Και στο κάτω κάτω τι φταίει η apple που η voda σου τα αρπαζει με αυτόν τον τροπο; Έλα στην κοσμοτε να κανείς tethering και με καρτοκινητο!ρε νικο, για πες μας , πως σκοτωνει το ios5? μπας και ξυπνησουμε και εμεις ! να ρωτησω μονο 2 πραγματα να μου πεις.! εαν εχει ενσωματωμενο κατι οπως το my3g και το mywi, (για εμας που εχουμε κολοvodafone). εαν δεν τα εχει σταματαω την κουβεντα εδω για το ios5, και για το οτι σκοτωνει και το οτι απελευθερωσε το λειτουργικο η apple , και αλλες @@ιες!!
iPhone 4S
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:43
Ad
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:44
+1πες τα επιτελους ρε φιλε.! βαρεθηκα να ακουω για bluetooth και radio.! βαλτε data plan να εχετε και ραδιο.! πως να το κανουμε τωρα. να εχεις iphone χωρις dataplan, δεν υπαρχει.
εδω κολαει και το "τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ@λους"
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:44
Λέμε και γράφουμε και γράφουμε φαντάζεστε σε ένα μήνα να ανακοινωθεί κανένα νέο iPhone 5 και να σκοτώνει από καινοτομίες και να μείνουμε όλοι με ανοικτό το στόμα...?
Kάμερα 10 megapixel.
Bluetooth.
Quad core στα 2GHz μαζί με 1.5GB RAM..!!
Mπαταρία που να σκοτώνει ...
Και τέλος μια οθόνη 4,5''
Ζητάω πολλά ...?
Ps.Κάνω μερικά όνειρα μερικές φορές μην με παρεξηγείτε..;-)
http://www.youtube.com/watch?v=gfraz61C2Vo
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:46
οποιος λεει τη γνωμη του και ειναι αντιθετη απο καποιου αλλου πεφτει ειρωνεια και γενικως αρπαζομαστε ολοι με ολους...
κριμα δεν ειναι?
ειχαμε καιρο να ζησουμε τετοια...
My life's goal is only to fight
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:48
Και στο κάτω κάτω τι φταίει η apple που η voda σου τα αρπαζει με αυτόν τον τροπο; Έλα στην κοσμοτε να κανείς tethering και με καρτοκινητο!
βρες μου και μια λυση για το my3g ρε φιλε να μιλαω με αυτους που θελω με facetime οπου και αν ειμαι, και να μην ειμαι αναγκασμενος να βρω wifi.!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:51
Καλος τρόπος δεν υπάρχει γιατί καταρχάς δεν υπάρχει καν τρόπος!βρες μου και μια λυση για το my3g ρε φιλε να μιλαω με αυτους που θελω με facetime οπου και αν ειμαι, και να μην ειμαι αναγκασμενος να βρω wifi.!
Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια Real Racing 2 και Real Racing 2 HD θα λάβουν δωρεάν αναβαθμίσεις προσφέροντας ακόμα καλύτερα γραφικά χάριν στον A5. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα του "Party Play" δηλαδή η αναμέτρηση μέχρι τεσσάρων χρηστών iPhone 4S και iPad 2 σε split-screen στην οθόνη της τηλεόρασης μέσω AirPlay:
http://www.dailymotion.com/video/xlhqgf_real-racing-split-screen-airplay_tech
Follow me on twitter
παιδες καναμε λιγο σαλατα το topic...
οποιος λεει τη γνωμη του και ειναι αντιθετη απο καποιου αλλου πεφτει ειρωνεια και γενικως αρπαζομαστε ολοι με ολους...
κριμα δεν ειναι?
ειχαμε καιρο να ζησουμε τετοια...
ελα μωρε τωρα. κοφτε το και καλα με την ειρωνεια. δεν τολμαμε να διαφωνησουμε και να πουμε σε καποιον οτι δεν ειναι σωστα αυτα που λεει, και αμεσως βαφτιζομαστε ειρωνικοι και επιθετικοι. ενταξει ειπαμε.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:52
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:52
Χωρίς ίχνος επιθετικότητας ως προς τον sepsis φυσικά. Απλα σχολιάζω την είδηση αυτη καθ'αυτη.
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:53
αυτο λεω ρε φιλε...ελα μωρε τωρα. κοφτε το και καλα με την ειρωνεια. δεν τολμαμε να διαφωνησουμε και να πουμε σε καποιον οτι δεν ειναι σωστα αυτα που λεει, και αμεσως βαφτιζομαστε ειρωνικοι και επιθετικοι. ενταξει ειπαμε.
My life's goal is only to fight
πες τα επιτελους ρε φιλε.! βαρεθηκα να ακουω για bluetooth και radio.! βαλτε data plan να εχετε και ραδιο.! πως να το κανουμε τωρα. να εχεις iphone χωρις dataplan, δεν υπαρχει.
εδω κολαει και το "τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ@λους"
αααα. Εσύ μάλλον γεννήθηκες θυμωμένος.!!! Τι να πω..
Έχουμε dataplan κύριε θυμωμένε. Μην απλώνεστε. Απλά λέμε ότι ΔΕΝ έχει bt kai radio....
Απλά....
Η Firemint πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά στο χώρο των παιχνιδιών στο iOS ανακοινώνοντας την πλήρη υποστήριξη του iPhone 4S και των νέων δυνατοτήτων του στο δημοφιλές παιχνίδι Real Racing.
Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια Real Racing 2 και Real Racing 2 HD θα λάβουν δωρεάν αναβαθμίσεις προσφέροντας ακόμα καλύτερα γραφικά χάριν στον A5. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα του "Party Play" δηλαδή η αναμέτρηση μέχρι τεσσάρων χρηστών iPhone 4S και iPad 2 σε split-screen στην οθόνη της τηλεόρασης μέσω AirPlay:
http://www.dailymotion.com/video/xlhqgf_real-racing-split-screen-airplay_tech
αυτο που δεν μας ειπε η apple ειναι οτι για να δουμε τα τελεια ουαου φοβερα τρομερα λεπτομερη γραφικα με τον νεο a5, δυστυχως θα πρεπει να ειμαστε εφοδιασμενοι και με μεγενθυτικο φακο με την οθονη που μας αφησε.!
μαγκες, φανταστειτε και σε SPLIT SCREEN στο iphone ΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 05/10/2011 - 18:01
Δημοσίευση 05/10/2011 - 17:55
Χαχαχαχααυτο που δεν μας ειπε η apple ειναι οτι για να δουμε τα τελεια ουαου φοβερα τρομερα λεπτομερη γραφικα με τον νεο a5, δυστυχως θα πρεπει να ειμαστε εφοδιασμενοι και με μεγενθυτικο φακο με την οθονη που μας αφησε.!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες