Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Please log in to reply
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#781   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1,068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:13

Στο iwork νομίζω παίζει ένα ρόλο που αργεί λόγω ραμ ή κάνω λάθος?

Τοσο πολυ αργει που σε απογοητευσε ;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#782   Thodoris19s

Thodoris19s

iPH Addict

• 647 μηνύματα
  • Twitter:@tspatas
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:thodoris20

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:15

Παιδιά το ρωτάω για 3η φορά παρακαλώ απαντηστε μου οποίος ξέρει... Το iPhone το 4αρι με τα 8gb ram πόσο θα χει στην Ελλάδα και ποτέ θα κυκλοφορήσει;

#783   villenick

villenick

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:16

γιατι εχετε κολλησει με τις intsew δεν μπορω να καταλαβω.. παρτε ενα ipad... οριακα μεγαλη ειναι η οθονη και οχι οριακα μικρη... :)

Πολύ σωστός ο φίλος μου ο Ντίνος.. Εγώ έχοντας ακόμη το αρχαίο iPhone 3G μέχρι χτες ήμουν στην αναμονή για να δω το καινούργιο iPhone ώστε να αποφασίσω αν θα το πάρω ή αν θα φέρω το iPad 2 από Καναδά.. Να διευκρινίσω ότι και εγώ προτιμώ μεγαλύτερη οθόνη.. Ύστερα από το χθεσινό keynote κατάλαβα ότι άλλα πράγματα μου προσφέρει η μια συσκευή και άλλα η άλλη (δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναλύσω τι προσφέρει η κάθε συσκευή, νομίζω είμαστε όλοι αρκετά ψαγμένοι για να ξέρουμε) διαφορετικά δε θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν και οι 2.. Οπότε παίρνω το iPad 2 προς το παρόν και όταν με το καλό έρθει το iPhone 4S στην Ελλάδα παίρνω και αυτό... ;) Έτσι ότι δε θα μπορώ να κάνω στο iPhone λόγω περιορισμών οθόνης θα τα κάνω στο iPad... Και λύθηκε το πρόβλημα με τις ίντσες... Τουλάχιστον για εμένα...

#784   pavlos104

pavlos104

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:16

Τοσο πολυ αργει που σε απογοητευσε ;;;

Ναι ,έχω παρατηρήσει ότι στο excel δεν μπορώ να βασιστώ καθόλου σε αυτό. Απλά δεν ξέρω μήπως έφταιγε ο επεξεργαστής γιατί με το ipad 2 βλέπω διαφορά.

#785   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1,068 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:18

Το ipqd 2 ειναι αλλη συσκευη... Αλιμονο και εαν ηταν ισαξια σε δυναμηκοτητα!!!

#786   BAUHAUS

BAUHAUS

iPH Addict

• 822 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:BAUHAUSCK

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:18

Παιδιά το ρωτάω για 3η φορά παρακαλώ απαντηστε μου οποίος ξέρει... Το iPhone το 4αρι με τα 8gb ram πόσο θα χει στην Ελλάδα και ποτέ θα κυκλοφορήσει;

Το πότε θα κηκλοφορήσει δεν έχει αναφερθεί. Κατά τα Χρισούγεννα κοντά κατά πάσα πιθανότητα. Τώρα το πόσο θα κάνει στην Ελλάδα δεν ξέρω αλλά στην Αγγλία θα το πουλάνε 429 pounds περίπου 495 ευρώ. Αλλά πιστεύω δεν συμφέρει με τίποτα να αγοράσεις το 4 απο την στιγμή με λίγα παραπάνω χρήματα πέρνεις το 4S και μέ 16 GB επείσης. ;)

#787   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1,068 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:20

Παιδες 8gb ειναι παρα παρα πολυ λιγα! Δεν αξιζει ουτε καν!

#788   pavlos104

pavlos104

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:21

Το ipqd 2 ειναι αλλη συσκευη... Αλιμονο και εαν ηταν ισαξια σε δυναμηκοτητα!!!

Συμφωνώ.

#789   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1,068 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:25

Συμφωνώ.

Απλα ρε παιδια πραγματικα δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρολο τα χαρακτηριστηκα οταν εχεις ενα καλο λειτουργικο! Το ιδιο ειναο ενα pc με τα linux το ιδιο με windows??? οχι γτ τα linux ειναι ελαφρυ λειτουργικο!

Αυτο που θελω να πω δεν με νοιαζουν τα specs, εφοσον εγινε updatw του ηδη κορυφαιου iphone 4 . Χαιρομαι που δεν μεγαλωσαν την οθονη γιατι ΝΑΙ ειναι κινητο κ μπαινει στην τσεπη οχι στηντσαντα!!!

#790   apostonikos

apostonikos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:34

Spiderdim δοξα το Θεο ειδα εναν να λεει γι αυτο το θεμα :Ρ Και γω αυτο προσπαθω να πω αλλα...Κατηγορουν την Apple που βγαζει ενα κινητο το χρονο το οποιο ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ολοκληρωμενο απ ολες τις πλευρες και δεν κοιτανε αλλους πχ βλεπε Htc,Samsung που βγαζουν 5 κινητα το χρονο πχ και παλι βγαζουν τα ιδια και τα ιδια αλλα με περισσοτερο hardware.

#791   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1,068 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:40

Η samsung βγαζει ενα καλο κινητο αλλα κανει ενα λαθος για εμενα... Βγαζει ενα tablet και ενα κινητο copy paste των προιοντων της apple! Δωσε ρε samsung το δικο σου χαρακτηρα οπως κανεις σε ολα τα αλλα προιοντα που βγαζεις! Οταν ο steve ελεγε copycats κατι ηξερε....

Τρωγονται με την apple γτ τους εχει παρει τον αερα... Ολοι κυνηγανε τον πρωτο ολοι προσπαθουν να μιμηθουν τον πρωτο... Καλως ή κακως πρωτη ειναι η apple αυτη τη στιγμη.

ΥΓ. Πειτε μ ενα κινητο που εχει αξια μεταπωλησης εκτος απο το iphone... Πειτε μου ενα tablet που εχει αξια μεταπωλησης.... Αυτο ΛΕΕΙ πολλα... Οποιος ασχολειται με το εμποριο ξερει

#792   kouros3

kouros3

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:42

Το s2 μου πάντως ψαχνομαι να το βρω όταν χτυπάει. Το 4 λόγω βάρους το ένιωθα κάθε στιγμή. Και χωρίς τσάντα...

#793   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1,068 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 00:45

S2 οταν λες;;;

#794   apostonikos

apostonikos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 01:18

Πολυ σωστος ! Γιατι το SG2 (ακα samsung galaxy 2) τι ειναι ? Μια απομημηση του iphone στο μενου του.

#795   goumasgr

goumasgr

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • GameCenter:goumasgr

Δημοσίευση 06/10/2011 - 01:19

καλησπερα, ειμαι στο λονδινο και πριν απο περιπου 4 ωρες ημουν στο μετρο. ηταν λοιπον ενας και ειχε ενα ασπρο iphone και απο οτι παρατηρησα (οπως το χρησημοποιουσε) ειχε το μενου στα αραβικα. εκει που το παρατηρουσα ειδα οτι πανω απο το ακουστικο ειχε αυτο το σημαδι που εχει το 4s. σκαλωσα μολις το ειδα και λεω λες; κατεβηκα baker street λοιπον και κατεβηκε και αυτος. και λεω δεν μαμιεται θα τον ρωτησω. και του λεω: το iphone 4s ειναι αυτο; και μου λεει ναι, αυτο που θα κυκλοφορησει τις επομενες εβδομαδες. και του λεω που το βρηκες; και δεν μου απαντησε. εκανε εναν μορφασμο σαν να μου λεει: τι ψαχνεις τωρα;; :Ρ τον ξαναρωτησα και με απεφυγε λεγοντας μου πως ειναι πολυ γρηγορο. και μετα εφυγε. αυτα. ντραπηκα παντως να επιμεινω γιατι εβλεπα οτι και αυτος με απεφευγε. τωρα που μπορει να το βρηκε δεν ξερω. και τελος παντων τι ειναι αυτο που εχει πανω απο το ακουστικο το iphone 4s?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5