Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/10/2011 - 22:13

εχουμε ipad. ε και?

ετσι απο περιεργεια ανοιξε ενα poll για το πιοι θα ηθελαν μεγαλυτερη οθονη στην συσκευη αυξανοντας.. φυσικα και τις διαστασεις... :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   Ntinoc13BIPF

Ntinoc13BIPF

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2011 - 22:15

Αν κάνεις προπαραγγελία από τις 7/10 δεν θα στο φέρουνε;Μόνο στις χώρες που έχουν πει,όπως Γαλλία Γερμανία Αγγλία;

#753   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 22:16

pardon?????

Τίποτα φίλε μου όλα οκ δεν μου άνοιγε προς στιγμήν η σελίδα.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#754   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 05/10/2011 - 22:16

Επίσης παρακαλώ την apple, να βάλει άμεσα ράδιο και bluetooth. Βαρέθηκα να με κοροϊδεύουν όλοι για αυτό, αλλά πολύ περισσότερο με εκνευρίζει ότι έχουν δίκιο.!!!

Παρα πολύ σωστός ο φίλος! Έκανε τόσες αλλαγές, μα τόσες αλλαγές αυτά τα 4 χρόνια. Ένα κ@#$ραδιο δεν μπορουσε να βαλει? Τοοοοοοσο δυσκολο είναι? Οι αντιπαλοι της γιατι το εχουν καταφερει? Όσο για το bluetooth ενταξει δεν ασχολουμαι ψιλοπεθαμενη τεχνολογια για ανταλλαγη αρχειων. Πάντως εγω για ραδιο εχω το igriffin απο το 3G (κ παιζει τελεια στο iphone 4). Ενα βυσματακι με radio-transmitter κ παιζει αριστα. 20 ευρω το αγόρασα τότε, τώρα δεν ξέρω ποσο κοστιζει. Παντως ξεφτιλα! Καλα που μου το θυμισε ο φιλος. Φανταζομαι το 2014 στη παρουσιαση του iphone 6 να παρουσιαζεται το "επαναστατικο" κ "καινοτομο" ραδιοφωνάκι με τη "νεα" εφαρμογή iradio :mad:

#755   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 05/10/2011 - 22:18

Αν κάνεις προπαραγγελία από τις 7/10 δεν θα στο φέρουνε;Μόνο στις χώρες που έχουν πει,όπως Γαλλία Γερμανία Αγγλία;

Αν έχεις άτομο που μένει σε αυτές τις χώρες, ναι. Αλλιώς δεν στέλνουνε πουθενά αλλού εκτος από την χωρα που στεγάζονται. (το AppleStore) Τώρα από ebay αν κανεις τίποτα, αλλα τέτοιες στιγμές θα σου πάει ο κουκος αηδόνι. (είναι νωρίς ακόμα)

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#756   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 22:18

Ακόμα δε ξέρουμε επίσημα τι γίνεται με το Unlock.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#757   georgebest2

georgebest2

iPH Contributor

• 1.143 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 22:19

το siri μας μαρανε παλι.! να δω ποσοι θα το χρησιμοποιησουν. εχει να πεσει τρελλο γελιο.! εδω δουλευει χαλια ο φωνητικος ελεγχος στο ηδη υπαρχον, φανταστειτε τι εχει να γινει με το siri. :lol:

Συμφωνω.Ακομα και αγγλικα να το δουλεψεις εγω πιστευω πως δε θα ανταπεξελθει οπως πρεπει.
Αν βγει στα ελληνικα θα το δουμε.Αν και μου φαινεται δυσκολο να βγει στα ελληνικα.
Εδω ουτε καν στη λιστα για τις κυκλοφοριες δε μας εχουν... :D

#758   timos26

timos26

iPH Enthousiast

• 462 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 22:20

Τελικα το worldmode θα σημαινει ξεκλειδωτο ή οτι θα δουλευει σε ολες τις χωρες αλλα θα παραμενει
κλειδωμενο στον εκαστοτε παροχο??

#759   EstellePrimi

EstellePrimi

iPH User

• 156 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:EstellePrimi

Δημοσίευση 05/10/2011 - 22:28

Τελικα το worldmode θα σημαινει ξεκλειδωτο ή οτι θα δουλευει σε ολες τις χωρες αλλα θα παραμενει
κλειδωμενο στον εκαστοτε παροχο??

Worldmode σημαίνει πως απλά υποστηρίζει και gsm και cdma.

Δεν σημαίνει unlocked.

#760   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 05/10/2011 - 22:28

Παιδια αυτο το ειδατε?
Πολυ γελιο ο αδολφος :):):)
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#761   EstellePrimi

EstellePrimi

iPH User

• 156 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:EstellePrimi

Δημοσίευση 05/10/2011 - 22:33

Κάποιος που πέρασε το iOS 5 στο iPhone 4, μπορεί να επιβεβαιώσει τη μή σωστή λειτουργία του button "store" στην εφαρμογή newsstand?

#762   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 23:03

Παιδια ενα πραγμα εχω να δηλωσω μονο! ΤΟ IOS 5 τα σπαει και ΠΕΤΑΕΙ στο ταπεινο iphone 4 με τα λιγα 512 mb του, και τον ψοφιο 800αρη επεξεργαστη. Οταν λεμε πεταει δεν ποιανεται!!! (το εχω απο το απογευμα και το απολαμβανω)

Αγαπητοι iphone haters, ελπιζω να τους απολαυσετε του αμετρητους πυρηνες σας και τα πολλα κιλα gb ram σας. Εμεις με τα μισης δυναμης hardware παμε σφαιρα. Και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι android hater, μου αρεσουν ολα τα κινητα απλα απανταω στους κολλημενους.

Συντροφοι αμα βρουν τροπο να βαλουν το siri στο 4αρι και δεν ειναι θεμα επεξεργαστη, τοτε παει εντελως απατο το 4s με μοναδικη εξαιρεση την καμερα και το καλυτερο gaming για τους αρεσκοντες...

Μοναδικη ενσταση φυσικα το οτι παραμενουμε στις 3,5 ιντσες, εκει ναι βαρατε μας...

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 05/10/2011 - 23:04

#763   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 23:13

γιατι εχετε κολλησει με τις intsew δεν μπορω να καταλαβω.. παρτε ενα ipad... οριακα μεγαλη ειναι η οθονη και οχι οριακα μικρη... :)

1. Αυτό! (αν και μια ίντσα θα την ήθελα lmao )

2. Αρκετοί έως πολλοί πιστεύω θα χρησιμοποιήσουν το siri, ειδικά μόλις του πάρουν το κολάι. Ακόμα και από αυτούς που το σνομπάρουν, όταν είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά, αν ανταποκρίνεται απροβλημάτιστα, τουλάχιστον όταν θα βρίσκονται σπίτι ή γενικότερα κάπου μόνοι τους. Θέλετε δηλαδή να μας πείτε τώρα, πως αν ήταν εύκολο, δυνατό και οικονομικό να κάνετε το σπίτι σας "έξυπνο" και λέγοντας π.χ. "Φώτα!!" αυτά να άναβαν, ότι ΔΕ θα το κάνατε. Και μη πει κανένας δεν είναι το ίδιο, γιατί είναι το ίδιο μέχρι αηδίας!

3. Ραδιόφωνο..γνώμη μου..έλεος με το ράδιο!! Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου! Υπάρχουν ραδιοφωνάκια στο μέγεθος του 2ευρου, που κάνουν..2 ευρώ!! Και αν πει κανένας "σιγά μη κουβαλάω μαζί ραδιοφωνάκι μαζί μου", στο μέγεθος του 2ΕΥΡΟΥ! και μέσα στη κάλτσα μπορείς να το έχεις!!

#764   vlad

vlad

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 23:14

Worldmode σημαίνει πως απλά υποστηρίζει και gsm και cdma.

Δεν σημαίνει unlocked.

φανταζομαι οτι αμα ζητησω πχ στην vodafone θα μπορει να το ξεκλειδωσει για το δυκτιο της

#765   leon00

leon00

iPH Enthousiast

• 506 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 05/10/2011 - 23:23

επειδη γινεται κουβεντα για iphone με μεγαλυτερη οθονη απο προσωπικη εμπειρια το κινητο μπορει να δουλευτει σαν κινητο μεχρι τις 3,8 ιντσες που ειχε το hd ,παραπανω (4,3 ιντσες που ειχε το hd2) ειναι δυσκολο και σιγουρα οχι με το ενα χερι -δυσκολο να κανεις τηλεφωνα (εμενα το νεο 4s εναι μια χαρα αν και πιστευω οτι απλα δεν προλαβανε να βγαλουν το 5 -που πιστευω οτι θα βγει πριν το μαρτη)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες