Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1075 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#826   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/10/2011 - 11:51

Οντως πλεον όλα απαντήθηκαν...
Τελικα αδιαφορώ αν βγηκε το 4ς το 5 το 6 κτλ... Σκεφτείτε μονάχα τη πέρναγαν όλοι αυτοί τόσο καιρό κ παράλληλα προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν και τις ανάγκες μας.
Ειχα ορκιστεί ότι δεν πάρω το 4ς... τώρα θα προσπαθήσω να το πάρω κ να το κρατήσω για πάντα...
Ανάμνηση προς τον Steve...
Rest in peace Steve.

Μία απο τα ίδια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#827   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 06/10/2011 - 12:05

Εγώ δεν λέω ότι θα αγοράσω το 4S προς τιμήν του Steve, αυτά είναι σαχλαμάρες.
Απλά σταματάω να γράφω αρνητικά σχόλια για το 4S για κάποιο καιρό... Τι άλλο μπορώ να κάνω..
Και πραγματικά στεναχωρήθηκα..
Ελπίζω η Apple να παραμείνει η εταιρεία που "οικοδόμησε" ο ίδιος και παρέδωσε σε αυτούς που έχουν τώρα τα ηνία...

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 06/10/2011 - 12:06

#828   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 12:06

Επειδή ο πατέρας μου πέθανε από τον ίδιο τύπο καρκίνου, επίτρεψέ μου να ξέρω λίγα παραπάνω...
Μην ξεχνάς ότι απλά υποθέσεις κάνεις, βασιζόμενος σε μια σύμπτωση. Θα μπορούσα και εγώ να πω ότι φανατικά fanboys τον σκότωσαν απογοητευμένοι από το 4S...

Φιλε μου λογω επαγγελματος ξερω πολυ καλα τι γραφω.Αυτα ολα ειναι τραγικα και δεν αξιζουν σε κανενα ανθρωπο.

#829   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1.068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/10/2011 - 12:18

Το 4s = 4 steve εαν το πλασαρει ετσι η apple θα ειναι ιεοσυλια! Γιατι προυπηρχε το 3g S!!!

#830   fotislab7

fotislab7

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • GameCenter:fotislab

Δημοσίευση 06/10/2011 - 12:28

τωρα θα γράψει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του..γιατί δεν τα βλέπετε όλα ποιο άπλα? πχ όπως κάθε άνθρωπος κάποια στιγμή φτάνει στο θάνατο έτσι δυστυχώς ήρθε και για τον steve. η apple πήγε να κάνει ότι με το 3gs μόνο που τώρα ίσως να μην έχει την ίδια επιτυχία..τότε θα είναι μια λάθος εκτίμηση της apple που δεν νομίζω να μην τη διορθώσει και το 4s αμα δεν ικανοποιεί κάποιον δεν το αγοράζει..

#831   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 06/10/2011 - 12:36

Η θα ειναι μεγαλη επιτυχια λογω του οσοι θα το παρουν θα ειναι για να αποδωσουν φορο τιμης στον steve.

#832   Heartl3ss

Heartl3ss

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/10/2011 - 12:41

Παιδιά ότι και να λέμε το 4S είναι ακριβώς ότι και το 3GS και τότε που βγήκε το 3GS δεν είδαμε τόσο μουρμούρα...Αυτό έγινε γιατί εμείς και γενικότερα όλος ο κόσμος είχε πάρα πολυ ψηλές απαιτήσεις τις οποίες αναγκαστηκά θα υοθετούσαμε γιατί ο ανταγωνισμός και η ταχύτητα που προχοράει η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε έτσι. Για μένα το 4S δεν είναι μια αποτυχία/fail, ίσα ίσα αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι το πιο δυνατό smartphone που υπάρχει στον κόσμο(πρως το παρών), απλά είναι κάτι πολύ πρόχειρο και με απογοήτευσε το γεγονός οτί τους πήρε ενάμησι χρόνο για να ενσωματώσουν τον A5 και μια κάμερα 8 megapixels στο ήδη υπάρχον iPhone 4...Και το αποκορύφομα είναι πως για να ψιλοσώσουν την κατάσταση και να δώσουν και κάτι παραπάνω στους πελάτες της πετάει και ενα beta Siri, κάτι που για μένα είναι απαράδεκτο. Μια εταιρία σαν την Apple δεν περίμενα να δώσει ένα beta πρόγραμμα έτσι για να καθυσηχάσει τον κόσμο. Είναι απαράδεκτο. Γιαυτό και ούτε το Siri τους αιτιολογεί για την καθυστέρηση τους διότι δεν είναι καν ολοκληρωμένο!! Θα προτιμούσα να περίμενα άλλον ένα-δύο μήνες και να το κυκλοφορούσαν με την ολοκληρωμένη έκδοση του Assistant να φένεται πιο κομπλέ το πακέτο. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιος προχειροδουλειές η Apple. Πολύ κακη αρχή για τον Tim Cook...

Τελευταία επεξεργασία από: Heartl3ss, 06/10/2011 - 12:42

#833   PulpFiction

PulpFiction

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 06/10/2011 - 14:21

καλα μιλάμε ότι να'ναι ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΟΜΩΣ
Ο καθενας πεταει το ακυρο του

ps. rest in peace Steve

#834   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 14:32

καλα μιλάμε ότι να'ναι ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΟΜΩΣ
Ο καθενας πεταει το ακυρο του

ps. rest in peace Steve

και θα συνεχίσουν έτσι για πολύ καιρό

#835   mikes5

mikes5

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 17:23

Σε κάποια φάση είχα πειστεί και εγώ οτι θα βγεί iphone 5 (μεγαλύτερη οθόνη ήθελα).

θα μπορούσε η apple να "κατευθύνει" την ενημέρωση των καταναλωτών (rumors) όσων αφορά το νέο iphone και να αποφευχθεί η δυσαρέσκεια του κόσμου για το 4s.

Μας άφησε να έχουμε προσδοκίες, αύτο με ξενέρωσε πιο πολύ.

R.I.P. Steve...

#836   EstellePrimi

EstellePrimi

iPH User

• 156 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:EstellePrimi

Δημοσίευση 06/10/2011 - 18:14

Χωρίς να παρεκκλίνω της συζήτησης, θεωρώ πως το σχόλιο 3G - 3Gs και 4 - 4s, δε συμπίπτει.

Έχοντας το 3G, είχα την "ανάγκη" ας το πούμε γι' αγορά του 3Gs. Πως να το κάνουμε, υπερτερούσε σε αρκετά όταν τα σύγκρινα. Το κυριότερο, πέραν της μνήμης, ταχύτητας και λοιπών? Μου έδωσε και την επιλογή video recording. Όσο κι αν γελούσα που δεν υπήρχε στο 1ο μοντέλο. (2g) Αν και ακόμη και όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2G, ήταν καινοτόμο των smartphones.

Τώρα το 4s? Πραγματικά δε μου προσφέρει κάτι "καινοτόμο" πέραν του Siri. Τα 8 megapixels, πραγματικά ΔΕ τα χρειάζομαι. Εγώ πάντα. Ακόμη και όταν χρειαστεί να τραβήξω κάποια φωτογραφία, μια χαρά υπέροχες τραβά το 4αρι μου. Και γελάτε όσο θέλετε, για εμάς -επαναλαμβάνομαι- που βρισκόμαστε συχνά στο εξωτερικό ΚΑΙ χρησιμοποιούμε τ' αγγλικά περισσότερο απο τη μητρική μας γλώσσα, το Siri θα μας λύσει τα χέρια.

Κλείνω το offtopic.
:P

Τελευταία επεξεργασία από: EstellePrimi, 06/10/2011 - 18:15

#837   vassilios1974

vassilios1974

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 18:40

ολοκληρη apple δεν ξέρει τι κάνει ? Νομίζετε βλάκες είναι ? Αν ηθελαν από το 3αρι ακόμα έβαζαν και 12mp camera και μεγαλύτερη οθόνη ! Δύσκολο νομίζετε είναι ? piece of cake . Το ζητούμενο είναι πως έχουν μια στρατηγική (που δεν μπορείς εσύ και εγώ να καταλάβουμε ) , είναι μακροοικονομία και μακρο - στρατηγική για να είναι πάντα στις επάλξεις ή στο όριο και όσο πρέπει τελοσπάντων και ανά 3 χρόνια να κάνει το ΜΠΑΜ . Δεν γίνεται να καινοτομείς κάθε 1 χρόνο. Απλά δεν γίνεται . Οσο για το 5 και το 5s και το 6 .... μάγκες από τώρα ξέρουν πότε θα τα κυκλοφορήσουν και πως θα είναι και μέσα και έξω !!! Μην αυταπατάστε ! Οπως από το 3αρι γνώριζαν για το 4αρι και το 4s . Τα πράγματα μερικές φορές μην τα βλέπουμε κοντόφθαλμα και απλά ...

#838   islascanarias

islascanarias

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/10/2011 - 18:46

ολοκληρη apple δεν ξέρει τι κάνει ? Νομίζετε βλάκες είναι ? Αν ηθελαν από το 3αρι ακόμα έβαζαν και 12mp camera και μεγαλύτερη οθόνη ! Δύσκολο νομίζετε είναι ? piece of cake . Το ζητούμενο είναι πως έχουν μια στρατηγική (που δεν μπορείς εσύ και εγώ να καταλάβουμε ) , είναι μακροοικονομία και μακρο - στρατηγική για να είναι πάντα στις επάλξεις ή στο όριο και όσο πρέπει τελοσπάντων και ανά 3 χρόνια να κάνει το ΜΠΑΜ . Δεν γίνεται να καινοτομείς κάθε 1 χρόνο. Απλά δεν γίνεται . Οσο για το 5 και το 5s και το 6 .... μάγκες από τώρα ξέρουν πότε θα τα κυκλοφορήσουν και πως θα είναι και μέσα και έξω !!! Μην αυταπατάστε ! Οπως από το 3αρι γνώριζαν για το 4αρι και το 4s . Τα πράγματα μερικές φορές μην τα βλέπουμε κοντόφθαλμα και απλά ...

:) άσχετο αλλά στο 6 (μιας και αναφέρθηκες) περιμένω ασύρματη φόρτιση και προτζέκτορα! :P

#839   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 06/10/2011 - 18:55

το ίδιο ισχύει σε όλους τεχνολογικούς τομεις... όταν σπούδαζα υπολογιστές ήταν το πρώτο πράγμα που μας μάθανε... μόνο το software βγαίνει on time!

#840   Jen

Jen

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 23:43

:P

υποτιθεται οτι καπου θα εμφανιζονταν και μια εικονα...
:/ fail.

''The 5 stages of iphone 4s greef''

http://samspratt.tum...of-iphone-grief

Τελευταία επεξεργασία από: Jen, 06/10/2011 - 23:48

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android