το πιστεύω κι εγώ εν μέρει όμως. Ο ανταγωνισμός έχει ανέβει κατακόρυφα, και η πιο πρωτότυπη και αποκλειστική αλλαγή του 4S είναι το Siri... Δηλαδή τίποτα. Οπότε μάλλον μιλάμε για μικρότερη επιτυχία του 4S από το 3GS, τουλάχιστον όπως το βλέπω τώρα.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:33
Ειδικά στα κινητά και ειδικότερα στο iOS, είναι ανόητο να μιλάμε για στυγνά τεχνικά χαρακτηριστικά τέτοιου τύπου νομίζω. Δηλαδή αν το έκανα, θα ένιωθα μεγάλο θύμα. Οι πυρήνες και οι χρονισμοί δεν καταλήγουν πουθενά (βλ.: Ο πόλεμος των GHz στους υπολογιστές). Άλλα πράγματα μετράνε. Τώρα αν ανοίγει μια εφαρμογή 500 ns πιο γρήγορα τι να πω... Δε δίνω τόσα λεφτά γι' αυτό. Για την κάμερα πάλι, προσωπικά μιλώντας, μου αρέσει να την έχω στο κινητό για να αποθανατίσω στιγμές καθημερινές. Του 3GS μου έφτανε, ήταν πανέμορφες φωτογραφίες. Του 4 μου είναι υπερ-αρκετή. Δε θέλω κάτι παραπάνω.Γιατί φόραγε κανένα άλλο κινητό τον Α5? Οι αλλαγές είναι πολλές εσωτερικά κατά τη γνώμη μου...
Γενικά πιστεύω δε μιλάμε για τίποτα ουσιαστικό! Απλά αλλάζει το spreadsheet και αν το πάρουμε θα νιώθουμε high-end. Και το πιθανότερο είναι πως στο μυαλό μας και μόνο, όλα θα γίνονται πιο γρήγορα :Ρ
Δημοσίευση 05/10/2011 - 16:37
Ειδικά από έναν moderator περίμενα να διαβάσω κάτι πιο σοβαρό ή τουλάχιστον κάτι που να μη μου θυμίζει το Μόσιαλο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα έκτακτα μέτρα του Βενιζέλου με απειλές περί χρεοκοπίας.
Σοβαρά δηλαδή το λές ότι δεν άλλαξε το τηλέφωνο επειδή δεν άλλαξε το εξωτερικό της συσκευής? Και αυτό το λες σαν εμπεριστατωμένο επιχείρημα που προσπαθεί να κατευθύνει και αλλες απόψεις λόγω θέσης? Ή μήπως σου είπε κανένας ότι η Apple βγάζει κάθε χρόνο τηλέφωνο διότι ΠΡΕΠΕΙ κάθε χρόνο να αλλάζεις τη συσκευή σου.
Για μένα (και το έχω ξαναπεί) οι μόνοι που δεν ικανοποιήθηκαν από την αναβάθμιση είναι οι γνωστοί μας φίλοι που θέλουν ένα coffee table phone για να το δείχνουν και όχι να το χρησιμοποιούν. Διότι προφανώς για τα angry birds βολεύονται και με ένα 3G αλλά οπωσδήποτε δε μπορούν να το βγάλουν να αερίζεται αμα δε δείχνει αλλιώτικό από το προηγούμενο.
Αμφιβάλλω επίσης αν είσαι σε θέση να καταννοήσεις πως λειτουργεί η πνευματική ιδιοκτησία και τα trademarks αλλιώς δε θα μιλούσες περί "αντιγραφών"* από το Cydia και συγχώρησε μου τον τόνο αλλά είσαι moderator και δεν υπάρχει δικαιολογία να είσαι σε αυτή τη θέση και να ισχυρίζεσαι πράγματα χωρίς λογική βάση και τεκμηρίωση. Είναι σαν να μου λές ότι επειδή κάποιος ανακάλυψε τον τροχό κανένας άλλος δε μπορεί να βάλει ρόδες σε αυτοκίνητο. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είναι έτσι.
Αν δε σου άρεσε αυτό που παρουσιάστηκε είναι προφανώς δικαίωμα σου να διαφωνείς και στην τελική κανένας (εκτός από το EGO σου) δε σε υποχρεώνει να πας να αγοράσεις 4S ή iphone. Το να μας λές όμως πως να σκεφτόμαστε και πως να αντιμετωπίζουμε την παρουσίαση νομίζω πως δεν αρμόζει.
Σου επιστρέφω λοιπόν τα περί στρουθοκαμηλισμού, τα περί ιθαγενών με καθρεφτάκια, τα περί σοβαρότητας, τα περί θερμόαιμων και τα περί νοημόνων καταναλωτών. Νομίζω ότι κατάφερες να προσβάλεις πολύ κόσμο μιλώντας με τόση αμετροέπεια. Καλά τα πήγες. Και όπως είπες...λίγη σοβαρότητα ΔΕΝ βλάπτει.
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω!
Αυτό που εσύ και η Apple ονομάζεται καινοτομία! οι άλλοι το ονομάζουν απλώς αναβάθμιση, και το έχουν κάνει κάτι χρόνια πριν, και προχωρούν....
Όσο για κατανόηση πνευματικής ιδιοκτησίας και trade mark, σε αφήνω να με διαφωτίσεις μιας και φαίνεσαι ειδικός!!
Το ότι ανακάλυψε κάποιος τον τροχό, εννοείται ότι δεν είναι αποκλειστικότητα, και όλοι μπορούν να δουλέψουν και αναπτυχθούν πάνω σε αυτό το εύρημα (project), αλλα το να έρθεις κατόπιν εορτής, εκεί που οι άλλοι το έχουν δουλέψει και παρουσιάσει ήδη κάτι χρονια πριν, και επειδή βάζει ένα 'πιασάρικο' όνομα να σου το λανσάρει όχι μονο σαν καινοτομία!! αλλα λες και ανακαλύψαν την φωτια! ε ναι, αυτό με χαλάει.
Όσο για τα περι συντονισμού (Moderation), πραγματικά δεν βλέπω τη σχέση έχει με το να μπορώ να έκφράζω ελεύθερα την γνώμη μου, για την α η β κατάσταση! Συντονιστής σε ένα τεχνολογικό φόρουμ είμαι, ούτε ο Πάπας είμαι, ούτε το διεθνές νομισματικό ταμείο!! (για να έχει τόση βαρύτητα ο λόγος μου)
Δεν βλέπω κανέναν άλλον να θίχτηκε, πέρα από εσένα, μιας που το ποστ μου δεν απευθυνόταν σε κανέναν προσωπικά. Αν τώρα εσύ θίχτηκες, δικαίωμα σου, εγώ δεν βλέπω πάντως κανέναν λόγο να απολογηθώ σε εσένα (η σε κάποιον άλλον) για κάτι που όχι μονο πιστεύω, αλλα είναι και απλή πραγματικότητα. Αλλα ξέρεις, παντού και πάντα θα υπάρχουν οι 'δικηγόροι του λαού', που θα μιλάνε για το πως θιχτήκανε οι άλλοι (λες και αυτοί δεν έχουν στόμα)!
Και ναι, όλες αυτές οι 'καινοτομιες' αντιγραφές από άλλους είναι, είτε το θέλεις είτε όχι, και μετά από καιρό, και αφού είδε ότι χάνει το παιχνίδι μένοντας κλεισμένη στην φιλοσοφία της, έρχεται και μας λέει, ''..ακούσαμε τι θέλουν οι πελάτες μας, και με μεγάλη υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το wireless sync με itunes, και activation της συσκευής!!! ..... Τσίου
Όσο για τα καθρεφτάκια, δεν έχεις να μου επιστρέψεις τίποτα, μιας που δεν θυμάμαι ποτέ να σου έδωσα κάτι!
ps: Δεν είπα ποτέ σε κανέναν πως να σκέφτεται, η τι να κάνει στη ζωη του. Αν εσύ αυτό κατάλαβες, δικαίωμα σου.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 05/10/2011 - 20:51
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες