Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μετα απο κληση σβηνει

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
9 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/10/2011 - 18:37

Μεταφερω το προβλημα σε νεο τοπικ γιατι πρωτα νομιζα οτι ηταν απο το θεμα revi-krs τελικα δεν ειναι το θεμα revi-krs γιατι σημερα εκανα restore και jailbrake (sστην ιδια 4.3.3) εγκατεστησα τα βασικα (winterboard,openssh, appsync, installous, ifile, sbsettings, iphonedeliver, icon renamer, fakecarrier που τα ειχα 1,5 χρονο τωρα) και το αφησα και μου το ξανακανει απλα σβηνει μονο μετα απο κληση οποτε τελειωνει η κληση σβηνει εκανα την κινηση να κλεισω τις εφαρμογες απο mobile substrate addons (υπαρχουν μεσα το activator, icon renamer, preference loader, winterboard, fakecarrier, threedeeboard το οποιο δεν ξερω τι ειναι και δεν το εχω περασει) αλλα εχω τρελαθειι να μιλαω στο τηλ σε καθε ανοιγμα αλλα τιποτα, αφου τα ανοιξα ολα δεν εκανε τιποτα, μετα απο 3 ωρες καποια στιγμη ξανα εσβησε μετα απο κληση(βγαζει και σφαλμα στην χωριτικοτητα μπαταριες γραφει 50% και μετα απο 2 λεπτα χωρις χρηση 35%), γινετε να το καθαρισω το κινητο διαφορετικα??

Τελευταία επεξεργασία από: haya, 05/10/2011 - 18:39

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.853 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 18:54

Δεν το αφηνες λιγο χωρις jb να δεις αν το κανει?Εγω θα εκανα αυτο πρωτα.Αν ετσι δεν ειχα προβλημα θα συνεχιζα βημα βημα και ΜΙΑ ΜΙΑ τις εφαρμογες απο cydia τεσταροντας παντα και οχι ολα μαζι μεσα.Καπου θα το επιανες το προβλημα δεν γινεται.Εκτος και αν στο εκανε και εξαρχης δηλ χωρις jb οποτε αλλαζει το πραγμα.

#3   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 19:02

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα .

Set up as new και το βλέπεις.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#4   Vaggi

Vaggi

iPH Addict

• 734 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 05/10/2011 - 19:02

μπας και εχεις κανενα callbar ;

#5   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 19:25

οχι δεν εχω καποι callbar με το εκανε οταν ειχα βαλει το revi-krs τωρα μολις τελειωσα το restore το αφηνω μεχρι αυριο βραδυ να δω,κανω αυριο jalebrake και μετα μαλλον θα φορτωνo τα βασικα σιγα σιγα και βλεπω

#6   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 19:26

Μην κάνεις restore from back up μόνο ..Μπορεί να μεταφέρεις το πρόβλημα.

#7   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 19:29

Μην κάνεις restore from back up μόνο ..Μπορεί να μεταφέρεις το πρόβλημα.

οχι πατησα shift-restore για να βαλω την ιδια ios4,3,3 και μετα πατησα iphone set up as new και μετα εκανα sync τις επαφες και ημερολογιο απο outlook

#8   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 19:31

Μια χαρά τα έκανες . :)

#9   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 17:08

Έβαλα το πρωί 7 ώρα sbsertings appsync και openssh χωρισ παιχνιδια και εφαρμογεσ, μέχρι τώρα καλά κλήσεις φουλ και τώρα κατεβασα winterboard Kai iphodelivery και περιμένω μέχρι το βράδυ να δω πως θα παει και το βράδυ αν πανε όλα καλά πάω για barrel instalous και βλέπω ξανά ,

#10   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2011 - 19:23

μονο με winterboard , ifile (και theme C.O.G sd )ολοι μερα σημερα και μου εσβησε μια φορα κατα την διαρκει τις κλησεις δεν ξερω γιατι , εχω ψαξει για καποιους ιους που εχουν γραψει σε καποια τοπικ μεσα εδω που εψαχνα, αλλα δεν εχω με τις πληροφοριες που διαβασα........ τωρα δεν ξερω τι αλλο να κανω...............εχει καποιος κατι υποψη του?

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες