iPhone 4S
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:29
Ad
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:30
http://www.marketwat...?dist=afterbell
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:31
Ακομα οχιγια ραμ ξερουμε τιποτα??
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:31
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:32
Δεν εχω όρεξη ουτε να σχολιάσω....μεγάλη ήττα!
Και αυτο που θα ερθει τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα πως το σχολιάζεται?
Άσε που τοτε ισως να χρειαστεί να πληρώσει κάποιος 1.000.000 δρχ για να το πάρει!
Εγώ πιστεύω ότι θα έρθει μέσα στο Νοέμβριο.. Το ίδιο έγινε με το 4.. Ανακοινώθηκε αρχικά η λίστα με τις χώρες.. δεν ήμασταν μέσα εμείς φυσικά.. Ούτε στη δεύτερη λίστα μετά ούτε στιν τρίτη.. Και ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμέναμε και δεν είχε ανακοινωθεί τίποτα από την apple βλέπουμε ανακοινώσεις από vodafone και cosmote ότι φέρνουν το iPhone 4 χωρίς καν να είμαστε μέσα στη λίστα με τις χώρες
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:32
Εμένα πάντως το siri δεν με χαλάει που είναι στα Αγγλικά μια χαρά μου φαίνεται. Αλλά μεγάλη ήττα που δεν πάει στο 4.
Και η Apple τι θα γίνει κλέφτης?
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:33
Σωστά!Και μην ξεχναμε οτι δεν απευθυνεται μόνο στην αγορά της Ελλαδίτσας.Αν και αυτονοητο το update πλεον το iphone γινεται "πανισχυρο" και μονο μικρο δεν ειναι το update. Το siri τα σπαει απλα οπως και η καμερα !!
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:34
Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 04/10/2011 - 23:34
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:34
Εγω παλι απογοητευτηκα παρα πολυ απ'τ το iPhone 4 καθως λιγο καιρο αφου περασε ο χρονος της εγγυησης η μπαταρια απο μια βδομαδα που κρατουσε τωρα 3η μερα δε βγαζει και η Vodafone κανει αλλαγη με νεο στα 221ευρω!
Οποτε θα το σκεφτω πολυ αν θα παρω 4S ή 5....
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:35
εδειξαν αν στο siri μπορεις να στειλεις sms απλα να το υπαγορευσεις και αυτο να το γραψει και να το στειλει? η ειναι μονο για να το ρωτας πληροφοριες και να σου απανταει?
Σύμφωνα με αυτό που δείξανε μπορείς κανονικά. Τώρα πόσο σωστα θα δουλεύει είναι αλλο θέμα.
για ραμ ξερουμε τιποτα??
Αν ειχε παραπανω θα το ειχαν αναφερει 100% στο event, ουτως η αλλως δεν ειχαν και παρα πολλα χαρακτηριστικα να τονισουν...
Αν και απο αποψη εξελιξης σε συσκευες εχω μεινει πισω(Iphone 3G),παρολα αυτα κοιταω το πως προχωραει το ολο θεμα ανα τον κοσμο...
το παρακατω σχολιο αποτελει πληρως την προσωπικη μου αποψη προς αποφυγην παρεξηγησεων...
και αυτο που θελω να "ρωτησω"...
Κυρια Apple, σε τι ανθρωπους απευθυνεσαι?
Σε τιποτα καμμενους με τη μοδα των smartphones?
Το βιντεο για την παρουσιαση της νεας συσκευης σου και του λειτουργικου σου ειναι σεκτη απογοητευση(για να μην πω τιποτε αλλο)
Ok...εκανες μια πατεντα(αναφερομαι σε αυτο που του μιλας και κανει διαφορες λειτουργιες)και δειχνεις ανθρωπο στο τιμονι και να ασχολειται με το κινητοΤι πραγματα ειναι αυτα...?
δευτερον,8 mpixel καμερα,οκ και μπραβο σου αλλα εγω δεν ειμαι διατεθειμενος να φτιαξω γιγαντοαφισες...
τριτον,Διπηρυνος Α5 επεξεργαστης που κανει την αποδοση του 4S οσο δυο 4,ΟΚ και εδω αλλα δεν περναω την ωρα μου κολλημενος στο ιντερνετ και στα τελεια γραφικα των παιχνιδιων...αν γουσταρω να καω λιγο(και μονο επειδη γουσταρω)θα κλειστω στο σπιτι και θα ανοιξω τον υπολογιστη....
Με ολα αυτα τι θελω να πω? Κυρια Apple,ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
Ειναι ντροπη να βγαζεις στην αγορα πραγματα στην ουσια αχρειαστα...και να τα πουλας χρυσαφι επειδη μονο εχουν επανω τη φιρμα σου...
και ακομα πιο ντροπη οταν δουλευεις μονο για την τσεπη σου εις βαρος των εκατομμυριων πελετων σου...
θα σκασει ενας πελατης σου ποσα ευρω δε ξερω για να παρει ενα ακομα κινητο sou χωρις ενα ακομα σημαντικο εργαλειο οπως το Bluetooth...μονο και μονο για να μην θιχτουν τα συμφεροντα σου...
Ντροπη σας!!!!!!!!!!!!!
My life's goal is only to fight
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:36
Ναι θα μπορει να το κάνει αυτο.εδειξαν αν στο siri μπορεις να στειλεις sms απλα να το υπαγορευσεις και αυτο να το γραψει και να το στειλει? χωρις να γραψεις καθολου με το πληκτρολογιο ? η ειναι μονο για να το ρωτας πληροφοριες και να σου απανταει?
Δημοσίευση 04/10/2011 - 23:36
εδειξαν αν στο siri μπορεις να στειλεις sms απλα να το υπαγορευσεις και αυτο να το γραψει και να το στειλει? χωρις να γραψεις καθολου με το πληκτρολογιο ? η ειναι μονο για να το ρωτας πληροφοριες και να σου απανταει?
Δες το βίντεο http://www.apple.com/iphone/features/
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες