RIP Steve Jobs
Δημοσίευση 06/10/2011 - 05:46
Ad
Δημοσίευση 06/10/2011 - 05:56
Δημοσίευση 06/10/2011 - 06:01
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 06/10/2011 - 06:01
Τωρα εξηγουνται γιατι τοσο λητο event και η ελλειψη διαθεσης.Εαν ολοι ξερανε σε τι κατασταση βρισκεται ο ανθρωπος
Αναπαύσου εν ειρήνη
Δημοσίευση 06/10/2011 - 06:08
Καλο ταξιδι Steve,σε ευχαριστουμε για ολα οσα προσεφερες!Ησουν ο επαναστατης της τεχνολογιας!Ολοι θα σε θυμομαστε!
REST IN PEACE
Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 06/10/2011 - 11:22
Δημοσίευση 06/10/2011 - 06:31
O συν-ιδρυτής και οραματιστής CEO Steve Jobs έφυγε από την ζωή σε ηλικία των 56 ετών.
Η Αpple έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση.
Η Apple έχει χάσει ένα όραμα και μια δημιουργική μεγαλοφυΐα, και ο κόσμος έχει χάσει ένα καταπληκτικό άνθρωπο.
Όσοι από εμάς είχαν την τύχη να γνωρίσουμε και να συνεργαστεούμε με τον Steve έχουμε χάσει ένα αγαπητό φίλο και ένα εμπνευσμένο δάσκαλο.
Ο Steve αφήνει πίσω του μια εταιρία που μόνο αυτός μπορούσε να σκεφτεί και το πνεύμα του θα είναι για πάντα το θεμέλιο της Apple.
Παρακάτω είναι μια δήλωση που εκδόθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Apple ( μέσω AllThingsD):
Είμαστε βαθιά λυπημένοι και ανακοινώνουμε ότι ο Steve Jobs απεβίωσε σήμερα.
Η λαμπρότητα του Steve, το πάθος και την ενέργεια ήταν η πηγή των αμέτρητων καινοτομιών που εμπλουτίζουν και να βελτιώσουν τη ζωή όλων μας.
Ο κόσμος είναι ασύγκριτα καλύτερος, λόγω του Steve.
Η μεγάλη του αγάπη ήταν η σύζυγός του, Laurene, και η οικογένειά του.
Η οικογένειά του Steve Jobs έδωσε την ακόλουθη δήλωση:
Ο Steve πέθανε ειρηνικά σήμερα .
Στη δημόσια ζωή του, ο Steve ήταν γνωστός ως ένας οραματιστής.
Στην ιδιωτική ζωή του, αγαπητός από την οικογένειά του.
Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς θα θρηνήσετε μαζί μας, και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή μας κατά τη διάρκεια της θλίψης μας.
Υπόμνημα από τον Ο CEO Tim Cook μέσα από την εταιρεία:
Ομάδα,
Έχω κάποιες μια πολύ θλιβερή είδηση να μοιραστώ με όλους σας.
Ο Steve απεβίωσε νωρίς σήμερα.
Η Apple έχει χάσει ένα οραματιστή και μια μεγάλη μεγαλοφυΐα, και ο κόσμος έχει χάσει ένα καταπληκτικό άνθρωπο.
Όσοι από εμάς είχαν την τύχη να γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε με τον Steve ξέρουμε ότι έχουμε χάσει ένα αγαπητό φίλο και ένα εμπνευσμένο δάσκαλο.
Ο Steve αφήνει πίσω του μια εταιρία που μόνο αυτός μπορούσε να κατασκευάσει, και το πνεύμα του θα είναι για πάντα το θεμέλιο της Apple.
Σχεδιάζουμε μια γιορτή προς τιμήν του Steve για τους εργαζόμενους της Apple που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.
Αν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις αναμνήσεις σας και τα συλλυπητήριά εν τω μεταξύ, μπορείτε να στείλετε email απλά στο rememberingsteve@apple.com .
Καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει επαρκώς τη λύπη μας για το θάνατο του Steve και την ευγνωμοσύνη μας και την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του.
Θα τιμήσουμε τη μνήμη του, αφιερώνοντας τους εαυτούς μας εδώ μέσα για να συνεχίσουμε το έργο που αγαπούσε τόσο πολύ.
Tim
Ο Bill Gates εκφράζει τα συλλυπητήριά του ( μέσω AllThingsD):
Είμαι πραγματικά θλιμμένος για το θάνατο του Steve Jobs.
Melinda απευθύνω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του, και σε όλους όσους ο Steve έχει αγγίξει με το έργο του.
Ο Steve και εγώ συναντήθηκαμε για πρώτη φορά περίπου πριν από 30 χρόνια, και είμασταν συνεργάτες, ανταγωνιστές και φίλοι κατά τη διάρκεια του ήμισυ της ζωής μας.
Θα μου λείψει ο Steve πάρα πολύ.
Ο Sergey Brin της Google μόλις δημοσίευσε αυτή τη δήλωση στο Google +:
Από τις πρώτες μέρες της Google, κάθε φορά που ο Larry και εγώ αναζητήσαμε έμπνευση για το όραμα και την ηγεσία, θα έπρεπε να εξετάσουμε όχι μακρύτερα από το Cupertino.
Εκ μέρους όλων μας στο Google και γενικότερα στον τομέα της τεχνολογίας τα θερμά μας συλλυπητήρια .
Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια, τους φίλους, και τους συνεργάτες του στην Apple.
ο Mark Zuckerberg δημοσιεύσε το εξής:
Steve, σε ευχαριστώ για την ύπαρξη ενός μέντορα και ενός φίλου.
Θα μας λείψεις .
Disney CEO Bob Iger:
Ο Steve Jobs ήταν ένας μεγάλος φίλος, καθώς και ένας αξιόπιστος σύμβουλος.
Η κληρονομιά του θα επεκταθεί πολύ πέρα από τα προϊόντα που ο ίδιος δημιούργησε ή τις επιχειρήσεις που έχτισε.
Θα είναι τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ενέπνευσε, και άλλαξε την ζωή μας, και τη κουλτούρα μας.
Παρ 'όλα όσα κατάφερε, αισθανόταν σαν να είχε μόλις ξεκινήσει.
Με το θάνατό του ο κόσμος έχει χάσει ένα σπάνιο πρωτότυπο, και η Disney έχει χάσει ένα μέλος της οικογένειάς της, και εγώ έχω χάσει έναν πολύ καλό φίλο.
Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στην Laurene τη σύζυγό του και τα παιδιά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.
Ο πρόεδρος Barack Obama μέσω του Blog The White House:
Μόλις πληροφορηθήκαμε το γεγονός του Steve Jobs.
Ο Steve ήταν ένας από τους μεγαλύτερους νεωτεριστές -είχε θάρρος να σκέφτεται διαφορετικά, ώστε να πιστέψει ότι θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο, και ήταν αρκετά ταλαντούχος για να το κάνει.
Στρέφοντας τα ταλέντα του έφερε χαρά σε εκατομμύρια παιδιά και ενηλίκους.
Ο Steve συνήθιζε να λέει ότι ζούσε κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία του.
Κατόρθωσε να μεταμορφώσει τη ζωή μας, και να επαναπροσδιορήσει ολόκληρη την βιομηχανία, και πέτυχε ένα από τα σπανιότερα κατορθώματα στην ιστορία του ανθρώπου: άλλαξε τον τρόπο που ο καθένας μας βλέπει τον κόσμο.
Ο κόσμος έχει χάσει ένα οραματιστή. Και μπορεί να μην υπάρχει μεγαλύτερος φόρος τιμής για την επιτυχία του Steve από το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του κόσμου που αντλήθηκαν από το θάνατό του σε μια συσκευή που εφευρέθηκε.Η Michelle και εγώ στέλνουμε τις σκέψεις και τις προσευχές μας στη Laurene σύζυγό του Steve,στην οικογένειά του, και όλους εκείνους που τον αγάπησαν.
Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη.
[Via]
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 06/10/2011 - 06:35
να 'ναι καλα εκει που ειναι.
Δημοσίευση 06/10/2011 - 06:48
Δημοσίευση 06/10/2011 - 06:51
Καλό του ταξίδι.
Η κληρονομιά του είναι τόσο μεγάλη που θα μνημονεύεται για πάντα.
Υ.Γ.: Πίστευα ότι θα ξεγελάσει το θάνατο εφαρμόζοντας τίποτα πειραματικές θεραπείες κτλ, αλλά ο θάνατος προφανώς και δεν κάνει διακρίσεις.
Δημοσίευση 06/10/2011 - 06:59
Μήπως, λέω μήπως, θα έπρεπε να κλείσει για 1 μέρα το φόρουμ, τιμητικά?
γιατι οχι... ειναι το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε... περιμενα/περιμενω και απο το site της apple να το κανει αλλα δεν.
Δημοσίευση 06/10/2011 - 07:12
Δημοσίευση 06/10/2011 - 07:18
Δημοσίευση 06/10/2011 - 07:18
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες