ελα ντεΠολύ εύκολα αρπάζονται μερικοί εδω μέσα..
μωρέ μην τα παίρνεται όλα τόσο πατριωτικά
και το forum είναι μια κοινωνία
η ίδια που υπάρχει και έξω από τα σπίτια μας.
δεν χρειάζεται τόσο κακία για μικροπράγματα.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:09
ελα ντεΠολύ εύκολα αρπάζονται μερικοί εδω μέσα..
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:10
Χαίρομαι που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις λυπάμαι που επιβεβαίωσες την άποψη που σχημάτισα για σένα. Απλά για να βάλω μερικά πράγματα στη θέση τους γιατι νομίζω ότι κάπου έπαιζες τόσο καιρό μπάλλα μόνος σου και ξέχασες τους κανόνες (και της μπάλλας και της ορθογραφίας και της στοιχειωδώς καλής συμπεριφοράς).
Πρώτον δε χρειάζεται να σου κάνω μαθήματα πνευματικής ιδιοκτησίας έστω κι αν είμαι σε θέση τόσο λόγω πτυχίων όσο και λόγω επαγγέλματος αλλά σε διαβεβαιώ ότι το νομικό τμήμα της Apple εξέτασε πρίν απο εσένα (κι εμένα) όλα τα πιθανά νομικά κωλύματα (η λέξη σημαίνει προβλήματα) οπότε το να βγαίνεις εσύ και να μιλάς για αντιγραφές είναι μάλλον αστείο. Το ότι σε χαλάει κιόλας είναι κάτι που σίγουρα θα το λάβει υπ'όψιν ο Cook και θα χάσει τον ύπνο του.
Δεύτερον για κάποιον που ευθαρσώς δηλώνει πως η γνώμη του δεν έχει και τόση σημασία μιλάς με πολύ στόμφο, γεγονός που μόνο εν μέρει δικαιολογείται από την πλήρη αμετροέπειά σου εμμέσως όμως έχει να κάνει με την πρόδηλη εκμετάλλευση της όποιας ισχύος νομίζεις ότι έχεις λόγω θέσης στο φόρουμ.
Τρίτον λυπάμαι που πιστεύεις ότι όσοι δεν ενστερνίζονται τις απόψεις σου δεν είναι νοήμονες καταναλωτές και στρουθοκαμηλίζουν όπως επίσης λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις πως δεν μιλάω για κανέναν αλλά μόνο για τον εαυτό μου. Όσο για τα περί φιλοσοφίας της Apple κοίταξε λίγο γύρω σου, θυμήσου σε πιο φόρουμ γράφεις σήμερα και στην τελική αν δε σου αρέσει τράβα γράφε για τα android και μη μας ενοχλείς ή ακόμη χειρότερα προσβάλλεις.
Τέλος θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δε μου έχεις δώσει απολύτως τίποτα (χρήσιμο τουλάχιστον) αλλά ούτε εγώ σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα να απευθύνεσαι στο άτομό μου ή στη γνώμη μου ή στις προτιμήσεις μου, με αγένεια και μη προσήκουσα συμπεριφορά.
Μάθε το ρόλο σου, κατάλαβε τη θέση σου και να χαίρεσαι το νέο σου nexus.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 05/10/2011 - 20:54
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:10
Πολύ εύκολα αρπάζονται μερικοί εδω μέσα..
Τελευταία επεξεργασία από: igogos, 05/10/2011 - 17:15
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:14
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:16
ps1. Το jb του ios5 μπορεί και να μην χρειαστεί λέτε?
ps2. Εμπειρικά, μετά το λανσάρισμα του Ios5, πόσο χρόνο χρειάζεται το jb??
ps3. Είναι τόσο κατεγιστικοί οι ρυθμοί ποσταρίσματος όλων, που από την πρώτη σελίδα που άρχισα να διαβάζω, μέχρι να φτάσω στη τελευταία είχαν προστεθεί 2 σελίδες.!!!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:18
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ελεος ! Ολοι κραζουν το 4s.. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ? Οτι αντι για 5 το ονομασανε 4s. Αμα το λεγανε 5 κανεις δεν θα λεγε τιποτα τωρα..... Απλα πραματα
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:19
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:20
Αξίζει δηλαδή αν έχεις το 3gs να πας για 4s?
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:20
ελα ντε
μωρέ μην τα παίρνεται όλα τόσο πατριωτικά
και το forum είναι μια κοινωνία
η ίδια που υπάρχει και έξω από τα σπίτια μας.
δεν χρειάζεται τόσο κακία για μικροπράγματα.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:21
Το iOS 5 σκοτώνει..! Ο μόνος λόγος που θα έκανα JB είναι για SBSettings.
Yπάρχει ήδη Tethered. Ας ελπίσουμε σε Untethered σύντομα.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:23
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω!
Αυτό που εσύ και η Apple ονομάζεται καινοτομία! οι άλλοι το ονομάζουν απλώς αναβάθμιση, και το έχουν κάνει κάτι χρόνια πριν, και προχωρούν....
Όσο για κατανόηση πνευματικής ιδιοκτησίας και trade mark, σε αφήνω να με διαφωτίσεις μιας και φαίνεσαι ειδικός!!
Το ότι ανακάλυψε κάποιος τον τροχό, εννοείται ότι δεν είναι αποκλειστικότητα, και όλοι μπορούν να δουλέψουν και αναπτυχθούν πάνω σε αυτό το εύρημα (project), αλλα το να έρθεις κατόπιν εορτής, εκεί που οι άλλοι το έχουν δουλέψει και παρουσιάσει ήδη κάτι χρονια πριν, και επειδή βάζει ένα 'πιασάρικο' όνομα να σου το λανσάρει όχι μονο σαν καινοτομία!! αλλα λες και ανακαλύψαν την φωτια! ε ναι, αυτό με χαλάει.
Όσο για τα περι συντονισμού (Moderation), πραγματικά δεν βλέπω τη σχέση έχει με το να μπορώ να έκφράζω ελεύθερα την γνώμη μου, για την α η β κατάσταση! Συντονιστής σε ένα τεχνολογικό φόρουμ είμαι, ούτε ο Πάπας είμαι, ούτε το διεθνές νομισματικό ταμείο!! (για να έχει τόση βαρύτητα ο λόγος μου)
Δεν βλέπω κανέναν άλλον να θίχτηκε, πέρα από εσένα, μιας που το ποστ μου δεν απευθυνόταν σε κανέναν προσωπικά. Αν τώρα εσύ θίχτηκες, δικαίωμα σου, εγώ δεν βλέπω πάντως κανέναν λόγο να απολογηθώ σε εσένα (η σε κάποιον άλλον) για κάτι που όχι μονο πιστεύω, αλλα είναι και απλή πραγματικότητα. Αλλα ξέρεις, παντού και πάντα θα υπάρχουν οι 'δικηγόροι του λαού', που θα μιλάνε για το πως θιχτήκανε οι άλλοι (λες και αυτοί δεν έχουν στόμα)!
Και ναι, όλες αυτές οι 'καινοτομιες' αντιγραφές από άλλους είναι, είτε το θέλεις είτε όχι, και μετά από καιρό, και αφού είδε ότι χάνει το παιχνίδι μένοντας κλεισμένη στην φιλοσοφία της, έρχεται και μας λέει, ''..ακούσαμε τι θέλουν οι πελάτες μας, και με μεγάλη υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το wireless sync με itunes, και activation της συσκευής!!! ..... Τσίου
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 05/10/2011 - 20:57
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:26
Να, να , κάτι τέτοια λές και ανεβαίνουμε.....
Δλδ προτείνεις με το λανσάρισμα, πάμε ios5 χωρίς jb? kai μετά βλέπουμε?
Και επειδή πάντα μπερδευα το tethered kai to un tethered, εννοείς ότι υπάρχει jb για ios αλλά πρέπει να το συνδέεις στο pc όταν σου σβήνει?
Ναι φίλε μου .;-)
Το iOS 5 σκοτώνει..! Ο μόνος λόγος που θα έκανα JB είναι για SBSettings.
Yπάρχει ήδη Tethered. Ας ελπίσουμε σε Untethered σύντομα.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:30
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες