καλησπερα, ειμαι στο λονδινο και πριν απο περιπου 4 ωρες ημουν στο μετρο. ηταν λοιπον ενας και ειχε ενα ασπρο iphone και απο οτι παρατηρησα (οπως το χρησημοποιουσε) ειχε το μενου στα αραβικα. εκει που το παρατηρουσα ειδα οτι πανω απο το ακουστικο ειχε αυτο το σημαδι που εχει το 4s. σκαλωσα μολις το ειδα και λεω λες; κατεβηκα baker street λοιπον και κατεβηκε και αυτος. και λεω δεν μαμιεται θα τον ρωτησω. και του λεω: το iphone 4s ειναι αυτο; και μου λεει ναι, αυτο που θα κυκλοφορησει τις επομενες εβδομαδες. και του λεω που το βρηκες; και δεν μου απαντησε. εκανε εναν μορφασμο σαν να μου λεει: τι ψαχνεις τωρα;; :Ρ τον ξαναρωτησα και με απεφυγε λεγοντας μου πως ειναι πολυ γρηγορο. και μετα εφυγε. αυτα. ντραπηκα παντως να επιμεινω γιατι εβλεπα οτι και αυτος με απεφευγε. τωρα που μπορει να το βρηκε δεν ξερω. και τελος παντων τι ειναι αυτο που εχει πανω απο το ακουστικο το iphone 4s?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Λεγοντας σημαδι πανω απο το ακουστικο μαλλον λες το proximity sensor Που ειναι ευδιακριτο μονο στα λευκα iphone καθως ειναι μαυρο. Προφανως ειχε το απλο 4αρι λευκο
Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 06/10/2011 - 01:22.