Εχεις αδικο φίλε ! Εξαρτάται τι θές εσύ από το κινητό σου...Πες μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ . Τι ζηλευεις από τον ανταγωνισμό που δεν έχει το 4αρι και θα περίμενες να αποκτήσει ? Πες μου
BLUETOΟTH ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ~!
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:04
Εχεις αδικο φίλε ! Εξαρτάται τι θές εσύ από το κινητό σου...Πες μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ . Τι ζηλευεις από τον ανταγωνισμό που δεν έχει το 4αρι και θα περίμενες να αποκτήσει ? Πες μου
Έχουμε. Σήμερα η gm, 12 του μήνα θα δοθεί στο κοινό.Με το ios 5 έχουμε κανα νέο?
Οσο προλαβαινω, πριν αρχισουν για αλλη μια φορα τα WOW
θελω να πω κατι, και πειτε μου αν εχω αδικο.
τι δινει επιπλεον το νεο iphone;
ή καλυτερα τι εφτιαξε η apple για να υπεριφανευεται;
μαλλον τιποτα...
το μονο, το ΜΟΝΟ που κανει την διαφορα
ειναι μια τεχνολογια που αγορασε απο αλλους, το voice interaction με την συσκευη.
σε ολα τα αλλα ειναι πισω ή αντιγραφει απο αλλους μπας και προλαβει το τρενο...
εχω αδικο;
και να δω ποσοι "αν ειναι το ιδιο θα ξενερωσω"
θα αρχισουν παλι να λενε ποσο γαματο ειναι το καινουριο iphone
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:05
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:06
Και το έφτιαξε ειναι σχετικό. Ουσιαστικά το βελτίωσε. Σιγά τα αβγά.Οσο προλαβαινω, πριν αρχισουν για αλλη μια φορα τα WOW
θελω να πω κατι, και πειτε μου αν εχω αδικο.
τι δινει επιπλεον το νεο iphone;
ή καλυτερα τι εφτιαξε η apple για να υπεριφανευεται;
μαλλον τιποτα...
το μονο, το ΜΟΝΟ που κανει την διαφορα
ειναι μια τεχνολογια που αγορασε απο αλλους, το voice interaction με την συσκευη.
σε ολα τα αλλα ειναι πισω ή αντιγραφει απο αλλους μπας και προλαβει το τρενο...
εχω αδικο;
και να δω ποσοι "αν ειναι το ιδιο θα ξενερωσω"
θα αρχισουν παλι να λενε ποσο γαματο ειναι το καινουριο iphone
Το Voice Assisant θα δουλεύει και στο 4αρι έτσι;
Θα'θελες ε; ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!Το Voice Assisant θα δουλεύει και στο 4αρι έτσι;
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:07
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:07
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:08
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:08
Και γω το έγραψα αλλού και θα το γράψω και δω: θες μηλοφωνο; Θα τα σκασεις χοντρά αγαπητέ.Το ξαναεγραψα και σε αλλο θεμα το γραφω εδω. Πολυ απογοητευση επεσε. Δεν πειραζει οποιος θελει πουλαει το 4αρι του και με λιγα περισσοτερα λεφτα ή τα ιδια αγοραζει ενα 17πυρηνο για να λεει οτι την εχει μεγαλυτερη. Δεν βγηκε 5αρι τι να κανουμε αλλα δεν βλεπετε οτι η αππλ αυτο που κανει ειναι να φερει νεους πελατες και να τους δεσει με αυτην. Το 4αρι 8gb ακομα και το 3γσ συνεχιζουν με τιμες πολυ προσιτες για μηλοτηλεφωνο. Καποιοι λοιπον με ανδροειδες τηλ και 17πυρηνο θα πανε σε ενα φτωχο πλυν τιμιο 4αρι 8gb και θα τα χωνουν στην αππλ, μπορει αν γλυκαθουν ξερεται και να τα χωσουν se ipad2. Μερικοι εδω μεσα λενε ευκολα οτι εκανε μαλακια η αππλ η εταιρια με το καυλτερο μαρκετινγκ αυτη τη στιγμη στην αμερικη.....ελεος. Λοιπον αν ειναι μερικοι να καιγονται ποτε θα εμφανιστει το iphone5και να χτυπιουνται για το απογοητευτικο 4s ας παν σε κανενα galaxy s. Υπαρχει και κοσμος που εκανε αμαν να αποκτησει ενα iphone και τωρα θα μπορει αν το κανει και πιο οικονομικα
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες